Doordat we door corona in allerijl online mogelijkheden hebben gecreëerd en die hele online ontwikkeling bij mij goed werkt bedacht ik de ‘OPFRIS TRAINING’ erbij.

Mensen die langer dan 3-4 maanden geleden mijn Tempo training volgden hebben door de tijd die eroverheen en wat ze in de tussentijd meemaakten in het werk en privéleven met regelmaat de behoefte om nog even met de mij te kunnen sparren over de inhoud van de eerdere opleiding.

Soms wordt samen met mij overlegd of het haalbaar is het vakbekwaamheids examen waar nu werkelijk serieus aan wordt gedacht nog extra ondersteuning nodig heeft. En soms zouden mijn trainees mij een paar uur alleen willen spreken als het examen wat al snel afgelegd moet gaan worden bij SVMNIVO in Nieuwegein

En aan die wensen ben ik tegemoetgekomen, dus het kan!

Mijn trainee kan klaar gaan zitten met zijn/haar vragenlijstje, antwoorden krijgen zij direct, voorbeelden kan ik laten zien op het grote scherm achter me en dan werkt zo fijn…héél veel beter nog dan per email of per WhatsApp. Direct contact…je zorgen weg, weten wat je nog moet doen en je kan weer verder.

Online trainen blijft er dus bij, bij mij, ook in de toekomst! 

Het online trainen is, zoals ik het aanpak, voor mijn trainees een prettige ervaring. Dus de online trainingen blijven erbij! Voor mensen die graag 1 op 1 willen trainen ontwikkelden wij eerder al de online prive training en dan is er nu een opfristraining bij voor mensen die eerder les van mij hadden in Leiden en nog even alles willen doornemen voordat ze naar het examen gaan.

Examengesprekken ook online!

De door iedereen gewaardeerde en fijne examen gesprekstraining met docent Hans worden nu ook online gegeven.

Werk- leerboek bij alle trainingen bij de prijs inbegrepen!

In de toekomst zal je m.b.t. de Tempo training ook altijd kunnen aangeven of je die on- of offline wil volgen! Enorme tijdwinst voor hen die lang zouden moeten reizen!