Intakegesprek

Intakegesprek

In het SVMNIVO vakbekwaamheidsexamen KRMT zit als onderdeel 4 op jouw examendag het: “intakegesprek” ofwel, jij bent dan de aankoopmakelaar. Helaas merk ik aan mijn trainees dat kennis op veel fronten schromelijk te kort schiet, ervaring is vaak nog niet aanwezig, er zijn geen stages geweest maar nu staat wél dat examen voor de deur!

Extra bij de trainingen.

Voor mensen die toch graag het examen willen halen heb ik een uitgebreide handout gemaakt met veel informatie over het boeiende vak aankoopmakelaar en prangende vragen over ethiek, voorafgaand aan de erecode van de NVM, een zuivere code waar iedereen zich erg graag naar wenst te gedragen, Maar dan moet je wél weten hoe!

En dan dit..

Met regelmaat halen mijn ARMT leerlingen de regulier opgeleide KRMT’r rechts in, met het invullen van de koopovereenkomst,  het kunnen opstellen van taxatierapporten maar óók met kennis en voorbereiding op de praktijk in de makelaardij! Want dat hoort allemaal standaard in de ARMT opleiding!

Tijdens mijn ARMT lessen oefen ik met series foto’s van onderwerpen en zaken waar je tegenaan kunt lopen tijdens bezichtigen van woningen. De meningen vliegen door de klassen, de discussies zijn zeer leerzaam, de werkstukken nav deze problematiek ronduit interessant. Kortom, ik train je bij mbt je eerder opgedane kennis elders voor je vakbekwaamheidsexamen in Leiden waarbij de rol van de ARMT makelaar een verrassende rol speelt!

 

2019-01-25T08:26:00+00:00