Aanmelden

Aanmelden2019-06-13T13:07:20+00:00

AANMELDEN voor een van de vakbekwaamheids trainingen

******

Het ARMT TOTAAL TRAJECT: voor mensen die al  in de makelaardij werken en wel of geen lessen assistent makelaar hebben gevolgd. Deze training vergt een hoge mate van zelfdiscipline maar als je dat hebt, kun je echt binnen een half jaar in het register staan!

Het ARMT Totaal Traject is volkomen nieuw!  Het traject is absoluut gelijk aan opleidingen die elders veel meer dagen duren want de ‘kracht’ zit in jouw zelfstandigheid en mijn online begeleiding plús 1 hele dag om het praktijkdeel door te nemen in een groep van maximaal 3 personen.

******

De KRMT-X-TRAINING: voor mensen die in een nagebootst examen de puntjes op de i willen, mét 1 op 1 oefenen van de examen gesprekken!

De KRMT TEMPO TRAINING : voor leerlingen die wel of nog geen lessen vakbekwaamheid hebben gevolgd. Deze training heeft een hoge snelheid waarin alle te verwachten examenonderdelen stap voor stap worden doorgenomen.

De KRMT-GESPREK-TRAINING: voor mensen die in een nagebootst examen de puntjes op de i willen, door 1 op 1 oefenen van de examen gesprekken!

Voor de opdrachten die vallen onder vooraf te realiseren zelfwerkzaamheden zoals het maken van brochures, het schrijven van een visiestuk en het uitwerken van een verkoopplan, de rapportages en een goede visie presentatie geef ik persoonlijke begeleiding per WhatsApp en email, hetgeen ook valt binnen het tarief van de TEMPO training.

******