Mensen die langer dan 3-4 maanden geleden mijn 2-daagse Tempo training volgden hebben met regelmaat de behoefte om nog even met de mij te kunnen sparren over de inhoud van het vakbekwaamheidsexamen wonen KRMT bij SVMNIVO. Door de tussenliggende tijd en wat ze daarin meemaakten in het werk en privéleven is kennis wat vervaagd.

Het vakbekwaamheids examen waar nu werkelijk serieus aan wordt gedacht heeft na een aantal maanden vaak nog extra ondersteuning nodig. Even een op een die puntjes op de i. Doordat we door corona in allerijl online mogelijkheden hebben gecreëerd en die hele online ontwikkeling bij mij goed werkt bedacht ik de ‘OPFRIS TRAINING’

Dus het kan!

Mijn trainee krijgt vooraf een door mij samengesteld, visueel, boek thuisgestuurd met de allerlaatste info en belangrijke punten van het examen. Dus trainee kan klaar gaan zitten met zijn/haar vragenlijstje, antwoorden komen direct, voorbeelden kan ik laten zien op het grote scherm achter me en dan werkt zo fijn…héél veel beter nog dan per email of per WhatsApp. Direct contact…je zorgen gewoon af kunnen vinken, weten wat je nog moet doen en je kan weer verder.

Online trainen is blijvend voor mij, ook in de toekomst! 

Het online trainen is, zoals ik het aanpak, voor mijn trainees een prettige ervaring. Dus de online trainingen blijven! Voor mensen die graag 1 op 1 willen trainen ontwikkelden wij die opfristraining erbij voor mensen die eerder les van mij hadden en nog even alles willen doornemen voordat ze naar het examen gaan. Vooral omdat de mogelijkheid dat je een huurcasus krijgt in je examen 1 : 3 is geworden!

Examengesprekken ook online!

De door iedereen gewaardeerde en fijne examen gesprekstraining met docent Hans worden ook online gegeven.

Werk- leerboek en nazien van huiswerk, plus het WhatsApp contactlijntje met je docent is bij al onze trainingen bij de prijs inbegrepen!

In de toekomst zal je m.b.t. de Tempo training ook altijd kunnen aangeven of je die on- of offline wil volgen! Enorme tijdwinst voor hen die lang zouden moeten reizen!