In het SVMNIVO vakbekwaamheidsexamen KRMT zit op jouw examendag het: “intakegesprek” ofwel, jij bent dan de aankoopmakelaar. Helaas merk ik aan mijn trainees dat kennis op veel fronten schromelijk te kort schiet, ervaring is vaak nog niet aanwezig, er zijn geen stages geweest maar nu staat wél dat examen voor de deur!

Extra bij de trainingen.

Voor mensen die graag het examen willen halen zit natuurlijk in mijn werk- en leerboek wat bij de training hoort veel informatie over het boeiende vak aankoopmakelaar. De prangende vragen over ethiek die examenkandidaten soms hebben zijn te herleiden uit de erecode van de NVM, een zuivere code waar elke makelaar zich erg graag naar wenst en hoort te gedragen, óók in het examen!

Maar ook hier…

Met regelmaat bestellen mijn ARMT en KRMT leerlingen toch ook nog de extra informatie die ik in e-books voor hen heb verzameld via mijn huiswerkpagina op deze website.  En natuurlijk zitten daar ook e-books met veel informatie over aankoop (dus wat jou in het intakegesprek te wachten staat) en ethiek.