Aanmelden

Aanmelden2019-03-01T07:54:12+00:00

AANMELDEN voor een ARMT- of een KRMT-vakbekwaamheidsTRAINING 

Mijn praktijktrainingen KRMT vakbekwaamheid zijn gelijk aan opleidingen die elders meer dagen duren en in drie verschillende varianten te reserveren:

1: de X-KRMT-TRAINING: voor mensen die in een nagebootst examen nog even de puntjes op de i willen, mét huiswerk én tips!

2. de INTENSIEVE TRAINING: voor mensen die al ervaring in de makelaardij hebben en al wel of nog geen lessen vakbekwaamheid hebben gevolgd. Deze eendaagse training is ook zeer geschikt voor mensen die het examen moeten herhalen omdat bijvoorbeeld de register inschrijving is verlopen.

3. de TEMPO TRAINING : voor leerlingen die nauwelijks ervaring in de makelaardij hebben en wel of geen lessen vakbekwaamheid hebben gevolgd. Deze training heeft óók een hoge snelheid maar hierin worden toch alle punten stap voor stap doorgenomen, vanwege de (gering?) ervaring in de praktijk.

Voor de opdrachten die vallen onder vooraf te realiseren zelfwerkzaamheden zoals het maken van brochures, het schrijven van een visiestuk en het uitwerken van een verkoopplan, de rapportages en een goede visie presentatie geef ik persoonlijke begeleiding per WhatsApp en email, hetgeen ook valt binnen de trainingstarieven van de INTENSIEVE en TEMPO trainingen.

******

Mijn praktijktrainingen ARMT zijn gelijk aan opleidingen die elders meer dagen duren en in twee verschillende varianten te reserveren:

Het ARMT Totaal Traject is volkomen nieuw!  Het traject is absoluut gelijk aan opleidingen die elders veel meer dagen duren want de ‘kracht’ zit in jouw zelfstandigheid en mijn online begeleiding plús 1 hele dag om het praktijkdeel door te nemen in een groep van maximaal 3 personen.

4. het ARMT TOTAAL TRAJECT: voor mensen die al  in de makelaardij werken en wel of geen lessen assistent makelaar hebben gevolgd. Deze training vergt een hoge mate van zelfdiscipline maar als je dat hebt, kun je echt binnen een half jaar in het register staan!

5: de X-ARMT-TRAINING: voor mensen die een check-up van de 5 naar het SVMNIVO in te zenden opdrachten, plus over de bespreking daarvan in een nagebootst examen nog even de puntjes op de i willen, mét huiswerk én tips!

******