Mijn naam is Francine Verbiest, ik ben vastgoed eigenaar en makelaar KRMT en geef mijn enthousiasme en ervaringen voor de vastgoedbranche op professionele wijze door als docent aan KRMT-makelaars in opleiding. Ik heb bekendheid verworven met een geheel eigen, directe en visuele manier van lesgeven met heldere presentaties over de benodigde leerstof. Leerlingen werden een groot fan van mijn stap-voor-stap benadering met bijbehorende les- en werkboeken.

TRAININGEN

Naast mijn docentschap startte ik examentrainingen voor studerende makelaars voor het KRMT vakbekwaamheids examen. In kleine groepjes van 2 tot 8 personen ontvangen zij sneller dan op een klassikale wijze exact die informatie om voldoende zelfvertrouwen te krijgen voor dit  SVM|NIVO praktijkexamen.

Tijdens die trainingen neem ik alle exameneisen een voor een zorgvuldig door en reik de juiste kennis voor het vakbekwaamheidsexamen tot in detail aan.

De speciale KRMT gesprekstrainingen worden naar wens en in overleg gegeven door commercial trainer Hans Verbiest, hij heeft ervaring als  praktijkopleider, docent, trainer en volgde óók de makelaarsopleidingen en kent daardoor óók de examens!

Zowel Francine als Hans zijn mensen met veel levenservaring op diverse fronten.  Het begeleiden, zeg gerust: coachen, van mensen in examensituaties is een gedeelde passie van hen. Dat zij op het gebied van makelaars naar examens begeleiden precies weten wat ze voor jou persoonlijk kunnen betekenen, bewijst deze pagina. 

Francine biedt twee TRAININGEN!

1. de KRMT Tempo Training vakbekwaamheid

Deze training is de complete opleiding vakbekwaamheid in zeer korte tijd. Twee dagen werk je samen met Francine aan 100% duidelijkheid rondom je komende examen vakbekwaamheid en verder werk je je producties en maak je huiswerk thuis met online hulp van Francine. 

En ja, deze training is voldoende om het volledige vakbekwaamheidsexamen met een geslaagd resultaat af te ronden, Waarom zou je meer lesdagen volgen als het in 2 kan? Leer- en werkboek, huiswerkbegeleiding en 7/24 contact met Francine per WhatsApp allemaal inbegrepen!

2. de KRMT Gespreks Training!

Het 1 op 1 oefenen van de onderhandelingen huur en koop, het aankoop gesprek en de vragen die je daarbij in je examen kunt verwachten is uniek!  dit kun je bij geen enkele opleider op deze manier vinden!

De geprekstraining is enkel en alleen voor trainees van Francine die al eerder de 2 daagse Tempo training hebben gevolgd en het onderhandelen, zoals het in het examen zal gaan, willen oefenen.

corona

Francine heeft besloten zolang er nog geen volledige zekerheden zijn rondom de ontwikkeling en mutaties van het corona virus online te blijven lesgeven. Voor jouw gezondheid en ook die van haarzelf.

Zodra de maatschappij corona volledig achter zich kan laten, worden de lessen weer gegeven op een grote, ruime, nieuwe locatie met veel ventilatie.

Francine’s vertrouwde klas, in een veilige virtuele jas!  De training in het virtuele klaslokaal is gebaseerd op een fysieke trainingsruimte.