Docenten

Docenten2019-10-28T19:13:06+00:00

Docenten: Francine & Hans

Mijn naam is Francine Verbiest, ik ben vastgoed eigenaar en makelaar KRMT en geef mijn enthousiasme en ervaringen voor de vastgoedbranche op professionele wijze door als docent aan ARMT- en KRMT-makelaars in opleiding. Ik heb bekendheid verworven met een geheel eigen, directe en visuele manier van lesgeven met heldere presentaties over de benodigde leerstof. Leerlingen werden een groot fan van mijn stap-voor-stap benadering met bijbehorende boeken en ondersteunende hand-out’s.

TRAININGEN

Naast mijn docentschap startte ik examentrainingen voor leerlingen voor de ARMT en KRMT certificaten studerende makelaars die soms wat extra leerstof of aandacht nodig hebben om voldoende zelfvertrouwen te krijgen voor de SVM|NIVO praktijkexamens. In kleine groepjes van  3 tot maximaal 5 personen.

Tijdens mijn trainingen neem ik alle exameneisen een voor een zorgvuldig door en reik de juiste kennis voor het vakbekwaamheidsexamen tot in detail aan.

Het bespreken van de inhoud van de  aan-, verkoop- en wervingsgesprekken die verwacht kunnen worden voltooien het proces om met goede verwachtingen een datum voor de examens vakbekwaamheid KRMT of mondeling ARMT te gaan plannen. Na een training worden vragen van trainees altijd nog per mail of WhatsApp tot aan de examendag beantwoord.

De speciale KRMT gesprekstrainingen worden naar wens en in overleg gegeven door commercial trainer Hans Verbiest, hij heeft ervaring als  praktijkopleider, docent, trainer en volgde óók de ARMT, basistheorie en KRMT makelaarsopleidingen en kent dus óók de examens!

KIES uit 3 KRMT TRAININGEN!

1. de Tempo Training vakbekwaamheid

Deze training is op maat gemaakt voor mensen met een HBO-werk en denkniveau en is de complete opleiding vakbekwaamheid in slechts twee dagen. Dat scheelt je dus enorm veel (reis)tijd en natuurlijk ook geld.  Deze training is ook zeer geschikt voor hen die eerder elders een vakbekwaamheids opleiding hebben gevolgd en graag exact willen weten wat hen te wachten staat op het examen.  Via online begeleiding wordt direct al na inschrijving en betaling informatie gedeeld voor een geslaagd resultaat. 

2. de X-training KRMT

Deze examen training is voor hen die al wat langer geleden les hadden, moeite hebben met mondelinge examens, geen ARMT-basis of nog niet voldoende kantoorervaring hebben en is dit dé mogelijkheid om voor de eigen zekerheid het examen npg even goed door te nemen! Vooral op het zwaartepunt, verkoop/verhuurplan maken, en de examengesprekken waarbij de puntjes op de i gezet worden! 

UNIEK: examen gesprekken één op één oefenen! 

3. de Gespreks training!

Het 1 op 1 oefenen van de onderhandeling, het intake gesprek en de vragen die je door je examen kunt verwachten is uniek!  dit kun je bij geen enkele opleider op deze kleinschalige manier vinden!

Zowel de examen- als de gesprekstraining zijn ideaal voor hen die nog niet veel praktijkervaring in het onderhandelen hebben en voor hen die pal voor het examen nog even flink willen sparren over hetgeen hen nog dwars zit mbt de koop- en aankoopprocessen.

Er is óók een ARMT OPLEIDING!

De weg naar ARMT makelaar is door ons op de markt gezet als het ARMT-Totaal-Traject. Dat is een zelfstudie, de 6 bijbehorende, door Francine samengestelde boeken ontvang je direct na inschrijving en betaling. Bij deze studie hoort ook online én persoonlijke begeleiding van Francine per email, WhatsApp en een trainingsdag van 10 tot 16 uur in een kleine groep van maximaal 3 personen.