Niveaumeting

Niveaumeting

Voor ARMT leerlingen die 1 jaar geleden les van mij hadden en nog geen examen hadden gedaan, zat ik recent een ‘overview’ te maken van bouwkunde lessen die zij hadden gevolgd. Daar zatten ook praktijkgerichte zaken bij zoals het ‘leren-bezichtigen-en-noemen’ via beeld…want niets is zo ellendig als een aspirant makelaar als stagiair hebben die nauwelijks weet waar het over gaat…dus ik stoom mijn leerlingen redelijk richting de dagelijkse makelaars praktijk!

Idee!

Toen ik dat zat te maken, dacht ik…..’Misschien vinden mijn trainees zoiets ook wel lekker om te hebben vanwege de te noemen positieve en negatieve zaken bij het maken van een verkoop-verhuurplan in het vakbekwaamheidsexamen KRM-T?”

Dus ik stelde die vraag aan mijn volgers op Facebook. Bij voldoende JA-antwoorden…zou ik aan de slag gaan met een aanpassing van deze leerstof gericht op vakbekwaamheids examens KRM-T ‘En…. zal ik er dan wel of niet van die praktijk oefenvoorbeelden voor jullie bij doen?’ was mijn tweede vraag.

Ontplofte mailbox en WhatsApp

Kennelijk boorde ik raak met mijn idee want de vragen om een dergelijk soort bouwkundige niveau meting van de eigen kennis plus oefenmateriaal in de vorm van die praktijk oefenvoorbeelden was groot. Mijn mailbox puilde binnen een uurtje al uit en ik moest mijn mobiel extra opladen om alle app’jes te kunnen lezen.

Klaar!

Dit extraatje is dus al klaar en zal deze week direct al aan mijn nieuwe trainees worden uitgereikt. Maar natuurlijk kunnen de mensen die al in Leiden geweest zijn voor een training en nog extra willen testen hoeveel zij nog of al weten voor het examen wat voor de deur staat, deze handout ook nog bij mij opvragen!

Mail maar naar fr@ncine.nl met je verzoek en de datum dat je bij mij in Leiden was! 

 

2018-12-22T15:33:54+00:00