Visie voorbeelden…

Wordt jij zo zoetjesaan wanhopig van het schrijven van een visiestuk? Zit je al aan poging 8 en ben je eigenlijk alleen maar aan het woorden tellen en kom je geen sikkepit verder? Is je verhaallijn nog ver te zoeken en zit je prullenbak al vol?

Gebruik het e-book wat je bij inschrijving op je training gratis van me kreeg. Want daar staan de stapjes die je moet maken in. Zelfs de tip van tijdplanning, want een goed stuk schrijf je echt niet in 1 keer! Kom je er ondanks mijn hulp nog niet uit? Weet dan dat ik voor mijn trainees, met toestemming van de schrijvers, geanonimiseerd en geslaagd werk heb over diverse onderwerpen. Daar krijg je vast wél inspiratie door!

Wat je visie betreft, laat je dag er niet door bederven. Mail mij (fr@ncine.nl) met je eigen onderwerp en de vraag om wat voorbeelden daarin of gelijkend op. Dan stuur ik je er een paar per WeTransfer en kun je weer verder. Let wel… ik help je niet schrijven!  Want anders loop je in je presentatie vast, een stuk presenteren wat je niet zelf schreef is bijna onmogelijk! Ik haal wél graag mijn vlijmscherpe, vuurrode pen door jouw werk, maar dat wist je al, dat is  een vanzelfsprekend onderdeel van mijn trainingen. 

Winkelwagen
Scroll naar top