Het komt voor dat mijn trainees mijn makelaarskantoor/trainingsruimte in Leiden binnen stappen en dan of, stomverbaasd, óf helemaal verlekkerd naar mijn uitgeprinte e-book’s aan de wand kijken.

‘Krijgen wij dat állemaal?’

Is de vraag die dan volgt. Antwoord: JA, nog vóórdat jij thuis bent na je training heb je die bestanden in je mailbox ontvangen per WeTransfer, dan kun je zelf beoordelen welke je wil uitprinten en welke al tot jouw praktijk- of studie ervaring of d.m.v.een flextoets afgeronde kennis behoren.

‘Kan ik e-books ook los bestellen?’

Sommige wel en andere niet. Er zijn erbij die een uniek onderdeel zijn van mijn vakbekwaamheids trainingen in Leiden. Zowel voor- als na de trainingen worden e-books aan je verzonden. Mijn e-books lijken inmiddels onmisbaar voor wie hard tegen de vakbekwaamheids studie aangaat. Natuurlijk zijn ze ook steeds bijgewerkt naar de laatste regelgeving maar óók zo ingericht dat ‘mijn-praatje’ er ook bijhoort, anders mis je toch enkele precaire zaken.

Voortdurende aanpassingen

Mijn ebooks veranderen met wetten, ervaringen van mijn leerlingen en trainees die al examen deden en natuurlijk de laatste eisen van het examencentrum SVMNIVO mee. Ik pas ze keer op keer, voor mijn KRMT-trainees in Leiden aan zodat zij voorzien van de meest verse informatie met een gerust hart naar jouw examen kunt gaan.

Actueel?

Als er iets veranderd voor makelaars veranderen dus ook de exameneisen bij SVMNIVO. Let dus op met boeken en lesmateriaal, ook als je dat goedbedoeld van een ander overneemt of krijgt. Vraag altijd bij de bron na of het het meest actuele les- en leermateriaal is om te voorkomen dat je écht verouderde exameneisen en/of regels zit te leren! Want de gevolgen daarvan laten zich eenvoudig raden.