Docenten

Francine

Hans

Francine Verbiest is vastgoedeigenaar en makelaar en geeft haar enthousiasme voor en ervaringen over de vastgoedbranche op professionele wijze door als docent aan KRMT-makelaars in opleiding.

Hans Verbiest is commercial trainer en verzorgt de speciale KRMT gesprekstrainingen. Hij heeft ervaring als  praktijkopleider, docent, trainer en volgde óók de makelaarsopleidingen en kent daardoor de examens.

Succesvol trainen

Leerlingen zijn groot fan van de door Francine ontwikkelde stap-voor-stap trainingen met bijbehorende individuele coaching en les- en werkboeken.

1-op-1 coaching

Tot 6 maanden na je training krijg je de mogelijkheid om via Whatsapp je aan het examen gerelateerde vragen te stellen aan Francine.

Eigen leermiddelen

Francine heeft een geheel eigen, directe en visuele manier van lesgeven met heldere presentaties en een 1 op 1 begeleiding per WhatsApp.

Kleine groepen

In kleine online groepen ontvang je sneller dan op klassikale wijze exact de informatie om zelfvertrouwen te krijgen voor het SVM|NIVO examen.

Altijd actueel

Tijdens de training worden alle actuele exameneisen zorgvuldig één voor één besproken en ontvang je tot in detail de juiste en up-to-date kennis.

Gedreven docenten

Francine en Hans hebben veel levenservaring op diverse fronten. Het begeleiden, zeg gerust: coachen, van mensen in examensituaties is een gedeelde passie.

Winkelwagen
Scroll naar boven