Vacaturepagina

Vacaturepagina

Even een erg leuk nieuwtje delen, ik vind het zelf namelijk nogal bijzonder…

Precies 1 week geleden besloot ik, na de zoveelste vraag of ik een kantoormedewerker, of juist werk voor iemand in de makelaardij wist, een gratis vacature pagina voor iedereen die in het vastgoed wil of werkt aan mijn website toe te voegen.

En nu hebben de eerste twee geplaatsten daarop al afspraken voor gesprekken! Hoe gaaf is dat? Daarnaast heb ik nog een aantal verzoeken van zowel werkzoekenden als makelaarskantoren die op dit moment nog in bespreking zijn…‘Voor als dat toch niet bij mij, bij ons, past’…dan wil ik, willen we, ook graag op jouw pagina!

Wat ik ook bijzonder vleiend vond was dat een van de werkgevers mij opbelde met de vraag of een van de werkzoekenden op de vacature pagina ook door mij was opgeleid? “Ja, maar hoezo?” was direct mijn tegenvraag. “Nou, dan weet ik dat het wel goed zit met het kennisniveau”…

Dus……zoek je een stage, parttime of volledig werk in de makelaardij, of wil je juist iemand met, of nog op weg naar, een diploma ARMT of KRMT aan je kantoor- of franchiseteam toevoegen?

Mail me dan gerust op: fr@ncine.nl en sla mijn vacaturepagina dan maar op in je favorieten, want hij zal de komende tijden wel voller worden, er staat namelijk een flinke rij in werk geïnteresseerden voor m’n deur en die ga ik de komende tijd allemaal plaatsen!

2018-12-24T12:22:38+00:00