Voor leerlingen die een tijdje geleden les van mij hadden en nog geen examen hadden gedaan, zat ik recent een ‘overview’ te maken van de basis lessen die zij hadden gevolgd. Daar zatten ook praktijkgerichte zaken bij zoals het ‘leren-bezichtigen-en-noemen’ via beeld…want niets is zo ellendig als een aspirant makelaar als stagiair hebben die nauwelijks weet waar het over gaat…dus ik stoom mijn leerlingen redelijk richting de dagelijkse makelaars praktijk!

Idee!

Toen ik dat zat te maken, dacht ik…..’Misschien vinden mijn trainees zoiets ook wel lekker om te hebben vanwege de te noemen positieve en negatieve zaken bij het maken van een verkoop-verhuurplan in het vakbekwaamheidsexamen KRMT?”

Dus ik stelde die vraag aan mijn volgers op Facebook. Bij voldoende JA-antwoorden…zou ik aan de slag gaan met een aanpassing van deze leerstof gericht op vakbekwaamheids examens KRM-T ‘En…. zal ik er dan wel of niet van die praktijk oefenvoorbeelden voor jullie bij doen?’ was mijn tweede vraag.

Ontplofte mailbox en WhatsApp

Kennelijk boorde ik raak met mijn idee want de vragen om een dergelijk soort bouwkundige niveau meting van de eigen kennis plus oefenmateriaal in de vorm van die praktijk oefenvoorbeelden was groot. Mijn mailbox puilde binnen een uurtje al uit en ik moest mijn mobiel extra opladen om alle App’s te kunnen lezen.

Reden?

De reden dat men zo gefocust is op een overview van de eerder opgedane kennis zijn de voor de her-certificeringen verplichte niveau metingen van SVMNIVO. Zowel de ARMT- als KRMT makelaar moet een 90-tal vragen beantwoorden zodat SVMNIVO kan meten op welk niveau gecertificeerden zich bevinden,

Klaar!

Het e-book is dus klaar en geschikt voor zelfstudie voor je hercertificering en voor mijn eigen (oud) trainees te bestellen via deze huiswerkpagina.