De corona crisis spoort aan tot veranderingen en die heb ik dan ook bedacht en direct toegepast. Trainen doen we nu het virus nog rondwaart voorlopig alleen online en dat bevalt mijn trainees bijzonder goed!

Zeker niet saai! 

Inmiddels heb ik al een flink aantal online trainingen gegeven naar ieders tevredenheid.  Doordat ik geen saaie vooraf opgenomen filmpjes afdraai met de mogelijkheid tot vragen stellen per email en je dan laat afwachten wanneer je ooit eens een antwoord krijgt.

Nee, het gaat bij mij precies zoals tijdens de echte trainingen, kleine groepjes, interactie tijdens de les en binnen 24 uur antwoord op de vragen die je me per WhatsApp stelt.

Extraatjes…

Omdat ik het zo sneu vond voor mijn trainees dat ze door alle onzekerheden rond corona niet gezellig twee dagen zouden kunnen afreizen voor mijn Tempo training in het prachtige centrum van Leiden waar het ook zo heerlijk wandelen, winkelen, en eten  is en zovelen zich al goed vermaakt hebben, heb ik extraatjes rond mijn online trainingen bedacht.

Vraag en Antwoord 

Mijn vraag en antwoord interactie via WhatsApp, is op een leuke manier je basiskennis weer ophalen zodat je met een zekerder gevoel naar het vakbekwaamheidsexamen kan. Vakbekwaamheid…het woord zegt het immers al, is een ‘test’ of jij als Kandidaat Register Makelaar Taxateur de juiste kennis hebt! Het oefenen van de vragen legt een fundament onder het examen, mogelijke spanning verdwijnt erdoor want de kandidaten wéten dat ze goed in de basiskennis zitten en die komt op alle fronten van pas in de diverse onderdelen van dit finale examen.

Huiswerk

Huiswerk gaf ik altijd al maar keek het in beperkte mate na. Omdat iedereen nu zoveel mogelijk thuiszit wordt er ook meer huiswerk gemaakt. Daar ben ik blij mee en dus kijk ik ook meer huiswerk na voor mijn online trainees. Ik zit immers ook thuis!