2018 – 2019

2018 – 2019

Nog eventjes, dan luidden we het nieuwe jaar in…voor mij en mijn gezin een beetje anders dan voor anderen, want mijn zoon laat nu al bijna 20 jaar, zijn gezinnetje en familie alleen om bij de brandweer de 24 uurs dienst te draaien en met de berichtgeving van nu zit je als moeder toch met wat meer spanning dan gebruikelijk…

2018 was een bizar, bijzonder jaar voor mij..

Het startte niet zo best…vanwege een té volle agenda in 2017 liep ik in januari nog met de restjes van een flinke gordelroosaanval…écht dat wens je niemand toe! Ik moest dus schrappen, geen 6 dagen en 3 avonden meer voor klassen staan door het land…

Met pijn in mijn hart schrapte ik een grote opleider uit mijn agenda omdat dat me héél veel nutteloze reistijden zou gaan schelen. Ik koos voor de vastgoedopleidingen in het MBO4.

Maar…ik had niet op jullie gerekend!

Jullie lieten mij niet los! Mijn mail stroomde vol met verzoeken om tóch nog een uurtje extra, een handout hier en daar of een snelle blik op een visie…’alsjeblieft Francine?’

Okay, een beetje dan, maar wel zakelijk, geen losse afspraken hier en daar want ik hou van professioneel en stáán voor je klant! In 1 weekend streepte ik het onderwerp ‘zelf website maken’ van mijn bucketlist door www.francineverbiest.nl op internet te zetten. Met daarop een keuzeprogramma in specifieke vakbekwaamheids examen trainingen voor KRMT-makelaars.

Het is nu december van hetzelfde jaar wat zo vreemd  begon en ik heb wéér keuzes moeten maken. Maar nu heb ik juist gekózen voor jullie! Toen ik half in de herfst al meer dan 100 examenkandidaten had mogen begeleiden in mijn eigen trainingscentrum in Leiden dacht ik: ‘Zorg voor jezelf en zet in op je leerlingen in je eigen zaak’…en ik schrapte ook de vaste MBO4 roosters.

In 2019 komen er uitbreidingen bij Francine, er komen meer onderwerpen voor makelaars bij.

Er is vraag vanuit de makelaarsbranche naar korte, point-to-point opleidingen met een 24-uurs begeleiding online. Dat begrijp ik met mijn 45 jaar MKB ervaring heel erg goed, jullie willen geen geneuzel en getreuzel maar naast een studie ook graag nog flink aan het werk kunnen blijven!

Kies je Bootcamp!

Het is duidelijk merkbaar voor mij dat er mensen zijn die snel willen schakelen maar tóch net even hier en daar een drempeltje tegenkomen! En die drempeltjes liggen vooral in: Financiën en Fiscaliteiten, beide vakken rechten, Praktijkleer wonen en het schrijven van een visiestuk!  Dat ga ik voor je oplossen! Dat doe ik niet alleen maar met een aantal keigoede docenten! Wat denk je van bootcamps van een aantal dagen en dan direct door naar een (geslaagde) flextoets? Want zó, dmv van veel oefenen met vragen en je heel gericht oefenmateriaal mee te geven, gaan we het met jou aanpakken!

Schrijfles visiestuk! 

Vind jij een goed visiestuk schrijven moeilijk? Heb je problemen met het vinden van een onderwerp, de opbouw, de vraagstelling en vooral de oplossing? Wil je leiding, aangestuurd en gecontroleerd worden? Dat kan…ook daar reik ik je in 2019 nog meer de hand dan dat ik al deed in 2018. Jouw onderwerp indiening, en controleren van je uiteindelijke eindproduct maakte, en dat blijft zo, altijd al deel uit van mijn training. Maar nu kun je dus ook verzoeken gaan mailen om de schrijflessen!

Voor nu wens ik jou een heel fijn 2019 in goede gezondheid met iedereen om je heen die jou dierbaar is…

2019-08-27T10:10:18+00:00