Docenten

Francine

Hans

Francine is vastgoedeigenaar en gediplomeerd makelaar en geeft haar enthousiasme voor en ervaringen over de vastgoedbranche op professionele wijze door als docent aan KRMT-makelaars in opleiding.

Hans is commercial trainer en verzorgt de speciale KRMT gesprekstrainingen. Hij heeft ervaring als  praktijkopleider, docent, trainer en volgde óók de makelaarsopleidingen en kent daardoor de examens.

Succesvol trainen

Leerlingen zijn groot fan van de door Francine ontwikkelde stap-voor-stap trainingen met bijbehorende individuele coaching en les- en werkboeken.

1-op-1 coaching

Direct na je boeking maakt Francine de 1-op-1 Whatsapp aan.
Vanaf dan tot aan je examendag krijg je de mogelijkheid je aan het examen gerelateerde vragen te stellen.

Eigen leermiddelen

Francine heeft een geheel eigen, directe en visuele manier van lesgeven met heldere presentaties die jij in het per post vooraf ontvangen trainingsboek hebt.

Kleine groepen

In kleine online groepen ontvang je sneller dan op klassikale wijze exact de informatie om in 1 x te kunnen slagen voor het SVM|NIVO examen.

Altijd actueel

Tijdens de training worden alle actuele exameneisen één voor één besproken en ontvang je tot in detail de juiste en meest recente examenkennis.

Gedreven docent

Francine en Hans hebben op veel fronten levenservaring. Het begeleiden, zeg gerust: coachen, van mensen in examensituaties is een gedeelde passie.

Winkelwagen
Scroll naar boven