Laten we eerlijk zijn…je hebt gebikkeld en gebuffeld om je basistheorie vastgoed te halen en nu het tijd is om te gaan kiezen of je makelaar, taxateur of makelaar- taxateur wil worden en doorvoor moet je je gaan specialiseren. Je moet dan eerst kiezen voor Wonen, Bedrijven of Landelijke onroerende zaken. De meeste mensen kiezen in de eerste instantie voor  KRMT Wonen.

Wat moet je daarvoor doen?

Het SVMNIVO traject volgen. Dus de flextoets Praktijkleer wonen halen en het vakbekwaamheidsexamen afleggen. Bij het vakbekwaamheidsexamen laat je zien dat je de vaardigheden bezit die nodig zijn om als makelaar of taxateur aan de slag te gaan. Die specialisatie wonen is een aparte opleiding waarvan je het liefst zou willen dat je er direct na je basisopleiding aan kon beginnen! Helaas moet er vaak lang gewacht worden op een plaatsje bij e.o.a. opleider.

Francine geeft heel regelmatig vakbekwaamheidstrainingen! 

Francine is vastgoed eigenaar en zelf makelaar KRMT en gaf jarenlang haar enthousiasme en ervaringen voor de vastgoedbranche op professionele wijze door als docente aan ARMT- en KRMT-makelaars in opleiding. Juist vanwege dat vaak vervelend lange wachten voor mensen die verder wilden op een datum voor een opleiding, nam ze afscheid van het klassikale onderwijs. Ze startte met al haar ervaring zélf specifieke examentrainingen in kleine groepjes  waarin ze alle eisen voor het vakbekwaamheidsexamen een voor een zorgvuldig doorneemt en de juiste kennis tot in detail aanreikt.

Gesprekstrainingen

Het bespreken van de inhoud van de  aan-, verkoop- en wervingsgesprekken die verwacht kunnen worden voltooien het proces om met goede verwachtingen een datum voor de examens vakbekwaamheid KRMT of mondeling ARMT te gaan plannen. Maar na een training vroegen trainees met regelmaat om speciale examen gesprekken trainingen. Die trainingen worden óók bij Francine gegeven. Door commercial trainer Hans Verbiest, hij heeft ervaring als  praktijkopleider, docent, trainer en volgde óók de ARMT, basistheorie en KRMT makelaarsopleidingen en kent de examens uit eigen ervaring.

Agenda – Planning – 2020 

Francine heeft haar agenda nu gepland tot en met juli 2020. De komende weken zijn er al veel mogelijkheden volgeboekt maar omdat er een aantal malen, soms wekelijks, per maand trainen mogelijk is, kun je tóch redelijk snel plannen en soms zelfs ook nog last-minute terecht!

Wacht niet te lang, boek nu!

Als je de lijsten met mogelijkheden ziet bij onze trainingen, denk dan niet: “O…wat een ruimte, het komt wel!” want met regelmaat wordt een training geboekt een groepje studievrienden. Omdat de groepen klein gehouden worden zitten ze snel vol.

Alleen via de website

Vaak krijgen we per mail of telefonisch de vraag of we een training vast willen ‘reserveren’. En dát doen we helaas niet! Het meest duidelijk, eerlijk en administratief handigst voor iedereen is gewoon een training reserveren via de website.

Dat kan voor alle trainingen: