Motor & Makelaar

Van 1987 t/m 2001 had ik een motorrijschool, een droom werd werkelijkheid. Veertien jaar lang enkel de geur van asfalt, olie, rubber en leer…heerlijk! (zie: Linkedin profiel) In die tijden ging regelmatig de telefoon en dan sprak de beller: “Dag Francine, ik ben 45 jaar, heb 27 jaar mijn rijbewijs, 75% no-claim, maak 120.000KM per jaar, reed vroeger schakelbrommer en er staat al een Harley in de schuur…nu nog dat papiertje, kan dat snel want het wordt zomer!”

En óf dat kon! 

Die leerlingen nam ik ‘apart’ want ik hoefde ze alleen maar ‘bij-te-schaven’ en in de regelgeving van het CBR te motiveren! En omdat de olie van de al gereedstaande Fatboy, Nighttrain, Softail-Classic, en noem nog eens wat, stond te drogen in de leidingen waren deze kandidaten super-gemotiveerd! Denk je dat ik die mensen nog ‘stap-voets’ moest leren rijden, inhangen in bochten, compressieslagen voorkomen en de termen dakverkanting en tonronding bij moest brengen?

Túúrlijk niet!

Zij kenden zelfs het jargon…zoals ‘dijkjes-gummen’ en ‘O jee…er zit ‘m barst in m’n spiegel!’ Ik paste mijn rijschool-aanbod aan deze mensen aan, ze hadden veelal weinig tijd, want een Harley krijg je niet voor niks, daar moet voor (door)gewerkt worden! Op verzoek ging ik toch ook nog steeds dat ‘stapvoets rijden’ oefenen, (foto) want die leerlingen had ik ook, zelfs mét rijbewijzen, die wilden nog even opfrissen voordat ze de weg met al zijn gevaren opgingen!

Motoren en Makelaars

Met mijn www.francineverbiest.nl heb ik nu hetzelfde gedaan, ik merkte dat er grote behoefte is aan ‘wie-wijst-mij-snel-de-weg’ naar dat KRMT vakbekwaamheidsdiploma! Ik ben er voor je, ik zet jouw koplampje op exact de juiste punten die jij, ondanks al je jaren makelen misschien een beetje vergeten bent en bij het SVMNIVO als ‘onliner’ zou moeten kunnen ventileren.  Natuurlijk slalommen we tóch nog door die regelgeving heen waarvan jij vermoed dat je het allemaal wel kan omdat het tot je dagelijkse  bezigheden behoort. Ik wijs je exact op die punten die jij mogelijk wat anders bent gaan zien in de loop der tijden.

Ik reik je alle les- en leerinformatie ook aan, kun je het toch allemaal nog even doornemen op een rustige dag in je kantoor….en mij mailen bij paniek 😂 ik reageer meestal al binnen een paar uur.  En….er zijn ook ervaringen…. ‘inzetje-foto’ en deze reviews.

Hoe het ging met die rijschool? 

Ik vond het gevaarlijk drukker worden op de weg, ik vond het zonde om lesgeld van de leerlingen in stilstaande files ‘te zien verdampen’, het mobiele communiceren kwam erbij, ik had nog nooit blauwe lampen hoeven bestellen en dat wilde ik zo houden… en…..ik merkte dat ik wegreed van mijn diepste drijfveren, het blijven ontwikkelen van mijzelf om jou te kunnen helpen als jij me nodig hebt!

Winkelwagen
Scroll naar top