ARMT trainingen!

ARMT trainingen!

Het kon niet uitblijven: de roep om ARMT trainingen voor het mondeling examen op dezelfde wijze te gaan geven als mijn inmiddels succesvolle KRMT trainingen. En daar ga ik aan voldoen, dus er zijn 2 trainingen extra aan mijn programma toegevoegd.

De branche. 

Wat de makelaarsbranche wil vind ik het belangrijkst. En makelaarskantoren geven aan dat er gewerkt  moet worden. Anderzijds wordt de belangrijkheid van gecertificeerde makelaars steeds bekender bij de consument (ver)koper dus willen de kantoren de diploma’s ook bij de werknemers die zij hebben op de CV’s zien staan. En terug kunnen vinden in het register.

Er zijn veel mensen die al jaren in de makelaardij werken en het halen van diploma’s tot nu toe steeds hebben uitgesteld. De NVM is strikt in haar regelgeving, géén certificering betekent géén lidmaatschap bij deze oudste beroepsvereniging van Nederland. Is de kantooreigenaar wel gediplomeerd, dan gelden voor de werknemers die dat nog niet zijn, in de NVM kantoren beperkte bevoegdheden. Veelal ondersteunen zij administratief de ARMT- en KRMT makelaars en zijn het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten.

ARMT, maar dan anders! 

Omdat niet iedereen voor altijd een deels administratieve, deels receptionist, functie wil blijven uitoefenen maar toch ook gebonden is aan een 5-, soms 6 daagse werkweek, loopt de ‘zin‘ in schoolse dag- of avondopleidingen terug. Voeg daarbij dat kantoormedewerkers vaak al erg veel weten, ze werken immers al in de makelaardij! Dus de details over diverse onderwerpen worden al vrij snel in de leerstof herkent.

Twee ARMT trainingen

Het ARMT-Totaal-Traject is een zelfstudie aan de hand van de zes boeken die ik daarvoor samenstelde uit al mijn (inmiddels befaamde) visuele lessen en handout’s. Een duidelijke studiewijzer met de exameneisen en volledige uitleg van het traject wat jij alleen zou kunnen volgen, met al jouw ervaring, je dagelijkse bezigheden en mogelijk ook studerende collega’s als vraagbaak om je heen, hoort erbij.

Mijn zes boeken  zijn enorm visueel. Het vak bouwkunde bestaat bijvoorbeeld uit 2 exemplaren die samen meer dan 600 bladzijden tellen met op elke bladzijde, in kleur, 2 ansichtkaart grote afbeeldingen van jouw leerstof! Bewaar die boeken maar als je nog verder wil leren naar KRMT, zelfs RMT!

Flextoetsen en praktijk

De twee flextoetsen voor ARMT doe je via zelfstudie, voor de praktijk kom je 1 hele dag naar mijn trainingsruimte in Leiden. De studieboeken én die trainingsdag zijn bij de prijs inbegrepen. De ins & outs van deze opleiding, die jou een traditionele ‘schoolgang’ gaan besparen, vertel ik je graag verder per telefoon. Er zijn namelijk nog extra mogelijkheden, zoals bijles. Het gaat hier om de opleiding onder dit linkje, de data komen in de bestelfunctie zodra de boeken van de drukker komen en dat zal vermoedelijk eind februari zijn.

De ARMT examen training! 

Heb je de twee flextoetsen al op eigen initiatief met een voldoende behaald en hik je een beetje tegen het maken van de vijf verplicht bij SVMNIVO in te leveren opdrachten op? En weet je al helemaal niet wat je van het mondeling examen moet verwachten? Wil je de gesprekken die met jou gevoerd gaan worden graag 1 op 1 even oefenen?

Dan kan dat. Ook als je al eerder bij een andere opleider was, deze training is namelijk uniek. Om reden dat er naast jou: maximaal nog 2 trainees zullen zijn, nog een docent is om die gesprekken 1 op 1 met jou te kunnen oefenen en mijn trainingen áltijd doorgaan. Bij mij geen ‘gaat niet door vanwege onvoldoende deelnemers’... je training gaat wél door, ook al zou je op jouw datum de enige zijn! Want jij wil op examen, dus wij laten jou niet in de steek!

Boek deze ARMT examen training en maak er een gezellige dag bij mij én in Leiden van!

 

2019-02-11T10:55:28+00:00