En dan komt de verlossende mail met de uitslag van het Vakbekwaamheid examen Wonen Kan het bijna niet geloven maar het is gelukt in 1 keer 🥳🥳.

Francine en Hans zonder jullie was het noooiiiitt gelukt. Super super bedankt!!! Wat een examen! Alle onderdelen in sneltreinvaart afwerken.

Wat was ik zelfverzekerd tijdens het examen, alles kwam mij n.l. bekend voor!

Niet omdat ik het examen voor de tweede keer maakte. Nee dat was het niet, het was voor mij echt de 1e keer!

In de KRMT Tempo training van Francine wordt de basis gelegd voor het zelfvertrouwen voor het vakbekwaamheidsexamen. Francine, wat heb je alles duidelijk uitgelegd en behandeld en die super duidelijke boeken van jou en Hans doen de rest!

Het niet volgen van jullie training is gewoon een gemiste kans.

Zonder jullie hulp was het mij zeker niet gelukt dat weet ik zeker!!

Ik heb op 7 januari het vakbekwaamheidsexamen gedaan en 14 januari al ontving ik de uitslag van SVMNIVO met als resultaat GESLAAGD!!

Francine en Hans, vele malen dank!!

Sietha Lolkema KRMT, Makelaarskantoor Koopmans

Lieve Francine,

Ik zeg oprecht, echt uit de grond van mijn hart, ik had dit echt nooit zonder jou hulp gered.

Soms waren je terugkoppeling best wel ongezouten, maar dat was wel terecht. Beter bij jou in de fout dan bij SVMNIVO….

Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor je tijd, hulp en hoge kwaliteit van lesgeven en feedback. Dat ligt hoger dan het examen.

Nogmaals 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 💋 dank Francine  🙏 👍. ik ben echt, echt blij. Jullie zijn de beste 👍 ik zal jullie bij iedereen aanbevelen

Maurice van Oirschot KRMT, Open makelaars Arnhem

Lieve Francine en Hans

Door de tweedaagse examentraining werd het mij eindelijk duidelijk wat er van examenkandidaten wordt verwacht. De uitgebreide informatie waarbij Francine letterlijk punten naar voren laat komen die in examen voorkomen, zijn zeer handige handvatten tijdens het studeren.

Je kunt alle examenopdrachten met Francine oefenen. Doordat Francine elke ingestuurde opdracht flink scherpslijpt, voelt het misschien alsof dàt ietwat overdreven is totdat je steeds beter door gaat hebben dat dat nou juist hetgeen is wat de examencommissie bij SVMNIVO van de kandidaten verwacht.

Francine is zeer snel in haar reactie op ingestuurd materiaal en is direct in haar mening. Dit is fantastisch als je in één keer wil slagen.

De onderhandelingstraining met Hans is een mooie aanvulling op de tweedaagse training en zeer waardevol als je die kort voor je examen met Hans afspreekt. Ook vanuit deze training kwamen letterlijk besproken punten terug in mijn onderhandelingen tijdens mijn examen.

Ik ben door deze handvatten en ingesproken moed van Francine en Hans met een zeer rustig gevoel naar het examen gegaan. De assessoren die ik tegenkwam waren ook ontzettend aardig en geruststellend maar ik voelde me zo zelfverzekerd dat ik geen zenuwen heb gehad.

In één keer geslaagd!!
Dank je wel Francine en Hans, ik verwijs naar jullie door aan iedereen die óók in 1 keer wil slagen!!!

Laura Geradts KRMT, Plus Taxaties

Hoi Francine, onverwacht snel heb ik de uitslag van mijn vakbekwaamheidsexamen al binnen, en wat voor een uitslag… GESLAAGD!

Op aanraden van verschillende mensen in mijn omgeving jouw 2-daagse (online) Tempo training gevolgd.

Vervolgens dankzij al jouw tips en met de maximale punten voor het huiswerk wat je als oefeningen opgaf naar het examen gegaan.

Dankzij jouw super adviezen wist ik precies wat ik kon verwachten en heb ik het examen in één keer gehaald. Op naar het KRMT register!

Bedankt voor je snelle en duidelijke reacties en dat geen vraag je te veel was.

Je bent een topper!

Martijn Bossenbroek KRMT, Makelaardij Van de Weerd

Statistisch is het met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat er bij het vakbekwaamheidsexamen KRMT deelnemers zijn die niet, op voorhand, een training hebben gevolgd bij Francine.

Ik ken ze niet; statistisch is het echter reëel dat ze bestaan. Deze deelnemers doen zichzelf tekort.

Francine is ijzersterk in het voorbereiden van deelnemers op het examen vakbekwaam makelaar wonen, dat (na het volgen van haar training) zowel door mijn collega Stephanie Steensma als door mijzelf met goed gevolg in 1 x is afgerond.

Francine is erg goed op de hoogte van de vereisten, scherp in het reageren op vragen en zowel voor als na de training bijzonder goed bereikbaar – zowel per whatsapp als per mail.

Zonder die 2 daagse training van Francine het examen in gaan zou voelen als droogzwemmen, terwijl het examen na het volgen van de training voelt als een warm bad: ‘Ah, dit is exact waar Francine mij op heeft voorbereid’.

Kortom: doe jezelf een plezier, en boek die 2-daagse, meer heb je niet nodig.

Hi Francine,

Ik heb vandaag een mail van SVMNIVO gekregen dat ik voor mijn KRMT vakbekwaamheid geslaagd ben!!! 🙏🏼👌🏼

Heel erg bedankt voor al jullie hulp!

Ben ontzettend blij!😁😁

Jimmy Siewe KRMT, Siewe Makelaars

Yes! Ik ben geslaagd!

Na het lezen van de vele lovende referenties had ik besloten om direct bij Francine te starten met de Tempo training.

En ja, ook ik kan het iedereen aanraden! Je gaat in 2 dagen in rap tempo door de stof waardoor je exact weet wat je kunt verwachten op het examen. Hierdoor kun je je gericht focussen op de opdrachten die je moet maken waardoor je met een gerust hart het examen in kunt gaan!

Als kers op de taart heb ik ook nog de gesprekstraining bij Hans gevolgd!

Dus heb je twijfels? Niet nodig! Gewoon doen!

En boek vooral daarna ook de gesprekstraining bij Hans want die is echt zéér waardevol (ook als je al werkzaam bent binnen de makelaardij 😉).

Sanne Aalberts KRMT, Carpe Diem Makelaardij

Zonder de hulp van Francine was het schrijven van een verkoopplan dat aan de exameneisen van SVMNIVO moet voldoen me nooit gelukt.

Door haar training had ik een format in m’n hoofd dat ik moeiteloos kon reproduceren toen ik eenmaal in het examen kamertje in Nieuwegein zat.

En zelfs nog tijd over had om het plan nog even na te kijken!

Super blij dat ik in een keer geslaagd ben, hulde voor deze powervrouw die je ‘streng maar rechtvaardig’ naar je examen begeleidt!

Bedankt voor je kritische blik, je geduld, je enthousiasme en de vele appjes!

Evelien van den Aardweg KRMT, van Hardeveld makelaardij

Hi Francine en Hans,

Wat een goed nieuws: Geslaagd 🇳🇱 🥳 !!

Zonder jullie hulp was ik veel minder bekwaam het examen in gegaan. Jullie hebben mij beide verteld wat ik op welk onderdeel van het examen kon verwachten.

Heel concreet gaven jullie mij aanwijzingen en hielpen jullie mij in mijn weg naar het examen toe.

Jullie controleerden mijn werk en bij vragen via de app kreeg ik altijd heel snel antwoord!

Toppers zijn jullie!! En ik durf wel te zeggen dat ik zonder jullie hulp echt niet in 1x was geslaagd!!
Nogmaals dank!

Froukje Baurichter KRMT, Schouten + Van der Giezen Makelaars

Hi Francine,

Na jouw leerzame 2-daagse Tempo training, waarbij we allemaal vooraf per post enorm goed werden voorzien van zeer compleet Leer- en werk-boek ter voorbereiding op het examen Vakbekwaamheid, heb ik op 11 oktober het examen gedaan in Nieuwegein, en ging door jouw voorbereiding daar met een goed gevoel op af.

Op jouw advies gepaard met powerfood in de vorm van 3 bananen en gesteund met de kennis die jij er bij ons in ‘gedrild’ hebt. De tijd vloog voorbij zoals je voorspelde, de examinator was uiterst vriendelijk, het schrijven van een verkoopplan een race tegen de klok, maar doordat ik zoveel getraind heb, ging het goed.

Vandaag kreeg ik het verlossende mailtje; ‘Gefeliciteerd met het behalen van het ‘Specialisatie Wonen –  Vakbekwaamheidsexamen Wonen’!

Bam: gewoon in één keer!

Dank voor je assistentie en begeleiding in het traject en route hier naartoe.

Ik ben zo enorm opgelucht dat het erop zit.!!

😃

Dank, dank, dank!

Edith Bakker KRMT, Hopman ERA Makelaars Heiloo

GESLAAGD!

Dankjulliewel voor alle hulp Francine & Hans!!

😘

Marieke van der Hooft KRMT, Vermeulen Makelaardij & Finance

Gehaald!!!!

Super bedankt Francine en Hans voor de professionele begeleiding met “hart en ziel “ jullie zijn echte toppers die altijd klaar staan!!!

Dankjewel Francine voor alles!

Weet dat veel mensen het zeggen, maar zonder jou was me het echt niet gelukt!”

Stephanie Steensma KRMT, AREA - Another Real Estate Agency

Hey Francine en Hans,

Ja hoor heb hem in de pocket!

Nogmaals hartelijk dank voor jullie hulp en steun 😃

Beste Francine & Hans,

Door jullie KRMT training en begeleiding in 1x geslaagd. Dat was een pak van mijn hart.

Jullie hebben mij er door heen getrokken. Daar kan geen andere opleider tegenop.

Francine, jij was zeer alert op mijn huiswerk en vooral gehamerd dat ik moest afwijken van de praktijk en doen wat de examencommissie wil zien.

Ook de laatste opfris training met jou heeft mij doen slagen. Het onderhandelingsgesprek met Hans was exact zoals het ging op het examen.

Door jullie was ik zeer goed voorbereid. Bedankt voor jullie hulp.

Jullie zijn de beste!

Erwin de Ruiter KRMT, Siewe Wonen

Lieve Francine,

Ik ben geslaagd!!!

Nadat ik bij jou de KRMT training had gevolgd wist ik dit komt goed.

Jouw zeer gerichte training en studiemateriaal hebben mij goed voorbereid op het vakbekwaamheidsexamen.

En vervolgens heb ik je advies opgevolgd en flink geoefend op elk onderdeel, dat jij dan nakeek met een (zeer) scherpe blik. Duidelijke feedback kreeg ik van je, daar kon ik wat mee! Je reageerde supersnel op appjes.

Nadat ik me had opgegeven voor het examen heb ik een gesprekstraining bij Hans gedaan, waarna ik met alle zelfvertrouwen het examen in ging. Spannend, maar ergens voelde ik dat ik er klaar voor was.

Het wachten op de uitslag leek wel eeuwen te duren en op vakantie in Rome hoorde ik dat ik geslaagd was. Wat een feest was dat!

Francine, met jouw aanpak heb je al zoveel mensen blij gemaakt en mij nu ook.
Bedankt voor ALLES!

Miranda Spadaro KRMT

Hartelijk dank voor alles Francine en Hans!

Met name jullie tips voor het vele oefenen zodat het verkoopplan binnen de 90 minuten geschreven kan worden gaf me een hoop rust.

Intake is een lastig onderdeel waarin  je eigenlijk nauwelijks een foutje mag maken. In dit onderdeel kom je in tijdnood omdat het lastig is in 15min alles te vragen, gelukkig met Hans geoefend.

Uitleggen van koop/huur overeenkomst is eigenlijk prima te doen.

Maar een koop/huur overeenkomst opstellen is echt taai in zo’n korte tijd. Wellicht moet men hier meer in oefenen dan ik had gedaan.

Maar ik ben geslaagd 💪

Nicholas Nolte KRMT

Geslaagd voor vakbewaamheid KRMT!! Wat ben ik blij!

Zonder Francine en Hans was me dit nooit gelukt, daar ben ik van overtuigd.

Ik ben (nog) niet werkzaam in de makelaardij, dus ik had geen praktische kennis en dat geeft achterstand.

Zonder werkervaring waren alle andere toetsen goed te doen en ik verwachtte dan ook deze laatste toets wel even te doen.

Ik ging veel te snel op examen, tegen het advies van Francine in.

En ze had gelijk, want ik zakte helaas.

Gelukkig stond ze samen met Hans weer voor mij klaar en ben ik de tweede keer wél geslaagd 🥳

Carola Meijer KRMT

Lieve Francine,

Ik leerde je kennen bij mijn opleiding voor ARMT. Nadat ik die succesvol had afgerond, ben ik dat lekker een tijdje gaan doen.

Nu kwam ik opnieuw met je in contact voor het allerlaatste stukje van de KRMT opleiding.

Ik houd ervan om te weten waar ik aan toe ben en jij hebt me op dit laatste deel goed weten voor te bereiden.

Dankjewel voor je support!

In een keer geslaagd!

Ricky van Herwijnen KRMT, Hoekstra & Van Eck

Na helaas een keer gezakt te zijn voor het Specialisatie Wonen KRMT examen, toch maar eens Francine benaderd om me te helpen.

En… dat had ik veel eerder moeten doen!

In 2 dagen loop je door de stof heen en met veel oefenen en de tips van Francine en Hans ben je top voorbereid.

Ik kan jullie dan ook aan iedereen aanbevelen!

Martijn Hummelink KRMT, Hendriks Makelaardij

Haha YEAAAAHHH vakbekwaamheid in 1 x gehaald!

Helemaal dankzij jou Francine!

Je bent een kanjer! 💋

Gaby Paans KRMT, Woondroom

Hi Francine en Hans,

Ik wil jullie bedanken voor jullie inzet, hulp en eerlijke feedback!

Francine staat altijd voor je klaar.

Het heeft mij enorm geholpen in het behalen van mijn KRMT diploma.

Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen!

Geert Siereveld KRMT, Ludenhoff Groep

Dankzij de ebooks van Francine had ik een duidelijke samenvatting van de toetstermen Rechten!

Hiermee kreeg ik eindelijk overzicht in de enorme bult aan (overbodig) materiaal van mijn opleider.

Tevens ook de ebooks voor de praktijkopdrachten aangeschaft en het resultaat mag er inmiddels zijn;

ARMT GESLAAGD! 🥳

Chantal Braspenning ARMT, MD Makelaars & Taxateurs

“na het niet behalen van het onderdeel aankoop in mijn eerste examen, was ik bang dat ik de herkansing ook niet zou halen zonder wat extra begeleiding.

Ik begreep niet goed wat ik verkeerd had gedaan.

Ik hoorde van de trainingen van Francine en kon een specifieke -op-maat-aankoop-training- bij haar boeken.

Door Francine theoretisch en met Hans een aankoopsimulatie geoefend en daardoor op het juiste pad gehaald.

Daarna heb ik in mijn herkansing intake het maximale aantal punten behaald!

Bedankt Francine en Hans!

Laura Elst KRMT, Van der Sande Makelaars

Francine,

Ik kan het nog niet bevatten, maar ik ben gewoon geslaagd 🎉 voor mijn vakbekwaamheidsexamen!

Ik ben zo blij en dankbaar!

Jij ontzettend bedankt voor al je hulp en support, echt top!

Sylvia van den Bogaard KRMT, Moolenaar Makelaardij

Lieve Francine,

Ik kan het nog steeds niet geloven; ik ben geslaagd!

Na 1 week al de uitslag.

Dankjewel voor al je hulp.

Toen ik met de opleiding begon was ik het minst bang voor het laatste examen, maar toen het dichterbij kwam realiseerde ik me dat het niet alleen om een rollenspel ging maar veel meer omvatte.

Na zoveel positieve verhalen heb ik me bij jou ingeschreven en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Zonder jou was het me nooit zo snel en in 1 keer gelukt.

Je was behulpzaam, kritisch en stimuleerde continu om door te gaan en het nog net even naar een hoger level te tillen.

Heel veel dank en nu even genieten en vooral even niks………

Nicole van Dijk KRMT, Gravestate Makelaardij

Lieve Francine,

Terwijl ik deze review aan het schrijven ben, denk ik terug aan de reviews die ik op je site las voordat ik met de training K-RMT startte.

Al deze mensen waren al geslaagd en ze waren stuk voor stuk super positief over jou.

Jouw Tempo training heb ik als super prettig ervaren!

Meteen na mijn aanmelding ontving ik je boek en startte je de 1 op 1 app.

Ik wilde graag meteen aan de slag met de brochure en visie omdat mijn training een paar weken later gepland was. Van het begin af aan, heb je me geholpen met al mijn vragen en nakijken van stukken.

Je bent scherp en windt er geen doekjes om, maar je geeft ook hartelijke complimenten!

Toen kwam de training: twee dagen een super praktijkgerichte training die volgens mij echt onmisbaar is om dit examen succesvol te kunnen maken!!

Je weet hierdoor precies wat je kunt verwachten in het examen en dat geeft een gerust gevoel. Ook na de training liep het 1 op 1 contact met jou door. Je gaf altijd snel en uitgebreid antwoord ook als het avond of weekend was. Je drukte me op het hart om heel veel te oefenen (“tot je het kunt dromen”) en dat heb ik gedaan.

Desondanks was het examen écht wel pittig!

De druk wordt flink opgevoerd door de tijd en stress. Maar één ding weet ik zeker: zonder jouw training was het me niet gelukt.

Daarom kan ik iedereen aanbevelen die nog twijfelt om de KRMT training bij jou te doen! Je zult er absoluut geen spijt van krijgen!

Lieve Francine, nogmaals super bedankt!!!!

Jennifer van der Leest KRMT, Evelien Ploegmakers Makelaardij

Goeiemorgen Francine,

Sorry voor mijn heel late reactie, maar weet je, je KRMT halen vanuit het niets, en zonder enige ervaring in de makelaardij je eigen kantoor beginnen kost gewoon even wat tijd :-) en ik moest natuurlijk alles vanuit de grond opstarten en ook nog tussendoor het RMT papiertje halen.

Geen idee of je nog op een review van mij zit te wachten, maar je krijgt ‘m toch :-)

Het vak is zo fijn joh, ik ontmoet zoveel mensen en het is héél leuk om van tevreden klanten waardering te krijgen. En dat doe ik gewoon helemaal zelf, alleen, die vrijheid is echt heerlijk! Dat weet jij als geen ander met al je ervaring!

Op momenten dat ik even wil sparren,  zijn er genoeg collega makelaars te vinden. Zelf ben ik ondertussen ook mentor geworden voor aspirant VBO leden die al willen werken, heel leuk.

Het regelwerk, het organiseren, de marketing, onderhandelen, alles in de makelaardij is precies wat ik ervan verwachtte en hoopte. Mocht jij in je trainingen meer mensen hebben die twijfelen om voor zichzelf te beginnen, gewoon zeggen dat ze het moeten doen! Ook zonder ervaring!

Ik zie en hoor over jouw trainingen met Hans van heel veel vakgenoten. Dus ik wéét dat jij nog steeds supergoed bezig bent! En heerlijk dat je dat met je man in jullie eigen bedrijf doen en niet meer voor grote opleiders!

En hier dan eindelijk, wat laat maar niet minder gemeend, mijn review voor jou:

“Ik heb les gekregen van Francine nog in de tijd dat ze voor diverse opleiders klassikaal vastgoedlessen gaf. Op vrijdagen deed ik vakbekwaamheid en op zaterdag register makelaar taxateur.

Francine heeft de examens inhoudelijk heel goed duidelijk gemaakt, en ons vooral geleerd te letten op de tijd en het werken onder die tijdsdruk!

Haar duidelijke leer- en lesmateriaal waren een goede samenvatting van wat je te wachten stond.  Heel handig om de kernfeiten makkelijk paraat te hebben.

En dus, zonder enige ervaring in de makelaardij, heb ik gewoon mijn examens in 1x gehaald, dankzij Francine haar goede tips!”

drs. Esther van Dijk RMT, Esther van Dijk makelaardij

Francine, het is gelukt!!

Ik ben heel erg blij en trots!

En jou zeer dankbaar voor jouw onaflatende input en kritische houding.

En voor het delen van jouw kennis!!

Ben geslaagd voor vakbekwaamheid KRMT 🥳.
Francine, super bedankt voor je hulp en steun!

Tessa Leenders KRMT, LEYGRAAF Makelaars

Francine en Hans,

Ontzettend bedankt voor de geboden hulp waardoor ik het vakbekwaamheidsexamen KRMT heb kunnen halen.

Jullie denken mee en leveren maatwerk diensten daar waar mogelijk en nodig uit eigen initiatief, geweldig!

Duidelijke uitleg en antwoorden waar je iets mee kan.

Dikke aanrader!

Nick Suppers KRMT, Mijn huis en ik Makelaars

Hoi Francine,

Ik wil je echt onwijs bedanken voor alle hulp, aanwijzingen, lessen en 24/7 klaarstaan. Ik heb er zoveel aan gehad om de voorbereiding goed te doen!

Jouw  correcties in mijn verkoop/verhuurplannen, je puntjes in de uitleg voor huurovereenkomst en koopovereenkomst. Echt superfijn om daar zo’n goede feedback op te krijgen.

Ik raad iedereen aan om bij jou een examentraining te boeken! Door alles goed te leren, veel te oefenen en te leren onthouden ga je echt veel relaxter het examen in!

Vanmiddag kreeg ik een mail dat er feedback in mijn examenomgeving gezet is. Ik dacht, nu al? Na 1 week al uitslag? Maar het is echt waar. IK BEN GESLAAGD!

Zo enorm bedankt voor alles!

🎉🎂🥂

Jessica Mölder KRMT, Van den Belt Makelaars

Ik heb het A-RMT totaaltraject gevolgd bij Francine. Een thuisstudie maar mét een direct Whatsapp lijntje voor het praktijkdeel naar Francine. Zodra ik ergens tegen aan liep kon ik mijn vraag stellen in de app en binnen 24 uur een helpende hand.

Daarnaast is het studiemateriaal zelf door Francine geschreven / ontworpen. Alleen maar lof voor het studiemateriaal !!

Na het behalen van de theorie examens stonden Francine en Hans voor mij klaar voor het praktijkexamen .

Hans en Francine hebben ontzettend veel kennis en wisten mij klaar te stomen voor het mondelinge examen. Vol zelfvertrouwen ging ik naar Nieuwegein én met een positief resultaat tot gevolg.

Dank je wel Francine en Hans voor de goede begeleiding !

Loes vd Hoven ARMT , Kolpa van der Hoek

Lieve Francine,

Wat een fijne twee daagse online training! Ik kan het iedereen aanraden.

Francine weet echt hoe het examen in elkaar steekt en hoe ze je hier op voor moet bereiden.

Francine, dank je wel voor je wijze lesdagen, goede tips en je snelle, eerlijke en soms directe reacties via de app.

Ik ben zooooo blij dat het me hierdoor is gelukt!

Nogmaals dankjewel!

Sanne van der Wijst KRMT , Makelaar073

Vrijdagmiddag 12 maart 15.00 uur,.. het verlossende mailtje kwam binnen: GESLAAGD!

Wat een heerlijkheid. Op dat moment lijkt het even heel normaal. Maar als je dan achterom kijkt welke weg ik heb bewandeld, dan is een schouderklop op eigen schouder meer dan terecht.

Tijdens die weg heb ik veel steun gehad. Niet alleen van mijn collegae, vrienden, gezin,… Nee misschien wel het meest aan Francine. Wat een heerlijke vrouw!!! Oprecht, eerlijk, betrokken, kundig,… gewoon zeggen waar het op staat en wat je moet doen.

Zonder haar op de achtergrond had ik het nooit gered. Ze geeft je net dat extra duwtje, stimulans en kritische noot. Ik had er misschien zelfs nog meer uit kunnen halen, als ik haar nóg meer had ingeschakeld. Maar onbewust was ze altijd bij me.

Zonder een ander opleidingsinstituut te benoemen, ik weet wel welke ik aanraad voor de laatste fase. Neem een kijkje bij Francine Verbiest!!

Dank je wel Francine, wat ben ik blij met je geweest.

En nog blijer dat ik mij nu KRMT’er mag noemen. Nu meters maken en verder knallen.

Fleur van Munster KRMT , Gusto Casa

Geslaagd!

Francine en Hans, dankjewel voor de begeleiding!

Het kritische oog van Francine en de gesprekstechniek training van Hans hebben er voor gezorgd dat ik door het examen KRMT wonen heen fietste.

Het diploma is in de pocket, maar zonder jullie was dit niet gelukt!

Dankjewel voor alles!

Daan Nooijen KRMT , Makelaardij Nooijen

De begeleiding die je via Francine krijgt is in een woord super!

Het volledige materiaal ontvang je zodra je de training geboekt hebt. Als ik een vraag over het praktijkdeel had, kon in Francine altijd bereiken en met een paar minuten krijg je zelfs al antwoord via de App.

Bij het voorbereiden op de praktijk examens geeft ze duidelijk aan wat belangrijk is om nog even goed door te nemen en voorziet ze je van handige tips!

Kortom; korte lijntjes, goede begeleiding en handige tips om het ARMT diploma dmv een zelfstudie te kunnen halen!

Pauline Kok ARMT , Westeneng Makelaardij

Hi Francine,

Pfffff wat waren dit verschrikkelijk zware laatste loodjes!

Ik ben heel blij met jouw kritische feedback op de brochure. Die maximale punten had ik hard nodig bij het verkoopplan.

Diploma vakbekwaam makelaar wonen in de pocket en nu lekker lekker het werkveld in!

😊

Dank je voor al je support!!

Ingeborg Richel KRMT

Hebbes!!

Wat ben ik jouw dankbaar!!

3 zoenen van mij Francine!

Vanja Boons KRMT

JAAAAAAAAAAAAA oohhhh wat ben ik ontzettend blij! 🥳 ik kan het nauwelijks geloven!

Het moet nog even landen allemaal🙈

Ontzettend bedankt lieve Francine, jij was echt mijn steun en toeverlaat in dit hele (zenuwslopende) proces! Ik ben je zo dankbaar! 🥰

Tja, waar zal ik eens beginnen met vertellen hoe het ging?

En dat is eigelijk precies wat ik ook dacht toen ik me opgaf voor jouw 2-daagse training vorig jaar. Ik denk dat veel mensen dit herkennen, soms kom je op zo’n punt dat je het allemaal even niet meer weet.. Wat moet ik doen? Waar begin ik? Nou dan moet je bij Francine zijn!

Je 2-daagse training was leuk, erg gezellig en we kregen vooral heeeel veel informatie te verwerken, echt alle onduidelijkheid rondom het vakbekwaamheidsexamen maakte je duidelijk! Ik kreeg ontzettend veel energie van jouw enthousiasme, waardoor ik thuis gelijk aan de slag ging met mijn visiestuk.

Maar ja , die visie vond ik ook lastig.. ook daar was jij mijn rots in de branding, even iets nakijken deed jij super snel zodat ik weer door kon. Ik was bijna klaar en toen…

…toen kwam corona. De mondiale ramp die mij helaas ook persoonlijk trof. Maar toch wou ik doorzetten en voor het nieuwe jaar mijn papiertje behalen!

Door een opfristraining en veel steun en motivatie van jouw kant durfde ik het aan om ervoor te gaan! Ook al was de weg daartoe af en toe behoorlijk hobbelig… jij, maar ook Hans gaven me vertrouwen!

Voor de feestdagen heb ik examen kunnen doen en mijn jaar kan niet beter beginnen dan zo, want IK BEN GESLAAGD!! 🍾 Wat een opluchting, wat een last van mijn schouders. Het gevoel nu even niets meer te moeten is heerlijk! Al kriebelt het nu toch wel om ook door te gaan …

Lieve Francine, ontzettend bedankt voor al jouw duidelijkheid, motivatie, enthousiasme & steun! Jij en Hans zijn toppers! Ik zal jullie bij iedereen aanraden👏🏻

Michelle KoetsierMichelle Koetsier KRMT , de Haan makelaars

Jaaaaa, geslaagd!

Francine, dat was me zonder jou nooit gelukt

❤️

Ik ben een ambassadeur voor jou vanaf nu!

Jacques Schoonlingen KRMT , Elzenaar Makelaars

Yess, in the pocket!

Ik ben zó blij!

Francine, zonder al jouw hulp was het me niet gelukt. Ik ben je enorm dankbaar.

Els Visser KRMT , Kingma makelaars

Francine!

Ik ben GESLAAGD voor het KRMT examen!!! Zo blij dat het er nu op zit.
Ik ben ook ontzettend blij met jouw training en begeleiding.

Korte lijntjes, snel antwoorden op vragen en door de training was ik  heel goed voorbereid op het examen, ik wist precies wat ik kon verwachten van dit ruim 3.5  uur durende examen. Mijn vragen en jouw snelle antwoorden en huiswerkopgaven via whatsapp waren voor mij telkens even de denkbeeldige schop onder de kont om me weer vol te focussen op de voorbereidingen van dit examen.

Ik moest het examen natuurlijk zelf doen, bepaalde zelf hoeveel tijd ik kon besteden aan voorbereiding en huiswerk maar jij was er altijd voor mijn begeleiding en ondersteuning. Mijn werk tussentijds laten controleren was geen probleem en zat ik even met een motivatiedip, dan stond jij weer ter ondersteuning voor me klaar.

Wat ik heel bijzonder vond aan jouw begeleiding is dat stukje aandacht voor examenstress. Dit heb ik niet eerder ervaren in opleidingen noch cursussen en mij gaf dat echt de rust om met vertrouwen naar het examen te gaan.

Eigenlijk wel jammer dat het er nu op zit he?!?!

Carolien Tanger - van Eijk KRMT , Ruijgrok makelaars

Net als bij ieder examen bekijk ik altijd welke exameneisen er gesteld worden aan de volgende module. Zo ook voor vakbekwaamheid en ik dacht direct, hoe dan, wat dan, wat willen ze, wat veel, oftewel ik was direct het overzicht kwijt.

Gelukkig kwam mijn collega met wat later bleek “de Gouden tip”. Ga naar Francine!!!!! En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb.

Of je nu starter bent (en nog niet veel ervaring hebt opgedaan) of net als ik al wat ervaren bent (en eigenlijk altijd te weinig tijd hebt voor studie) met de Tempo tweedaagse training van Francine weet je waar je aan toe bent en weet je waar je je op moet voorbereiden.

En dan is het een kwestie van doen, oefenen totdat je het kan dromen!

En als je het serieus doet, je banaantje 😉 bij je hebt (heb je echt nodig want je gaat achter elkaar door) dan slaag je net als ik in 1x.

Zo blij!!!!

Dank je wel Francine en Hans, Ik zal jullie bij iedereen die het wil horen aanbevelen!

Debbie Hilberding KRMT , RE/MAX Makelaars

Yes ik ben geslaagd voor het KRMT examen🤩🥳🤓

Ben er ontzettend blij mee.
Kan nu heerlijk genieten en hoef de boeken niet meer in!

Lisette Van den Hoven KRMT , vb&t Groep bv

Francine, in jouw training is alles goed en duidelijk besproken en uitgelegd.

Als ik het van tevoren had geweten hoe jouw training zou gaan had ik het examen dichter op de lessen gepland.

Na jouw online lesdagen moest ik het visiestuk en de brochure nog maken, ik had nog geen onderwerp en wist ook echt niks. Vond het heel fijn dat jij me daarbij geholpen hebt alles hebt nagekeken voordat ik instuurde.

Super blij dat ik geslaagd ben bedankt voor alle hulp!

Lynn van Krieken KRMT , Noordam Makelaardij

Geslaaagd!

Super blij met de training van Francine.

Ik had haar online tempo training en dat was prima te doen. Met de kleine groep was alles duidelijk.

Door de training wist ik precies wat me te wachten stond👍 prettig en duidelijk contact.

Dankjewel Francine!

Karin Gebhardt KRMT , Boekweit | Olie

Francine, ik ben geslaagd!

Ik ben er heel erg blij mee, ontzettend fijn!

Dus dank voor al jouw tips en input: Het zou mij niet gelukt zijn zonder jou!

Inge van Haren KRMT , IaMHouses

Alles is eigenlijk al gezegd door andere kandidaten die de afgelopen jaren hun vakbekwaamheid KRMT wonen haalden met hulp van Francine… ik kan alleen maar beamen dat het allemaal klopt!

Ik heb het geluk gehad dat ik nog nét in Leiden haar training heb kunnen volgen in de gezellige trainingsruimte met koekjes en snoepjes en een heerlijke lunch.

Mijn opfriscursus was online en net zo effectief!

En uiteindelijk is het allerfijnste dat je al je vragen en ideeën altijd even kan whatsappen en Francine altijd snel en duidelijk antwoord geeft en je de goede kant op stuurt.

Dank Francine voor je tomeloze inzet, kennis en super fijne leer- en werkboeken, zonder jou was het zeker niet gelukt!

Lieve Francine en Hans,

Ik kwam zonder werkervaring bij jullie terecht, bij mijn vorige opleider was ik niet goed begeleid en ik was het vertrouwen dus helemaal kwijt. Totdat ik bij jullie kwam.

Na mijn onlinetraining van jou Francine, zijn wij er samen keihard tegenaan gegaan. Het was veel oefenen en hard werken maar ik kon altijd op jou rekenen en je altijd alles vragen. Jij hebt mij geadviseerd om stage te lopen en dat heb ik ook gedaan.

Hierdoor heb ik kennis opgedaan hoe het in de praktijk werkt.

De onderhandeling waar ik zoveel moeite mee had, heeft Hans in zijn gesprekstraining mij de moed gegeven dat ik het kan.

Jij en Hans hebben jullie uiterste best gedaan en mij klaargestoomd voor het examen. Jullie hebben mij zelfvertrouwen gegeven dat ik het kan.

Dankzij jullie ben ik geslaagd!

Ik wil jou en Hans hartelijk bedanken voor al jullie hulp, begeleiding en vooral steun!

Linda Makhan KRMT

GESLAAGD!!

Het liep allemaal zo anders dan gepland door Corona maar Francine, wat heb je het goed opgelost door je trainingen direct online te gaan geven.

Jouw tweedaagse training was duidelijk en gestructureerd, dus ik wist precies wat ik kon verwachten. Voor mij deed jouw online training niet onder aan een fysieke training.

Na het examen moest ik drie weken wachten en kreeg toen ik eindelijk het verlossende mailtje van SVMNIVO  100% geslaagd! Wauw!

Zonder jou was ik niet zo zelfverzekerd het examen in gegaan Francine!

Bedankt voor al je eerlijke en oprechte feedback via WhatsApp!

Ik zal je zeker aanraden bij andere KRMT’ers in opleiding!

Lylian Kamphuis KRMT , Govaert Makelaardij

PFFFFF geslaagd!

Sinds mijn 18e wil ik al makelaar worden. Met een vader die bouwkundige was en een familie makelaarskantoor ben ik altijd geïnteresseerd geweest in dit mooie vak. Het heeft wel even geduurd voordat ik dan ook eindelijk KRMT achter mijn naam kon schrijven.

Dit was de 2e keer dat ik de opleiding tot makelaar heb gevolgd, de eerste keer helaas niet afgemaakt en 30 jaar na dato toch de uitdaging weer aangegaan. Het voelde super goed om hier weer mee aan de slag te gaan en het ene na het andere examen te behalen. Na de basis en praktijkleer wonen moest ik beginnen aan vakbekwaamheid met brochure- en visiestuk en…

Toen was opeens alle fut eruit. Kon mij er niet meer toe zetten, maar……. Ik hield wel contact met mijn docente Francine, die ik bleef volgen en zij mij, want ze wist dat ik de opleiding erg graag af wilde maken.

Opeens was daar toch een mailtje van haar: hoi, hoi, hoe is het met jou en ben jij nu al geslaagd of ben nog bezig met de opleiding?

Dat was precies het zetje dat ik nodig had. Maar Corona gooide roet in het eten en de reguliere opleidingen werden verzet, uitgesteld, verzet en afgezegd…. Dat schoot niet op.

Francine ging door Corona over op digitale lessen zag ik op Linkedin dus….., ja dat was natuurlijk een super oplossing.

Die online training van haar was GEWELDIG: voorbereiding een 10!, documentatie: een 10! Communicatie: een 10! Feedback: een 10!

Kortom in twee dagen met nog twee gezellige kandidaten, online een perfecte uitleg gekregen ter voorbereiding op het praktijkexamen. Alle mogelijke valkuilen, onverwachte vragen, dubbele bodems, vervaagde kennis, letterlijk ALLES is de revue gepasseerd. En daarbij was het heel gezellig met al die dames op scherm!

En toen zelf aan de slag, na mijn eerste verkoopplan kreeg ik een vernietigend commentaar: Francine schreef: DIT KAN ECHT NIET!

Dat is voor een hardleerse kandidaat een prima aanpak, geen ontkomen aan, ik moest het dus anders doen. Opnieuw, opnieuw, opnieuw en eindelijk zag ik in mijn App het verlossende woord van Francine: PRIMA!

Iedere keer weer dat zetje, duidelijk commentaar en weer gemotiveerd om ook de rest aan te pakken. Visiestuk, brochure, koopakte, alles werd stuk voor stuk behandeld. De WhatsApp vragen zorgden ervoor dat je weer op scherp stond.

De 24/7 betrokkenheid van Francine maar ook de gesprekstraining van Hans hebben ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen het examen in ging.

Francine en Hans, onwijs bedankt voor alle motivatie en super goede begeleiding. Zonder jullie had ik het waarschijnlijk niet meer klaargespeeld!

Irma Strijbosch KRMT

Na de basistheorie en praktijkleer te hebben behaald was het voor mij tijd voor de volgende en laatste stap in het KRMT proces.

Al eerder had ik vernomen “hiervoor moet je bij Francine zijn!”. Het klonk als de sleutel tot een succesvol vakbekwaamheidsexamen.

Enthousiast ingeschreven, meteen contact gekregen en voor twee dagen op naar Leiden. Heb een overnachting erbij geboekt in naastgelegen hotel om gefocust te zijn op de examentraining.

Hartelijke ontvangst, klein groepje studenten en persoonlijke aandacht. Wat mij opviel was de gerichte examentraining. Overbodige franje die andere opleiders aanbieden wordt hier niet gegeven. Nee, Francine leidt je gericht op voor het vakbekwaamheidsexamen. Met een helder leer- en werkboek twee dagen door alle onderdelen van het examen gegaan. Van brochure naar visiestuk, van visiestuk naar aankoop, van aankoop naar verkoop(plan). Alle onderdelen worden tijdens de training besproken en er is ruimte voor gerichte vragen. Door de kleine setting heb je snel en prettig contact met de mede studenten en wissel je ervaringen uit.

Na de training aan de slag gegaan met de voorbereidingen en ook dan staat Francine voor je klaar met tips, advies en feedback op de gemaakte opdrachten.

Loop je tijdens de voorbereidingen vast? Een appje en je wordt weer op gang geholpen.

Naast de training van Francine heb ik ook de gesprekstraining met Hans gevolgd. Een aanrader voor een goede voorbereiding op het onderdeel aankoop van het KRMT examen.

Ik kan iedereen de KRMT training van Francine en Hans van harte aanraden. Met deze training en je eigen inzet en voorbereiding ben je klaar om het vakbekwaamheidsexamen te doen. Francine biedt je laagdrempelige ondersteuning middels app waardoor je je echt ondersteund voelt. Wil jij je KRMT vakbekwaamheid halen? Zoek niet langer en boek die training bij Francine. Iedere euro dubbel en dwars waard.

Francine en Hans, hartelijk bedankt voor de prettige training, begeleiding en positieve feedback tijdens mijn traject naar het KRMT diploma!

T. van de Werken KRMT , Vesteda

Al tijdens mijn basistheorie had ik diverse keren je naam: Francine horen vallen.

Tijdens het afronden van de basistheorie heb ik dus ook maar alvast de tweedaagse tempo training bij jou ingepland, als stok achter de deur om in één keer door te knallen. Even leek corona roet in het eten te gooien, maar gelukkig kon je training gewoon online doorgaan. Perfect, vanuit huis de hele training gevolgd. Die twee dagen zijn voorbij gevlogen, en daarna kon ik keihard aan de slag met alle informatie.

Het app-contact is superfijn. Een vraag? Binnen 24u, maar vaak sneller, heb je het antwoord. Alle stukken worden voor je nagekeken, en kom je er even niet uit…dan helpt Francine je weer op weg.

Uiteindelijk moet je het helemaal zelf doen natuurlijk, maar die training is echt de beste voorbereiding die er is. Je weet erna precies wat je te wachten staat, en waar je mee moet oefenen. Tijdens het examen geen verrassingen meer.

Hartstikke bedankt voor alles!

Ik ga je zeker aanbevelen bij anderen!

Dionne Tessels KRMT, Makelaarshuis Klein Hofmeijer

Op advies van velen die mij voorgingen ben ik de lessen voor het specifieke vakbekwaamheidsexamen makelaar wonen bij Francine in Leiden in slechts 2 dagen gaan volgen.

Francine heeft mij erg geholpen bij dit examen: ik heb voor en na de training veel informatie van haar ontvangen, zij heeft mijn documenten zeer snel gecontroleerd en ik kon haar altijd per mail of WhatsApp benaderen voor vragen. Hierdoor heb ik zonder verrassingen het examen kunnen afleggen en ben ik in één keer geslaagd!

Francine, heel erg bedankt voor je inzet. Dankzij jou heb ik deze ‘marathon’ in één keer uitgelopen.

Lieke Helvensteijn vakbekwaam, Berg ERA makelaars

Ik ben vanaf mijn 23ste zo’n jaar of 10 werkzaam geweest in de makelaardij.

Daarna heb ik mijn kennis in het vastgoed verbreed bij o.a. een projectontwikkelaar en  bij de gemeente Den Haag.

In oktober 2018 ben ik weer gestart als aankoopmakelaar in het Haagse; back to my roots.  Omdat ik nooit had gedacht terug te keren in de makelaardij had ik mijn makelaarspapieren laten verlopen.

Tja, daar sta je dan met je goede gedrag. Voldoende kennis en kunde maar geen papiertje op zak. Hoe fijn om dan in contact te komen met iemand die begrijpt waar je vandaan komt en waar je naartoe wil en dat alles binnen een zeer kort tijdsbestek.

Twee dagen bij Francine in Leiden knallen en je weet wat je te doen staat; brochure in elkaar draaien, visiestuk schrijven en je voorbereiden op het KRMT vakbekwaamheidsexamen in Nieuwegein.

En dat geeft rust en vertrouwen! Voel je toch wat onrust opkomen; gewoon een appje naar Francine: zij is er 24/7.

Francine dank voor je hulp, sparren, vertrouwen, bereikbaarheid, humor en tomeloze energie.

Ik blijf je leuke artikelen op Facebook en LinkedIn zeker volgen.

Leuk om je weer eens te zien als je in het Haagse bent.

Monique Keser KRMT, Mevrouw de Aankoopmakelaar

Beste Francine,

ik ben GESLAAGD!! YES!!

Wat wil ik jou ontzettend bedanken voor de motivatie die je me gegeven hebt vanaf dag 1 van ons contact.

Bijna dagelijks een app met een kennisvraag, ik geef een antwoord, jij stuurt t (goede) antwoord er achteraan. Zo fijn, lekker snel en efficient leren!

Brochure gecheckt, visiestuk gecheckt! Deze kon ik met een gerust hart insturen.

Ook de online tweedaagse training was super!

Nog nooit zo’n effectieve training gehad! Heldere stof, goed terug te lezen en een zeer goede voorbereiding op het Vakbekwaamheidexamen.

Dank voor je positieve aandacht tijdens de voorbereiding van dit laatste examen. Voelde echt als een persoonlijke steun in de rug!

Ik beveel je zeker aan aan iedereen die op mijn pad komt!

Yvonne vd Jagt KRMT , Yvonne van der Jagt / Remax

Hi Francine,

Heb net de uitslag van het vakbekwaamheidsexamen binnen:

GESLAAGD!

Bedankt voor al je adviezen,!

Barbara Schoof KRMT , European Key Account Manager

Francine… Ik had haar al een tijdje geleden, via collega studenten, op Facebook gevonden. Ze enthousiasmeerde mij door hand-outs aan te prijzen die je van haar kon krijgen als je binnen 24 uur een mailtje stuurde. Toen was ik direct verkocht door de duidelijke toon van haar hand-outs. Ze gaven precies de kern van de theorie weer van wat je nou echt moet weten.

Dus, toen mijn examen echt dichterbij kwam, heb ik een examentraining bij Francine geboekt. Ik zal dat nooit meer vergeten, mede omdat ik op de terugweg in een hele grote file terecht kwam! De ideale manier om mijn hoofd even leeg te maken, want dat hoofd zat VOL!!!

Tijdens de training laat Francine er geen gras over groeien. Ze neemt je stap voor stap mee in elk onderdeel van het examen, wat kun je verwachten en vooral ook wat niet! Aan het eind weet je precies dat je nog flink aan de studie moet, maar je bent wel extra gemotiveerd!

Francine stuurt je dezelfde dag nog alle hand-outs toe die nodig zijn voor een goede voorbereiding. Wat helemaal fijn is, is dat er een “hulp-in-noodgevallen-app groep” wordt aangemaakt met alle studenten van de training, en natuurlijk met Francine. Zo steunden we elkaar en was het mogelijk die vragen aan elkaar en Francine stellen waar we zelf het antwoord niet op wisten.

Dus ja, Francine is er ook na de training voor je, ze staat je met raad en daad bij, kijkt huiswerk snel na, vult de app met nuttige informatie en heeft altijd een opbeurend en motiverend woord voor je.

Mijn examen was pittig en leuk! Door mijn training bij Francine wist ik precies wat ik kon verwachten en ben ik in 1 keer geslaagd!!

Sta jij vlak voor je examen? Wil jij goed voorbereid zijn? Ik raad je aan om een training bij Francine te boeken! Natuurlijk moet je er zelf óók hard voor werken, maar met de steun van Francine kom je er wel….

Boeken die training!

Lonneke Cramer KRMT

Francine, wát een TOP-vrouw!!

Tijdens mijn studie voor KRMT-er had ik in de wandelgangen al veel positieve verhalen over haar als docente gehoord. Uiteindelijk –in de allerlaatste fase van mijn opleiding- heb ik met een aantal studiegenoten een dag ingepland om bij haar een spoedcursus te volgen om duidelijk te krijgen wat er van ons wordt verwacht en om de belangrijkste zaken door te nemen.

Een betere beslissing hadden we niet kunnen nemen…wát een vrouw!! Een warm welkom -ook haar attente echtgenoot Hans verdient een dikke pluim- viel ons ten deel, maar daarna snel aan de slag want Francine wil geen tijd verloren laten gaan. Francine is erg duidelijk, efficiënt en to-the-point. Hierdoor weet je exact wat je aan haar hebt en belangrijker nog: het is helemaal duidelijk wat en hoe er gestudeerd moet worden voor het examen. Haar powerpoint-presentaties zijn tot in detail uitgewerkt en ontzettend uitgebreid. Het was heel erg fijn om dit als naslagwerk te hebben.

Daarnaast is Francine een ontzettend warme, hartelijke vrouw. Ze blijft bij iedere student persoonlijk betrokken. Ontzettend knap hoe ze iedereen blijft volgen! Ondanks dat ik maar één dag bij haar ben geweest, weet ze nog álles van je. Ook blijft ze contact houden, stuurt motiverende mails en met vragen kun je altijd bij haar terecht. Zelfs een mailtje op zondag gestuurd, wordt dezelfde dag nog beantwoord.

Het examen heb ik in één keer gehaald met een super resultaat. Francine heeft daar zéker aan bijgedragen. Ik ben haar daar erg dankbaar voor, want wat ze voor mij –en mijn medestudenten- heeft gedaan gaat véél verder dan wat je van een docent mag verwachten.

Kortom, alle (toekomstige) studenten ARMT én KRMT zou ik aanraden om de opleiding via Francine te volgen. Zij is de állerbeste op haar gebied. Zelf is ze een aantal jaar geleden óók student geweest en oefent nu zeer succesvol haar vak als makelaar uit. Doordat zij beide zijden kent, kan ze zowel inspelen op examengerichte eisen, als ook praktijkgerichte zaken aan de orde stellen. Wat een ontzettende meerwaarde!

Francine; dankjewel voor het delen van jouw vakkennis, je betrokkenheid, motiverende mailtjes en vooral voor jouw warme persoonlijkheid. We blijven contact houden!!!

Patricia Staals KRMT, Staals & Van de Laar

In augustus 2017 ben ik gestart bij IPD met de opleiding Kandidaat Register Makelaar Taxateur. De opleiding vond ik direct al erg boeiend en interessant maar ook pittig, zeker als je uit een totaal andere branche komt en tegelijkertijd aan een nieuwe baan begint.

De kwaliteit van docenten bij IPD liet helaas te wensen over, teleurstellend dat ik slechts 2 goede docenten in dit studiejaar heb gehad. Bij de modules Aanvullend wonen en Vakbekwaamheid na de basisopleiding  was ik zo ontevreden dat ik slechts 4 van de in totaal 10 lesdagen heb bijgewoond.

In juli ben ik 1 dag naar Francine in Leiden gegaan en daar heb ik alles geleerd wat nodig was voor het praktijkexamen. Ze heeft haar eigen stijl van lesgeven en geeft je heel veel aanvullende informatie, verdieping in de leerstof en haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

Ze geeft je tips en tricks en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor was ik goed voorbereid voor het praktijkexamen in oktober 2018.

Superblij en trots dat ik geslaagd ben en daar heeft Francine een flinke steen aan bijgedragen.

Manon Vink KRMT, Staete makelaars

Het wordt vaak gezegd: ‘de laatste loodjes wegen het zwaarst!’ Zo heb ik zeker die laatste fase van de KRMT opleiding ervaren.

Om het vakbekwaamheidsexamen met vertrouwen tegemoet te zien, heb ik ter voorbereiding op dit laatste onderdeel 2 zaterdagen de Tempo stoomcursus gevolgd bij Francine in haar prachtige kantoor/woning in Leiden.

Door middel van veel voorbeelden, handige tips (bananen, bananen en nog eens bananen :-) ), maar ook met een kritische blik helpt ze je op een zeer doeltreffende en kundige wijze door de examenstof heen.

Francine staat ook ná die training echt voor je klaar. Presentatie bespreken? Geen probleem. Visiestuk beoordelen? Kom maar door!

Francine is een powervrouw met tomeloze energie! Ze heeft passie voor haar vak, straalt dat uit en rust niet voordat je de inhoud van de lesstof begrijpt. Zelf heeft zij ook de KRMT opleiding gevolgd én ze heeft praktijkervaring in de makelaardij en weet daarom waar ze over spreekt.

Ik ben in 1x geslaagd voor het examen vakbekwaamheid KRMT, zéker mede dankzij de support van Francine.

Nikki Koppies KRMT, Woongoed Makelaars

“Ik zag er in eerste instantie tegenop om naast mijn drukke werkweek, óók nog op zaterdagen naar school te gaan. Dankzij de leuke en vooral vakkundige docente Francine zijn die dagen mij 100% meegevallen en begon ik ze zelfs leuk te vinden!

Francine is een ontzettend gedreven vrouw met maar 1 doel en dat is om al haar leerlingen te laten slagen. Ze legt alles onwijs goed uit en bereid je op en top voor om het vakbekwaamheidsexamen in 1 x te kunnen halen met onder andere veel duidelijke hand-outs, oefenvragen en vooral veel praktijkvoorbeelden.

Daarnaast stopt zij veel tijd in haar leerlingen en zit ze tot ‘s avonds laat nog te app’n en te mailen om vragen te beantwoorden of feedback te geven op ingezonden stukken.

Ik ben geslaagd voor de vakbekwaamheidstest met 184 van de 185 te behalen punten! Door Francine’s voorbereiding was het examen goed te doen maar inderdaad, ze had gelijk, vooral voor het eerste onderdeel heb je heel weinig tijd!

Kortom: Een betere lerares is er niet!”

Mocht je nog twijfelen over het antwoord op de vraag: “Moet ik Francine vragen om mij te helpen bij mijn Vakbekwaamheidsexamen?” Hou daar dan maar direct mee op! 

Geen seconde heb ik spijt gehad van deze beslissing en ik raad iedereen aan hetzelfde te doen. Ik heb de Basistheorie Makelaardij Vastgoed gevolgd via IPD-opleidingen en in die periode ben ik in contact gekomen met Francine, een superenthousiaste vrouw met passie voor haar vak. Nadat ik Makelaardijleer had afgerond via IPD, heb ik Francine benaderd met de vraag of ik bij haar de KRMT tempo-training kon volgen – een schot in de roos! 

Omdat ik al ruim een jaar ervaring had als makelaar, maar toch het vakbekwaamheidsexamen niet wilde onderschatten, leek mij dit een perfecte combinatie. Voordat ik aan de training begon, had ik het onderwerp voor mijn visiestuk reeds bedacht en de foto’s voor de brochure al geschoten.

Tijdens de twee zaterdagen die ik in Leiden heb doorgebracht, heeft ze mij (samen met twee medekandidaten) in sneltreinvaart door alle examenonderdelen geloodst. Wat het volgen van deze training vooral zo prettig maakt is dat je precies te weten komt wat je tijdens het examen kunt verwachten. Daarnaast krijg je ruimschoots alle informatie die je nodig hebt om het te halen. Bij thuiskomst zitten de hand-outs al in je mailbox en staat Francine klaar via e-mail en WhatsApp om alle vragen te beantwoorden.

Gedurende het hele proces voorafgaand aan het examen heeft Francine meegedacht over de vorm van het visiestuk en heeft ze het eindresultaat, net als de brochure, beoordeeld en van commentaar voorzien.

In de laatste dagen voor het examen heb ik nog wat adviezen gevraagd, om het vervolgens – met nog een digitale succeswens van haar op zak – tot een goed einde te brengen. 

Francine, ik wil je graag nogmaals hartelijk danken voor de hulp en ik hoop dat je nog vele nieuwe makelaars mag klaarstomen voor “ons” vak!

Nard van Loon KRMT, B&F Makelaar

De opleiding voor het makelaarsdiploma heb ik gevolgd bij IPD en daar een aantal docenten gehad gedurende de hele basisopleiding. Ze waren helaas niet allemaal even geschikt voor het lesgeven. Met enig doorzettingsvermogen en enthousiasme voor het vak heb ik het eerste gedeelte, het basisdiploma makelaar taxateur, behaald.

Voor het tweede gedeelte, specialisatie wonen, bestaande uit makelaardijleer en vakbekwaamheid, moest ik naar Utrecht om me voor te bereiden op de examenopdrachten en de mondelinge verdediging ervan. Daar heb ik Francine leren kennen. Wat een verademing.

Zij is een docente die je enthousiasmeert en volledig ‘meeneemt’ door het examen. Haar passie laat je zomaar niet los. Je blijft luisteren en steekt er heel veel van op, mede door de manier waarop ze vertelt en presenteert. Zij stak écht met kop en schouders boven de andere docenten uit.

Ik heb voor mijn examen talloze oefenvoorbeelden van haar gehad en gebruikt en ben daardoor in één keer geslaagd. Lof voor deze docente!

Marjan Fens KRMT, Makelaardij Zuidlaren

Toen ik voor de eerste keer het lokaal van de ARMT-opleiding instapte en Francine ontmoette, dacht ik; ‘Wat een kleurrijk persoon!’

En niets was minder waar. Bij het zien van haar eerste spreadsheet’s kwam dat al naar voren. Heerlijk, de leerstof te kunnen opnemen samen met goede vergelijkingen, grappige poppetjes en fantastische ezelsbruggetjes. Met veel plezier heb ik haar enorm visuele lessen bijgewoond. Na iedere les vertrok onze groep met een ‘Yes-gevoel’, voldaan én een bak aan informatie weer naar huis.

Meestal stonden haar hand-outs eerder in de mail dan dat ik thuis was! En ja… die zijn helemaal stuk gelezen! Juist doordat die ezelsbruggetjes en poppetjes weer helder voor mijn geest kwamen bij het maken van mijn examens, haalde ik snel goede resultaten. Maar zelfs nu nog, tijdens mijn werk in de makelaardij schieten haar reminders mij nog met regelmaat te binnen,

Ook nadat de lessen afgelopen waren stond Francine voor ons klaar, ze is erg begaan met haar leerlingen. Het is een enorme aanrader om de lessen bij Francine te volgen!

Francine, nogmaals hartelijk dank voor een inspirerende tijd!

Nico van der Heiden ARMT, Kok & Heijkamp Makelaars

Francine, dank voor jouw leerzame dinsdagavond lessen, syllabi met extra informatie en alle examen oefensheets. Ik heb die avonden met zoveel plezier gevolgd!

Jouw oeverloze kennis en inspirerende enthousiasme (zelfs bij het doornemen van het wetboek!) heeft mij enorm geholpen om het ARMT diploma snel te behalen.

We komen elkaar vast nog wel eens tegen. Super bedankt, Ellen

Ellen Both ARMT, Gravestate Makelaardij

Eind juni heb ik een vakbekwaamheidstraining gevolgd bij Francine in Leiden.

Alle vakken van de basistheorie had ik inmiddels voldoende afgesloten, alleen dat laatste onderdeel vakbekwaamheid nu nog.  Ik had géén idee hoe dit examen er inhoudelijk uitzag. Gelukkig vernam ik dat Francine daar speciale trainingen voor heeft opgezet en zodra je je training bij haar hebt geboekt krijg je direct al documenten toegestuurd waar je zoveel aan hebt, zodat je al goed voorbereid naar haar training in Leiden kunt gaan.

In 3 uur tijd heeft ze me samen met 2 andere trainees helemaal klaargestoomd voor het examen. Ze maakte een app-groepje aan van ons 3’n met zichzelf er ook in en toen ze las dat ik de dag voor mijn examen een verkeersongeval kreeg heeft ze direct contact met me opgenomen over het eventueel verzetten van mijn examen. Maar volgens mijn arts zou ik het wel aankunnen. Helaas klapte ik toch dicht tijdens dat examen, ik voelde me vervelend en kon mezelf niet meer herpakken, ondanks de vriendelijke stem van Francine telkens in mijn achterhoofd.

Mijn uitslag gaf overal het cijfer 10, behalve op dat ene onderdeel waarin ik mezelf kwijt was geraakt. Balen. Direct mailde ik Francine dat ik op dat stukje gezakt was en onmiddellijk kwam ze in actie en vroeg ze of ik zo snel mogelijk bij haar in Leiden kon komen om dat laatste onderdeel nog een keer flink te herhalen. Want slagen, dát zou ik!!

Zaterdags was ik (gratis!) bij Francine en maandag moest ik weer op. Dit kon nu niet meer misgaan en inderdaad, ook geslaagd met een 10 voor het laatste onderdeel! Francine is echt een superwoman, zij wil koste wat het kost zien dat je slaagt. Tot die tijd laat ze je gelukkig niet zomaar gaan!

Bedankt Francine, je bent echt een topper! Dankzij jou wordt examen doen een feestje .

Remy Eidhof KRMT , Weusthuis makelaardij

Francine gaf al een aantal jaren makelaars les en kwam steeds met een glimlach op haar gezicht thuis. Ik werd nieuwsgierig wat in haar werk daar de oorzaak van was. ‘Dan ga je toch een keer mee? Dan snap je het waarschijnlijk wel’ was haar praktische voorstel.

Dat deed ik en signaleerde achter in haar klas dat mijn vrouw een heel goede vastgoed docente bleek te zijn. Ook merkte ik dat ik ‘mijn-vrouw’ kon loskoppelen van de docente waar ik geïnteresseerd naar zat te luisteren en waarvan ik de presentaties aandachtig bekeek, zoals overigens al haar leerlingen dat deden!

Ze was niet eens verbaasd toen bleek dat ik me opgegeven had voor de studie makelaar ARMT en de volgende keren ook in haar klas verscheen. Professioneel als zij is merkten de andere leerlingen niet dat ik haar partner ben, totdat men doorkreeg dat we steeds samen arriveerden en weggingen! Drie maanden later haalde ik mijn ARMT diploma, zonder enige hulp extra van Francine, want ik wilde het helemaal zélf doen.

Ze koos voor ons gezin ipv uren per dag in files kwijtraken en ging dichterbij huis, bij Kronenburgh in Den Haag makelaars opleiden. Maar ik zag haar lijden onder het feit dat ze die uitleg aan mensen die naar haar hulp uitreikten moest geven. We hebben samen nagedacht en daaruit zijn haar specifieke KRMT-examentrainingen ontstaan.

Voor mij is het nu genieten van hoe zij opbloeit van wat zij aan hulp kan bieden, verder ontwikkelt, en allemaal onderneemt. Op mijn steun om haar trainees op ons kantoor in haar speciaal daarvoor ingerichte trainingsruimte te ontvangen, supporten, verkoopgesprekken te oefenen en te cateren kan zij rekenen, want ze is een profi, levert kwaliteit af en leeft daarnaast enorm met haar leerlingen tot aan hun examendag mee.

Hans Verbiest ARMT, Keypoint Francine

Als er één persoon is die haar woorden waar maakt dan is dit Francine!

Bij de eerste les waren haar woorden als volgt: ‘Goed luisteren en mijn handout’s na alle lessen bestuderen, want dan alleen kan ik jullie naar dit examen begeleiden!’ En zo is het precies gegaan. In haar lessen wees ze op uitstekende wijze alle belangrijke onderwerpen van dit praktijkexamen aan.

Ook voor het maken van het visiestuk en de presentatie ervan nam ze alle tijd en had tal van voorbeelden: Hoe het wel, maar ook, Hoe het zeker niet moest! Ditzelfde deed ze voor het maken van de verkoopbrochure en de voorbereiding op de rollenspellen die dit examen behelst.

Het is mede dankzij haar dat ik me goed voorbereid voelde en met 166 van de in totaal 180 te behalen punten ben geslaagd. Dank je wel Francine !

Yolande Spoon KRMT , Tamsma Makelaars

Krap 2 jaar geleden gestart aan mijn opleiding tot KRMT, gesponsord door mijn werkgever, Brantjes makelaars. Ik had gekozen voor een opleider waarbij ik in mijn woonplaats lessen kon volgen en toog elke maandagavond naar mijn lessen.

Helaas was de kwaliteit van het lesmateriaal niet je van het en de docenten waren ook niet echt inspirerend. Daarom koos ik grotendeels voor zelfstudie, en haalde, naast mijn fulltime baan in de binnendienst en een gezin met twee pubers, op die manier voldoendes voor mijn examens.

Ondertussen kwam de naam Francine binnen de makelaarswereld steeds vaker voorbij. Ik ben haar gaan volgen op Facebook en sloeg sommige van haar tips en afbeeldingen op als ondersteuning voor mijn lessen.

Na de studie makelaardijleer en het examen dat daarbij hoorde, hoort nog het sluitstuk: Vakbekwaamheid! In mijn omgeving hoorde ik iedereen zeggen ‘Joh, ga jij makkelijk halen!’, maar ik heb geen enkel examen voor gemakkelijk gehouden, dus ook voor dit examen dacht ik dat niet! Ik wilde echt geen lessen meer volgen via mijn opleider en heb me bij Francine opgegeven voor een avondje examen training.

Wat een verademing! Samen met 1 mede student kregen we in ruim 3 uur alle informatie die we nodig hadden. Praktische informatie en een duidelijk beeld van wat we konden verwachten tijdens het examen. Na afloop reed ik vanuit Leiden vrolijk terug naar huis, waar de hand-outs van Francine al in mijn mailbox wachtten.

Klompjes goud waren het. Al haar hand-outs bij elkaar. Mijn visiestuk en brochure had ik al ingestuurd zonder rode pen van Francine, want ik was overtuigd van mijn eigen kunnen. En terecht, want beide werden goedgekeurd!

Het mondeling examen heb ik volledig voorbereid met de hand-outs van Francine ernaast en zelfs de avond voordat ik examen deed, kon ik haar nog mailen met wat vragen. Super!

Ondanks goede voorbereiding en ervaring in de makelaardij vond ik het examen pittig. Zoals al gezegd door Francine, was het verkoopplan kiele-kiele qua tijd. Ik sloot alles af met een ontspannen visie presentatie.

En toen kwam daar het verlossende mailtje: Geslaagd! Dankzij de voorbereidingen van Francine en al haar info ging ik super voorbereid dit laatste examen in.

Ik kan iedereen aanraden zo’n training aanraden! Al is het alleen maar voor de puntjes op de I en een gezellige avond in Leiden.

Bedankt Francine! Ik hoop dat nog velen na mij dankzij jou zullen slagen!

Tiffany de Raad KRMT , Brantjes Makelaars

Ik ben zo’n eigenwijze zelfstudie student. Inderdaad, via die andere opleider uit Leiden. Alle theorie-certificaten behaald. Dat lukte allemaal prima. Toen stond het Vakbekwaamheidsexamen op de planning. Dat is andere koek. Ik werd er zowaar een beetje zenuwachtig van. Want theorie uit een boek leren, dat lukt wel. Maar hoe bereid je je voor op het Vakbekwaamheidsexamen? Dat staat niet in boekjes.

Ik kreeg de film niet af, kon niet voor ogen krijgen hoe de examendag eruit zou zien en wat er allemaal van mij verwacht werd. Maar zou ik dan de enige zijn met dat probleem? Ik was zo eigenwijs te denken van niet. Maar dan was er vast ook al iemand opgestaan die al die dwalende cursisten bij de hand nam. Maar eens snel wat gegoogeld. En waarachtig, daar stond ene mevrouw Verbiest die Trainingen Vakbekwaamheidsexamen verzorgde. Direct gebeld. Trainingen zaten vol (ik moet toegeven: ik was ook erg last-minute). Maar Francine had een oplossing: er was nog een avondtraining gepland waar ik bij aan kon schuiven. En zo belandde ik in Leiden.

Ik noem Francine sindsdien mijn “drill-instructor”. Want wat zij er in een avond bij mij ingeramd heeft: ongelooflijk. Ontzettend veel geleerd in heel korte tijd door een zeer ervaren, enthousiaste en gedreven docent en bovenal: een goed mens. Resultaat: Geslaagd!!!

Van harte aanbevolen!

Han Mastebroek KRMT , Makelaardij Schokland

Hoi Francine,

Ik heb je leren kennen als een persoon die haar werk met heel veel toewijding, passie en overtuiging uitvoert. Jouw voorbereiding op de lessen waren zodanig volledig dat er geen detail over het hoofd werd gezien. Dit heeft mij enorm geïnspireerd tot mijn examen wat ik mede hierdoor met goed gevolg heb afgelegd.

Het fijne was, en is nog steeds, dat ik altijd mijn vragen bij jou kwijt kan ongeacht de dag en tijdstip. Elke keer weet je mij weer op het goede spoor te zetten waardoor ik op een gedreven manier verder kan blijven werken aan mijn eigen ontwikkeling.

Mijn visiestuk over jongeren en ouderen op de woningmarkt heeft veel positieve reacties opgeleverd, mede doordat jij mij hierin enorm hebt gesteund! Ik wil je hier enorm voor bedanken en zal vaak aan je terugdenken.

Ik spreek de hoop uit dat velen na mij jou als docent kunnen meemaken!

Met vriendelijke groet, Cora

Cora Bransen KRMT vakbekwaam, Bezwaarzaken Verzekeringswetten

Vanaf de 1e les heeft Francine zich ingezet met maar 1 doel: mij en de rest van de klas laten slagen. Er zijn docenten die je de rest van je leven bijblijven, nou Francine is daar 1 van!! Door haar hand-outs bleven de lessen hangen. 1 plaatje met de beroemde poppetjes zegt vaak meer dan een hele pagina uit het lesboek.

Ze is een fantastische vrouw. Betrokken bij haar leerlingen en van alle nieuwe eisen voor het examen op de hoogte. Het is geweldig hoe ze je blijft helpen tot en met je examen. Hoe ze met je meeleeft, je extra examenvragen stuurt als je die nodig hebt. Ik heb nog nooit zo’n docent ontmoet.

Ook voor mijn KRMT papiertje zal ik zeker weer naar Francine gaan!

Pauline Jansen ARMT , Makelaarshuys Kuyk van Oldeniel

Ik heb de lessen vakbekwaamheid aanvullend wonen KRMT gevolgd bij Francine. Een enorm bekwame, maar ook begane docente. Zij is erg enthousiast en maakt gebruik van diverse soorten studiemateriaal, waardoor de lessen interessant en afwisselend zijn.

Je wordt op een unieke en relatief snelle manier klaargestoomd voor dit examen. Als je naderhand met vragen zit, kun je altijd bij haar terecht. Francine is duidelijk, doelgericht, en komt snel met bruikbare tips en oplossingen.

Nogmaals erg bedankt voor jouw geweldige inzet en duidelijke trainingen!

Luc Landru KRMT , Appel en Fris makelaars

Tijdens mijn opleiding vakbekwaamheid miste ik concrete informatie wat te kunnen verwachten op het examen. De naam Francine Verbiest viel regelmatig  onder mijn medestudenten.

Na informatie bij Francine te hebben gevraagd hebben we een groepje gevormd van 4 personen en zijn wij naar Leiden afgereisd om in een 3-tal uren de intensieve X-training te volgen bij haar.

Wat een verademing was dat! In die paar uur tijd kwamen de belangrijkste examenonderdelen voorbij. Bij thuiskomst zaten onze  mailboxen vol met extra documenten om nog eens rustig thuis door te kunnen nemen.

Ik geef Francine een DIKKE TIEN!! Mede door haar ging ik met een goed gevoel mijn examen in en heb ik op alle onderdelen een goed gescoord, in een cijfer uitdrukt een 9.8!

Francine, nogmaals hartelijk dank voor de prettige, heldere training en het fijne contact. Ik blijf je volgen en promoten want iedereen wil toch slagen?!

Ik had mezelf zo goed mogelijk ingelezen in de stof, maar ik merkte dat ik me niet goed voor kon stellen hoe het mondeling examen KRMT in z’n werk zou gaan.

Ik ben toen een hele zaterdag naar Francine gegaan en direct werd me alles duidelijk. Ik leerde precies wat ik kon verwachten en waar ik goed op zou moeten letten. Ook haar feedback op mijn brochure en visiestuk hebben erin geresulteerd dat ik met het maximum aantal daarvoor te behalen punten mijn examen in ging.

Kortom, een hele leerzame dag met veel bruikbare informatie.

Ik ben in 1 keer geslaagd voor het examen vakbekwaamheid dankzij de hulp van Francine!

Rob van Elsakker RMT, Baas Makelaars

Als makelaar in Winterberg, de aantrekkelijk toeristische magneet in het Sauerland, heb ik Francine en haar man leren kennen. Er was direct een klik, zo eentje die je maar af en toe in je leven hebt. Op één lijn zitten, ervaringen uitwisselen, elkaars aanvullend vermogen zijn en altijd willen gaan voor de meest actuele kennis van de vele aspecten, die tezamen de ingrediënten vormen van ons boeiende vak. Het zijn deze eigenschappen, die het bijzonder maken als je daar je gelijke in vindt.

Francine draagt alles in zich om een hele goede docente te zijn. De hand-outs, die ik van haar mocht ontvangen, zijn een uniciteit op zich en onderschrijven deze stelling. Deze vrouw barst gewoon van de creativiteit en het vermogen kennis op een aangename, intensieve én zeer scherp to the pointe manier op mensen over te brengen. Ongeacht of de student jonger of ouder is en veel of weinig ervaring meeneemt. En dat is een bijzondere gave. Want die maakt het verschil tussen een goede of een buitengewoon goede docent!

Hier in Duitsland geniet ik van wat zijn in Nederland allemaal doet, ontwikkelt en steeds verder onderneemt. Op mijn steun kan zij altijd rekenen, want ze is professioneel, levert kwalitatief hoogwaardig werk af en is daarnaast ook nog eens een heel prettig en invoelend mens. Wat zij aanpakt doet ze goed of liever niet. Van zulke docenten kan ons vak er nog veel meer gebruiken.

Ik wens haar al het succes dat haar toekomt..!

Ria Lamsma Maklerin & Beraterin, Apart Immo Sauerland

De laatste loodjes kmrt vakbekwaamheid. Les op zaterdag. Ik wilde dat diploma. Ik wilde klaar zijn! Had er een jaar voor uitgetrokken.

Maar na de eerste les bij Francine, werd het eigenlijk pas leuk om met je opleiding bezig te zijn. Ik maakte kennis met één bonk inspiratie voor de klas en met een vrouw die belangeloos haar kennis durf te delen.

Ik voelde herkenning maar toch voelde ik net dat beetje meer kracht bij haar om er even hard tegen aan te gaan. Dát is die inspiratie die zij je meegeeft. Ze haalt het beste uit je in korte tijd. Dat is een gave en dat moet Francine altijd blijven doen. In wat ze ook doet. Ik heb het gehaald allemaal. Als ik nu aan de studietijd terugdenk dan komt Francine altijd in mijn gedachten voor. Ze blijft die krachtige inspirerende herinnering.

Ja,.. Francine; een mooie vrouw, dat is ze…..

Monique Waals KRMT, Wonique Waals

Francine geeft op een geheel eigen manier les en geeft voorbeelden waar je echt wat aan hebt. Door haar praktijk ervaring in verschillende branches weet zij veel te vertellen over de manieren waarop je het beste kunt insteken in de begeleiding van klanten. De handouts die ze opmaakt en verstuurd zijn zeer handig bij het nalezen en samenvatten van de theorie.

Francine haar ongelooflijk enthousiasme is daarnaast erg aanstekelijk!

Niet alleen in de les staat Francine met raad en daad ter zijde… ook ‘s avond via de e-mail of via haar eigen Facebookpagina. Binnen 24 uur had ik feedback op mijn visiestuk binnen waardoor ik direct weer verder kon. Francine heeft mij zeer fijn en goed geholpen in mijn voorbereiding van het K-RMT examen.

Herwin Kieft KRMT, Het Geldersch Huys Makelaars

Op advies van velen die mij voorgingen ben ik de lessen voor het specifieke vakbekwaamheidsexamen makelaar wonen bij Francine in Leiden in slechts 2 dagen gaan volgen.

Francine heeft mij erg geholpen bij dit examen: ik heb voor en na de training veel informatie van haar ontvangen, zij heeft mijn documenten zeer snel gecontroleerd en ik kon haar altijd per mail of WhatsApp benaderen voor vragen. Hierdoor heb ik zonder verrassingen het examen kunnen afleggen en ben ik in één keer geslaagd!

Francine, heel erg bedankt voor je inzet. Dankzij jou heb ik deze ‘marathon’ in één keer uitgelopen.

Lieke Helvensteijn vakbekwaam, Berg ERA makelaars

Wauwwww wat ben ik blij!!

Blij dat ik meteen voor mijn vakbekwaamheid naar Francine ben gegaan en daar alle informatie heb gekregen die ik nodig had. Als ik dit zonder haar training had gedaan weet ik zeker dat ik niet in een keer zou zijn geslaagd.

Francine is direct, zit je achter je broek, voorziet je van alle informatie en helpt je daar waar nodig. Ze is een top lerares met zoveel inzet en energie dat je zelf ook zin krijgt om nog een laatste keer te knallen.

Bedankt Francine, zonder jou was me dit niet gelukt!

Tamara Smit KRMT, Hendriks Makelaardij

Eind 2017 besloten om het spreekwoordelijke roer om te gooien en met de opleiding tot KRMT te  beginnen. Een spannende nieuwe fase in mijn leven. Met een klein fanatiek groepje van vier mede studenten in volle vaart door de studie heen gegaan. Op het einde van de studie zelfs in dubbele snelheid. Twee vakken tegelijk volgen, eigenlijk iets teveel van het goede. Maar alles voor het hogere doel: zo snel en goed mogelijk die titel behalen.

Wij hebben enorm veel gehad aan ‘vakidioot’ Marcel Melgers. Wat een fantastische hulp hebben wij van hem gehad. Als je enthousiast bent en er echt voor gaat, helpt hij je met je heel examengericht voorbereiden.

Na het behalen van het basisdiploma door met de specialisatie wonen. Geen ervaring in de makelaardij, dus dat werd nog wel even een uitdaging.

Maar, daar was Francine! Je kunt haar al je vragen stellen en ze begeleidt je in het gehele traject. Ze is volledig op de hoogte van alle ins en outs. Je moet je huiswerk maken van haar, dus een lekkere stok achter de deur! Binnen no time krijg je reactie op je ingestuurde stukken en op je Whatsappjes. Bijna 24/7. Ze houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geeft handige tips in de voorbereiding. Kortom, een rots in de branding!

Wat ook heel prettig is, is dat ze je volledig voorbereidt op de examen dag zelf. Bijna van minuut tot minuut weet je wat je te wachten staat en dat is heel prettig! Op die manier ging ik met gezonde spanning maar vol vertrouwen naar mijn laatste examen. In de ‘wachtkamer’ vlak voor het examen zat ik met een mede examenkandidaat. Zij gaf aan dat ze al 8 jaar in de makelaardij zat. Ze had zich niet voorbereid, maar dat moest toch wel goed komen. Oei dacht ik, was toch maar even naar Francine gegaan.…

En na precies een week: het verlossende mailtje! Yes, in 1x voor alle vakken geslaagd en nu ook voor het laatste voor mij meest uitdagende vak.

Francine, dank voor al je hulp. Ik ben nu een trotse KRMT’er!

Alice van den Akker KRMT, DMC makelaars

Francine is een ijzersterke docente met passie voor haar vak. Ze houdt haar leerstof actueel, is per whats app bereikbaar en geeft je goede feedback op jouw in te leveren brochure en visie. Ook vragen stellen is geen enkel probleem en ze komt heel snel met een antwoord.

Zonder ervaring in de makelaardij is het erg lastig om je goed in te leven in wat Svmnivo precies wil. Francine neemt je stap voor stap mee in deze wereld, zodat je je goed kan voorbereiden. Ik kreeg steeds te horen “oefenen, oefenen, oefenen!” en dat is het ook. Veel vaardigheid en snelheid krijgen in de opdrachten die je moet gaan doen.

De vakbekwaamheidstraining heb ik bij Francine gevolgd, daarna aan de slag gegaan met haar inmiddels beroemde handouts. Heel veel tips staan hierin vermeld! Vervolgens was het aan mij; leren, leren, leren en oefenen. Omdat ik geen enkele werkervaring in de makelaardij had, heb ik mij toch ook nog opgegeven voor de training met o.a. onderhandelingen voeren. Hier heb ik veel van opgestoken, erg blij dat ik dat heb gedaan.

Gelukkig ben ik in een keer geslaagd, zonder Francine was dat niet gelukt!

Mireille Gaertman KRMT

Tijdens de eerste modules van mijn opleiding tot makelaar werd regelmatig de naam van Francine genoemd door mijn medecursisten. Ik kwam zelf pas met Francine in contact tijdens mijn studie Bouwkunde, want zij had daar enorm handige hand-outs voor gemaakt. Via Facebook kon ik die opvragen en dankzij die hand-outs haalde ik een heel mooi cijfer.

Na de basisopleiding volgde ik de weg naar KRMT-wonen. Door haar manier van leerstof in beeld brengen  besloot ik me voor vakbekwaamheid volledig over te geven aan Francine omdat zij, makelaar is, al enige jaren ervaring als docente makelaardij had, en zich in die laatste examenmodule had gespecialiseerd.

Twee zaterdagen was ik met nog twee andere trainees bij Francine in Leiden. Het duizelde ons van de informatie, maar ik ben écht zó blij dat ik die training bij haar gevolgd heb!

Francine weet (uit eigen ervaring, want ze haalde zelf ook alle diploma’s) hoe het examen bij SVM|NIVO verloopt en kan dus goede tips geven en zeer concreet aangeven wat er van je verwacht wordt. Daarnaast worden alle te leren examenonderdelen ondersteund door haar befaamde, makkelijk leesbare, hand-outs die bij de prijs van de training zijn inbegrepen en je dezelfde dag nog digitaal van haar ontvangt.

Francine’s, persoonlijke begeleiding bij het maken van je brochure en visiestuk, het coachen en altijd bereikbaar zijn via WhatsApp is een enorm pluspunt, want welke trainer doet dat in deze tijden nog?

In de weken naar mijn examendatum heb ik veel geoefend en gebruik gemaakt van haar hand-outs. En de ervaringen van mijn mede-trainees in de door Francine aangemaakte groepsapp waren een welkome aanvulling.

Mijn examen dag verliep precies zoals Francine in haar ‘examenbijwoning’ omschreven had. Ik heb erg veel aan alle informatie, tips en hints van Francine gehad en daar ook volop gebruikt van gemaakt die dag. Dat is gewoon een kwestie van alles goed uit je hoofd leren en op de juiste momenten kunnen toepassen!! Na een kleine twee weken ontving ik het verlossende mailtje dat ik geslaagd was.

Zonder Francine was me dit nooit gelukt omdat ik nog geen ervaring in de makelaardij heb. Dus zo zie je maar: met Francine als trainer, haar hand-outs en persoonlijke begeleiding en door te luisteren naar haar voortdurende motivatie om zelf keihard te gaan studeren kan iedereen die voldoende interesse en doorzettingsvermogen heeft het vakbekwaamheidsexamen met een diploma afsluiten!

Esther van Eekelen KRMT

Heerlijk gevoel: geslaagd voor KRMT!

Na bijna twee jaar flink aan de slag te zijn geweest met deze opleiding is het fantastisch dat ik ben geslaagd! Ik moet nog even afkicken en genieten van de vrije tijd en van het feit dat ik niet steeds denk: ‘ik moet eiiiiiiigenlijk studeren!’

Nadat ik klassikale lessen bij IPD-opleidingen had afgerond, had ik nog niet het gevoel dat ik klaar was voor het vakbekwaamheidsexamen. Gelukkig kreeg ik de gouden tip: ‘volg dan een training bij Francine!’ En dat heb ik gedaan.

Maar daar bleef het niet bij: wat volgde waren: tips, handouts, mails, apps enz. enz. en steeds ook een steuntje in de rug en soms een ‘schop onder de kont. Zo van’: ‘Jij wilde toch KRMT-er worden, nou dan, ga eens wat doen!’

Bedankt Francine, zonder jouw lessen, know-how en betrokkenheid was het erg lastig geworden!

Ankie Teeuwen KRMT, Vollenbroek Makelaars

Ik heb Francine leren kennen toen ik haar als docente kreeg bij IPD opleidingen. Wat een verademing qua lesmethoden! Met veel plezier heb ik haar lessen destijds gevolgd.

Toen de datum van mijn examen dichterbij kwam heb ik haar nogmaals benaderd voor een extra training. Daar had zij zich inmiddels  in gespecialiseerd n Leiden.  In een korte tijd werden nogmaals alle onderdelen van het examen behandeld in een klein gezelschap.

Ook na de training bleven we via een appgroep contact met elkaar houden en gaf Francine ons goede adviezen. Dankzij haar lesmethoden en bijbehorende sheets ging ik volledig voorbereid en zelfverzekerd het examen in en ben ik in 1 x geslaagd.

Francine, je bent een topper en ik zal zeker mensen naar je doorverwijzen! Dank je wel voor alles!

Laura Vos KRMT

Er zijn maar weinig docenten die zo goed les kunnen geven als Francine! Haar lessen waren fijn en mede door alle handout’s en oefenvragen die ze zelf maakte ben ik succesvol geslaagd voor mijn ARM-T diploma.

Als ik vragen had, kon ik altijd terecht bij haar en dat was heel prettig. Mede door haar eigen ervaringen maakte zij de lessen zeer interessant om te volgen. Ik zal daarom ook iedereen aan raden om zijn/haar lessen te volgen bij Francine!

Francine nogmaals bedankt voor alles.
Liefs, Eveline

Eveline Leonora ARMT, Houtman & de Vogel makelaardij

Francine, bedankt voor alle hulp de afgelopen maanden!

Zonder jouw tweedaagse Tempo training had ik het nooit in één keer gehaald.

Jouw leer- en werkboek bevat alle belangrijke informatie, niks ontbreekt. Jij bent ook altijd bereikbaar voor vragen, dat is heel fijn als je in de stress zit.

Ik ben met een zeker gevoel en goed voorbereid het examen in gegaan.

Ik heb je al bij veel mensen aangedragen.

Bedankt voor alles!

Geena Rotgans KRMT, Makelaar Van der Linden Almere

Hey Francine,

Via een inhaal les van IPD ben ik toevallig jou voor mijn toenmalige klas in Amsterdam tegen gekomen en wat ben ik daar nog steeds blij mee!

Ik was via IPD  begonnen met de opleiding makelaar ARMT en merkte dat de moed een beetje in mijn schoenen zakte omdat de uitleg van de leerstof van de docenten die wij van die opleider hadden gewoon bij niemand binnen kwam.

IPD stuurde jou om die reden naar Amsterdam en doordat jij alles in samenvattingen begon uit te leggen en op een leuke en makkelijker manier vertelde wat we precies moesten weten en doen om alle examens te kunnen halen gaf jij onze hele klas het vertrouwen om door te gaan.

Ik heb, omdat ik een groot deel had gemist, ook nog lessen van je gevolgd op Het Kronenburgh Business College in Den Haag. Het leuke van die opleider is dat je van elk vak dat je moet halen een volledig prestatie overzicht krijgt zodat je alles thuis nogmaals kan doornemen.

Bij Het Kronenburgh Business College kreeg ik na iedere les een einde-dag-toets van je en wordt aan na afloop van ieder vak je kennis over de inhoud uitgebreid getoetst d.m.v een pittig tentamen zodat je scherp blijft en alvast ervaart hoe de ARMT landelijke flextoetsen van SVMNIVO werken.

Ik ben geslaagd voor het ARMT diploma en nu begonnen aan de Basistheorie om uiteindelijk het KRMT vakdiploma wonen te kunnen halen en ik weet dat ik altijd support kan krijgen van jou Francine, want je zond me al naar die fantastische bijlessen van mr Marcel Melgers omdat je me een beetje kent.

Over een tijdje doe ik bij jou en Hans mijn vakbekwaamheid en tot die tijd raad ik iedereen, jou, Hans, Het Kronenburg Business College en mr Marcel Melgers zeker aan!

Vanaf het eerste contactmoment weet je al wat je aan Francine hebt. Doelgericht, vriendelijk, en ze heeft een missie: haar kandidaten te laten slagen. (wat bij mij dus is gelukt )

De trainingsdagen zijn intensief, maar wel overzichtelijk en duidelijk. Geen luchtkastelen of onnodige informatie. Focus op de meest voorkomende examenstof.

Verwacht tijdens de trainingen een hartelijk ontvangst en voor de inwendige mens wordt ook uitstekend gezorgd.

Als je zonder poespas een training wilt volgen en goed voorbereid op examen wilt gaan, is het eigenlijk gewoon een must. Een aanrader? Absoluut!

Alexander Snoodijk KRMT, Makelaardij Faasse & Fermont

Het vakbekwaamheidsexamen in één keer gehaald!!!

Het verlossende mailtje van SVMNIVO net voor het weekend en mijn verjaardag ontvangen, dubbel feest dus.

Wat een heerlijk gevoel om in één keer het examen te hebben gehaald. De trainingsdagen, lesstof en super begeleiding van Francine en Hans maken dit mogelijk. Dat durf ik nu wel met zekerheid te zeggen.

Na afloop van het examen erg twijfelend geweest over mijn eigen prestaties. Francine stelde me gerust en gaf aan rustig de uitslag af te wachten. Er bleek inderdaad weinig reden om aan mijn prestaties te twijfelen; op veel punten de maximale score gehaald.

Ik ben benieuwd hoe dit examen me af zo zijn gegaan zonder het volgen van de training in Leiden. Ik weet zeker dat die training het stukken makkelijker heeft gemaakt.

Voor de mensen die het vakbekwaamheidsexamen willen doen heb ik één tip: Ga naar toppers Francine en Hans. Ze zijn er voor je vóór en na het examen.

Maarten Eenling KRMT, Eenling Vastgoed

Geslaagd!

Francine, nog bedankt voor je training!

Edwin Steenbergen KRMT, iQ Makelaars: Apeldoorn

Lieve Francine,
Daar was ‘ie dan. Het verlossende mailtje van SVMNIVO. Na bijna twee weken in spanning durfde ik het mailtje bijna niet te openen. Met trillende handjes toch gedaan en toen zag ik het magische woord:

GESLAAGD.

Ik kan mijn gevoel bijna niet in woorden uitdrukken. Wát een heerlijk bericht. Zonder jouw geweldige trainingsdagen in het mooie Leiden, je unieke boeken en je tomeloze inzet, begeleiding en energie voor, tijdens en na de examendatum had ik dit niet kunnen doen.

Francine, ik ben je eeuwig dankbaar. Je bent een topper, een redder in nood en ik kan én zal je aan iedereen aanraden!!

Chantal van Lent KRMT, Voerman Greve Makelaardij

Mijn resultaat? Ik ben gewoon geslaagd!!

Francine en Hans weten waar ze het over hebben en stomen je helemaal klaar voor de examens met de juiste informatie, e-book’s, feedback, oefenexamens en ga zo nog maar even door.

Met de hulp van Francine heb ik al mijn examens, waar ik zo tegenop zag, in 1 keer gehaald! Voor mijn KRMT kom ik zeker in Leiden terug.

Ik zou iedereen aanraden om de training te volgen bij Francine.

Een betere lerares is er niet!

Rachel Kleer ARMT

De basisopleiding vastgoed heb ik gedaan bij IPD in Breda. Met een leuke groep van 30 personen een mooie band opgebouwd.

Praktijkleer wonen en Vakbekwaamheid-wonen voldeden in mijn ogen niet aan het niveau om kandidaat-makelaars te doen slagen. Praktijkleer wonen heb ik door zelfstudie uiteindelijk gehaald, ondanks dat ik lesgeld heb betaald voor de hele opleiding aan IPD.

Hierdoor ben ik naar een alternatief gaan zoeken voor Vakbekwaamheid. De naam van Francine Verbiest zoemde overal rond.

Ik heb informatie ingewonnen en na de positieve reviews te hebben gelezen heb ik besloten mij op te geven voor de 2 dagen Tempo training bij Francine. Op een hele prettige manier wordt alle stof doorgenomen die je tijdens het examen krijgt.

Het examen is heel erg pittig, dit blijkt ook wel als je 2 dagen nodig hebt om alle stof door te nemen.

Ondanks dat het me helder was uitgelegd had ik toch het examen onderschat en dan met name het onderdeel verkoopplan en toelichting van de koopovereenkomst.

De brochure en het visie gedeelte zijn nagekeken door Francine. Ik heb hier het maximale resultaat voor behaald.

Uiteindelijk moest ik een herexamen doen voor het verkooponderdeel. Nu wèl de tips van Francine ter harte genomen. Zoals: ‘Ga minimaal 5 verkoopplannen vooraf oefenen!’

Daarnaast heeft Hans met mij nog de onderhandeling doorgenomen. Die gesprekstechnieken hebben mij goed geholpen. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

De contacten met mede trainees van Francine, de continue stroom van handige documenten en tips in de 1-op-1 App met Francine, de juiste documentatie en de links naar de juiste sites.  Aangevuld met de onderhandelingstechnieken –en rollenspellen waren waardevol.

Ik vond het heel erg fijn met Hans en Francine samen aan de slag te gaan. Wat zijn ze betrokken en snelheid is key!

Beste Francine en Hans, dankjewel voor jullie scherpte (dank voor de schop onder mijn ….) en betrokkenheid.  Ik voel me echt bekwaam om aan de slag te gaan.

Ramon Tax KRMT

Ik had al een aantal keer van de naam Francine gehoord. Toen ik zo ver was om mijn vakbekwaamheidsexamen af te leggen heb ik contact met haar gezocht en de 2-daagse training geboekt.

De training in Leiden was pittig maar zeker de moeite waard. Alles werd duidelijk verteld wat je moet doen en wat er van je verwacht wordt op het examen. Ook kreeg je huiswerk en dat werd altijd snel nagekeken.

Toen de training al even geleden was en ik bijna voor het examen op moest kon ik gelukkig nog een keer in Leiden terecht. Dit was heel fijn, hierdoor kon ik alle examen gesprekken vooraf goed met Hans oefenen en wist ik exact wat mij in het examen te wachten stond. 

Uiteindelijk heb ik mijn KRMT papieren gehaald!

Hans en Francine, hartelijk dank voor al jullie uitleg, geduld en support.

Jessie Oranje KRMT, Onkenhout makelaars

Francine, bedankt voor de inzet tijdens de lessen die jij gaf om mij klaar te stomen voor het praktijk K-RMT examen.

Geen andere opleider sluit zo goed aan op wat er daadwerkelijk in het examen naar voren komt en daardoor sta je sterker in je schoenen.. bedankt!

Nu met een K-RMT papiertje de woningmarkt ontzorgen.

De sfeer met Hans en Francine is op en top Leidse gezelligheid, aanrader!

Van ARMT naar KRMT.

Tijdens de opleiding ARMT heb ik Francine al ontmoet.

Francine is deskundig, een vrouw met pit, heeft passie voor haar vak en dat straalt ze ook uit.

Na mijn opleiding ARMT ben ik in september 2017 aansluitend gestart met de opleiding KRMT. Tijdens de opleiding was het flink doorbijten en vooral gefocust blijven. Niet bij de pakken gaan neerzitten als je een keer tegenslag hebt.

Voor het laatste onderdeel vakbekwaamheid ben ik naar het mooie Leiden afgereisd. Ik keek er naar uit om de KRMT Tempo Training bij Francine te volgen. In die twee daagse training krijg je veel informatie over het vakbekwaamheids examen en praktijkvoorbeelden.

Vanaf het moment van de training tot aan het examen is Francine er voor je. Via WhatsApp houdt ze je op de hoogte van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws omtrent het examen. Op mijn vragen kreeg ik altijd snel een reactie.

“Francine, Ik waardeer het dat je soms scherp uit de hoek kwam, me een spiegel hebt voorgehouden en me een spreekwoordelijke schop onder mijn kont hebt gegeven. Ik heb daar echt wat aan gehad en ook veel van geleerd. Dank voor al je hulp tijdens dit laatste onderdeel”

Francine succes met het geven van je opleidingen. Jij gaat nog vele kandidaten gereed stomen voor de praktijkexamens!!

Arjan Bunschoten KRMT, Voerman Garantiemakelaars

Yes, geslaagd!! 🥳

Met de moeite die had met de verschillende modules ben ik voor dit examen in 1x geslaagd!

Maanden geleden de 2-daage online training bij jou,  Francine, gevolgd, daarna veel te lang niks gedaan 😅 en toch nog een eindsprint gemaakt voor eind van het jaar, zo fijn dat ik jou nog kon contacten na al die tijd en dat je zo snel reageerde!

Bedankt voor je wijze lessen en tips, je zult er nog veel andere toekomstige kandidaten ook blij mee maken!

Kelly Kleian KRMT , Eefje Voogd makelaardij

Wat een opluchting, GESLAAGD!

Na de digitale 2 studiedagen, ben ik direct aan de slag gegaan met de opdrachten. Hierbij heb ik goede en met name snelle feedback ontvangen van Francine. Hierdoor heb ik goed gescoord op deze onderdelen. Dit heb ik als erg prettig ervaren.

Doordat ik de onderdelen die in het vakbekwaamheidsexamen voorkomen van tevoren goed had geoefend, had ik de dag zelf vertrouwen waardoor dit naar mijn gevoel goed ging.

Tijdens mijn vakantie ontving ik het verlossende bericht dat ik geslaagd ben, een grote opluchting!

Francine, bedankt voor alle hulp, ik kan iedereen jouw aanpak aanbevelen!

Gertjan Bakker KRMT , Lamberink makelaars & adviseurs

“IK HEB HET GEHAALD!!

Dank je wel Francine!!

Zonder jou was het niet gelukt!”

Francine en Hans,
Jeetje wat een spannende periode vond ik het. En jullie hebben mij er doorheen gesleurd😁.

Geen tijdstip was te laat, geen vraag was te veel.

Zooooo blij dat ik door jullie hulp uiteindelijk ben geslaagd.

Bedankt voor jullie hulp en grote betrokkenheid om maar te zorgen dat ik zou gaan slagen.

Top team 😍!

Nicole Antink KRMT , Burbach makelaars

Begin januari de 2-daagse Tempo training (hoog tempo!) bij Francine gevolgd. Ontzettend veel nuttige informatie, tips en handvaten werden aangereikt tijdens deze training. Maar dan komt het nog: oefenen, oefenen, oefenen!

Gelukkig is Francine er om je bij te staan als je iets niet begrijpt, dringende vragen hebt (snel antwoord!) of het gewoon even niet meer ziet zitten. Echt aan te raden als je goed voorbereid het vakbekwaamheidsexamen makelaar wonen in wilt gaan. Dat geldt trouwens ook voor de speciale 1 op 1 gesprekstraining met Hans!

Woensdagmiddag 28 april 13.15 uur, nog geen 3 weken na mijn examen een Appje van Francine: “Heb jij al een uitslag?… er zijn er nl al geslaagd in ‘jouw-week’ nl…” Even voelde ik die stress van het examen weer en toen ineens stond het daar in mijn account: GESLAAGD! Die middag nog 2x gecheckt of het wel echt zo was :) Wat een opluchting!

Hans, Francine, jullie zijn toppers, zonder jullie was het niet gelukt, dat weet ik zeker!

Bedankt voor alles!

Janne Wiersma KRMT

Beste Hans en Francine,

Ik wil jullie bedanken voor al jullie hulp, advies en vooral geduld!

Door mijn privé situatie heb ik zowel jullie Tempo- als Opfristraining moeten doen en hebben wij ruim 2 jaar contact gehad.

Maar het is eindelijk gelukt! Geslaagd!!!!

Zonder jullie had ik dit niet gered, jullie quotes en tips zijn tijdens mijn vakbekwaamheidsexamen regelmatig omhoog gekomen!

Erg fijn.

Melissa O'Niel KRMT , Coldwell Banker

Lieve Francine en Hans,

Yeahhh ik heb mijn gewenste doel bereikt! Na jaren heb ik mij eindelijk in mogen schrijven in het befaamde register K-RMT. Ondanks dat ik alle examens in 1 keer heb gehaald, heeft het veel langer geduurd dan ik voor ogen had. En wat er allemaal tussen door gevlogen is. Onvoorstelbaar hoe vaak het leven van een mens in een paar jaar tijd kan veranderen.

De ontmoeting met jou, Francine, staat me nog zo goed bij. De klik met jou voelde ik meteen. Ik was net voor mezelf begonnen als makelaar en jij gaf mij de tools in handen waarmee ik verder kon tijdens mijn vliegende start. Wat een bijzonder mooi mens bleek jij te zijn. Altijd bereikbaar voor raad en daad. Zowel in mijn werk, als in mijn opleiding en zelfs privé. Streng enerzijds en zo empathisch anderzijds. De schop onder mijn hol of juist de aai over mijn bol op momenten dat ik het zo nodig had. Je voelde precies aan wat ik nodig had. Altijd met respect en vol vertrouwen in mij.

Ook jou, Hans, heb ik leren kennen. Van de gezellige lunches tijdens de trainingen bij jullie in het gezellige Leiden, tot aan de persoonlijke training met jou. Al net zo bevlogen als Francine. En jullie hadden gelijk. De tijd of beter gezegd het tijdsgebrek tijdens het examen was voor mij de grootste vijand. Gelukkig was ik goed voorbereid door jullie!

Met 4 bananen onder de arm richting het examen. Een intensieve ochtend die -gelukkig- snel voorbij gaat. De examinatoren heb ik als fijne mensen ervaren, ondanks dat sommige onderdelen heel onnatuurlijk voelden voor mij.

Het verlossende telefoontje van Francine: “Heb je al in je account gekeken?” zal ik niet vergeten. Net als jullie. Jullie zijn een prachtig stel! Hartelijk dank voor de goede begeleiding! Jullie gaan echt een paar stappen verder. Jullie voegen echt iets toe

Nog steeds moet ik af en toe even checken of het echt zo is….maar JA!!!! Ik ben geslaagd!!!!

De training was zo super gericht alleen op wat er toe doet in het examen, beter kan niet!! Tijdens het examen kwam niks als een verrassing.
Buiten de hele fijne en goede training heb ik het meest gehad aan de persoonlijke ondersteuning daar buiten, gewoonweg bijzonder!

Bedankt voor al je support, ondersteuning en tips Francine!

You are one of a kind 🤩
😘

Alana Balk KRMT , Broersma Makelaardij

Wat een duidelijke, resultaat gerichte training geeft Francine.

Naast haar heerlijke no nonsense leerboeken is zij 24/7 je klankbord bij het begin van de training tot aan je vakbekwaamheidsexamen.

Haar 2-daagse online training vanwege corona, was geen enkel moment saai te noemen!

Zelfs het contact met de medecursisten was prettig, een leuke kleine klas, achter glas!

Ik kan dus uit ervaring, deze training bij iedereen aanraden, die 2 dagen waren elke euro waard!

Marlies Kuling KRMT , Schieland Borsboom makelaars

Geslaagd!!!

Wat voelt dat lekker!
Ik ben nog steeds onwijs blij dat ik de overstap heb gemaakt om deze laatste eindsprint samen met jou te doorlopen.

De tweedaagsetraining geeft een helder beeld van wat er gaat komen, wat belangrijk wordt geacht en welke details, ook al loopt het in de praktijk anders, van belang zijn.

Francine windt er geen doekjes om, is direct en praktisch ingesteld en dat is juist wat je nodig hebt en wat motiveert.

Dank voor je betrokkenheid juist ook na de training, en je positiviteit!

Valérie Sedee KRMT , Paul F. de Haas & Co

Geslaagd!!

Heel blij mee 🥳,

Francine, bedankt voor je geweldige begeleiding!

Annemarie Geels KRMT

Wat was ik blij dat ik over Francine hoorde!

Door haar tweedaagse online training te volgen en daarna voldoende te oefenen, was ik echt goed voorbereid op mijn examen. Iets wat ik zeker niet zou zijn geweest met alleen de informatie van mijn thuisstudie.

Daarnaast ook nog gesprekstechnieken geoefend met Hans wat nét dat beetje extra gaf.

Het resultaat, geslaagd!!

Dus Francine en Hans, ontzettend bedankt! Ik raad jullie bij iedereen aan!

Willemijn Balm KRMT , Leef! Makelaars-Taxateurs

Geslaagd 😅👍 😊 ik ben heel blij!

En met jou natuurlijk!!

Zonder jou en Hans was het me niet gelukt zo! 💪😘 😊 echt!!

Hartstikke bedankt voor jullie super trainingen en begeleiding!

Echt top! 😘 👍👍👍

Sarah Kaandorp KRMT , Tromp Makelaardij

Jeetje, wat een stress hier vanochtend. Ik wilde op mijn examenomgeving bij SVMNIVO maar die bleek eruit te liggen. Toen naar mijn account maar ook die weigerde dienst. SVMNIVO gebeld, alleraardigst geholpen, het komt door de recente migratie van het systeem legde de dame uit.

Zij keek direct voor mij in mijn account en ik hoorde: “U bent geslaagd!”

Ik wilde en kon het niet geloven. Mijn wachtwoord weer gereset en ja toen zag ik zelf ook het resultaat. Geslaagd, het staat er echt. Ben zo blij!

Ik vond het best een zwaar jaar met nog een paar flextoetsen en uiteindelijk dat vakbekwaamheidexamen maar ik heb gelukkig een fantastische baan met een werkgever die mij ook heeft geholpen en erdoor heen gesleept.

En dan jij en Marcel voor alle extra info mbt F&F en praktijkleer, wat een fantastische mensen zijn jullie. En Hans met zijn gesprekstraining niet te vergeten, mijn dank is zeer groot, zonder jouw advies, jullie manier van werken had ik het vast niet gered, laat staan volgehouden.

Francine je bent een SCHAT, ik vergeet je nooit

JAAAAAAAAA GESLAAAAAAAAGD!!!

Lieve Francine en Hans,

Wilde jullie dit als eerste vertellen want echt Francine en Hans, zonder jullie had ik dit examen nooit kunnen behalen!!!

Zoveel dank voor alle steun, geduld en motivatie!! Ik kan nu na vele slapeloze nachten eindelijk slapen!!!

Een enorme dikke knuffel op afstand. Want zelfs afstand heeft geen invloed gehad op dit mooie resultaat!!!

Hele fijne dagen gewenst en een positief en mooi 2021!!

Dikke knuffel 😘

Carla Soetendaal KRMT , Soetendaal makelaardij

Francine is in een woord: GEWELDIG!

Zonder haar had ik het nooit gered!

Super dankbaar en raad haar iedereen aan.

Je bent een TOPPER!

Nicolette Wester KRMT , Makelaar Sander

Wat een energie en kennis zit er in Francine!

Ik heb de 2 daagse training (online) aan haar lippen gehangen. Dit heeft mij enorm geholpen want ik was al lange tijd uit het leerproces en zeker het vakbekwaamheid examen , wist ik gewoon niet wat ik kon verwachten.

Francine is ook heel goed in motiveren naast de training.

Kan haar begeleiding voor 100% aanraden. Dankjewel, ik ben echt dik geslaagd!

Nathalie v Kooten KRMT , Schuyff-Kempers makelaardij

Hoi Francine en Hans,

Wat ben ik blij dat ik jullie benaderd heb voor de begeleiding richting mijn KRMT examen: de korte lijntjes per whatsapp (nagenoeg 24 uur per dag), het volledige trainingsmateriaal, maar ook zeker de gave om zaken te relativeren met een gezonde dosis humor, is een werkwijze die bij mij past en mij geholpen heeft om de laatste stap in mijn opleiding te zetten.

Gelukkig met succes, want een dikke week na het examen kwam het verlossende mailtje: GESLAAGD!

Inmiddels heb ik al verschillende mensen naar Leiden gestuurd en zal dat blijven doen.

Jullie kunnen echt trots zijn op jullie unieke aanpak!

Dick de Goede KRMT , Bosrijck makelaars en taxateurs

Binnen 1x mijn examen vakbekwaamheid KRMT gehaald!

Heldere duidelijk uitleg met een goed boek ter ondersteuning. Ondanks de Corona perikelen kon mijn training bij Francine toch plaatsvinden waardoor ik geen vertraging opliep!

Ik zou Francine zeker aanraden!

Anne Swinkels KRMT , Van Roon Makelaardij & Taxaties

Geslaagd! 😃

Jouw Tempo training was helder, duidelijk en leuk om te volgen!
Af en toe wat onzeker geweest over mijn kunnen en door de directe terugkoppelingen, maar gelukkig allemaal goedgekomen!

Gaby van Moorsel KRMT , Vastgoed Totaal

Yesssss 🎉🎉🎉

GESLAAGD!

Francine, hartelijk dank voor al jouw inspanningen!

Claudia Advokaat KRMT

Francine, Hans.. “We got him” 😜

Voor de maatwerkbegeleiding die jullie (24/7) hebben gegeven, ben ik jullie onwijs dankbaar!

De onlinetrainingen i.c.m. de toegezonden hand-outs en het open WhatsApplijntje.. waar ik tevens iedere dag een praktijkvraag in aantrof, TOP!

Vermoed niet dat ik jullie in de toekomst bij iemand behoef aan te bevelen, want wanneer zij zich een beetje verdiepen in hetgeen ze voor ogen hebben -> behalen van het K-RMT diploma. Dan kán het niet anders dan dat zij uiteindelijk bij jullie terechtkomen!

Heel veel geluk & succes gewenst en nogmaals bedankt voor alles!

Graag wil ik hierbij ook Marcel Melgers nog onwijs bedanken. Zonder zijn praktische, prettige en luchtige manier van lesgeven.. was ik überhaupt niet eens bij jullie terecht gekomen 🥴

Clemens Mattijs KRMT , Blits Makelaars

Francine!

Het is gewoon gelukt !!!

Ik ben na maar 1 dag trainen bij jou in 1 x voor mijn vakbekwaamheid KRMT geslaagd!

Bedankt!

Jeannell Hermsen KRMT , Boutique Makelaar by Jeannell

Lieve Francine en Hans,

Geslaagd!!

Heel, heel erg bedankt voor jullie SUPER begeleiding om het vakbekwaamheids-examen KRMT te halen.

Henk Schot KRMT

Jaaa!!! Geslaagd! 🥳

Ik had (bijna) geen twijfel maar was dan ook zo onwijs goed voorbereid door Francine en Hans!

De online lessen van Francine waren super relaxed vanuit mijn eigen omgeving en door alles zo visueel te maken zo duidelijk. Ik vond dit laatste stuk vakbekwaamheid het allerleukste om te doen maar dit komt echt door Francine en haar leuke leer methode. Zou het een saai boek zijn geweest dan had het me nooit zo getrokken als nu.

Dag en (bijna) nacht is Francine op de app en komt altijd met (soms streng maar altijd onderbouwd) goed advies. Wat een vakvrouw!!

Na de training met Hans waren mijn laatste twijfels helemaal weggenomen en heb ik examen kunnen doen zonder zenuwen en compleet klaar en voorbereid.

Ik zou willen dat er meer van dit soort studies zouden zijn want dit maakt studeren zo leuk.

Bedankt lieve, lieve Francine en Hans voor al jullie aandacht en meeleven.

Alice Knaap KRMT , Floberg makelaardij

Lieve Francine en Hans,

Na 3 weken wachten dan vandaag eindelijk de uitslag gekregen van mijn mondeling examen Vakbekwaamheid. GESLAAGD!!!

Ook al had ik een goed gevoel over het examen … wachten op de uitslag blijft toch wel een dingetje…Misschien kan je daar ook een training in gaan geven Francine!

Maar even zonder gekheid, in één keer slagen voor dit examen was zonder jou en Hans nooit gelukt. Jullie hebben me er letterlijk helemaal klaar voor gestoomd.

Het examen zelf vond ik hierdoor ook eigenlijk best leuk om te doen.
Hans had mij ook goed voorbereid op het onderhandelingsgedeelte, waardoor ik niet met mijn mond vol tanden stond.

Nogmaals dank, dank, dank voor je leerzame online training, je krijgt het voor elkaar om in 2 dagen door alle stof heen te gaan.

Verder je hulp bij het maken van mijn brochure en visiestuk en dan nog de dagelijkse appjes met kennis vragen!

Jullie zijn twee fantastische mensen die door jullie training een hoop kandidaten aan hun diploma helpen.

Mensen met het hart op de goede plaats, een warme persoonlijkheid, meeleven met alle kandidaten en heeeeel veel humor hebben!

Dank, dank, dank voor alles!

Ik ga jullie missen… maar als ik in de buurt ben….. weet ik jullie te vinden aan de Oude Singel in Leiden!

Maureen Verweij KRMT , Kimmel & Co Makelaars

Beste Francine,

Graag wil ik jou even in het zonnetje zetten!

Jouw enthousiasme voor het vak en tomeloze inzet om je examenkandidaten klaar te stomen zodat ze met zelfvertrouwen op examen kunnen is bewonderingswaardig.

Ik kan het weten want ik was een van hen!

Jouw online examentraining heb ik als zeer prettig ervaren en dat geldt ook voor de online sessie ‘onderhandelingen voeren’ met Hans.

Met jullie vakkennis, duidelijke uitleg en een overzichtelijk examenboek wordt je goed voorbereid om op examen te gaan.

Heb je een vraag dan reageer jij binnen een dag! Ook je motiverende woorden waren een goede stimulans.

Het was hard werken en veel oefenen, maar ik ging goed voorbereid op examen.

Inmiddels heb ik vernomen, dat ik ben geslaagd voor mijn Vakbekwaamheidsexamen Makelaar Wonen.

Ik ben super trots ben op deze prestatie.
‘Francine’ is een echte aanbeveling!

Angelique Nabbe KRMT , Van de Zande Makelaardij

Hallo Francine, door alle hectiek vergeet ik bijna een bericht te sturen.

Ik heb mijn vakbekwaamheidsexamen gehaald!

Ik ben super blij met uw hulp: de tips, begeleiding en betrokkenheid

Dank u wel!

Beate Felix-Pieters KRMT , Aelmans vastgoed

Hoi Francine,

GESLAAGD!!!

Ik ben erg blij.
Dank voor je onaflatende support!

mr Max Leenders KRMT , Management en Financieel advies

Zojuist geslaagd voor mijn vakbekwaamheids examen.

Ik kan wel zeggen dat dit zonder de 2 daagse KRMT training van Francine niet gelukt was.

Tijdens de 2 daagse training wordt je overspoeld aan belangrijke info. Francine loopt het hele examen door en geeft goed aan wat belangrijk is. Ook na de training krijg je 24/7 begeleiding tot aan het examen.

Tijdens het examen klinkt alles heel bekend en weet je exact wat je te doen staat. Dat geeft echt een goed gevoel!

Kortom zeker een aanrader aan mensen die zich goed willen voorbereiding en het examen in één keer willen halen!!!

Succes!

Niels Hoogendijk KRMT , woongoed makelaars

En daar was de mail van SVMNIVO: GESLAAGD!!

Ik heb er hard mijn best voor gedaan, maar die super training en alle support daaromheen van jullie heeft me tot dit resultaat gebracht.

In 1 keer geslaagd!

Zo blij mee.

Francine en Hans, jullie zijn bijzondere mensen met een ongelofelijke drive.

Hartelijk bedankt voor alles en ga vooral nog even door, want betere trainers zijn er niet!

Ellis Overbeek KRMT , woningadviseurs

Deze week heb ik eindelijk de mail van SVMNIVO ontvangen met het verlossende bericht: ik ben GESLAAGD voor het vakbekwaamheidsexamen! Hiermee heb ik mijn opleiding tot makelaar afgerond en ben ik K-RMT gecertificeerd. Het gevoel van opluchting en trots overheerst!

Precies 2 jaar geleden heb ik besloten om mijn passie te volgen en een carrièreswitch te maken naar makelaardij. Vol goede moed ben ik gestart met een klassikale opleiding tot makelaar K-RMT Wonen bij één van de grote opleiders. Helaas vond ik de kwaliteit van lesgeven uitermate teleurstellend. Het is me gelukt om vrijwel alle theorievakken met zelfstudie in één keer af te ronden. Tijdens de opleiding heb ik wel leuke contacten opgedaan en hoorde ik steeds meer de naam van Francine Verbiest positief vallen.

Voor het afsluitende examen Vakbekwaamheid wilde ik niks aan het toeval overlaten en heb ik mij, samen met drie andere studiegenoten, ingeschreven voor de 2-daagse training bij Francine in Leiden. Ik merkte direct dat Francine niks aan het toeval overlaat en haar uitleg en studiemateriaal waren een verademing. Concreet, to the point en een heldere uitleg. In die 2 dagen komt er veel informatie op je af, maar de gezelligheid met ons groepje gaf de nodige ontspanning.

Na de training weet je precies wat je te doen staat, maar dat betekent wel vele uren studeren en oefenen! Ik heb gemerkt dat dit naast een baan en gezin veel motivatie en doorzettingsvermogen vereist, maar ik wist waar ik het voor deed. Francine is altijd bereikbaar en reageert snel op vragen. Vooral het visiestuk vond ik een onduidelijke opdracht. Ook daarbij was Francine bereid om mij meerdere malen te voorzien van eerlijk commentaar, voordat ik op het goede spoor zat. Hoe mooi is het dat ik nu de maximale score heb op het visiestuk, mede dankzij Francine. Nogmaals bedankt!!

Kortom, de training bij Francine heeft ervoor gezorgd dat ik nog nooit zo goed voorbereid een examen in gegaan ben. En het resultaat mag er zijn: ons hele groepje is in 1x geslaagd!

Ik kan de training bij Francine Verbiest dan ook van harte aanbevelen bij iedereen die makelaar wil worden.

Tjedde Kleine KRMT , Oosting makelaars

Francine, lk ben geslaagd!!!!!!!!

Ik heb heel veel punten voor de onderhandeling, voldoende voor het visiestuk en verder alles afgerond met goed!

Nogmaals ontzettend bedankt voor de training en je begeleiding naar het vakbekwaamheidsexamen!

Lois Riksten KRMT , Kuijs Reinder Kakes

Beste Francine en Hans,

Dank voor al jullie goede tips, werkmateriaal en bijstand en actuele updates via WhatsApp.

De combinatie van de theorie training van Francine en het oefenen van de examen gesprekken met Hans is zeker een aanrader!

Daarna moet je zelf hard aan de slag en de koopovereenkomst kunnen dromen, dan komt het zeker goed!

Barbara Dessens KRMT

De 2-daagse KRMT tempo training volgen bij Francine staat voor :

K= Kern & Krachtig

R= Resultaatgericht

M= Moeder “Vastgoed”

T= TOP Training

Met andere woorden een aanrader !

Pittige dagen 2 dagen, maar een absolute super training.

In tegenstelling tot vele lessen die ik via IPD heb gevolgd en hun boeken, is het bij Francine gestructureerd en komt zij tot de kern, haar leerstof is gebalanceerd en zonder additionele (onnodige) zaken.

Bij vragen is zij via de app altijd bereikbaar en krijg je binnen ‘no time’ antwoord. Ze geeft tussentijds ook ( tussen de training en het examen ) allerlei tips en brengt je direct op de hoogte van allerlei veranderingen.

Wanneer je haar advies aanneemt, haar pad volgt en je inspant zal je zeker slagen, net als ik !

Francine is een top-docent & een pittige dame met een groot hart. Geen gepolijste verhalen, ik persoonlijk houd daarvan !

Dank voor alles Francine, “We’ll keep in Touch”!

Marisca-Celine van Leeuwen KRMT , Femme makelaars

Goedemorgen Francine!

Durfde de mail van SVMNIVO bijna niet open te maken!

Toch gedaan natuurlijk en ik toen las ik dat Ik gewoon in 1x ben geslaagd! En met een volle bak aan punten!

Super, superrrrr, dank, dank…ik blijf jou en Hans promoten hoor want iedereen moet weten hoe goed en vooral fijn het bij jullie is en dat jullie iedereen tot de dag van het examen begeleiden!

Zo bedankt joh, ik mag het KRMT register in!

Hilde Janssen KRMT , Van 't Hof

Lieve Francine en Hans,

Net als anderen, heb ik via IPD-opleidingen lessen Vakbekwaamheid Wonen gevolgd.

Maar na die 5 lesdagen had ik zoiets van….”Tja en wat nu dan?”

Francine ‘s naam was diverse keren gevallen, ook medestudenten adviseerden mij een examentraining bij Francine te doen.

Ik heb haar training ervaren als een soort van “ontknoping van een enorm kluwen aan informatie” tot prachtige kleine opgerolde bolletjes vol bruikbare kennis en inzichten, die je nodig hebt om te slagen voor het Vakbekwaamheidsexamen Wonen.

Een duidelijk pad dat je kunt volgen en bolletje voor bolletje kunt afstrepen.

Niet alleen tijdens de training, maar ook ervoor en erna tot aan het examen kan je op Francine rekenen. Geen WhatsApp’je is haar teveel. Je krijgt razendsnel duidelijk antwoord van haar en je kan weer verder.

En ik heb het examen vakbekwaamheid gehaald,

Yeeeeeeeh!!!

Ik ben er zo blij mee!

Dank jullie wel Hans en Francine.

Volgens mijn ervaring kan je beter het vak Vakbekwaamheid Wonen direct bij Francine en Hans volgen, dan je geld uit te geven aan IPD-opleidingen.

De examen trainingen van Hans en Francine zijn echt een aanrader

Betty Quick KRMT

Kan het wel van de daken schreeuwen: IK. BEN. GESLAAGD. !!

En in 1 x ook nog zeg, dit had ik niet zonder jou waar kunnen maken. Mens, wat stop jij een tijd en energie in je trainingen en leerstof, chapeau!

Die tweedaagse training bij jou in Leiden is me zeer goed bevallen, ik zal deze vakbekwaamheidstraining dus ook zeker aan iedereen aanraden!

Ik weet het nog goed, toen ik medio juni al die recensies op je website las, dacht ik: “Ja tuurlijk…. Allemaal in één keer geslaagd…. Dat zal…” Maar het is dus echt waar, samen met Francine en ook zeker eigen drive en inzet is het mogelijk. Het examen heeft een voorbereiding van keihard werken en veel oefenen, maar het loont.

Francine’s training is erg helder en duidelijk, haar lesstof is top!

Niks geen overdreven geschreven hoofdstukken of onduidelijkheden zoals bij mijn voormalige opleider IPD, straight to the point, Top!

Tussen de middag een heerlijke lunch gehad van Hans en ter ontspanning even een knuffel kunnen geven aan de Labradoodles Broer en Zus (oh wat zijn die 2 leuk!)

Na de training staat Francine nog iedere dag voor je klaar met adviezen, tips en huiswerk. Zo blijf je in het regime om te studeren en dat is toch wel een hele goede stok achter de deur.

Ik weet nog goed dat wij met 4 trainees vanwege de afstand een overnachting hadden geboekt en na de eerste lesdag samen door Leiden liepen, door de winkelstraten, struinend langs de mooiste monumenten met kapitale gevels en elkaar overhorend over welke voegen het zouden zijn…

In de avond gezellig uit eten geweest op een Leids terras en er al met al een super (studie-)weekend van gemaakt. Man, wat hebben we toch gelachen met elkaar!

Francine, ik had me geen betere opleider kunnen voorstellen, wat ben jij een topper! Ook dat mag wel eens gezegd worden!

groeten uit Nieuwleusen!

Bartjan Werink KRMT vakbekwaam, Landal GreenParks

Na mijn opleiding vakbekwaamheid merkte dat ik tijdens het examen dat ik tóch kennis tekort kwam. Omdat ik daardoor voor het verkoopgedeelte zakte, besloot ik mij aan te melden bij Francine. Ik hoorde van een klasgenoot uit de basisopleiding dat hij direct twee dagen naar Francine was gegaan, erg tevreden was en ook was geslaagd.

Ik mailde Francine en heb met haar afgestemd wat ik nog nodig had en daardoor haar 1-dag-examentraining gevolgd. Die training was erg duidelijk, ik wist wel dat mijn kennis van het verkoopplan redelijk was, maar deze training zette de puntjes op exact op de i, en zorgde ervoor dat ik het examen makkelijker kon maken.

De eendaagse training hield in dat ik ’s morgens met Francine het verkoopplan geheel doornam en ’s middags met Hans de onderhandelingen oefende, daar heb ik heel veel aan gehad. Ik kon me nu wél goed voorbereiden op het verkoopplan en de vragen en opmerkingen die ik tijdens de examen onderhandelingen kon krijgen.

Thuis nog hard geoefend, en fijn dat ik ook altijd via WhatsApp het een en ander aan Francine kon vragen.

Op 21 november ging ik op examen, ik was door de opgedane kennis veel relaxter dan de vorige keer, dus ging het ook veel beter. Na het examen had ik dit keer een goed gevoel over mijn goed voorbereide prestaties, en na een paar dagen wachten kwam de mail van SVMNIVO dat ik ben geslaagd!

Jessica Janssen KRMT

Francine, ik heb geen seconde spijt van die 2 daagse training bij jou!

Sterker nog, als ik dat niet had gedaan, zat ik waarschijnlijk nu nog te zwoegen. In een razend tempo, maar heel direct begrijpelijk en helder heb jij alles erin gestampt en gestoomd!

In een klein groepje compleet afgesloten van de buitenwereld zaten we bij jou in huis en met de lunch in de tuin! Toen ik zaterdagavond bij jou naar buiten stapte dacht ik pas weer: ‘O ja, ik heb kinderen enzo…haha’

Maar wat ben ik blij!!!

Ik ben gewoon in 1 x geslaagd!!!

Alle lof voor jou en Hans natuurlijk!

Els van den Tempel KRMT, van Zon makelaars

HOERA!!

Francine, ik ben geslaagd!

Ik ben echt HEEEL blij!

Met jouw training en geweldige begeleiding (en natuurlijk ook mijn inzet ) hebben we samen een super resultaat behaald!

Dankjewel!!!

Irene de Kool-Taconis KRMT, van Berkum makelaars

FRANCINEEEEEE!!!!

Ik heb het gewoon gedaan !!!

Oftewel ik ben GESLAAGD !!!

Volle bak punten, drie dikke zoenen voor jou!!!

Lieve Francine en Hans,

Wát ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij jullie mijn vakbekwaamheidstraining te volgen. Duidelijke uitleg tijdens de 2 daagse training, een lekkere lunch en goed contact met Francine tot op de dag van mijn examen.

Zelfs óp de dag van mijn examen heb ik nog mijn laatste vragen mogen en kunnen stellen via WhatsApp met Francine.

Ik raad iedereen aan die goed voorbereid richting het vakbewaamheidsexamen wonen wil gaan om een training bij Francine en Hans in Leiden te volgen.

Dankzij hen wist ik precies wat ik kon verwachten op het examen en kan ik nu met trots zeggen dat ik in 1 keer geslaagd ben en mij in het KRMT register mag gaan laten inschrijven!

Kelly ten Hag KRMT, ten Hag Makelaars

Ik ben geslaagd voor vakbekwaamheid KRMT!

Ben wel een beetje blij met dit resultaat.

Francine, dank voor jullie training en al je feedback.

Gerrit Stoeten KRMT

Eind januari 2018 begon ik volg goede moed met de opleiding tot KRMT bij IPD opleidingen. De lessen en zo ook de examens volgden elkaar in vlot tempo op.

Ik raakte overmoedig doordat ik alle modules achter elkaar succesvol afrondde dankzij mr Marcel Melgers. Terwijl ik nog bezig was voor het examen praktijkleer makelaar, gaf ik me al op voor het examen vakbekwaamheid bij SVMNIVO. Ik voerde de druk voor mezelf daarmee wel op, want de beste resultaten bereik je alleen als examens snel na het volgen van de leerstof behaald zijn. Ik zat dus met twee modules tegelijk.

Door alle positieve geluiden die ik vernam uit Leiden, besloot ik me aan te melden bij Francine voor de KRMT Tempo Training. In november volgde ik de twee dagen bij Francine en Hans in een groepje met nog 2 medestudenten.

Deze twee dagen waren vanaf het ontvangst tot het uitzwaaien inspirerend en zeer hartelijk. Francine en Hans hebben me zoveel tools gegeven deze twee dagen om goed voorbereid het examen in te gaan. Toch was ik even de drive kwijt om door te gaan. Het schrijven van m’n visiestuk stokte, ondanks dat het onderwerp in 1x werd goedgekeurd door SVMNIVO.

Gelukkig was daar Francine om me vooral aan te moedigen door te gaan om ook het laatste stukje van de opleiding af te ronden. Ze gaf me aan dat ze zelf ook graag haar schaapjes op het droge wilde hebben. Hoe mooi is dat !

In juli heb ik uiteindelijk examen gedaan en ondanks het feit dat ik het even voor me heb uitgeschoven kan ik zeggen dat ik het zonder alle ondersteuning en aanmoediging van Francine en Hans niet had gered.

Echt enorm bedankt en wat ben ik blij dat het diploma in the pocket is !

Henriette Dane KRMT, Femme makelaars

Ruim 3 jaar geleden begon ik met veel goede moed aan de basisopleiding vastgoedtheorie.

Toen ik aan het tweede vak begon (JA2) kwam ik voor het eerst in contact met docent mr Marcel Melgers. Ik kwam er al snel achter dat dit een uitzonderlijk goede docent was.

Een aantal vakken verder kwam ik Francine voor het eerst tegen, zij was toen nog docente vakbekwaamheid bij IPD-opleidingen. Het eerste wat mij daar opviel was dat zij, net als Marcel, vooral naar de mens achter elke leerling keek!

Een tijdje later volgde ik de vakbekwaamheidslessen bij IPD bij Francine in de klas. Ik speciaal gevraagd in haar groep te mogen zitten. Francine bleek, net zoals haar collega Marcel, een zeer heldere, eigen en doordachte manier van lesgeven te hanteren.

Nadat ik bij Francine in die grote groep met meer dan 30 mensen 3 van de 5 lesdagen had gevolgd was ik ervan overtuigd dat ik mijn vakbekwaamheidsexamen zou kunnen halen. Helaas ben ik de eerste keer gezakt omdat ik een aantal maanden had gewacht, de exameneisen van SVMNIVO veranderd waren en ik, uit de inmiddels al langer geleden lessen, het een en ander was vergeten. Dat ik het examen net niet haalde, daarover waren zelfs mijn studiegenoten verbaasd.

Ik ben gaan werken bij Brinkborgh makelaardij, zocht Francine weer op (inmiddels was zij haar eigen trainingscentrum in Leiden gestart), boekte haar tweedaagse Tempo training en ik ging óók nog 1 keer naar Francine terug om pal voor mijn her-examen de gesprekstraining met Hans te oefenen.

Gelukkig is het die tweede keer, na zoveel waardevolle informatie, wel gelukt!  Na zes dagen had ik mijn uitslag al van SVMNIVO!

Het halen van mijn KRMT vakbekwaamheidsdiploma was een van de meest onbeschrijfelijke momenten in mijn leven. Want het is zo’n pittige studie!

Francine, Hans en natuurlijk ook nog Marcel, ik wil jullie harstikke bedanken voor al jullie hulp.

Ik ben ervan overtuigd dat als ik jullie 3’n niet had ontmoet dat ik nooit dat vakbekwaamheidsdiploma KRMT had gehaald!

Aron Kriek KRMT, Brinkborgh makelaardij

Resultaat: Geslaagd

Wat kun je enorm blij zijn als je deze woorden ziet staan in je mail.

M’n KRMT-diploma heb ik in de pocket. En dan ook nog met de beoordelingen van -ruim voldoende voor het verkoopplan- en -complimenten voor de gedegen en deskundige onderhandeling-  Super blij mee!

Ik ben me er terdege van bewust, dat dit mede dankzij de ondersteuning is van Francine in de aanloop naar mijn examen.

Francine begeleid je persoonlijk per mail, App of telefoon en samen met haar duidelijke studiemateriaal helpt ze je op weg om goed voorbereidt het examen in te gaan.

Hierdoor heb ik de verkoopbrochure van m’n eigen woning, m’n visie over ‘transformeren van panden in de stadskern van Bolsward naar appartementengebouwen’ en de diverse verkoopplannen met positief resultaat opgesteld.

Om een idee te geven van Francine haar feedback: “Antje, dit is keurig. Probeer er altijd zoveel als mogelijk, bouwkundige elementen, USP’s en referentiepanden in te zetten, okay?”  en “Dit zijn maar weinig rode penstreken van mij! Goed bezig!”

Een aanrader wat mij betreft om de twee-daagse training bij Francine te volgen of de 1-daagse-begeleiding waarin ook de onderhandelingstechnieken met Hans, de partner én trainer van Francine, wanneer je het KRMT-diploma snel en met goed resultaat wilt behalen!

Nu nog de stap naar een baan als makelaar!

Antje Breeuwsma KRMT

Ik stond voor mijn laatste examen vakbekwaamheid.

Collega makelaars attendeerden mij op Francine in Leiden.  “Francine vertelt je wat je kan verwachten en hoe je het moet aanvliegen” zeiden ze uit eigen ervaring.

Ik boekte de Tempo training bij Francine en  Twee dagen lang werd alle stof op de juiste manier doorgenomen. Wat een vakvrouw. Zoveel kennis en zoveel power.

Direct? Ja dat is ze zeker maar daardoor word je scherp gehouden. Ik vond het heel fijn. Haar rode pen is briljant. Scherp doch rechtvaardig vanuit de gedachte: “Jij wilt toch examen doen!”

Francine staat altijd voor je klaar, op werkdagen, in de weekenden, vanuit de auto naar haar makelaarskantoor in Duitsland en zelfs tijdens de feestdagen. Francine maakt altijd tijd voor haar leerlingen. Heel bijzonder en ongelooflijk gedreven. Dergelijke docenten zijn er volgens mij maar weinig van.

Door omstandigheden werd het pas later dat ik mijn vakbekwaamheids examen KRMT kon gaan inplannen.

Op Francine’s website zag ik dat je nog een dag kan terugkomen als je vlak voor je examen staat.

Mijn training was alweer een tijd geleden en ik wilde weer even op scherp gezet worden. Deze examen trainingsdag is daarvoor echt aan te raden.

Alle puntjes worden op de i gezet en je gaat de examengesprekken oefenen met Hans. Wat een held is hij! Hans neemt je spreekwoordelijk mee naar de examendag zelf.

Aangezien ik nogal last heb van examenstress, hebben Francine en Hans mij enorm geholpen om mijn examendag zo goed mogelijk voor te bereiden en alles met me door te nemen, zodat ik wist wat ik kon verwachten!

Ik kreeg mijn ‘geslaagd’ mailtje binnen 2 weken na het examen.

Dank Francine voor al jouw steun en wijze tips. Die combi examentraining samen met Hans is echt briljant.

Dank voor alles.

Maroesja Schuurmans KRMT, Meijberg makelaars & taxateurs

Joehoeeeeee Geslaagd!

Nogmaals bedankt Francine en Hans voor de examentraining!

Hierdoor kon ik vol zelfvertrouwen de gesprekken in en heb ik nu mijn KRMT titel.

Yvonne Barendswaard KRMT, Zeeuwz Interieurontwerp & Advies

Ik heb mijn K-RMT diploma meer dan 10 jaar geleden gehaald en omdat ik het nooit nodig heb gehad voor mijn werk bij een woningcorporatie en niet op de hoogte ben gebleven van alle veranderingen bij SVM|NIVO moest ik opnieuw het vakbekwaamheidsexamen afleggen.

“Dat doe ik wel even”, dacht ik.

In september/oktober heb ik de vakbekwaamheidscursus gevolgd bij IPD opleidingen. Hier bleek al dat in het Vakbekwaamheidsexamen eigenlijk alles van je basis theorie aan de orde kon komen. Daarnaast had ik bijvoorbeeld ook nog nooit een woning opgemeten volgens de NEN2580 meetinstructie. Ik had dus nog behoorlijk wat op te halen en bij te leren. Maar eerst maar eens mijn brochure en visiestuk schrijven.

Na een paar weken kwam ik er achter dat ik zwanger was en doordat ik niet meer in mijn energie zat lag het werk ongeveer 2 maanden stil. Nadat ik dan (eindelijk) mijn brochure en visiestuk had ingeleverd, werd ik meteen binnen 4 weken opgeroepen voor het examen. Ik schoot in de stress want de cursus bij het IPD opleidingen was voor mij ontoereikend en ik had eigenlijk totaal geen idee hoe ik me moest voorbereiden op het examen.

Via Google heb ik de trainingen van Francine gevonden. Door haar hand-out Vakbekwaam Praktijkleer kon ik de weggezakte kennis weer ophalen en ik kreeg van Francine direct mailopdrachten die kritisch door haar werden nagekeken.

Een kleine week voor mijn examen ben ik nog 1 dag naar Francine in Leiden gegaan voor de X-training.
Helaas had ik na deze pittige trainingsdag toch nog te weinig tijd om alle tips & tricks goed onder de knie te krijgen en zakte ik voor het examen. Ik heb hierna 3 maanden uitgetrokken om e.e.a. tot in de puntjes helder te krijgen, en veel te oefenen en herhalen totdat ik het kon dromen.

Gewapend met een dikke buik van 37 weken zwangerschap ging ik opnieuw naar Nieuwegein en ik was gebrand om het dit keer wel te halen. En zoals ik de eerste keer als een berg opzag tegen het examen, leek het nu alsof ik zelf op die berg stond en door een goede voorbereiding het overzicht had. Na een spannende week wachten heb ik eindelijk het verlossende woord gekregen dat ik geslaagd ben!

Ik ben zo ontzettend blij, Francine heeft me in 1 dag zo veel handvatten aangereikt waar ik mee aan de slag kon gaan. Maar je moet het uiteindelijk zelf doen, ga niet op de gok onvoorbereid naar je examen, maar oefen leer en stamp net zolang tot je er zeker van bent dat je dit pittige examen aankan!

Lisa Dieckmann KRMT, Woonstad Rotterdam

Francine,

Ik ben geslaagd voor mijn KRMT vakbekwaamheid!

Je hebt me perfect voorbereid. Je bent streng en direct maar vooral heel duidelijk.

Ik ben heel erg blij met de training die ik bij je hebt gevolgd.

Het is zo ver: ook ik mag mij voegen bij het befaamde lijstje geslaagde Francine-studenten. Yes!

Francine, ik wil je ontzettend bedanken voor je begeleiding en ondersteuning. Wat fijn om een begeleider te hebben die je precies vertelt wat je nodig hebt tijdens het examen. Door jouw input wist ik precies wat mij te wachten stond en tijdens het examen herkende ik de tactiek van de examinator.

Al met al was het de reis vanuit het noorden van Friesland richting Leiden meer dan waard. Bedankt!

Saakje van der Valk KRMT, Agri vastgoed

Via een collega hoorde ik van de KRMT Tempo Training bij Francine Verbiest in Leiden, in 2 dagen klaargestoomd worden voor het KRMT vakbekwaamheid praktijk examen. De andere examens van de vastgoed opleiding en praktijkleer wonen had ik al gehaald met het doorworstelen van taaie lessen en dito lesstof.

Door de enthousiaste verhalen die ik hoorde over Francine toog ik vol goede moed naar Leiden en wat een verademing was dit! In een klein groepje heel bevlogen les krijgen was meer dan geweldig.

Met haar tomeloze energie zet Francine alle lesstof heel helder uiteen. Dit alles wordt ondersteund door haar handige boek met de meest actuele informatie. Francine begeleid je door de examenstof en weet exact wat er van je wordt verwacht als je dit vakbekwaamheid praktijkexamen gaat doen. Maar ook maakt ze direct duidelijk dat je aan de bak moet. Vol aan de slag dus.

Francine blijft je via mail of app begeleiden en aanmoedigen. Visiestuk, brochure, verkoopplan worden nagekeken door haar en ze drukt je op het hart te blijven oefenen. Als je vastloopt in bepaalde onderdelen, zet Francine jou weer op de rit. Wanneer je er een appje of mail uitdoet, krijg je razend snel antwoord. Zelfs op 2e Paasdag!

Toen de datum van mijn examen dichterbij kwam, ben ik nog een dag terug gegaan voor haar KRMT gespreks-examentraining. Op deze dag worden alle puntjes op de i gezet, met name ook Hans zijn inbreng is dan zo geweldig.  Samen met hem heb ik het mondelinge gedeelte van het examen geoefend en dat gaf mij nog meer vertrouwen.

Als je het vakbekwaamheid praktijk examen gaat afleggen is niets een verrassing, je weet door de training van Francine precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht.

Ik ben zo blij dat ik bij deze trainingen in Leiden heb gevolgd, naar mijn mening is dit de allerbeste weg voor het halen van het KRMT praktijkexamen vakbekwaamheid. Ik raad het iedereen van harte aan.

Dank jullie wel, Francine en Hans voor alle ondersteuning en aanmoediging!

Vandaag kreeg ik de uitslag en mag ik mij KRMT-er noemen.

Monique Dekker KRMT, ERA Hoofddorp

Ik mag mezelf dan eindelijk KRMT noemen!

Wat ben ik blij met het stel die Francine en Hans als naam dragen!

Via een studiegenoot tijdens de basisopleiding kreeg ik de naam Francine te horen en al snel hebben wij toen samen besloten om de voorbereiding voor het vakbekwaamheid (KRMT Tempo) bij Francine te gaan volgen.

Het was met recht TEMPO maar werkelijk alles komt voorbij en Francine heeft er verstand van!!! Voor de dag dat de training start word je door Francine al bestookt met informatie en na de training laat ze je niet meer los totdat je het examen gehaald hebt.

Dit had ik nodig…soms zit je er even doorheen of weet je het even niet meer….ben ik wel op de goede weg?

Dan hoefde ik alleen maar te roepen via de app…FRANCINE HELP! …en dan stond ze meteen voor mij klaar. Daarbij werd alles wat belangrijk of weer nieuw in de studie was ook meteen weer door haar via de app gedeeld.

Uiteindelijk, na bloed zweet en tranen en Francine haar rode pen was ik zover dat ik de brochure en mijn visiestuk kon gaan inleveren. Toen werd ik uitgenodigd voor het mondelinge examen eind maart 2019.

Omdat ik in september 2018 bij Francine ben geweest voor de KRMT Tempo was er al een aardige tijd verstreken. (En ja, al die tijd stond Francine me bij of kreeg ik even een schop onder mijn kont)

Ik kreeg de kriebels en merkte dat ik toch nog even de puntjes op de I wilde hebben en eigenlijk ook wel een gesprek of rollenspel geoefend had willen hebben. Maar ik had nog maar 2 weken voordat ik op moest voor het examen.

Toen kwam Hans tevoorschijn. Er werd gewoon meteen tijd gereserveerd want je laten zitten is bij Hans en Francine geen optie. Geweldige man, die Hans met hart voor het vak en hij weet precies de kennis over te brengen die je moet weten.

Hans stelt je gerust voor het examen en een betere oefening dan met Hans de rollenspellen te spelen is er niet. Hij heeft inlevingsvermogen en mensenkennis en weet daardoor precies wat je nodig hebt op zo een moment.

Ik kon met vol vertrouwen het examen in gaan. Francine en Hans leefden helemaal met mij mee want natuurlijk wilde zij ook meteen de uitslag horen zodra ik het wist.

Gelukkig kon ik het heerlijke nieuws GESLAAGD overbrengen aan het mooie stel FRANCINE en HANS die liefde voor het makelaarsvak en hun studenten hebben!

Bedankt!

Sabrina van Roemburg KRMT, Klaver Makelaardij Wonen

Yes! Eindelijk is het papiertje binnen!

En dat is mede gelukt door de goede begeleiding van Francine.

Omdat ik al veel goede verhalen had gehoord over Francine, ben ik naar Leiden afgereisd om een trainingsdag te volgen.

Francine gaf heel gedetailleerd informatie over het vakbekwaamheidsexamen. Tijdens deze dag werd niet alleen de inhoud van het examen besproken, maar ook die, o, zo, belangrijke basiskennis werd nog even flink opgefrist. Francine is ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes en regels m.b.t. het examen.

Na deze trainingsdag stopte haar begeleiding niet. Mijn mailbox zat namelijk vol met opdrachten, oefenmateriaal, tips & tricks die ik kon gebruiken tijdens mijn voorbereiding op het examen. Ook heb ik van Francine feedback ontvangen op mijn visiestuk en brochure. Op vragen die ik had werd altijd supersnel door haar gereageerd. Heel fijn!

Door deze goede intensieve voorbereiding ging ik zelfverzekerd naar het examen en ben ik in 1 x  GESLAAGD!

Francine, super bedankt voor je goede begeleiding!

Inge van de Werf-Bouw KRMT

Francine, mede dank zij jou ben ik in 1 x geslaagd voor mijn KRMT vakbekwaamheid!

Jij hebt mij er helemaal doorheen gesleept toen ik muurvast liep op mijn visiestuk.

En als jij me zelfs nog op zaterdagavond voor mijn examen niet had ge-app’t dat ik moest blijven oefenen, oefenen, oefenen dan was ik nu echt niet geslaagd geweest!

Nogmaals 1000.000 x dank voor al je inzet en ik zal je zeker aanprijzen bij mensen die ook ARMT of KRMT makelaar willen worden!

Patricia Defaux KRMT, vbt verhuurmakelaars

Al sinds het begin van mijn opleiding tot KRMT hoorde ik goede verhalen over Francine.

Toen ik vernam dat Francine zelf vakbekwaamheidstrainingen in Leiden gaf had ik mij direct voorgenomen om het laatste gedeelte van de opleiding bij haar te gaan volgen. 

Francine stoomt je in twee lesdagen klaar voor het examen en geeft daarnaast handvatten over wat je kunt verwachten op het examen. Ook Hans heeft mij goed geholpen bij het oefenen van de gesprekken, inclusief bruikbare tips.

De duidelijke uitleg per onderdeel van het examen geeft structuur, en haar leerstof geven de kernpunten van de theorie weer.  

Maar ook na de training stopt de begeleiding niet. Op mijn vragen en zorgen ontving ik meestal dezelfde dag al een inhoudelijke reactie. Dit heb ik als een prettige service ervaren. Francine leeft met je mee tot het moment dat je de uitslag krijgt, erg attent!

Doordat er verschillende typen trainingen zijn is er altijd wel één die aansluit op jouw wensen. Ik kan iedereen aanraden om een training te volgen!

Francine en Hans, bedankt voor jullie hulp bij de voorbereiding op het examen Vakbekwaamheid!!

Suzanne Verbeek KRMT

Snel sneller snelst, samen met mijn andere studiegenootjes, een clubje van vier hebben wij besloten de opleiding nog sneller te gaan doen dan anderen. Een uitdaging wel gezegd.

Waarom een blok volgen als je er meerdere naast elkaar kan doen. Hoe sneller het diploma, hoe beter dachten wij.

Wij hebben het genoegen gehad om veel van onze lessen te mogen volgen bij Marcel Melgers. Was een topper, ofwel wat een vak fanaat, enthousiast, to the point en super efficiënt in het hele traject.

Via internet bij Francine terecht gekomen, voor de aanvullende specialisatie: Vakbekwaamheid wonen

Tezamen met mijn studiegenoten naar Leiden afgereisd om een dag les te volgen van Francine. Hier wat handige handvaten gekregen om mijn visiestuk te gaan schrijven en mij voor te bereiden op het examen.

Zelf vond ik Francine de grootste meerwaarde leveren gedurende het traject. Wat ze zegt klopt, “ik laat je niet los totdat je het diploma op zak heb” En dat deed ze.

Mijn vragen tijdens het schrijven van het visiestuk werden vrijwel direct door haar beantwoord en ik kreeg veel tips en oefeningen zodat ik goed voorbereid naar dit laatste examen voor het KRMT diploma kon.

Resultaat!

Al mijn examens in één keer gehaald en mijn praktijkexamen dus ook in één keer. Kortom een blije student.

Francine, dank voor je steun!

Alexandra van Kleef KRMT, Bert van Vulpen makelaars & hypotheken

Na heel hard werken kwam dan gister dan verlossende mailtje van SVMNIVO.

Uitslag…GESLAAGD!

Yes! Ik kan me eindelijk inschrijven in het register als KRMT! Wat mijn ‘secret voor dit succes was’?

Jezelf. Jij kan dit, als je maar wilt en wat er ook gebeurt, NIET opgeeft! Het is een zwaar traject en je moet opofferingen maken. Netflix bijvoorbeeld, die kan je  voorlopig echt even opzeggen.

Netwerken. Maak nieuwe vrienden die ook met de opleiding bezig zijn. Ik ben met een groepje studenten zo bij Francine en Marcel lessen gaan volgen

Marcel Melgers. Mr. Melgers is een heus begrip. Nog nooit heb ik iemand meegemaakt die zoveel kennis heeft over zoveel verschillende vakken en op zo’n ongelooflijk pakkende manier kan doceren. Marcel is excentriek, eigenwijs en anders dan de standaard docent. Maar och…wat is die goed! Volg al zijn lessen, volg zijn adviezen op, geniet van de lessen (je gaat zien waarom) en ga veel examens oefenen.

Francine Verbiest. Francine heeft de unieke skills om een bijna onmogelijke hoeveelheid leerstof zo te herschrijven en vorm te geven (door haar bekende dia-methode) dat je niet alleen heel snel heel veel stof leert, maar het ook nog eens heel begrijpelijk en leuk voor je wordt. Daarnaast zorgt Francine alleen maar dat je je focust, focust en nog eens focust op datgene wat belangrijk voor je is. Niet alleen om een goede (ARMT of KRMT) makelaar te worden, maar ook door dat examen echt gewoon binnen te koppen!

Floris van Kuijeren KRMT, Zuiver Makelaars

Het duurde even maar dan heb je ook wat…..het KRMT diploma!

De klassikale lessen had ik gevolgd bij IPD en…Tja… en dan moet je alleen nog even dat examen vakbekwaamheid doen en dat is best lastig als je geen ervaring hebt in de makelaardij! Een brochure en visiestuk inleveren dat was toch wel een ding.  Ik liep compleet vast en heb uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en Francine gemaild want ik heb geleerd…‘meisjes die zwijgen zullen nooit iets krijgen!’

Haar ‘venijnige rode pen’ zoals ze hem zelf noemt, wat was ik daar enorm gelukkig mee!  Francine heeft me aan de hand meegenomen en me de spreekwoordelijke ‘schop onder mijn kont’ gegeven. Want ja, als je eenmaal begonnen bent dan is het toch zonde om dat papiertje niet te halen? Ik was en ben nog steeds enorme fan van haar leuke, vrolijke  poppetjes en het is toch gewoon een cadeau als je al haar handouts via WeTransfer toegemaild krijgt. Je hoeft ze niet persé uit te printen maar dat deed ik in ieder geval wel, zonde van al die bomen maar die handout’s én Francine hebben mij er wel doorheen gesleept! Heerlijk dat enthousiasme en die energie!

Door Francine’s training wis ik precies wat ik kon verwachten op het examen en kon ik mij optimaal voorbereiden, óók zonder ervaring in de makelaardij! Oefenen, oefenen, oefenen, waren haar woorden en zorg dat je alles uit je hoofd leert en ook daadwerkelijk toepast op die grote dag…

Ik moest eerlijk bekennen dat ik het examen doen, gewoon leuk vond ook al had ik het gevoel dat ik niet in één keer zou slagen. Dat kwam misschien ook wel door de leuke berichten die ik ontving van Francine; ‘Het is vandaag jouw beurt‘, ‘jij mag nu’, en… ‘geniet ervan’. Dat is wat ik ook ervaarde!

Nog geen week later, die wel een maand leek te duren kwam die verlossende mail binnen.  ‘Jaaaaa  hoor GESLAAGD….’ de poppetjes in de handouts hebben geluk gebracht! Ik ben in één keer geslaagd. Maar zonder Francine haar kennis, steun en enthousiasme had ik dit zeker niet gered!

Aarzel je om een training bij Francine te volgen? NIET DOEN….ga gewoon naar dat mooie Leiden! Ze sleept je door alles heen, is er voor je én altijd bereikbaar via de Whatsapp. Ze is een topper!

Francine bedankt voor al jouw hulp!  X

Natasja Bol KRMT

Ik heb het diploma K-RMT binnen!!!!

Het laatste onderdeel, het vakbekwaamheidsexamen zag ik het meest tegen op. Ik heb de één-daagse training KRMT-intensief bij Francine gevolgd en heb hier echt heel veel aan gehad.

Ik kon mij geen voorstelling maken van hetgeen dat ik moest verwachten op het examen. Door deze training heeft zij mij een zeer goed beeld gegeven en heb ik mij optimaal kunnen voorbereiden. Ik ben Francine erg dankbaar voor de tips en hulp.

Ze was altijd bereikbaar voor vragen en heeft er met haar manier van trainen voor gezorgd dat ik goed voorbereid het examen in ging en niet in tijdsnood kwam bij de verschillende onderdelen ervan.  Ik kan en zal iedereen aanraden om een training bij Francine te volgen!

Danny vd Himst KRMT, Remko Bijvoet Makelaardij

En toen had ik, al vrij snel na het examen, in mijn mail het blije bericht gekregen dat ik voor vakbekwaamheid KRMT was geslaagd!

Francine, zonder jouw examentraining, je bijbehorende handouts, je uitleg met vele goede en ook leerzame foute(!) praktijkvoorbeelden, onze telefoongesprekken én al je spontane WhatsAppjes met actuele tips en emails met feedback op mijn huiswerk was mij dit niet gelukt.

Er is inderdaad heel veel van mijn vrije tijd in het oefenen gaan zitten maar het was het allemaal meer dan waard.

Heel erg bedankt voor al jouw inzet en nog veel plezier met je trainingslessen voor KRMT’rs in opleiding in de toekomst!

Jos Geelhoed KRMT, 4homes

Mocht je nog twijfelen over het antwoord op de vraag: “Moet ik Francine vragen om mij te helpen bij mijn Vakbekwaamheidsexamen?” Hou daar dan maar direct mee op! 

Geen seconde heb ik spijt gehad van deze beslissing en ik raad iedereen aan hetzelfde te doen. Ik heb de Basistheorie Makelaardij Vastgoed gevolgd via IPD-opleidingen en in die periode ben ik in contact gekomen met Francine, een superenthousiaste vrouw met passie voor haar vak. Nadat ik Makelaardijleer had afgerond via IPD, heb ik Francine benaderd met de vraag of ik bij haar de KRMT tempo-training kon volgen – een schot in de roos! 

Omdat ik al ruim een jaar ervaring had als makelaar, maar toch het vakbekwaamheidsexamen niet wilde onderschatten, leek mij dit een perfecte combinatie. Voordat ik aan de training begon, had ik het onderwerp voor mijn visiestuk reeds bedacht en de foto’s voor de brochure al geschoten.

Tijdens de twee zaterdagen die ik in Leiden heb doorgebracht, heeft ze mij (samen met twee medekandidaten) in sneltreinvaart door alle examenonderdelen geloodst. Wat het volgen van deze training vooral zo prettig maakt is dat je precies te weten komt wat je tijdens het examen kunt verwachten. Daarnaast krijg je ruimschoots alle informatie die je nodig hebt om het te halen. Bij thuiskomst zitten de hand-outs al in je mailbox en staat Francine klaar via e-mail en WhatsApp om alle vragen te beantwoorden.

Gedurende het hele proces voorafgaand aan het examen heeft Francine meegedacht over de vorm van het visiestuk en heeft ze het eindresultaat, net als de brochure, beoordeeld en van commentaar voorzien.

In de laatste dagen voor het examen heb ik nog wat adviezen gevraagd, om het vervolgens – met nog een digitale succeswens van haar op zak – tot een goed einde te brengen. 

Francine, ik wil je graag nogmaals hartelijk danken voor de hulp en ik hoop dat je nog vele nieuwe makelaars mag klaarstomen voor “ons” vak!

Nard van Loon KRMT, B&F Makelaar

Francine Verbiest heb ik als docent leren kennen tijdens mijn opleiding A-RMT via IPD opleidingen.

Vanaf de eerste dag merkte ik bij haar een extreme vorm van enthousiasme, passie en doorzettingsvermogen. Haar lessen waren een waar feestje en zaten vol voorbeelden uit de praktijk, superhandige hand-outs en veel oefenvragen om te verifiëren of wij te stof begrepen. Geen zaterdag was hetzelfde.

Iedereen die op een makelaarskantoor werkt of erover dubt om makelaar te worden kan ik ten zeerste aanbevelen lessen te volgen via Francine. Ze sleept je letterlijk door je opleiding en examens heen en is altijd bereikbaar voor vragen of extra uitleg.

Ook haar examentrainingen in Leiden zijn een aanrader. Zeer persoonlijke begeleiding en met de juiste spirit: Resultaat!

De opleiding tot KRMT van welk opleidingsinstituut dan ook geeft je wel de kennis maar niet de vaardigheden om het examen te maken. Dat gold ook al voor de theoretische modules, en dat geldt zeker voor het examen vakbekwaamheid KRMT. Het SVM|NIVO neemt de examens af op een manier die je behoorlijk kan verrassen: “Zit ik hier nu voor een examen type-vaardigheid en stressbestendigheid of kom ik hier om mijn vaardigheden als makelaar te laten toetsen?”

Dat probleem heeft Francine heel goed gezien en ondersteunt iedere kandidaat op een unieke manier, die lekker direct en zonder veel omhaal aan je duidelijk maakt wat je precies te wachten staat op dat examen. Al in de voorbereiding bij het maken van je brochure en visiestuk stuurt ze geweldig bij, en naar de dag toe word je duidelijk wat je te wachten staat, en hoe je de examinatoren het gevoel geeft dat jij het vastgoed veld ingestuurd kunt worden als betrouwbaar en integer (kandidaat) makelaar. Want daar zijn ze naar op zoek! En dat snapt Francine!

Daarnaast is een training bij Francine altijd een feestje, waren alle docenten maar zo gedreven en gevat als deze dame met haar heerlijke accent, geestige reacties en niet te vergeten lekkere koffie. Maak kennis met haar beruchte rode pen!

Van nul naar K-RMT in minder dan 2 jaar, het was een niet te vergeten traject maar dankzij Francine voor het praktische gedeelte heb ik het royaal binnen die tijd kunnen afronden!

Mijn dank is groot.

Bartelo Dijk KRMT, De Landerije Makelaars

Francine is een docent die voor haar leerlingen door het vuur gaat en er echt alles aan doet om haar leerlingen te helpen slagen. Ze staat voor je klaar, denkt met je mee en zoekt dingen voor je uit waar je tegenaan loopt. Dat heeft mij enorm geholpen om mijn diploma te halen.

Ze is een mensen mens en geeft echt om je. Ze werkt keihard om haar leerlingen naar het examen te loodsen. Francine verwacht van haar leerlingen dan ook dat ze alles op alles zetten om er tegenaan te gaan. Het moet wel van 2 kanten komen uiteraard.

Ik ben haar enorm dankbaar en nog steeds heb ik af en toe contact met haar. Dat vind ik super leuk! Ze is een geweldige vrouw en bewonder haar hoe zij bijna elk minuut van de dag met haar “hobby”want zo zegt ze het zelf (werk) bezig is.

Nogmaals Francine bedankt voor alles!

Je bent een topper!

Marlies van Driel-Brethouwer ARMT, ACM Vastgoed Groep BV

Francine was en is al jarenlang een van mijn collega docenten bij verschillende opleiders. Zij is zelf makelaar en geeft haar ervaringen samen met de verplichte leerstof op zeer uitgebreide, kleurige en vaak grappige, visuele wijze door aan haar leerlingen.

Francine kan goed kan luisteren en ziet de mens in elke leerling waardoor ze ervoor zorgt dat de leerling zélf exact de vinger op de pijnpuntjes in het eigen leerproces weet te leggen en daardoor beter gaat presteren.

Sinds 2017 verzorgt Francine de vakken voor de vastgoed opleidingen van Het Kronenburgh Business en MEAO College waar ik docente PDB en rekenen ben. Ik vond het persoonlijk erg leuk, fijn voor onze studenten en een goede keus van onze directie om juist Francine voor deze vakken te vragen. Zij past perfect bij het uitstekende kwaliteitsniveau wat Kronenburgh biedt.

Als docenten bij Kronenburgh genieten wij ervan mee te mogen werken aan de groei van onze leerlingen tijdens de opleidingen en we zijn er trots op als ze onze school als vakmensen verlaten.

Zo… daar was de uitslag dan binnen !6! dagen!

Geslaagd! Zo’n onwijs fijn gevoel!!!

Voor het examen was ik enorm in de stress over het vakbekwaamheidsexamen. Hoe ging dat in zijn werk? Kan ik dat wel? Ik ben iemand die alles helemaal uitzoekt en zag bij dit examen best wel wat beren op de weg.

Iemand tipte mij de 2 daagse tempotraining te gaan doen bij Francine en gelukkig heb ik dat gedaan! Francine vertelt je in 2 dagen wat je kan verwachten, hoe je je moet voorbereiden en hoe ze je gaan toetsen.

Als je na de training van Francine zelf genoeg oefent dan moet dit examen echt goed komen! Francine geeft je handvaten en verteld je alleen het nodige, zodat je je thuis per onderdeel perfect kunt voorbereiden.

Iets waar ik veel gebruik van heb gemaakt is het whatsapp lijntje met Francine, alles wat ik niet zeker wist gooide ik over de schutting (en daar is veel geduld voor nodig kan ik je vertellen) en binnen enkele uren kreeg ik altijd antwoord.

Ze kijkt je werk na, helpt waar nodig,

Francine, onwijs bedankt!!!

Thessa Zuurwelle KRMT, Kin makelaars

Francine ik ben in Oostenrijk op wintersport, nu op 2km hoogte in de zon en heb m’n uitslag van SVMNIVO gekregen:

Geslaagd voor vakbekwaamheid KRMT

Dankjewel voor al je hulp. ik weet zeker dat ik het niet had gehaald zonder jou.

Bedankt

Thierry van Splunteren KRMT, Onesta Vastgoed

Francine geeft gewoon de beste voorbereiding voor het examen Vakbekwaamheid.

Ik had al snel door dat ik mijn plaatsje in het register met de ‘gewone’ opleiders niet zou halen. Zeker als je nog geen praktijkervaring hebt opgedaan, zoals ik. De opleiding kost een hoop geld, maar als je zakt ben je het ook kwijt en dan baal je ook nog eens.

Het vakbekwaamheidsexamen KRMT wonen is een pittig examen en het is belangrijk dat je precies weet je te wachten staat. Francine bereidt je goed voor en heeft geen saaie werkboeken maar een leer- en werkboek met kleurrijke pagina’s met veel plaatjes en dat geeft tijdens de training al rust.

Na 4 zenuwslopende weken kreeg ik het verlossende nieuws van SVMNIVO: ik ben in één keer geslaagd!

Francine en Hans: super bedankt !!

Ik zal jullie nooit vergeten!

Jullie zijn lieve mensen met een warm hart.

Debbie ten Vaarwerk KRMT

Lieve Francine en Hans,

Ik wil jullie bedanken voor alle support en ondersteuning tijdens mijn voorbereidingen op het vakbekwaamheidsexamen! Zonder jullie tips, tricks en super duidelijke uitleg was dit onmogelijk geweest.

Wát ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij jullie de 2 daagse tempo training te volgen en vlak voor mijn examen nog een keer met Hans de gesprekken te hebben geoefend.

Dankzij jullie wist ik precies wat ik kon verwachten op het examen en sta ik nu vol trots ingeschreven in het KRMT register!!!

Nogmaals bedankt voor jullie super fijne begeleiding.

Tessa Soede KRMT, Broersma Makelaardij

Goedemorgen Francine,

Ik heb mijn uitslag van SVMNNIVO gekregen en ik ben GESLAAGD!  Mijn diploma wordt me toegestuurd!

Nogmaals bedankt voor jouw tweedaagse training en al jouw hulp daar nog na daarbij!”

Kees-Jan Bil KRMT

Tijdens mijn lessen voor het diploma basistheorie vastgoeddeskundige is de naam van Francine vaak gevallen en nam ik mij voor om bij haar het vakgebied specialisatie wonen, te gaan volgen.

Ik heb bij Francine de tweedaagse tempo training gevolgd. Alles wordt duidelijk uitgelegd en is na te lezen in een goed opgesteld leer- en werkboek waarmee je verder zelf aan de slag kan.

Na het vele oefenen met behulp van dat boek en Francine’s begeleiding via mail en app ben ik nog een dagje naar Leiden gegaan om twee weken voor het examen nog met Hans de puntjes op de i te zetten.

Deze gesprekstraining gaf mij het vertrouwen dat ik klaar was voor het examen, en inderdaad, ik ben geslaagd.

Francine en Hans bedankt voor de gezellige dagen in Leiden en het klaarstomen voor het examen.

Els Kamminga KRMT

Dankzij de training van Francine heb ik het vakbekwaamheid examen gehaald.

Vóór haar tweedaagse training had ik geen idee wat mij in het KRMT vakbekwaamheidsexamen te wachten zou staan.

Na de twee volle dagen Tempo training bij Francine en Hans in Leiden wist ik wél precies wat ik kon verwachten en hoe ik mij daarop kon voorbereiden. Door het bij de training behorende leer- en werkboek van Francine en al haar ‘hand outs’ heb je genoeg info.

Kortom; een aanrader!

De beslissing om naar Francine en Hans te gaan was de beste die ik heb gemaakt.

Het resultaat? Geslaagd met een bijna 100% score, dat voor iemand zónder werkervaring in de makelaardij!

Nogmaals dank voor jullie fantastische begeleiding en heldere uitleg.

Ik heb het vakbekwaamheidsexamen met een herkansing gehaald. Voor de eerste poging had ik lessen gevolgd bij een andere opleider, het resultaat was niet wat ik ervan had gehoopt.

Voordat ik mijzelf inschreef voor de herkansing heb ik eerst contact opgenomen met Francine, die naam had ik al vaker voorbij horen komen. Zij bekeek de feedback van SVMNIVO en gaf aan dat zij en Hans mij wél op het juiste spoor konden krijgen.

Dat bleek wel na de dag in Leiden. Elk examenonderdeel werd kristalhelder uitgelegd door Francine, de gesprekken heb ik goed geoefend met Hans. Dit vond ik superfijn, zeker voor een ‘rookie’ als ik.

Zowel Francine als Hans voorzagen mij van bruikbare tips, zoals: ‘doe dit wél’ maar ook: ‘doe dit niet’, samen met een duidelijk boek voor het oefenen ná de training waarin alles nog even kort aangestipt wordt.

Op de dag van de herkansing vertrok ik vol zelfvertrouwen richting Nieuwegein, mede doordat mij nu precies was uitgelegd wat de bedoeling was in tegenstelling tot de eerste poging.

Ik mag mijzelf nu eindelijk KRMT noemen, met héle grote dank aan Francine en Hans!

Steven Verlaek KRMT

Bijna 3 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eerste module voor basistheorie makelaar.
Na de eerste module kreeg ik de smaak te pakken en na ongeveer twee jaar was ik klaar.

Na deze afronding toch nog zin om nog verder te gaan en ingeschreven voor de specialisatie wonen.
Na de opleiding gevolgd te hebben zou ik klaar moeten zijn om het examen af te leggen maar helaas wist ik zelfs niet eens waar ik moest beginnen met leren! Ik voelde mij absoluut nog niet klaar voor het vakbekwaamheidsexamen.

Na een paar maanden zelfstudie ben ik via medestudenten in contact gekomen met Francine.
Bij haar heb ik de tweedaagse tempo training gevolgd. Na deze training wist ik wél wat ik moest gaan leren en begreep ik hoe ik mijzelf moest gaan voorbereiden.

Ik vond direct dat de maand die ik nog had tot mijn al geplande examendatum voor mij tekort was. Dus examen uitstel gevraagd aan SVM|NIVO.

In de twee maanden daarna heb ik de nodige voorbereidingen gedaan en soms door Francine laten controleren. Francine was altijd scherp: “Dit zou ik zo niet doen, maar zo is het beter”

Als ik terugkijk had ik zonder Francine echt geen schijn van slagen gehad op mijn examen. Maar met de juiste voorbereiding maakte ik zeker wel een kans. Dit vertrouwen heeft Francine mij gegeven.

Het vakbekwaamheidsexamen zelf waren een paar uurtjes die je 10 jaar van je leven kosten. Ik vond het echt, het lastigste examen dat ik tot nu toe had gedaan. Hierna begon het wachten. Na een week kwam de uitslag.

In 1 keer geslaagd.

Francine, mijn dank is groot. Ik ga nu een start maken bij Re/Max. Het mooie is nu dat ik kan zeggen dat ik KRMT’r ben!

Patrick Huijsen KRMT, RE/MAX

Een aantal dagen voordat ik mijn examen vakbekwaamheid zou doen, wilde ik nog één bundel bestellen om -dacht ik- de puntjes op de i te zetten en bestelde die bij Francine.

Ik kwam er daardoor achter dat de uitleg die ik in mijn lessen bij een andere opleider had gehad, niet voldeden voor dit examen.

Door alle WhatsApp tips en het ondersteunende lesmateriaal van Francine kon ik mij een stuk beter voorbereiden en wist ik wat ik kon verwachten.

Resultaat: een voldoende voor mijn vakbekwaamheid KRMT!

Maud Westerhuis KRMT, van Bruggen Adviesgroep BV

Francine,

In 1 keer geslaagd voor mijn KRMT.
Na verschillende docenten vanuit mijn opleidingstraject behoor jij toch echt wel tot 1 van de beste !

Recht voor zijn raap, strakke antwoorden en duidelijke uitleg.
Transparant in het de volledige klaarstomen voor het examen.
Alle dagen bereikbaar via whatsapp of mail, erg fijn !!

Zeker een tip voor nieuwe kandidaten echt wel even stage lopen of iets dergelijks.
Ik was gelukkig zelf al werkzaam in de makelaardij.

Locatie Leiden, de Tempo training in 2 dagen bij Francine gevolgd, dikke prima.
Alles goed voor elkaar, een aanrader !

Dankjewel voor je goede begeleiding

Robbert van Welzenis KRMT, Teer makelaars

Eindelijk ben ik makelaar KRMT!!!!

Enkele jaren terug ben ik begonnen met de opleiding makelaardij bij IPD-opleidingen.  Dit om een nieuwe weg in te slaan en een lang gekoesterde droom uit te laten komen. Het huidige werk in de bouw wordt me lichamelijk te zwaar dus moest het ervan komen.

Na de basis vastgoedtheorie komt de volgende stap!!! De KRMT specialisatie kamer wonen! Na de flextoets Praktijkleer wonen moest ik net als iedereen natuurlijk nog het vakbekwaamheidsexamen halen. Omdat ik nog geen enorme ervaring heb in de makelaardij was dat voor mij een flinke kluif en het ging bij het eerste examen ook niet goed. Ik was een terecht gezakte kandidaat.

Maar gelukkig kwam ik Francine tegen!!!

Wat een geluk heb ik met haar gehad. Als iemand weet hoe je mensen op een positieve manier kunt laten zweten, dan is zij het wel. Het maakt niet uit waar je mee zit, welke vraag, hoe laat, hoe vroeg, in het weekend en noem maar op, zelfs op feestdagen was ze er voor me. Binnen no time heb je antwoorden van haar via WhatsApp teruggekoppeld gekregen en kun je weer verder.

Ik ben twee dagen op de Tempo training in Leiden geweest. De eerste dag met 3 andere trainees Francine’s zelf geschreven boek doorgewerkt. Wat heb ik nog vaak in dat boek gekeken om toch maar weer even iets op te zoeken.

De tweede dag heb ik een hele poos samen met Hans (die fantastisch koffie kan zetten en de lunch kan verzorgen) de gesprekken die op het examen gevoerd moeten worden geoefend. Wat ben ik dáár blij mee geweest. De tips die Hans me toen gaf heb ik tijdens mijn examen goed toe kunnen passen.

Ik liep met een goed gevoel naar buiten toen mijn examen erop zat. Maar ja, het blijft altijd afwachten natuurlijk.  Na anderhalve week kwam het verlossende mailtje uit Nieuwegein. Nadat ik eerst mijn thuisfront had geïnformeerd wat de uitslag was, ging mijn tweede  WhatsApp’je natuurlijk richting Leiden. Want een vrouw die me zo heeft geholpen moet ook als eerste weten dat ik deze keer ben GESLAAGD. Wat was ik blij!

Francine en Hans super bedankt voor jullie lessen, jullie vertrouwen in mij,  die snelle reacties, de duidelijkheid over het examen en natúúrlijk jullie heerlijke koffie!

Jurgen Lamers KRMT

Francine, ik heb zojuist de uitslag gekregen van mijn vakbekwaamheidsexamen en ik ben geslaagd!

Ben er erg blij mee.

Dankzij jou gehaald!

Promoot je echt bij iedereen want zonder jouw training had ik het niet gered!

Hester Schelhaas KRMT, Carpe Diem makelaardij

Na 2 jaar bikkelen is dat gewilde papiertje eindelijk binnen!

En dat heb ik mede aan Francine te danken!

Francine haar naam is gedurende de opleiding vaak gevallen. Ik hoorde zo veel lovende reacties van klasgenoten die KRMT training bij haar gevolgd hadden, dat ik met alle liefde vanuit Friesland naar Leiden ben gereden. En het was zeker de moeite waard!

Ik heb de 2-daagse KRMT Tempo training gedaan. We werden heel hartelijk ontvangen door Hans en Francine. We zaten in een klein groepje van 5 waardoor het soort privéles was. Binnen 2 dagen werden we compleet klaargestoomd voor het examen. Stap voor stap gingen we alle onderdelen bij langs. Waar je rekening mee moet houden, valkuilen, wat je wel maar ook vooral niet moet doen. Aan het einde van deze 2 dagen weet je precies wat je te wachten staat maar ook dat je thuis nog flink aan de bak moet.

Hiermee houdt het voor Francine nog niet op!

Via de app houdt ze je (vrijwel dagelijks) op de hoogte van de laatste nieuwtjes op de vastgoedmarkt en app’t ze tips en trucks door waardoor je nog beter voorbereid je examen ingaat.

Ze is bereikbaar via de app op de meest bizarre tijdstippen. Er zijn maar weinig docenten die nog zo’n passie voor hun vak hebben als Francine. Je kan haar vergelijken met een soort moedereend die haar kuikentjes helpt over te steken. Beetje gekke vergelijking maar zo voelt het wel onder haar vleugels. Haar missie is zoveel mogelijk studenten laten slagen en daar is ze goed in.

We kregen veel overzichtelijk visueel leermateriaal waarin alles van de hele opleiding nog een keer is samengevat. Door de bekende poppetjes is het heel makkelijk te onthouden en leest het makkelijk weg.

Dus mocht je nog examen vakbekwaamheid willen doen dan is Francine zeker aan te raden! Met haar vakkennis en persoonlijkheid kun je je geen betere docent wensen!

Astrid Benedictus KRMT, Agriteam / Landelijk-wonen

Uitstekende begeleiding bij mijn voorbereiding voor het vakbekwaamheidsexamen wonen door Fr@ncine!

Naar meerdere jaren in de financiële dienstverlening werkzaam te zijn had ik de keuze gemaakt mij te richten op een vervolgstap richting de makelaardij.

Door middel van zelfstudie ben ik begonnen met het halen van alle certificaten voor de basis theorie en uiteindelijk kwam ik bij het vakbekwaamheidsgedeelte. Over dit deel is vrij weinig te vinden als je de opleiding zonder begeleiding volgt.

Bij toeval kwam ik via Google op de site van Francine die mij direct aansprak. Vanuit het oosten des lands is Leiden bepaald niet naast de deur maar ik ben uiteindelijk erg blij dat ik bij haar een dag training heb geboekt.

Francine legt je in één hele intensieve dag alles uit wat er bij het vakbekwaamheidsexamen belangrijk is en zorgt ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt bij SVMNIVO. Francine heeft veel kennis en ze brengt die op een prettige manier over.

Na die dag in Leiden is er ook veelvuldig contact per e-mail en WhatsApp met haar geweest hetgeen bij mij erg prettig is overgekomen. Inmiddels heb ik bericht gehad dat ik mij KRMT’r mag noemen en ben in afwachting van mijn diploma!

Wil jij ook een goede voorbereiding op je examen? Dan beveel ik je zeker aan een van de trainingen van Francine te volgen!

Jasper Bakker KRMT, Rabobank

Geslaagd!

Een jaar geleden begonnen aan mijn KRMT opleiding. De basisvakken doorliep ik snel en ook theorie vakbekwaamheid wonen was goed te doen. Helaas liep ik ondanks de training van mijn andere opleider vast bij het vakbekwaamheid praktijkexamen onderdeel verkoop.

Na de eerste keer te zijn gezakt, heb ik 1 dag extra, zeer specifieke training gevolgd bij Francine. Het was duidelijk dat ik de juiste informatie en training nog niet had gehad voor het onderdeel verkoop. Na deze dag voor de 2e keer examen gedaan en glansrijk geslaagd.

Door de goede informatie en lesopbouw van Francine ging ik met veel meer vertrouwen het examen in, wat duidelijk merkbaar was.

Ik raad iedereen aan bij Francine de vakbekwaamheid training te doen!

Vanessa Depeweg KRMT, De Keizer makelaars

Mooie afsluiting van 2018!

In september 2017 ben ik begonnen met de opleiding voor KRMT via de IPD. Tijdens de verschillende vakken viel de naam van Francine al eens via klasgenoten.

Dus na het behalen van het basisdiploma hebben we met ‘ons groepje’ besloten de intensieve dagtraining bij Francine te volgen in Leiden om zo een beeld te krijgen wat precies het vakbekwaamheidsexamen inhield.

Tijdens deze dag werden we overspoeld met informatie, tips en voorbeelden. Met een vol hoofd op weg naar huis, maar nog voordat je thuis bent heb je alle informatie in de vorm van haar befaamde hand-outs al in de mail zitten. Ook in de periode ná de training en tussen het examen houdt Francine je op de hoogte met appjes en kun je vragen stellen, je verkoopplan en visiestuk sturen, waar je snel feedback van haar op krijgt.

Door deze training en alle bijbehorende informatie ging ik goed voorbereid naar het examen toe, waardoor ik met een goed gevoel weer huiswaarts keerde. Uiteraard is het wachten op de definitieve uitslag spannend, maar ook in deze periode nam Francine nog even contact op omdat ze zo met je meeleeft.

En uiteindelijk na 2,5 week, nog voor de kerstdagen, kreeg ik de mail dat ik GESLAAGD was! Dus ik sluit 2018 af als een blije en tevreden KRMT’er.

Martina Rutgers KRMT, Eigenwijs makelaars

Jarenlang leefde ik in hotels en uit koffers als inkoopster en productmanager in het modevak. Hiervoor heb ik veel gereisd door Europa, het Midden- en Verre Oosten. Tussen mijn 25 en 40 ste vond ik dat geweldig, veel gezien, veel mogen ontdekken en samen mogen werken met een grote verscheidenheid aan nationaliteiten. Maar het modevak werd onpersoonlijker, groter, sneller en de mensen erin steeds jonger en ik natuurlijk ouder.

Omdat ik, vanuit dat leventje, wist hoe belangrijk een ‘thuis’ kan zijn wilde ik mensen een écht ‘thuis’ bezorgen als makelaar en schreef mij bij IPD-opleidingen in. Op mijn eerste lesdag verwachtte ik mogelijk de oudste leerling te zijn maar er waren veel meer mensen die zich wilden omscholen!

De studie was pittig maar ik kreeg al snel, via een studiegenoot, een stageplaats. Wetten, regels, voorschriften en besluiten werden, deels door mijn levenservaring, in die praktijk, stukken helderder voor me. Want, vooral in het begin duizelde ik bijna door alle leerstof.

Mede door die praktijk én de duidelijke lessen en de leertips van mijn docente Francine Verbiest begon ik een overzicht te krijgen. Francine tipte: ‘Ga elke dag 55 minuten leren, nieuwe hoofdstukken voorbereiden, oude hoofdstukken herhalen en vooral veel examenvragen oefenen!’.  En ja…dat werkte!

Na elke les kregen we van Francine overzichtelijke handout’s over de leerstof. Met haar overbekende grappige poppetjes. Ik heb heel veel aan dat materiaal gehad en ik moet toegeven dat ik in de praktijk soms nóg door haar witte poppetjes in mijn herinnering, bij de 3 dagen bedenktijd, feitelijke levering, risico overdracht, in gebreke stelling, en dat soort uit te leggen materie aan consument kopers, weet dat ik alles goed uitleg.

Na het halen van mijn flextoetsen kwam voor mij de meest zenuwslopende tijd. Het mondelinge examen, daar was ik best nerveus voor. Ook hierin bood Francine mij weer een helpende hand.  Ik ben een dag bij haar op les geweest in haar mooie pand in Leiden.

Stap voor stap heeft ze mij uitgelegd wat ik kon verwachten op een mondeling examen en we zijn aan de slag gegaan om te oefenen. Koopcontract erbij en met heel veel geduld en enthousiasme heeft ze alle punten met mij doorlopen. Francine heeft me die dag zoveel zelfvertrouwen gegeven dat ik ook voor het mondelinge examen geslaagd ben.

Momenteel ben ik 3 jaar actief aan het werk in de makelaardij en ik ben blij dat ik een makelaar ben die kennis van het vak heeft. Zodra ik een deur voor mijn potentiële kopers opendoe ga ik weer stap voor stap door de materie heen die ik geleerd heb.

Zonder Francine was ik nooit zo vakbekwaam geworden. Zij was zeker de Key voor mijn succes!

Angelique van der Vliet ARMT

Groot was mijn onzekerheid over het visiestuk. Maar ik merkte dat elke examenkandidaat graag zou willen feedback’n over: welk onderwerp pak ik, welke lay-out gebruik ik, is mijn stuk inhoudelijk wel voldoende, kom ik tekstueel goed uit de verf?

Net zo groot was de onzekerheid over het wel of niet behalen van mijn vakbekwaamheid.
Door de lessen van Francine te volgen kreeg ik meer inzicht in wat ik kon verwachten op mijn examendag. Haar duidelijke uitleg en voorstelling van de hele dag zelf, geeft kandidaten houvast en vooral veel steun.

Maar haar ongezouten kritiek op mijn visiestuk sloeg in als een bom!
Goed, dan maar opnieuw met haar tips begonnen met schrijven, daarna ingediend en ja hoor, een dikke voldoende!

Neem mijn raad aan …… volg de lessen van Francine, luister goed, bestudeer al haar handout’s, oefen met wat zij je aangeeft en je haalt dit examen beslist!

Francine bedankt!

Irma van Spronsen KRMT, WVK Makelaars

Bijna elk vak van mijn basisopleiding heb ik kunnen afronden, doordat dat ik zelf naast mijn reguliere lessen op zoek ging naar goede docenten en studiemateriaal! En dit ontstond na herhaaldelijke confrontaties met het ontbreken van leskwaliteit en goede aansluiting op de examens bij IPD opleidingen in Utrecht.

Ik zocht de hulp binnen mijn makelaarsnetwerk, ging op zoek naar een beter niveau, belde rond en kwam daardoor gelukkig voor de training van het vakbekwaamheidsexamen KRMT bij Francine in haar prachtige pand in Leiden terecht.

Zij steunde mij in mijn nieuwsgierigheid om als digibeet in de wereld van Blockchain te duiken voor mijn visiestuk. Mijn training voor het examen bij haar waren twee fijne dagen waarin het tempo hoog lag en het vooral zeer leerzaam was. In haar uitleg gebruikte Francine de exameneisen, punt voor punt heeft ze alles haarfijn uitgelegd. Ze vertelde me eerlijk dat het examen alleen te halen is als je écht veel oefent en er dus hard aan werkt.

Francine staat achter je, is goed bereikbaar per mail of via het whatsapp groepje dat ze direct na de training aanmaakt. Ze heeft zelf ervaring met de examens, beschikt over veel expertise en ziet de mens in haar leerlingen. Ze heeft mij zelfs een goed kledingadvies voor mijn examen gegeven!

Ik haalde mijn examen glansrijk en in één keer, dat was me zonder haar niet gelukt!

Mijn dank aan Francine is groot. Niet omdat ze me de weg naar het diploma wees, maar ook omdat ik nu positief kan terugkijken op de afronding van mijn opleiding.

En…geen verrassingen bij het SVMNIVO; het examen verliep precies zoals Francine voorspelde. De assessoren zijn overigens heel aardige mensen die het beste met je voor hebben!

Janneke Vorselaars-de Kort KRMT

Francine, wat een enthousiaste, met je cursisten begane dame ben jij! Hetgeen wat me in jou aanspreekt is de wijze waarop jij doceert. Je bent een vraagbaak vol informatie maar wel met daarbij het motto: ‘Je moet er óók zélf iets voor doen!’

De trainingen en lessen voor mijn vakbekwaamheidsexamen KRMT heb ik destijds erg zinvol gevonden. En het is nu leuk om met regelmaat vergelijkbare reacties voorbij te zien en horen komen van mijn collega’s makelaars.

Voor cursisten ben jij een absolute aanwinst!

Dennis Rikken KRMT, RIkken Makelaardij

Francine…. The one and only!

Wij: Alexandra & Nathalie, net gestart als freelancers bij NVM Meijs en Alink The Expat Agency, moesten een ARMT-opleiding volgen…

De opleiding was één maar de examens; daar zagen wij echt vreselijk tegen op. Francine had dit direct door en heeft ons vanaf het begin af aan op ons gemak gesteld, tips en optimale begeleiding gegeven. Altijd bereid om haar leerlingen iets extra’s mee te geven, zoals zelfs mee naar een bezoek aan een bouwplaats. Zo konden we met eigen ogen zien hoe het precies zat met o.a. isolatie en leidingen.

Ook aan onze specialisatie, aan-en verhuur voor Expats, heeft ze aandacht besteed. We werden echt klaargestoomd voor de examens met als resultaat dat wij allebei in een keer en binnen 1 jaar, ons vakdiploma in ontvangst mochten nemen.

Persoonlijke aandacht is echt een van bijzondere eigenschappen van Francine. Ze is een prachtig en energiek mens!

Op aanraden van een collega heb ik bij Francine de cursus KRMT Intensief gevolgd. En als Francine ‘Intensief’ zegt, bedoelt ze ook ècht Intensief! In ruim 6 uur tijd kwam het gehele Vakbekwaamheidsexamen KRMT voorbij. Hierdoor wist ik heel goed wat ik kon verwachten tijdens het examen. Fijn ook dat Francine’s echtgenoot Hans ook de onderhandelingen goed met me heeft geoefend (na de lekkere lunch met verse broodjes, aardbeien en druiven).

Voordat de cursus begint, stopt Francine je mailbox he-le-maal vol met info die je moet doornemen. Hierin is mij haar ‘Examen Handleiding’ nog meer opgevallen dan de andere documenten. Als je deze handleiding goed doorneemt, ben je al een heel eind!

Na de cursus zijn Francine en haar man Hans áltijd bereikbaar voor vragen. In het weekend, ‘s avonds, een paar uur vóór je examen… Francine en Hans laten je niet in de steek! Zij hebben slechts één doel: Dat je het haalt! En dat is gelukt!

Nogmaals hartelijk dank!!

Rutger Boelhouwers KRMT, Leuk! makelaars

Francine staat voor:

– Inspiratie – Passie – Helder – Bekwaam – Grappig – To the point – Oprecht – Duidelijk – Creatief – Geduldig – Heel veel kennis van zaken – Doelgericht – Pittig –

En heel veel meer, en geen woord hiervan is gelogen! Maar zij heeft vooral…een héél groot hart voor haar studenten.

Francine is zo’n lerares waar velen een puntje aan kunnen zuigen! Door haar deskundigheid heb ik de 2 flextoetsen plús het praktijkexamen alle-3 achter elkaar in 1 x goed af kunnen ronden!

Dus, bij Francine een training volgen is naast een genot óók een garantie voor succes op je examens!

Kortom TOP!

Mirjam Schrauwen ARMT, Reimus Makelaardij

Enthousiast, gedreven, passie, enorme vakkennis, betrokken, persoonlijke aandacht, gemotiveerd, ervaring………… allen van toepassing op Francine!!!!

Ik heb haar ontmoet tijdens de lessen die ik bij IPD-opleidingen heb gevolgd. Wat een heerlijke manier om les te krijgen; aandacht verslappen kan niet en dat wil je ook niet en op de weg terug naar huis zit je kop vol!!!

Francine is, na haar vertrek bij IPD, haar eigen trainingscentrum begonnen en eveneens geaccrediteerd als opleider door SVM|NIVO. Wat een energie!!!

Ondanks het feit dat we elkaar na mijn lessen van haar bij IPD niet meer zagen was ze toch nog bereid om, via WhatsApp, mij nog aanvullende tips te geven. Zó geweldig en……inmiddels ben ik geslaagd!!

Francine, ik vind je echt een top-vak-vrouw!!!

Dank voor al je begeleiding!!!

Hanke van Wijk KRMT, Stadhouder makelaardij

Yes, geslaagd!!

Met vlag en wimpel, geen enkel commentaar en het volle aantal punten!

Zó blij!!

Francine, dank je wel voor je begeleiding!

Janneke Suurendonk KRMT, Remax

Zoooooo blij!!!

Dank voor je doelgerichte ondersteuning!

Vera Brouwer KRMT, Vera Makelaardij

Lieve Francine,

Lieve, want dat ben je!

Wat was ik blij dat ik les van je kreeg voor mijn ARMT examen.

En toen ik een jaar later mijn KRMT diploma ging doen wist ik één ding zeker: Lessen van mr Marcel Melgers en Francine, dan heb ik in een klap de twee beste docenten te pakken.

En ja, ik heb 7 maanden hard gewerkt, alle basisvakken gehaald met Marcel en toen kon ik 2 dagen voor mijn vakbekwaamheid in Leiden bij Francine en Hans terecht.

Alle steun en vertrouwen die zij mij daar in slechts 2 dagen hebben gegeven zijn zò enorm gewaardeerd. Ik ging echt met een heel goed gevoel, voorbereid en zelfs gráág naar het examen in Nieuwegein.

1 week later kreeg ik van SVMNIVO al uitslag: KRMT Geslaagd!!!!!!

Wat ben ik blij en raad nu iedereen aan om het vakbekwaamheid bij jullie te volgen, mijn beste keuze ooit.

Dankjewel Francine, voor al je ondersteunende app’s en emails.

liefs Yasmin

Yasmin Meijer KRMT, MY Makelaardij

Yeah geslaagd!!

Vandaag het mailtje ontvangen dat ik ben geslaagd, ben hier natuurlijk erg blij mee!

En ook een mooie score, maximale punten verkoopplan en koopovereenkomst!

Francine, bedankt voor alle tips en tricks!

Rutger Wetering KRMT, aaRa rentmeesters & makelaars

Hoi Francine en Hans,

Na het doen van het vakbekwaamheidsexamen KRTMT weet ik het zeker. Zonder jullie hulp was dit niet zo soepel verlopen. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om jullie hulp in te schakelen in de aanloop naar dat examen.

Als iemand hier een vraag over heeft dan kun je die persoon indien gewenst met me in contact brengen. Je leert precies wat je nodig hebt en gaat daardoor met een veel beter gevoel het examen in.

Een examen dat eigenlijk gewoon heel leuk is (leukste examen ooit?!) met name als je erin gaat met het idee dat je ‘alles weet’ en ‘volledig op de hoogte bent van wat je kunt verwachten’

Ga zo door!!!

Jens Godthelp KRMT, Interhouse Den Haag

Good Old Francine!

Ook ik wil iedereen aanraden om de opleiding tot KRMT te volgen bij Francine.
Eigenlijk schrijf ik nooit reviews, maar vanwege mijn enthousiasme over deze vrouw, die moet opboksen tegen de grote spelers.. plaats ik dit natuurlijk graag!

Francine voorziet je van alle juiste informatie en staat altijd paraat om je vragen te beantwoorden. (H)eerlijke ongezouten feedback, waar je echt iets aan hebt.

Verder weet ze precies wat jij goed moet weten, leren en voorbereiden om te slagen voor dit best pittige examen.

Mede dankzij Fr@ncine, heb ik het examen vakbekwaamheid KRMT in 1x gehaald.
Ondanks het aantal trainees onder haar hoede; is ze perfect bereikbaar.

Met een collega samen in Leiden geweest, de 2-daagse tempotraining bij Francine & Hans gevolgd. Vooral een aanrader als je al in de makelaardij werkzaam bent.
klein detail, maar de tafel staat dan vol met allerlei soorten snoep en tussen de middag een lopend buffetje in de keuken. Het was oprecht gezellig, leerzaam en je blijft geboeid dankzij haar eigen unieke aanpak.

Nogmaals dank voor je goede begeleiding, ga zo door!

Rick Martens KRMT, Teer Makelaars Castricum

Lieve Francine en Hans,

Ook ik ben dan geslaagd!!! Ik wil jullie enorm bedanken voor al jullie support, ondersteuning en voorbereiding op het examen, zonder jullie is het examen een onmogelijke klus.

Ik zou dan ook echt iedereen aanraden om de voorbereidingen van het vakbekwaamheid examen bij jullie te doen. Op alle mogelijke manieren bereiden jullie kandidaten voor op het examen en met succes!

Jullie zijn toppers nogmaals heel erg bedankt!!

Francine en Hans bedankt voor jullie hulp en de trainingsdag in Leiden en bedankt dat jullie altijd zo snel reageerden op mijn WhatsApp berichten.

Vandaag heb ik te horen gekregen dat ik in 1 keer geslaagd ben voor de praktijkkennis van assistent makelaar ARMT!

Alexandra Flink praktijk ARMT, Waltmann & Co Makelaars

Geslaagd in 1 jaar en acht maanden voor vakbekwaam makelaar wonen KRMT!

Marcel: jij bent een hele fijne, bijzondere man die waanzinnig lesgeeft! Francine noemde jou altijd ‘haar wandelende encyclopedie’.  Tijdens mijn basis vastgoed opleiding bij IPD heb ik bijna alle vakken van jou gehad en een keer extra afgereisd naar Utrecht voor een les hoe je de wettenbundel gebruikt. Jij gaf deze les. Na een half uur riep de hele groep: “Kunnen wij ook les krijgen van u?” Waarop ik riep: “Ik heb meneer Melgers lekker wel ” Niets was jou teveel, extra avonden bijles, hulp bij het schrijven van mijn visiestuk, ik kon altijd bij je terecht.

Voor vakbekwaamheid reisde ik af naar Leiden, waar ik op 2 zaterdagen de Tempo-training kreeg van jou Francine. Na een hartelijk ontvangst door jou en Hans, gingen we als een trein om al jouw leerstof door te nemen.

Tot in den treure benadrukte je waar we op moesten letten, hoe we ons moesten opstellen, wat belangrijk was en waarnaar gevraagd zou kunnen worden in het examen. Je trainingsdagen waren intensief, maar onwijs leerzaam. Fantastisch hoe jij met je leerlingen om gaat, hoe en de manier waarop je ze voedt met je kennis en de feiten.

Binnen 1 uur antwoordde je altijd op mijn mails omdat je wist dat ik met jouw informatie weer verder kon. Alle maanden dat ik bezig ben geweest om jou stof tot me te nemen zodat ik verzekerd het examen in kon gaan, stuurde je constant feitjes, weetjes en stelde je vragen om ter voorbereiding op het examen. Zelfs tot 1 uur voor mijn examen. Je hebt onze groep er letterlijk doorheen getròkken.

Dankzij de hulp en feedback van Marcel en Francine kreeg ik het maximaal aantal punten voor mijn visiestuk.

Jullie hebben me aangespoord om met praktijkleer wonen en vakbekwaamheid te beginnen toen de zomervakantie begon. Daardoor kon ik het geheel sneller afronden.  Zonder jullie had ik dit nooit gehaald. Ik voelde me soms schuldig, zoveel tijd als ik van jullie vroeg. Zelfs op vrijdagavonden of zondagen kon ik met jullie mailen, app’n en hebben we telefonisch contact gehad.

Daarom wil ik jullie allebei nogmaals vriendelijk, ontzettend, onwijs en reuze bedanken, jullie zijn toppers!!
Marcel, Francine, met zijn drieën hebben we mijn inschrijving in het KRMT register gerockt!

Leonard Slagboom KRMT, Kamiska Vastgoed

Hi Francine,

Ik heb de 2-daagse tempo training via jou gevolgd voor het vakbekwaamheidsexamen KRMT wonen.

Ik wilde je hierbij laten weten dat ik eind vorige week heb gehoord dat ik geslaagd ben!

Bedankt voor je begeleiding en de e-books!

Ilse Groenewegen KRMT, Rijnpoort Makelaars

Ik ben geslaagd!

🥳🥳🥳🥳

Ontzettend bedankt Francine, zonder al je hulp en eerlijke feedback was ik er nooit gekomen.

Hans natuurlijk ook bedankt voor de gesprekstraining!

Milou van Pelt KRMT, Intrahuis Makelaars

Francine, is een mooi en veelzijdig mens!

Ze is inspirerend, doeltreffend, zakelijk en heeft vreselijk veel humor.

Samenwerken met haar is ‘never a dull moment’,

Lorenzo van Beek Hoteleigenaar , Huys van Leyden

Jaaa dankjewel lieve Francine en Hans!

Geslaagd…💗 ik ben zo blij!!!

Bedankt voor alle coaching en toewijding. ik heb het echt enorm gewaardeerd!!

😘

Danielle Hartog KRMT

Binnen 1 jaar KRMT, ik ben enorm blij!
Het was een heel pittig jaar met de grootste hobbel aan het einde.

Van meerdere mensen hoorde ik dat ik voor die laatste hobbel bij Francine moest zijn.
Ik zag het helemaal voor me lekker nachtje hotel in Leiden! Helaas liep het anders, vanaf thuis achter de laptop.

Maar Francine mijn complimenten!! Eerst het indrukwekkende studiemateriaal, de leuke maar intensieve twee-daagse online training en bij elke app direct een antwoord. Oh wat was je soms kritisch maar zulke goede punten. Heel erg bedankt voor al jouw hulp!

Francine bedankt voor alles! Je hebt mij echt geholpen de laatste hobbel over te komen.

Helma Timmer KRMT, VSO Makelaars en Taxateurs

Ik raad het iedereen aan om de opleiding vakbekwaamheid bij Francine te volgen.

Ze geeft een goed beeld van wat je te wachten staat, geeft 24/7 feedback, spreekt eerlijk haar bevindingen uit waardoor je veel van haar leert en geeft goede oefeningen om je klaar te stomen voor het examen.

Ook haar 2 daagse training is goed in elkaar gezet. Kleine groep waarbij veel interactie is en je in een vogelvlucht door je examen gaat.

Francine heel erg bedankt voor alles & het beantwoorden van al mijn eindeloze vragen!

Jet Lommers KRMT, Vastgoed & WOZ Bladel

“De wel bekende laatste loodjes wegen oh zo zwaar”

Na het eerste deel van de KRMT bij de Vastgoed Academie heb ik voor die laatste loodjes gekozen met Francine te werken. Wellicht mijn beste studiekeuze sinds lange tijden.

Vakbekwaamheid is best veel, maar Francine loodst je hier zo doorheen en geeft structuur aan het examen. Handvatten hoe je ieder onderdeel van het examen op de juiste manier aan te pakken en jezelf eigen kunt maken.

Een unieke werkwijze en ze is altijd bereid te helpen. Een aanrader voor iedereen met en zonder praktijkervaring!

Bedankt Francine, dankzij de structuur die hebt gegeven voor dit examen heb ik het zonder stress gehaald, ondanks de huurverrassing 😅

Sjouke Jager KRMT, Sjouke Jager Vastgoed

Geslaagd!

Super bedankt Francine en Hans voor jullie aandeel in de voorbereidingen van mijn examen.

Ik zal jullie zeker aanraden !

Jullie werkwijze, studie materiaal, persoonlijke begeleiding en de mogelijkheden per Whats App waren erg fijn.

Nogmaals hartelijk bedankt en nog heel veel succes!

Wobke Keilman KRMT, AWM Makelaardij oz

Met trots mag ik jullie vertellen dat ik geslaagd ben en nu officieel de letters KRMT achter mijn naam mag plaatsen. Dit heb ik mede te danken aan Francine, Hans & Marcel, want wat zijn dit een toppers!

Marcel heeft mij klaar gestoomd voor het vak praktijkleer en ik ben zo blij dat ik niet ergens anders dit vak heb gevolgd. Hij heeft fantastisch werk geleverd en ik was in één keer geslaagd!

Vervolgens op naar het examen vakbekwaamheid. Al vanaf het begin van de opleiding zag ik daar tegen op. Al in de groep van Marcel zong de naam: Francine rond en vervolgens gaf iemand die al bij haar had getraind mij de tip om contact op te nemen met Francine en tot op de dag van vandaag ben ik nog altijd ontzettend blij met mijn keuze.

Francine heeft mij in een tweedaagse online training alles verteld wat van belang is en een paar dagen voor het examen heb ik met Hans nog de puntjes op de i gezet. Ik was er klaar voor!

Marcel, Francine en Hans bedankt voor jullie geduld, deskundigheid en motiverende woorden! Ik ga jullie zeker bij iedereen aanraden!

Anita van der Velde KRMT

Hoi Francine en Hans,

.

Wat heb ik vaak tegen je gezegd, ik kan niet wachten totdat ik ook zo’n berichtje naar je mag sturen als al die anderen die al geslaagd zijn. En dan staat het er ineens zwart op wit: GEFELICITEERD U BENT GESLAAGD! Zo ontzettend blij!

En wat hebben jullie ons goed voorbereid, de 2-daagse training was online, maar werkte erg fijn juist omdat de groepjes klein waren. Visiestuk schrijven, brochure maken en verkoopplan na verkoopplan typen. Had je een vraag, dan had je binnen no-time weer een antwoord en kon je weer door, zelfs in de weekenden en avonden.

Samen met Hans een week voor het examen de onderhandelingen en het aankoopgesprek geoefend en dan echt op naar het examen. Het verliep precies zoals je had verteld en al duurt het examen uren, ze vliegen om.

Bedankt Francine voor je enthousiasme, je geduld en je inzet. Natuurlijk ook dank aan Hans voor de één op één training en aan Marcel die ons heeft geholpen met Praktijkleer. Jullie zijn zo gedreven en zo’n topteam!

Echt ontzettend fijn om zo het nieuwe jaar in te gaan!

Yke Tanja KRMT, Zantman Makelaardij

Hi Francine!

Wat een geweldig kerstcadeau is dit! BAM!!! Op de valreep zojuist uitslag ontvangen, geslaagd voor mijn examen Vakbekwaamheid voor het KRMT diploma!

Echt, Francine, het was mij nooit gelukt zonder jouw fijne online-training, jouw mooi verzorgde leerboeken met veel beeldmateriaal én bovenal jouw persoonlijke support via WhatsApp. Je hebt me er doorheen gesleept, werkelijk waar!

Alle dank, ook voor de gesprekstraining met Hans!

Voor nu alvast hele fijne feestdagen toegewenst!

Francine!

Eindelijk, na 3 weken wachten.. geslaagd!!

Zonder jouw training, ervaring en vooral manier van lesgeven was dit niet gelukt!
Op eigen houtje kan je dit niet voorbereiden, maar via jouw duidelijke en uitgebreide training kom je goed beslagen ten ijs!

Zelfs de huidige COVID situatie houdt Francine niet tegen, haar tweedaagse online tempo training was dan ook perfect voorbereid en goed te volgen!
In eerste instantie leek het me niets, twee dagen naar een laptop staren.
Uiteindelijk, mede door het uitgebreide leer- en werkboek, vloog de dag voorbij! En de volgende dag ook..!

En dan Whatsapp; dit werkt echt perfect!
Francine reageert direct, bijna 24 uur per dag en zelfs in het weekend!
Na haar berichten leg je met een gerust gevoel je telefoon weer weg!
En overal heeft ze handige uitleg van gemaakt, je ziet het duidelijk voor je tijdens je examen!

Maar er is niet alleen de Vakbekwaamheid, er is ook nog Praktijkleer!
Probeer maar eens uit te zoeken wat je daarvoor moet kennen..
Onder de vakkundige begeleiding van mr Marcel Melgers zijn we binnen 5 weken klaar gestoomd voor het examen, dit allemaal op de warme zaterdag avonden van afgelopen zomer!
Ik hoorde toen al: “zonder mr Marcel Melgers ga je Praktijkleer niet halen”
Inmiddels geloof ik dat wel!!

Francine en Marcel ontzettend bedankt voor mijn laatste, en belangrijkste stappen, in het KRMT proces!
En inderdaad; zonder jullie was het echt niet gelukt!!

Rogier Hernaus KRMT, De Vries Robbé Makelaardij

Super blij, geslaagd!

Francine en Hans dank voor jullie fijne begeleiding en adviezen.

Ik zal jullie bij iedereen aanraden!

Ik wens jullie alle goeds voor de toekomst en wie weet tot ziens 👋

Vera Bauerhuit KRMT, Lamberink makelaars

Na dik twee weken gewacht te hebben, eindelijk mijn uitslag binnen; GESLAAGD!

Dankzij de hulp van Francine, haar online trainingen en de snelle reacties op de app was ik goed voorbereid op mijn examen!

Ik zou iedereen adviseren om deze training bij Francine te volgen!

Priscilla van Limpt KRMT, Heeren makelaardij

Hi Francine en Hans,

Ik ben superblij want ik ben in 1 x geslaagd voor mijn vakbekwaamheidsexamen KRMT!!!!!

Jullie beide super erg bedankt voor alles!!!

Zonder jullie had ik het niet gered!!! 😘

Suzanne vd Bersselaar KRMT, Zuyderleven makelaars

Tijdens de opleiding basistheorie kreeg ik het al van meerdere kanten te horen.. voor je vakbekwaamheids opleiding KRMT moet je naar Francine Verbiest gaan!!

Bij de huidige opleider kon ik gelukkig onder de reservering uitkomen en heb ik me meteen aangemeld voor haar 2 daagse Tempo training.

2 daagjes naar Leiden waar we goed werden verzorgd met van alles lekkers op tafel. Volgens Francine was dit van groot belang, dit suikerdieet en moesten we dit ook zeker voor ons examen ook lekker doen. Nou dat heb ik gedaan hoor. Aan het eind van elke dag kon ik geen M&M meer zien🤣

Ik heb heel veel geleerd in deze 2 dagen en vooral een heel goed beeld gekregen van wat ik kon verwachten tijdens het examen. Daarna kon thuis het stampen en oefenen begonnen.

Omdat ik nog niet in de makelaardij werkte destijds heb ik dan ook gretig gebruik gemaakt van het Whats App lijntje met Francine. Ze gaf altijd snel antwoord en vaak niet meteen een direct antwoord maar een hint om mij zelf na te laten denken en zelf op het antwoord te laten komen.

Om een lang verhaal kort te maken, vakbekwaamheid bij Francine is me echt super goed bevallen en ben ik heel blij dat ik de stap heb gezet om haar te bellen.

Ik kan het iedereen aanraden.

Francine bedankt voor alles!😁

Mylou Jongerden KRMT, Teer Makelaars

Als je een docent zoekt met drive, dan is Francine de perfecte docent voor jou!

Bij Francine heb ik de laatste stap doorlopen van m’n KRMT opleiding. Ik wilde snelheid, de overige opleidingsinstituten konden daar niet op inspringen. Ik wilde niet weer avonden weken/maanden bezig zijn, maar snel mijn vakbekwaamheid afronden. Toen ik van Francine’s korte trainingen hoorde dacht ik ‘dit klinkt ideaal’

En dat is het ook! Eerst heb ik praktijkleer wonen perfect doorlopen met de goede begeleiding van Jeroen van Wylick en ondersteuning van Marcel Melgers. Met die module in mijn zak boekte ik  bij Francine zelf. Wat een powervrouw! Altijd bereikbaar, altijd betrokken, geïnteresseerd en ongelooflijk veel kennis en kunde in huis om je perfect te begeleiden naar het Vakbekwaamheidsexamen.

Op de dag zelf voor en na het examen altijd d’r betrokkenheid getoond. En samen wachten op de spannende uitslag.. en daar was het: geslaagd!!!! Echt dankzij Francine, een geweldige begeleiding!

Dankjewel!

Ik raad iedereen Francine aan.

Off- en online perfecte begeleiding!

Nicolien Venhorst KRMT, Venhorst Makelaardij

Hi Francine,

Net mijn uitslag binnen….. geslaagd. 🎓🎉🥳. Jihoeeee.

Zit lekker in Frankrijk, dus goed nieuws op mijn vakantie. Heel fijn!

Nogmaals heel veel dank voor al je hulp. Was zo fijn!

Ik ga je zeker aanraden aan mensen die nog hun vakbekwaamheid moeten doen.

Hoop dat jij ook lekker van de zomer geniet of nog een vakantie in het vooruitzicht hebt.

Catelijn de Haas KRMT, van Engelen makelaars

Hoi Francine en Hans,
Uitslag is binnen, GESLAAGD!

Tijdens mijn basisopleiding kwam je naam meerder keren voorbij, het advies was steeds dat wanneer je voor je Vakbekwaamheid gaat je de opleiding bij Francine moet volgen.

Geen moment spijt gehad van mijn keuze om dit ook daadwerkelijk bij jou te gaan volgen.

Een heldere uiteenzetting van de stof tijdens de 2 daagse cursus maar ook de controle van de brochure, visiestuk, verkoopplan en intake behoren tot je dienstenpakket. De gesprekstraining met Hans had ik ook niet willen missen. Vanaf het moment van aanmelden tot aan mijn examen hebben wij gecommuniceerd via Whatsapp, zakelijk, snel en helder er bleef geen vraag onbeantwoord, dank hiervoor!

Ik wil jullie beide heel erg bedanken voor de input en ondersteuning en als er nog mensen zijn die zichzelf afvragen waar je de Vakbekwaamheid opleiding moet volgen dan heb ik nog wel een tip.

Doe dit bij FRANCINE het is elke euro waard!

Marco Meijer KRMT

Heel blij!

Geslaagd voor Krmt!
De lessen van Francine zijn super, ze stomen je echt klaar voor het examen.

In tegenstelling tot andere opleidingscentra die ik heb gehad, leerde ik bij Francine in korte tijd de juiste stof.

Ook tijdens het studeren thuis staat ze altijd klaar voor advies, heel fijn als je op zondag nog vragen hebt.

Ook op de dag van mijn examen hadden we nog contact, heel attent.

Francine’s trainingen zijn een  aanrader voor iedereen die het vakbekwaamheidsexamen moet doen!

….Geslaagd voor vakbekwaamheid KRMT!

Jazeker!!!

Ik ben echt super, super blij Francine, bedankt!!!!

Marieke van den Akker KRMT, Het waare huis

….”Ik ben geslaagd voor vakbekwaamheid KRMT!

Heel hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen!”….

Bibian Willemsen KRMT, Buitenplaats Zakelijke Dienstverlening

Maandag 2 maart was het dan eindelijk zover ik zou mijn vakbekwaamheidsexamen uitvoeren voor de het diploma KRMT makelaar wonen!

In spanning wachtend tot ik aan de gang mocht en werd meegenomen naar mijn kantoortje bij SVMNIVO. 

Daar begonnen aan het examen en langzamerhand onderdeel voor onderdeel behandeld totdat ik het hele examen had afgehandeld. Ieder onderdeel ben ik lachend in gegaan en er is die dag geen lach van mijn gezicht verwijderd geweest. Ieder onderdeel maakte mij weer meer enthousiast in dit vak en heeft mij laten zien dat ik dit vak echt leuk vind!

Uiteindelijk na 11 dagen met spanning te hebben gewacht op de uitslag als mooie afsluiter van de week net voor het weekend het allermooiste mailtje ooit ontvangen. Je bent geslaagd!!!

Wat een geweldige ervaring en leuk examen was dit, mede dankzij jou Francine, omdat je mij zo goed heb laten zien hoe dit examen in zijn werking gaat en wat ze bij SVMNIVO allemaal van je verwachten. Wellicht daarom ook dat mijn lach continue op mijn gezicht stond omdat ik exact wist wat er ging komen en mijn examen daardoor zo goed door liep.

Lieve Francine, ondanks dat ik vanwege mijn werk helaas maar 1 dag bij jouw heb kunnen meedraaien heb je me alsnog heel goed geholpen! Ik dank je voor je geweldige inzet en positieve vibes voor dit mooie vak.

Bij mij sta je hoog aangeschreven en ik zal jou aan iedereen aanbevelen die ook op examen moet!

Super bedankt voor alles!

Teun Brouwers KRMT, Verbrugge

Drie weken voor mijn examen had ik contact met Francine; of het verstandig was om een training bij haar te volgen. In dat gesprek werd me al snel duidelijk dat ik de hulp van Francine goed kon gebruiken.

Een week voor het examen had Francine toevallig nog een plekje vrij. Twee dagen in een sneltrein vaart door de examenstof gegaan, waarbij Francine heel goed de nadruk op de juiste plekken legt.

Met haar ervaring brengt zij heel veel materiaal en leerstof toch begrijpelijk over.
Na die training had ik nog maar 1 week tot mijn examen. Die hele week ben ik druk geweest met oefenen zoals Francine had aangegeven.
Dit was niet altijd even makkelijk, maar Francine is altijd per app beschikbaar en reageert echt snel op de vragen die je (ook in het weekend) hebt.

Zonder de hulp van Francine was het mij zeker niet gelukt.

Bedankt Francine, je bent een echte kanjer ! ! ! !

Ata Koycu KRMT

Het is een week geleden dat ik het meest bevrijdende mailtje van dit jaar heb mogen ontvangen; die van SVM NIVO met het bericht dat ik ben geslaagd voor de KRMT; WOOOOW.

Eind september heb ik een heerlijk weekendje gehad in Leiden. Een weekendje waarin ik heb genoten van de prachtige stad, een mooi hotel, maar vooral van al jouw kennis en kunde om mij voor te bereiden op het laatste onderdeel van de KRMT opleiding; de vakbekwaamheid.

Direct bij thuiskomst heb ik mij aangemeld voor het examen, want jouw enthousiasme is aanstekelijk! Met al jouw tips en trics heb ik mij maanden voorbereid, de brochure gemaakt, het visiestuk geschreven en uiteindelijk het examen afgelegd.

Dit hele traject stond jij letterlijk iedere minuut klaar om feedback te geven, een hart onder de riem te steken en mij te motiveren om door te zetten. Ik ging zenuwachtig het examen in, maar vooral zelfverzekerd. Waarom? Nou beter dan met jouw hulp had ik mij niet kunnen voorbereiden; dus kom maar op examinatoren!

Natuurlijk maakte ik fouten en was ik onzeker over de uitslag, want moeilijk is het hoor. En daar kwam dan na 2 weken het mailtje binnen in mijn inbox. Met mijn hart in de keel heb ik deze geopend op mijn telefoon, moest ik met zwetende handjes naar beneden scrollen om de uitslag te lezen… en jawel; dikgedrukt staat daar dan het meest magische woord GESLAAGD.

Nu een week verder voelt het nog steeds onwerkelijk dat ik gewoon geen boeken meer hoef in te zien, dat ik weer vrije tijd over heb en de studie spanning verdwenen is. Dit alles was zonder jou niet gelukt.

Ik ben je eeuwig dankbaar voor het totale pakket. De leuke training, het duidelijke studiemateriaal, alle steun, korte lijntjes en nouja gewoon wie je bent. Top! Ik zal je echt aan iedereen aanraden en wie weet tref ik je in de toekomst weer voor een vervolg, want tja… studeren blijft leuk.

Thx!

Het was fijn dat jullie mijn begeleiding naar vakbekwaamheid wilden zijn!

Lieve groet!

Sanne Nieuwenhuis KRMT, Nieuwenhuis - meer dan een makelaar

Lieve Hans & Francine,

Door de leerzame dagen in Leiden, de fantastische begeleiding van Francine, de waardevolle gesprekken met Hans, het gouden leer- en werkboek, de vele whatsappjes en al jullie handige tips ben ik ook geslaagd.

Eindelijk makelaar KRMT!

Ik zeg: DANK, DANK, DANK jullie wel!

Het was fijn dat jullie mijn begeleiding naar vakbekwaamheid wilden zijn!

Lieve groet!

Dyana vd Sluys KRMT

Lieve Francine en Hans,

Na de basistheorie en het aanvullend wonen te hebben afgerond via het IPD, ben ik samen met 4 studiegenoten terecht gekomen bij Francine voor het vakbekwaamheidsexamen. De lovende reviews en het prettige contact hebben ons hierbij over de streep getrokken en ik kan zeggen: dit is 100% de juiste keuze geweest.

Wat ontzettend blij ben ik dat wij dit via jullie hebben gedaan. Het contact was vanaf moment één goed, direct en duidelijk. De 2 daagse training voor KRMT bij jullie in Leiden was informatief en leuk. We kregen vooraf al allerlei informatie zodat wij ons konden inlezen, alvast konden gaan werken en in Leiden gerichte vragen konden stellen. Wat een verademing, de Francine Bijbel. Een gestructureerd, duidelijk boek met alle relevante informatie! Zonder jullie hulp, was dit nooit zo vlekkeloos verlopen.

Tijdens de training word je voorzien van snackjes en een heerlijke lunch verzorgd door Hans. Het tussendoor kunnen knuffelen met de 2 honden was voor mij dé kers op de taart.

Ook na de dagen in Leiden volgt intensief contact via mail en de app. Al je vragen kun je stellen en je huiswerk wordt goed nagekeken met nuttige feedback. Thuis moet je oefenen, oefenen, oefenen maar met Francine als hulplijn, is dit goed te doen.

Francine en Hans, wat had ik zonder jullie gemoeten? Dit was anders ongetwijfeld op een drama uitgelopen. Nu heb ik mijn KRMT in één keer in de pocket en heb ik een geweldig weekend gehad met mijn studiegenootjes in Leiden.

Dank, dank, dank en als ik ooit nog eens in Leiden ben zal ik zwaaien!

Ellen Eddema KRMT, Lefier

Na de afronding van de lessen basistheorie, aanvullend wonen en vakbekwaamheid bij het IPD in Utrecht was ik in februari 2019 helaas gezakt voor mijn Vakbekwaamheid.

Daarna werd  het toch behoorlijk lastig om de draad weer op te pakken. Ik keek tegen een enorme berg oude lesstof, info en trainingsmateriaal van IPD aan en wist gewoon niet waar te beginnen.

Daarom heb ik nog voor de 1-daagse X-training bij Francine gekozen om weer richting te krijgen! En die richting werd me door haar aangereikt! Op de trainingsdag was ik samen met maar 1 andere kandidaat, dus dat was een maximale focus en aandacht!

Ik ontving een dik en heel up-to-date leer – werkboek en in een hoog tempo werd ‘s ochtends “alles wat je moet weten” door Francine aangekaart en ’s middags hebben we de examengesprekken geoefend.

Francine is een zeer professionele en ook een strenge docent.  Er is bij haar geen ruimte voor “ja maar” want dat is er op het examen ook niet!

Als geen ander weet ze hoe het Vakbekwaamheidsexamen echt verloopt en ik denk dat dit door menig kandidaat volledig onderschat wordt.

Maar………. het volstaat niet met alleen haar training volgen. Thuis moet je echt veel tijd besteden aan het oefenen en herhalen, herhalen en oefenen waarbij Francine ook beschikbaar is voor al je vragen.

Gevraagd en ongevraagd blijf je tot op het moment van het examen op de hoogte van wat er maar relevant kan zijn. Echt helemaal super!

Ik kan alleen maar adviseren:  de tijd en het geld dat je besteedt bij het IPD voor de lessen Vakbekwaamheid kun je echt beter gebruiken voor een training bij Francine! Ik ging goed voorbereid naar mijn herexamen en ben nu wél geslaagd!

Met heel veel dank, diep respect en een gouden herinnering mag ik achter mijn naam KRMT zetten!

Vera Wichers KRMT

In 2018 besloot ik dat ik het roer om zou gooien om mijn droom achterna te gaan; ik word makelaar!

En dan begin je te zoeken naar opleiders. Ik heb een dagopleiding bij IPD gekozen voor zowel theorie als praktijkleer – vakbekwaamheid.

Wat waren die boeken en lessen bij IPD chaotisch en totaal niet to the point! Ik kwam om in de hoeveelheid. Maar met mijn drive bikkelde ik door, sommige vakken heb ik zelfs geen lessen voor gevolgd maar het zelf met thuisstudie gedaan. Elke morgen gewoon vroeg opstaan om zo nog een paar uren te kunnen studeren.

Toen ik in de richting van de examens kwam hoorde ik steeds vaker de naam Francine vallen.  Ik heb haar eerst gegoogled kwam op haar heldere website terecht en heb naar aanleiding daarvan samen met een studiegenoot een groepje van 4 studiegenoten geformeerd om Francine’s tweedaagse KRMT tempo training te volgen. Vakbekwaamheid heb ik bij IPD opleidingen afgezegd omdat ik daar totaal geen heil meer in zag.

“Hoe pak ik het op, wat kan ik alvast aan voorstudie doen op vakantie?”, dat waren mijn vragen vanaf het eerste contact en daarin is Francine altijd mijn coach geweest. Ik maakte op de training kennis met het zeer overzichtelijke leer- en werkboek van Francine, het werd een genot om op die manier te kunnen leren.

Onze training in Leiden was ook erg leerzaam en leuk want we kwamen met ons groepje van 4 uit het hoge Noorden en maakten er rond 3 oktober met ‘Leidens ontzet’ een gezellig weekend van.

Francine is heel direct en to the point, ze stoomt je klaar voor het examen. Haar lesmethodes, haar manier van lesgeven in kleine groepjes, het is gewoon heel fijn.

Ik kwam om in de informatie maar altijd zorgde Francine ervoor, ook na de training dat ik weer het overzicht kreeg als ik dat even kwijt was. Ik stuurde haar zelfs een foto van alle boeken op m’n bureau en kreeg direct omcirkeld terug in welke volgorde ik alles op moest pakken.

Voor mijn eigen zekerheid ben ik ook nog naar Hans gegaan voor zijn gesprekstraining, ook dat gaf me houvast en op ‘t examen heb ik regelmatig gedacht; Bedankt Hans!

Denk je dat je niks meer hoeft te doen na een weekend Leiden? Forget it! Het is oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Maar met Francine als 24/7 coach binnen handbereik. Francine en Hans stomen je in hoog tempo klaar voor het examen maar je moet het echt zelf doen!

En nu, ruim een jaar verder ben ik makelaar KRMT met een vast contract bij een groot makelaarskantoor in Assen. Mijn droom leek halverwege een nachtmerrie te worden maar vanaf vandaag is mijn droom werkelijkheid geworden, mede door Francine en Hans.

IN ÉÉN KEER GESLAAGD!

Dankzij Francine ben ik in één keer geslaagd na het volgen van haar 2-daagse KRMT Tempo training.

Het waren twee heel intensieve en leuke dagen.

Francine is altijd te bereiken via Whatsapp en zij reageert snel.

Kortom een superopleider!

Francine dankjewel!!

Jacqueline Slot vakbekwaam KRMT, Zwaan & Schouten Garantiemakelaars

Nadat ik de theorie diploma’s basistheorie had gehaald wilde ik meteen door om het praktijkleer wonen en vakbekwaamheid KRMT te halen.

De geleverde boeken van IPD waren niet door te komen; veel te uitgebreid.

Overal waar ik informeerde hoe anderen zich op het vakbekwaamheidsexamen voorbereidden hoorde ik de naam Francine Verbiest, ook bij VBO waar ik mij inmiddels had aangemeld.

Dus contact met Francine opgenomen en haar 2 daagse training eind Augustus 2019 geboekt. In een klein groepje hebben we 2 dagen super efficiënt gewerkt aan de voorbereiding op het KRMT examen.

Niks geen overbodige informatie, alleen maar zeer nuttige, samengevat in een leuk, makkelijk leesbaar leer- en werkboek. Zo kun je meteen Francine en Hans zelf ook goed omschrijven; geen poespas en zeggen waar het op staat.

In de tussentijd een hele goede tip van Francine gekregen om alvast met het praktijkleer wonen aan de slag te gaan. Ik kan hardop zeggen dat ik daardoor in 1x ben geslaagd. Daarna ben ik meteen gestart d.m.v. haar ebook’s met het schrijven van de visie en het maken van een brochure. Nadat ik deze had ingediend hoorde ik binnen 3 dagen al dat ik over 3 weken op examen zou kunnen!

Inmiddels waren mijn 2 trainingsdagen alweer even geleden, dus meteen contact opgenomen met Francine voor een gesprekstraining, gelukkig was er nog een plekje vrij. Door de eerdere 2 trainingsdagen en de gesprekken pal voor mijn examen 1 op 1 met Hans te oefenen ging ik redelijk ontspannen naar Nieuwegein

In mijn examen moest ik starten met het verkoopplan, ik kan iedereen adviseren om de tip van Francine op te volgen en dat verkoopplan door veel te oefenen je eigen format te kunnen dromen, dit scheelt heel veel tijd in het examen.

De examengesprekken verliepen zoals Hans had voorspelt en gingen redelijk. Achteraf had ik sommige dingen beter kunnen doen, maar dat is vaak op een examen.

Ik was overigens de eerste die vooraf de visie-presentatie op video via You Tube moest inleveren. Voor de examinator was dit dus ook nieuw maar mijn verdediging verliep prima.

Daarna 6 dagen in spanning gezeten totdat ik het bericht; GESLAAGD in mijn inbox zag..

Wil je goed voorbereid naar je examen gaan dan kun je het beste naar Francine en Hans gaan en vervolgens heel veel huiswerk oefenen, dan komt het zeker goed!

Frank Reede KRMT, next move makelaars

Het is gewoon gelukt. Ik ben voor mijn KRMT diploma geslaagd!!!!

Vastgoed vond ik altijd al interessant. In oktober 2017 kreeg ik de gelegenheid om weer te gaan studeren. Ik ben toen begonnen aan de basistheorie voor makelaar.

Bij elke module had ik het idee, dat er een tsunami over me heen kwam. Ik wist niets, mijn basisniveau was laag en ervaring, waar ik uit zou kunnen putten, had ik ook niet. Na het behalen van mijn basis-modules en daarna de specialisatie praktijkleer wonen, besloot ik naar Francine te gaan.

Francine, ik had al veel studiemateriaal van je gezien en aangezien ik makkelijker leer met plaatjes kwam ik naar jou toe voor vakbekwaamheid wonen. Ik vond het fijn om twee intensieve dagen te komen. Helaas kreeg ik het tsunami-gevoel  wel meteen weer.

Oké, een makkie zou dit dus ook niet worden, ondanks dat ik nu goed lesmateriaal had. Maar we werden ook door jou gewaarschuwd. Het zou weer keihard werken worden.

Dat is ook gebeurd. De brochure en het visiestuk waren een hele klus, maar wel leuk om te doen. Daarna feedback van jou en de maximale punten hiervoor gehaald voor het examen. Het begin was er.

Daarna flink gaan oefenen op het verkoopplan met verbeterpunten van jou. Toen gaan oefenen met onderhandelen, ik heb flink wat zogenaamde huizen verkocht thuis en ook niet verkocht (ik had thuis heel vervelende kopers, gelukkig heb je dat op examen niet).

Nog 1 keer naar Leiden gegaan om de puntjes op de ‘i’ te zetten in een gesprekstraining bij Hans.

Voor vragen kon ik altijd bij jou terecht en bij mijn medecursisten van de cursus. Daar heb je ook veel steun aan, zeker in de buurt van je examendatum. Kun je een keer tegen elkaar mopperen, hoeveel werk het examen voorbereiden is.

Toen het examen.

Geen verrassingen, alles kwam bekend voor. Gelukkig had ik goed naar je geluisterd en flink geoefend met het verkoopplan, anders had ik dat onderdeel qua tijd nooit gehaald.

Ze waren bij het SVM|NIVO aardig, maar het was niet makkelijk. Dan volgt het wachten op de uitslag. En nog eens wachten. Wat duurt dat lang, of lijkt dat lang?

En nu geslaagd.

Francine en Hans, hartelijk bedankt voor jullie hulp. Ik blijf op de hoogte via je facebookpagina, zodat ik meteen alle nieuwigheidjes weet.

Succes met het opleiden van andere KRMT makelaars!

Maja van Eerd KRMT

GESLAAGD!!

jullie bedankt voor alle ondersteuning!

René vd Heuvel KRMT

Eerst via een ‘grote’ opleider de cursus voor Vakbekwaamheid gevolgd, dit helaas zonder een helder beeld te krijgen van wat het examen Vakbekwaamheid precies inhoudt.

Vervolgens de twee-daagse KRMT Tempo training bij Francine geboekt en daarna was het voor mij wél duidelijk hoe het examen in elkaar zit en wat er van mij verwacht werd. Hiermee kon ik aan de slag om mij voor te bereiden op het examen.

Ook na de training kon ik terecht bij Francine met al mijn vragen. Haar terugkoppeling is super snel wat echt heel fijn is.

Dank Francine en Hans voor jullie steun en persoonlijke begeleiding.

Echt super!

Leendert-Jan Klap KRMT, W.F. Klap Makelaardij

Eind 2016 ben ik begonnen aan de KRMT-opleiding bij IPD-opleidingen. Dit was geen succes, beloftes werden daar namelijk niet nagekomen. Maar het positieve daarentegen is, dat ik Francine bij IPD-opleidingen heb ontmoet. En als dat niet was gebeurd had ik nu niet mijn KRMT-diploma ‘in the pocket’. Wat een geluk!

Het examen vakbekwaamheid wonen KRMT is pittig te noemen, vooral als je geen werkervaring hebt in de makelaardij. Francine heeft mij vanaf het begin zoveel vertrouwen gegeven dat ook mensen zoals ik, die niet in de makelaardij werkzaam zijn, kunnen slagen voor het examen. “Dat betekent wel hard werken” zei ze en dat had ik er graag voor over.

Na het halen van de Basistheorie Vastgoed ben ik afgereisd naar het mooie Leiden. Daar heb ik genoten van de trainingen die door Francine en later ook door Hans werden gegeven.

Zowel Francine en Hans zijn betrokken en adequaat in het overbrengen van de leerstof. Door hen worden alle puntjes op de i geplaatst. Je ontvangt handig leer- en lesmateriaal waarmee je je de stof eigen maakt. De tips en tricks en vooral persoonlijke aandacht van Francine zijn waardevol. Je wordt ‘klaargestoomd’ voor het examen.

Voor het examen heb ik mijn verkoopplannen door Francine na laten kijken en haar opmerkingen daarover ter harte genomen, totdat ik uiteindelijk de volgende opmerking van Francine onder mijn huiswerk zag: ‘K.E.U.R.I.G’.

Ik heb nog een extra gesprekstraining bij Hans gevolgd in augustus om het onderdeel ‘onderhandelingen’ beter onder de knie te krijgen. Die training 1 op 1 met hem was top!

Na deze trainingen had ik er gewoon zin in gekregen om het examen af te leggen. Ik had een goed gevoel bij de voorbereiding. En als dat gevoel goed is dan ga je met veel vertrouwen het examen in heb ik ervaren.

Mijn resultaat? Geslaagd!

Ik kan iedereen aanraden om naar Francine en Hans in Leiden af te reizen en de betrokkenheid, de kennis, de steun en het vertrouwen die zij je tijdens de trainingen aan je geven te ervaren.

Francine en Hans ontzettend super bedankt!

Mathilde Reinerink KRMT, mijn eigen makelaar

Hoi Francine,

Ik wil je laten weten dat ik superblij ben want ik ben geslaagd voor mijn KRMT vakbekwaamheid!

Ik wil je bedanken voor de fijne dagen en alle raad en daad van jou en Hans.

Ik vond het heel prettig! Je geeft een fantastische training. Dank voor alles! Je zult vast nog veel mensen helpen.

Kus voor jullie allebei.

Alexandra van Etten KRMT, Alexa Housing Agency

Het roer om!

Na 14 jaar als zelfstandige in het communicatievak werd ik nieuwsgierig naar mijn skills achter die horizon. Een blik op de markt, een rugzak vol ervaring en een stevige dosis werklust leken me de ideale uitgangspunten om verder te kijken dan mijn Zeeuwse neus lang is. En met succes.
Inmiddels heb ik mijn K-RMT op zak. Een bekroning op de jaren die ik geïnvesteerd heb in deze opleiding. De keuze die ik gemaakt heb vind ik zelf nog steeds stoer en uitdagend als moeder van drie opgroeiende kids!

Maar natuurlijk heb ik dit niet bereikt zonder de aanmoediging en het eeuwigdurende geduld van mijn geweldige gezin. ‘Mama is aan het studeren jongens, dus wij gaan ff de deur uit.’.. klonk het regelmatig thuis. Dankjulliewel!! En mijn ouders en schoonouders niet te vergeten…

Ook Makelaarskantoor Wisse Vastgoed en mijn collega’s bedank ik heel hartelijk voor het vertrouwen in mij als ‘groentje’ in de makelaardij. Een kundig en uitdagend leerbedrijf waar ik na het behalen van de basistheorie werd aangenomen en bij wie ik mijn carrière op velerlei gebied hoop te mogen voortzetten en uitbouwen.

En wie ik bij deze heel graag extra in het zonnetje wil zetten zijn Francine en Hans. Jullie hebben me laten inzien dat je gewoon moet DOEN. Francine verzorgt gedegen trainingen waarbij je alle ins en outs van de makelaardij in rap tempo krijgt ingepeperd. En durf eens aan jezelf te twijfelen bij deze ‘pitbull’… Aan inspiratie, aanmoediging en bakken vol vakkennis geen gebrek!
Hans, jouw bijdrage als gesprekstrainer was dat zetje in de rug om die laatste punten op de i te zetten. TOP!!

Het is een geweldige ervaring om te zien dat er deuren voor je open gaan als je je ergens voor inzet. En dat zal ik me bij elke voordeur blijven realiseren!

Ik kan iedereen die er voor wil gaan de examentrainingen aanbevelen. Francine en Hans bedankt!

Jinty Kleinepier-Van Os KRMT, Makelaarskantoor Wisse Vastgoed

De laatste hindernis voor het KRMT diploma, het pittige vakbekwaamheidsexamen.

Wanneer dan de mail vanuit SVMNIVO verschijnt met resultaat bekend, klopt je hart in je keel. Resultaat: Geslaagd

Een mooie mijlpaal bereikt, maar ik ben mij ervan bewust dat ik dit mede door de goede instructies en gesprekstrainingen van Francine en Hans heb behaald.

Geen enkele ervaring binnen de makelaardij dus de examentrainingen leken mij wel op zijn plaats. Nuchtere benadering en persoonlijke aandacht met heldere feedback heb ik gekregen. De aangereikte lesstof is zeer duidelijk en je krijgt begeleiding tijdens elke fase. Geen vraag is te gek en middels WhatsApp is Francine altijd bij de hand.

Ik kan iedereen die er voor wil gaan de examentrainingen aanbevelen. Francine en Hans bedankt!

Marijn Scheffers KRMT

Wat ben ik blij dat ik bij Francine en Hans terecht kwam voor vakbekwaamheid!

Ik was na 2 jaar bij een andere opleider totaal niet tevreden met de gang van zaken daar. Matig onderwijs in grote groepen met niet allemaal even gemotiveerde studenten. De communicatie m.b.t. de toekomst van de opleiding was bovendien slecht. De naam van Francine gonsde tijdens de opleiding veelvuldig door de klas.

Met nog één vak te gaan, Vakbekwaam Makelaar Wonen, besloot ik Francine te bellen. Ze was direct, eerlijk en kwam meteen to the point. Wat een verademing!

Binnen twee maanden zat ik met vier anderen bij Francine aan tafel, waar de lesstof in een heel fijn rap tempo, zeer verhelderend werd behandeld. Na die twee dagen wist ik exact wat me te wachten stond en met de vele tips en tricks van Francine kon ik me gaan voorbereiden op het examen KRMT vakbekwaamheid!

Naar dat examen toe hielp Francine me nog geregeld met het beantwoorden van mijn vragen via mail en WhatsApp. Ze reageerde altijd snel en accuraat.

Na nog een gesprekstraining met Hans, één op één, om het onderhandelings-en intakegesprek te oefenen, was ik er helemaal klaar voor! En wat denk je.. geslaagd!

Francine en Hans, heel erg bedankt voor het delen van jullie kennis en jullie enthousiaste en inspirerende manier van lesgeven!

Mede dankzij jullie mag ik mezelf nu K-RMT-er noemen :-)

In januari 2018 ben ik begonnen aan de opleiding KRMT. In december datzelfde jaar heb ik de basisopleiding afgerond en vervolgens gekozen voor de specialisatie wonen.

Omdat ik nog geen werkervaring had in de makelaardij, leek het mij een goed idee om met Francine te gaan zitten om me klaar te laten stomen voor het vakbekwaamheidsexamen. Het examen is een race tegen de klok. Zonder werkervaring en hulp van Francine is het vrijwel onmogelijk het examen te halen.

Het leek mij wat verstandiger om minimaal twee maanden werkervaring te hebben en nog een dagje extra langs Francine te gaan. Toen heb ik de mondelinge rollenspellen geoefend samen met Francine´s man Hans. Dit is erg prettig omdat je alle soorten vragen uit de basisopleiding kan verwachten op het examen. Daar hebben wij dan ook flink geoefend, dus dat gedeelte zat na afloop van die extra studiedag wel goed.

Toen ben ik ook nog met Francine gaan zitten om alle andere onderdelen te oefenen. Het is erg prettig dat Francine erg goed weet waar ze het over heeft en wat je op het examen kan verwachten. Francine heeft me erg duidelijk uitgelegd wat me te wachten stond en met veel zelfvertrouwen ging ik daardoor het examen in.

Wat ook erg prettig is aan Francine is dat je haar tot op de dag van je examen vragen mag stellen via de app, waar ze doorgaans erg snel op reageert.

Ook kun je je gemaakte opdrachten naar Francine sturen tot de dag van het examen. Bijvoorbeeld het verkoopplan (wat een groot onderdeel van het examen in beslag neemt) is een onderdeel wat wel goed voor te bereiden is.

Meerdere keren heb ik een verkoopplan naar Francine gestuurd, die zij vervolgens nakeek en waar nodig aanpaste. Na een paar keer zat het hele plan goed in m’n hoofd en moest dit onderdeel dus wel goed komen.

Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor het onderdeel visie. Nadat de thuisopdrachten gereed zijn, kijkt Francine ze na en geeft goede tips en verbeterpunten. Ook mijn PowerPoint presentatie zag er gelikt uit door haar input en tips.

Vanaf het moment dat ik Francine heb gevraagd voor hulp tot het moment van de examendag, stond ze voor me klaar. Francine heeft me erg veel zelfvertrouwen gegeven. Zonder haar had ik het KRMT vakbekwaamheidsexamen waarschijnlijk nog steeds niet gehaald.

Ik ben Francine en Hans erg dankbaar voor de goede hulp en zou ze dan ook zeker aanbevelen aan alle mensen die het vakbekwaamheidsexamen KRMT nog moeten doen.

Camil Kouwen KRMT, Hoekstra & van Eck Makelaars

Ik heb al mijn examens voor de basis theorie makelaar zoveel als mogelijk zelf voorbereid en gehaald….dat is eigenlijk prima gegaan…

Voor het vakbekwaamheids examen KRMT -wonen werd het toch wel wat anders…ik had geen idee wat mij te wachten stond.

Om toch maar het zekere voor het onzeker te nemen heb ik besloten om deel te nemen aan een examentraining van Francine.

Aangezien ik me heel erg kort voor mijn examen had aangemeld, heeft Francine geprobeerd om mij op afstand alvast zoveel mogelijk voor te bereiden op het examen en wat ik daarvoor nog moest doen..

Onwijs gelukkig maar, want zonder deze voorbereiding en training van zowel Francine als van Hans, had ik never nooit dit examen gehaald..

Ik had eigenlijk geen enkel idee wat er van mij verwacht werd en waar men op zou gaan letten en hoe zo’n examen eruit zou zien…

Het was even een hele kleine investering, maar dat is echt noodzakelijk om kans te kunnen maken op slagen..

Francine en Hans weten precies wat er in het vakbekwaamheids examen van je wordt verwacht en ze slepen je daar 100% doorheen ..

Het was in  2 woorden…”fantastisch” en “noodzakelijk”

John Balk KRMT, Boshem Wonen

Tijdens het doorlopen van de studie basis vastgoed veelvuldig de naam Francine Verbiest gehoord.

Om mijzelf beter voor te bereiden op het laatste examen – KRMT vakbekwaamheid – heb ik bij Francine ingeschreven voor haar tweedaagse examentraining want helaas, bij IPD opleidingen leer je echt niets!

Die training in Leiden was heftig!

Eerst denk je helemaal niks meer te weten maar langzaam aan bouwen Francine en Hans je kennis en vooral zelfvertrouwen op door middel van huiswerkopdrachten, heldere readers, mondeling doorzagen en heel veel nuttige tips en downloads op de website.

Wat ik vooral nooit zal vergeten zijn de attente App’s met raad, advies, antwoorden op mijn vragen en motiverende opmerkingen als ik het even niet meer zag zitten.

En ja, dan slaag je.Yes!

Dank jullie wel Francine en Hans! Jullie zijn echte toppers !!!

Bernadette Linck KRMT

Francine, Ik ben geslaagd voor mijn KRMT vakbekwaamheid, een diploma wat in de ‘makelaarwereld’ wordt gewaardeerd.

Ik had dit niet gered zonder die twee-daagse training die ik bij jou in Leiden heb gevolgd. Jij hebt mij en de andere 4 trainees echt een heel goede voorbereiding gegeven op dit examen.

Daar ben ik jou heel dankbaar voor en hopelijk blijf jij vakbekwaamheids kandidaten nog een lange tijd zo helpen!

Yolanda Nijenhuis KRMT, Rentmeesterskantoor

Door aanbevelingen over de positieve manier van lesgeven door mr Marcel Melgers had ik gevraagd of hij me bijlessen kon geven voor de eerste module van de specialisatie wonen: Praktijkleer.

Verder vernam ik van veel mensen uit de makelaardijwereld over Francine met de boodschap erbij dat zij in het geven van praktijklessen een van de betere was van alle opleiders.

En dat bleek zo te zijn want Francine heeft voor vakbekwaamheid KRMT een bijzonder unieke training ontwikkeld.

Door oa:

  1. Haar visuele wijze van lesgeven. Je zit niet naar saaie teksten te kijken en hierdoor onthoud je veel meer in korte periode. Precies wat een druk persoon nodig heeft!
  2. Doordat ze meerdere situaties al zelf heeft meegemaakt in de makelaarsbranche, kan ze heel ingewikkelde termen in verhaalvorm uitleggen.
  3. Haar lessen zijn interactief, waardoor je meer opneemt.

Door de inspirerende lessen van deze twee unieke docenten mag ik mij nu makelaar KRMT noemen!

Assad Khan KRMT

Tweeënhalf jaar geleden begon ik aan de opleiding makelaar. Gewoon om mijn kennis te verrijken en ik zie wel wat ervan komt.

Eerst heb ik bij IPD de basistheorie gehaald en daarna de overstap gemaakt naar Francine. Ik volgde haar al langer op Facebook en dacht gelijk als ik aan vakbekwaamheid toe ben, dan ga ik naar háár toe.

Ik heb bij het vak praktijkleer wonen een aantal medecursisten opgetrommeld en samen zijn we dit Francine-traject ingegaan. Ik heb hier echt nóóit spijt van gehad. Francine was er echt elke dag voor antwoorden en raad en daad.

Ik heb de hele opleiding gevolgd zonder enige werkervaring in de makelaardij, naast een (andere) baan. Met veel moeite heb ik een stageplek gevonden, want Francine raadde me aan praktijkervaring op te gaan doen voor mijn toekomst als makelaar én het komende examen.

Helaas heb ik nogal examenvrees en dan met name voor een mondeling! Ik had al bijna het vakbekwaamheids examen afgezegd, maar toen Francine dat van me vernam, heeft zij mij opnieuw bij de hand gepakt en me over de meeste spanning heen geholpen.

Als je boekt voor een training bij Francine, weet dan je dat je enorm gesteund wordt tijdens het hele proces naar je examen. Het is haar streven om iedereen er doorheen te slepen samen met haar Hans die een kei is in het 1 op 1 trainen van de examen onderhandelingen en gesprekken. Dus als je tijd én geld wilt besparen en échte coaches wenst, twijfel dan niet!

Francine en Hans ontzettend bedankt voor de luisterende oren, jullie tips, de rode pen, al het lesmateriaal, de lekkere lunch, jullie karakter, de hartelijk ontvangst, maar vooral het vertrouwen in mij. Ik ben zóóóóó trots op mijzelf, en ik weet, jullie ook op mij. Ontzettend bedankt, liefs Annette

Ik heb óók nog een tip voor starters: begin met de opleiding ARMT ipv direct het lastiger KRMT traject in te gaan en het is fijn als je al een poosje in de makelaardij werkt.

Annette de Boer - van Winsen KRMT

Mei 2017 ben ik gestart met de basisopleiding Makelaardij bij IPD, met veel zelfstudie en discipline heb ik me hier doorheen gestudeerd.

De meeste docenten waren niet op de hoogte wat je nu echt moest weten voor de toets. Gelukkig waren de examentrainingen van Marcel Melgers wel erg informatief, mijn complimenten voor de kennis van Marcel!!

Daarna hoorde ik van klasgenoten om het laatste deel van de opleiding bij Francine te volgen. En wat ben ik blij dat ik dát gedaan heb!

Francine is erg betrokken en motiveert daar waar nodig. Ze gaf me tips en steuntjes in de rug om steeds weer verder te kunnen gaan.

Ik heb totaal geen ervaring in de makelaardij, maar met de stappenplannen van Francine en héééél véééél door haar ondersteund oefenen heb ik vandaag het verlossende mailtje gekregen.

Ik ben in 1x geslaagd voor het KRMT vakbekwaamheidsexamen.

Francine, je bent een top vrouw!

Heel erg bedankt voor alles!

Ellen Buijvoets KRMT, Heeren makelaardij

Wat ben ik blij dat ik de namen Marcel Melgers (mijn rots in de branding gedurende de gehele basis opleiding) en Francine te horen kreeg. Na even op Francine’s site naar haar trainingen vakbekwaamheid KRMT gekeken te hebben ben ik er direct toe overgegaan om 2 dagen Leiden te boeken voor haar Tempo cursus.

Dag 1: We begonnen op de zaterdag morgen in Leiden en ik werd zeer vriendelijk ontvangen door de man van Francine: Hans. Onder het genot van een kop koffie kwamen de andere trainees ook binnen, en begonnen we direct aan de leerstof. Alles werd door Francine helder en duidelijk uitgelegd, en daar waar nodig werden ons direct de duimschroeven aangedraaid (pas hier op en let daar op!)

Er kwam veel nuttige informatie op me af die dag. Wat was ik moe na een dagje Francine maar ik ging wél met een goed gevoel naar huis.

Dag 2: Wederom prettig ontvangen door Hans en weer direct in hoog tempo van start. Francine werkt met handige sheets, steeds kwamen die met poppetjes ingerichte sheets van haar voorbij, die visuele manier van lesgeven van haar, dat onthoudt veel makkelijker! Dus naarmate de dag vorderde kreeg ik steeds meer vertrouwen in mezelf! Alles werd tot in detail door haar uitgelegd, je leert precies waar je op moet leren letten.

De weken erna bestonden uit: Oefenen, oefenen en ploeteren. Telkens weer werd ik door Francine met haar welbekende rode stift met de voetjes op de vloer terug gezet! En wederom: oefenen, oefenen, met Francine achter de mail als supervisor!

Vol spanning reed ik naar Nieuwegein voor mijn grote dag! Deze dag ging exact zoals me door Francine verteld was, dus niets was me vreemd, totaal geen onverwachte verrassingen, alles liep zoals zij had verteld.

Moe en vol spanning naar huis, en dan wachten op het resultaat. Na 2 weken kwam de verlossende mail.

Ik ben in 1 x GESLAAGD voor mijn KRMT vakbekwaamsheidsexamen!!!

Ik ben Francine, Marcel en Hans eeuwig dankbaar voor dit resultaat.

Arno van Nooijen KRMT, Vastgoed Totaal

Wat een jaar!

2018 afgerond als K-RMTer.

In 2015 ben ik gestart met de opleiding tot KRMT makelaar bij IPD. De basiscursus door veel zelfstudie binnen 1,5 jaar afgerond en dan komen de laatste loodjes.

Hoe haal je je praktijkexamen als 50 plusser zonder ervaring op een makelaarskantoor? Het antwoord is achteraf SIMPEL. Je belt Francine en doet wat ze zegt: Studeren oefenen, oefenen en oefenen.

Haar handout’s en je collega trainees uit haar kleine groepen stimuleren elkaar per WhatsApp. (Wij zijn inmiddels alle 3 K-RMTer). Zonder Francine en elkaar (Nikki & Quinten) was dit nooit gelukt.

Wat 2019 gaat brengen weet niemand, dit geldt voor mij persoonlijk ook voor het K-RMT diploma. Ergens zal deze opleiding van toegevoegde waarde zijn in mijn werk om mijn klanten nog beter en breder te kunnen adviseren. Begeleiding bij directe vastgoed beleggingen, of als aankoop makelaar van bestaande relaties.

Ik wens iedereen een (financieel) gezond 2019

Ik zou iedereen aanraden om de opleiding tot KRMT te volgen bij Francine.

Ze weet waar ze het over heeft en ze weet precies wat jij goed moet weten, leren en oefenen om te slagen voor het examen. Ze voorziet je van alle juiste informatie, helpt je op weg en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden of werk (heel snel) na te kijken en je goede feedback te geven.

Zo heb ik met hulp van Francine in 1 keer het examen gehaald, een heerlijk gevoel!

Bedankt Francine!

Marre Driessen KRMT, Synchro Wonen

Ik heb de opleiding makelaar KRMT bij IPD opleidingen gevolgd waar ik totaal niks aan had. Praktijkleer en Vakbekwaamheid waren totaal 10 lesdagen maar ik ging er niet eens naar 5 in totaal.  Op een gegeven moment gaf ik de hoop bijna op want ik vond de studie zo pittig. Ik kom zelf uit een totaal andere branche en door de lessen van IPD kwam ik maar niet vooruit.

Maar ik zo vernam zo hier en daar over Francine, zocht haar online op en kon gelukkig bij haar terecht. Haar energie en enthousiasme voor het vak is gewoon ‘Wauww’! Ze motiveert je enorm en steunt je echt in alles.

Háár begeleiding en handout’s hebben mij enorm geholpen vooral met de laatste loodjes. En zij helpt je niet alleen met de voorbereiding voor het vakbekwaamheidsexamen maar ook met tips voor je eigen ontwikkeling in de makelaarswereld.

Ik ben zóóóó enorm blij met haar hulp en begeleiding dat ik haar aan iedereen aanraad.  Francine steekt een vlammetje in je op waardoor je extra gemotiveerd raakt en zekerder van jezelf. Met veel trots mag ik zeggen: ‘Ik heb mijn studie met het KRMT diploma afgerond en dat allemaal met de hulp van Francine”

Francine nogmaals enormmmm bedankt voor al je hulp, steun en energie!

Jozanne Steenhuijsen KRMT

Toen ik aan mijn ARMT makelaars opleiding begon vond ik het best spannend want het was al een flinke tijd geleden dat ik in de schoolbanken had gezeten. Maar het is geen seconde saai geweest! Ik zat er gelijk goed in!

Opnemen van leerstof gaat bij mij, en ik merkte bij heel veel andere mensen in mijn klas, veel makkelijker als ik er beeld bij heb. Naast de leerboeken van de IPD maakte Francine elke les duidelijker door haar eigen presentaties die alle belangrijke punten van de lessen extra belichten.

Het duurde niet lang voordat de hele klas Francine “de poppetjesjuf ” noemde en zelfs de directie van IPD-opleidingen nam dat in een nieuwsbrief over ;-) Ze had bij elk onderwerp van die geestige GIF’jes en opmerkingen waardoor de lessen écht een stuk leuker werden en de leerstof goed bleef hangen.

Uren belangeloos werk zat er in haar presentaties en handout’s die we na elke les van haar ontvingen maar wat hebben die ons enorm goed geholpen. Als er een onderwerp was waar wij extra vragen over hadden? Dan had Francine in de volgende les voor ons speciaal een aanvullende presentatie klaar.

Ik kan de lessen van Francine bij ie-de-reen aanraden. Los van die mooie presentaties is haar manier van lesgeven humoristisch en ad-rem. Ik heb me geen moment verveeld. Na de lesperiodes zat ik nog met een paar onderwerpen in de knoop.

Francine gaf voor haar leerlingen met vragen extra examen trainingen in haar kantoor in Leiden waar ik vlak voor mijn examen met nog twee mede studenten 1 avondje ben geweest en daardoor het examen positief tegemoet ging!

Lieve Francine, ik ben in 1 x geslaagd, jij bent een topper en mocht ik ooit voor mijn KRMT vakbekwaamheid willen gaan, ga ik deze lessen zeker bij jou volgen!

Stephanie Mouissie ARMT, de Leader Groep

Een opleiding makelaardij volgen bij Francine is oprecht een absolute aanrader!

Ze weet er ontzettend veel vanaf en heeft de gave deze op haar eigen heerlijke Leidse humor over te brengen. Haar uitleg is duidelijk en daarbij heeft ze haar eigen handout’s ontwikkeld, waardoor je er een goed visueel beeld bij krijgt.

Haar energie gaf mij de boost en drive door te gaan, ook als het even moeilijk was.

Kortom, gewoon doen! Een betere lerares is er niet.

Sindie van Zijderveldt ARMT

Francine, ik wil jou enorm bedanken voor alle informatie, extra mailtjes, appjes en vooral je betrokkenheid bij mijn leerproces naar het examen vakbekwaamheid KRMT. Geweldig was dat!!

En alles wat je voor ons deed staat eigenlijk totaal niet in verhouding tot slechts die ene dag dat ik, samen met 3 medestudenten, bij jou in Leiden ben geweest. Ik wil daarover nog wel zeggen dat ik op die dag meer concrete en bruikbare info heb gekregen dan van IPD tijdens de gehele opleiding! Jij werkt zo praktisch (daar houd ik van!) en concreet dat het heel gemakkelijk studeert.

Dat je me op de avond voor mijn examen nog even een appje stuurde om me succes te wensen en nog snel weer de laatste info die jij bij elkaar gesprokkeld had doorgaf geeft alleen maar aan hoe betrokken jij met je studenten bent.

Echt heel, heel erg bedankt, I owe you one!

Francine haar aanpak en lessen kunnen in een aantal woorden zeer duidelijk worden omschreven: Doelgericht, gemotiveerd en met het oog op 100% kans van slagen!

Francine werkt to-the-point en laat hierbij de lessen niet afglijden naar onderwerpen of vragen die niet van toepassing zijn.

Haar focus ligt puur op die kennis gericht die nodig is om goed klaargestoomd naar het vakbekwaamheidsexamen te gaan en tevens ook voorbereid te zijn op het verloop van deze dag.

Aanwezig zijn in Francine haar lessen gaf effectief het gevoel een grote meerwaarde te ontvangen om volledig voorbereid te zijn op het praktijkexamen voor KRMT makelaar. Bedankt Francine, voor je goede ondersteuning en veel succes met lesgeven in de toekomst!

Roxanne van der Eijken KRMT, Ludo van der Eijken makelaardij

Toen ik mijn ARMT opleiding ging volgen had ik het geluk dat ik vanaf de eerste dag bij Francine in de klas terecht kwam. Haar enthousiasme, humor, directheid en visuele manier van uitleg gaf mij vanaf het eerste moment vertrouwen dat ik de examens ging halen.

Francine is duidelijk, doelgericht, heeft een enorme vakkennis en wil het beste voor haar leerlingen. Een aanrader voor iedereen die de opleiding KMRT of ARMT wil  volgen. Ik heb dankzij Francine mijn diploma binnen 2 maanden volledig afgerond en alle certificaten gehaald in 1 keer.

Een tien voor Francine!

Yasmin Meijer ARMT, JRS makelaars

Francine heeft mij geholpen met de begeleiding naar het vakbekwaamheidsexamen KRMT.
Haar vele hand-outs, examentips en de 3 uur X-training in Leiden hebben ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerd naar het examen ging. Ik wist zo precies wat ik kon verwachten en mede door Francine’s hulp ben ik in 1 keer geslaagd voor het vakbekwaamheidsexamen.

Ik ben zo blij dat ik Francine ben tegengekomen zonder haar hulp was mij dit nooit zo goed gelukt. Ik raad iedereen die het examen nog moet behalen aan om de training bij Francine te volgen.

Nogmaals bedankt Francine voor al je hulp!

Willeke Brood KRMT, Andre Brood Makelaars

Francine heeft mij klaargestoomd voor het vakbekwaamheidsexamen KRMT en daar ben ik haar heel dankbaar voor. De training die ik op een zaterdag bij haar in Leiden kon volgen was pittig, maar zeer informatief en leerzaam.

En nog voordat ik thuis was had ik alle documentatie over de training al van haar in mijn e-mail ontvangen en kon ik er direct mee aan de slag. Haar begeleiding tijdens het maken van mijn brochure en visiestuk was erg fijn; ‘Kritisch en eerlijk dus daar had ik ook wat aan!’

Toen de uitnodiging kwam voor het mondelinge examen was ik zo nerveus dat Francine op een avond nog één keer het examen van A tot Z met mij heeft doorgenomen. Dat was zo fijn! Daardoor ging ik met genoeg zelfvertrouwen richting het examen en scoorde daar 75 van de 80 punten!

Francine ik ben heel erg blij met jouw hulp, eerlijkheid, handige tips en goede adviezen! Keep going!!!

Marja Blokland KRMT, Villex wonen

De toch al pittige opleiding tot Kandidaat Makelaar eindigt met het deel: Vakbekwaamheid praktijkexamen. En zoals de aanhef al doet vermoeden moet je de geleerde stof in de praktijk gaan brengen. Dit is niet gemakkelijk en geeft veel studenten de kriebels.

Juist hier ligt de kracht van de lessen van Francine. Ze leert je op haar eigen creatieve manier waar je je aandacht op moet vestigen en hoe je je tijdens dit examen moet gedragen. Alle valkuilen passeren de revue. Door haar enthousiaste manier van vertellen en de vele praktijk voorbeelden die langs komen bouw je genoeg vertrouwen op om dit examen met goed gevolg af te leggen.

Los daarvan staat dan ook nog eens de informatie die je opdoet om een vliegende start als kandidaat makelaar te maken. Mede dankzij Francine heb ik binnen het jaar de opleiding positief afgerond.

En de lessen waren nog gezellig ook !!!!!!!

Francine heeft mij positief verrast door haar vakkennis en ervaring met mij te delen op het moment dat ik zelf de opleiding KRMT volgde.

Zij is direct, duidelijk en doelgericht en dat waardeer ik zeer. Door haar inbreng ging ik veel beter voorbereid naar het eindexamen en scoorde een ruime 9.

Haar tips komen mij nog vaak van pas, bijvoorbeeld bij de verkoop van de door ons bedrijf ontwikkelde en te bouwen appartementen bij de Meelfabriek in Leiden

Edwin Zwart BBE - BBA + KRMT, Technisch directeur bij Van der Wiel Bouw

Nadat ik mijn basistheorie en aanvullend wonen in 2017 succesvol had afgerond wilde ik natuurlijk ook opgaan voor de HET praktijkdiploma. Francine was mijn leermeester die met aanschouwelijk onderwijs voor dit assessment de puntjes op de i zette.

Iedere lesdag werd 1 thema behandeld: met praktijkervaring, handouts én beeldmateriaal verlevendigd en toegelicht. De proeve van bekwaamheden (verkoopbrochure en visiestuk) werden desgewenst door haar van kritische voetnoten voorzien en vlak voor D-Day ben ik nog een keer naar haar kantoor in Leiden getogen voor een opfrisavond.

Het uiteindelijke drie-en-een-half durend examen viel mij reuze mee en ik slaagde met vlag en wimpel. De vlag is voor mij, de wimpel voor Francine!

Herbert Smit KRMT, RE/MAX

Enthousiasme, niet uit te putten vat vol kennis, daar staat Francine voor. Ik leerde haar bij toeval kennen via haar Facebookpagina (echt een aanrader, volgen dus) waar ze tips en informatie post voor haar leerlingen mbt de leerstof ARMT en KRMT. Oh, wat was die saaie stof opeens leuk met al haar vrolijke kleuren en poppetjes!

Nadat ik vastliep op mijn visiestuk heb ik haar hulp ingeroepen door een email naar haar te sturen vanuit de gedachte: ‘Nee heb je, Ja kun je krijgen’. En na enige minuten (!) zat haar reactie al in mijn mailbox. Francine heeft mij vanaf dat moment aan de hand genomen tot aan het vakbekwaamheidsexamen KRMT. En, ik ben in één keer geslaagd dankzij de support, steun en het enthousiasme van Francine!

Louise Padmos KRMT, Padmos makelaars

Francine, jouw inzet, lessen, de hand-out’s en je online hulp waren een enorme steun bij het halen van mijn diploma. Ik ben blij dat ik jou heb leren kennen!

Stef Sas KRMT

Hoe leuk kan studeren zijn? Mijn oud-collega Francine kan saaie wetsartikelen omzetten in fraaie heldere afbeeldingen. Het resultaat mag er zijn. Een win/win situatie voor de cursist. Door te slagen voor het diploma en op een pakkende enthousiaste wijze de lessen volgen. Daarom, studeren kan ook leuk zijn.

Dank je wel Francine. Ga zo door.

Derk de Bes, docent, Fiscaliteiten & Vastgoed Economie

Na vele uren van zelfstudie en theorie-examens was ik eindelijk toe aan de laatste stap op weg naar mijn KRMT registratie, het praktijkexamen Aanvullend Wonen Vakbekwaamheid. Aangezien mijn praktijkervaring met name op het gebied van vastgoedmanagement en verhuur ligt, zocht ik iemand die mij kon voorbereiden op dit, met name op koop gerichte examen. En dan het liefst in één dag, want er moet daarnaast ook gewoon gewerkt worden.

Zo kwam ik bij Francine in Leiden terecht. Zij heeft mij in één dag vol energie klaargestoomd voor het examen, dat ik één week later in één keer heb gehaald.

Haar roem was haar al vooruit gesneld en gelukkig kreeg ik ook les van Francine!
Met haar super duidelijke powerpoints en het hameren op normaal Nederlands, dus geen ‘woning-die-welke’ en dat soort constructies, stal Francine ook mijn hart.

Kortom: ik beveel Francine van harte aan.

Nicolette Bartelink KRMT

Ik heb Francine Verbiest leren kennen tijdens mijn studie Makelaar en Taxatie en vind haar een gedreven en prettig mens waar je op kunt bouwen. Eerlijk en Oprecht.

Kortom iemand waar ik zaken mee zou willen doen.

Francine was mijn docente Vakbekwaamheid Aanvullend Wonen K-RMT.
Francine als docente te hebben is een feestje. Haar enthousiasme is fantastisch en werkt aanstekelijk. Door haar manier van lesgeven, met veel humor en beeldmateriaal maar ook scherp en kritisch, word je goed voorbereid op het examen.

Haar extra studiemateriaal in de vorm van de Hand-outs zijn duidelijk en prachtig; daar word je echt vrolijk van. Het is gewoon heerlijk om vanuit deze heldere hand-outs de soms taaie stof eigen te maken. Ik kan oprecht zeggen dat ik het jammer vond dat de lessen waren afgelopen. Francine bedankt, mede dankzij jou heb ik het examen vakbekwaamheid met goed gevolg afgelegd.

Anita Meekel KRMT, Bröring Makelaars

Echt een makelaar waar er geen twee van bestaan, geen 2.0 maar 3.0, via haar al twee objecten gedaan.

Bijzonder creatieve manier van werken, echt een aanrader !

Ik heb Francine leren kennen tijdens de KRMT opleiding die we samen volgden. Al vanaf dag 1 een opvallende verschijning! Het duurde ook niet lang voordat we contact kregen en ik studievriendinnetjes werd met deze toffe dame! Altijd aanwezig, altijd op de hoogte van alles, altijd zat zij overal boven op en zij was altijd super sociaal naar iedereen toe! Samen hebben we heel wat uurtjes bijlessen gevolgd, studie dates gepland en extra informatie uitgewisseld, zodat we alle examens snel hebben gehaald!

Het verbaast mij niets dat Francine nu zelf aan de slag is als docente! Carriere-technisch heeft zij al meerdere levens achter de rug. Ik heb (nog!) geen les van haar mogen hebben, maar ik weet uit ervaring dat zij er voor zal zorgen dat al haar studenten van de nieuwste feiten op de hoogte zijn, extra studiemateriaal toegespeeld krijgen en goed voorbereid de -toch wel pittige- examens in zullen gaan!

Wendy Latjes Newhouse , Real Estate Agent

Ik heb Francine leren kennen als een erg gemotiveerde en inspirerende professional die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Ze is zeer relatie- en doelgericht maar verliest nooit de menselijke kant uit het oog. Ik ben blij dat ik met Francine ideëen, kennis en ervaringen heb kunnen uitwisselen.

Bas Zaadnoordijk RMT, Hein Makelaars Team

‘Wat hebben Robbert Dijkgraaf en Francine met elkaar gemeenschappelijk?’ Antwoord: niets. Zij zijn allebei uniek. Beoordeel zelf en een wereld gaat voor u open.

Zo heb ik ook de lessen van Francine ervaren. Nu u nog!

Richard Cranendonk, docent

Francine, via deze weg nogmaals hartelijk dank voor het onderwijs! Ik mag me dankzij jouw enthousiaste en beeldende manier van lesgeven nu KRMT noemen!

Wie van jou les krijgt mag zich verheugen op veel( heel veel) informatie maar wel op zo’n manier gebracht dat het bleef hangen!

Vaak met veel humor!

Yvonne Korshuize KRMT, Stuivenberg Makelaardij

Als docent makelaardij schrijft Francine geheel op haar eigen wijze lesmateriaal om haar leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen én de praktijk. Daarbij diept ze de stof volledig uit en maakt ze ingewikkelde vraagstukken begrijpbaar. Ze heeft één doel: Mensen enthousiasmeren en vooral helpen.

Heeft ze vragen over deelgebieden die ze (in haar opinie) niet voldoende beheerst, dan zoekt ze verdieping. ook binnen mijn vakgebied. Mijn kennis en kunde van vastgoedstyling en fotografie heeft ze opgezogen om het vervolgens aan te kunnen reiken aan aankomend makelaars.

Als ik vragen heb over makelaardij gerelateerde zaken voor mijn cursisten Vastgoedfotografie, is Francine dé persoon bij wie ik aan de bel trek. Zo fungeren we regelmatig als elkaars klankbord om uiteindelijk de kennis van onze leerlingen op een hoger niveau te brengen.

Nicolet Groen interieurfotograaf – docent vastgoedpresentatie – auteur, Nicolet Groen | Specialist in Vastgoedpresentatie

Francine geeft de lessen vakbekwaamheid met hart en ziel. Het kan het niet anders dan dat er emoties bij komen kijken. Leerlingen hebben met plezier haar lessen gevolgd en vinden het jammer om weg te gaan, net zoals ik. Dan is leren inderdaad “lol” met de tips die Francine geeft. Zo deelt zij o.a. via haar Facebookpagina regelmatig vragen over de lesstof. Vaak tips, soms vragen, na een paar dagen volgen de antwoorden. Ook leuk om te volgen als je je diploma al hebt. Zo blijf je bij. En de cadeautjes die zij dan naderhand nog even stuurt per wetransfer…..

Helemaal top.

Netty van der Burg KRMT, De Hanzestad Makelaar

Ik heb Francine leren kennen tijdens de opleiding KRMT via IPD opleidingen. We hebben avonden samen zitten oefenen en ons door veel boeken heen geworsteld. Helaas moest ik voortijdig stoppen, Francine ging door en haalde het diploma met vlag en wimpel.

Zij wist dat het bij mij bleef knagen dat ik de opleiding niet had af kunnen maken. Zij heeft mij op een gegeven moment weten te motiveren om het tóch weer op te pakken. Moest namelijk wel weer opnieuw beginnen, meerdere certificaten verlopen immers na 3 jaar.

Francine heeft via IPD geregeld dat ik de lessen kon volgen bij Marcel Melgers, na haar vertrek nog eenzaam de enige topper bij het IPD! Binnen anderhalf jaar had ik een voor een alle examens weer “in the pocket”.

Toen pas begon het echte werk. Mijn voorbereiding op het vakbekwaamheidsexamen KRMT. Francine heeft mij in één keer door het hele examen heen geloodst. Zij weet precies waar je op moet letten, zij kent alle kneepjes en heeft een enorme berg goede tips. Bijvoorbeeld je teennagels lakken! Wat dát precies met examen te maken heeft? Ja, dáár kom je alleen achter als je haar lessen volgt. Doen!!

Ik ben haar eeuwig dankbaar.

Ik ben blij dat ik een training bij Francine gevolgd heb! Zij gaf mij vooral veel inzicht in hoe het examen eruit ziet en wat ik aan voorbereiding te doen had. Vervolgens heb ik 2,5 week zo ongeveer al mijn vrije tijd (naast mijn gezin) in die voorbereiding gestoken.

Niet voor niets want nu mag ik mij KRMT’er noemen!

Dank je wel Francine, voor al je info en WhatsApp begeleiding en ik hoop voor andere kandidaten dat je nog een hele tijd met je fijne trainingen door gaat!

Gemma van Leeuwen KRMT, van der Sijs makelaardij

Geslaagd! ik ben zo opgelucht en blij!

Ik had me geen betere voorbereiding kunnen wensen voor mijn vakbekwaamheid examen dan bij Francine! Haar beeldende manier van lesgeven spreekt mij erg aan en zorgt ervoor dat de stof ook echt blijft hangen.

Zelfs via de app kreeg ik de laatste ontwikkelingen op het gebied van de makelaardij door. Haar betrokkenheid en duidelijkheid hebben er bij mij voor gezorgd dat ik scherp bleef.  Haar lessen vlogen voorbij en mijn marker stiften zijn nog nooit zo snel leeg geweest

KRMT via Francine? Een absolute aanrader!

Sofie Dijkhuizen KRMT, makelaarskantoor van Stralen

Na een aantal jaar keiharde studie, was de tijd aangebroken dat ik dan eindelijk voor mijn vakbekwaamheidsexamen KRMT op mocht. Over mijn visiestuk had ik al een idee en dankzij een mede cursist daarvoor ook al een opzetje gemaakt.

Maar dat examen was toch wel een dingetje, want hoe moest ik dat verder aanpakken en hoe zag dat examen er dan uit? In het begin had ik een deelcertificaat behaald via IPD, dus ik trok de stoute schoenen aan en mailde IPD. En dat is mijn allerbeste keuze ooit geweest want hier zat niet zomaar een docent, Nee hier zat een ware tijger met haar hart op de goede plek en haar naam is Francine.

Door Francine’s inzet mocht ik halverwege de cursus instromen en werd ik in korte tijd ‘even’ klaar gestoomd voor dit examen. En hoe! Werkelijk alles kwam aan bod en niet alleen de examenstof, nee, zelfs hoe ik moest zitten en wat ik aan moest trekken naar het examen!

Dankzij Francine had het examen dus geen enkele verrassing voor mij en ben ik met vlag en wimpel geslaagd. Maar je moet niet verwachten dat je achterover kan zitten en dat Francine het je allemaal wel eventjes aanreikt. Alleen als je de bereidheid hebt keihard eraan te werken en het écht wil halen. Dan heb je maar 1 iemand nodig en dat is Francine!

Francine, nogmaals hartelijk dank voor alles!

Rianne de Wit KRMT, Mantel Makelaars

Hoi Francine,

Ik wil je heel erg bedanken voor de fijne lessen die ik klassikaal volgde en waarin jij onze docente was. Na een half jaar pauze genomen te hebben en met oog op de komende wijzigingen 18/19 in de KRMT-opleidingen heb ik de draad weer opgepakt en mijn visiestuk afgemaakt.

Op internet kwam ik tegen dat je in Leiden cursussen geeft. Zodra mijn examendatum gepland stond heb ik direct een examentraining bij je ingepland. Wat een leerzame avond!

Met heel, heel veel informatie, en erg fijn om zo klaargestoomd te worden voor het vakbekwaamheids examen. Met heel veel enthousiasme geef jij deze trainingen en dat maakt je trainees extra gemotiveerd om nog even door te knallen naar de laatste loodjes.

Gelukkig werk ik al 3 jaar in de makelaardij (tip voor anderen!), want anders lijkt het examen me nog veel moeilijker.

Heel veel succes Francine en ik ga iedereen aanraden om een training bij jou te boeken!

Sandra Nielen-Vessies KRMT, Teer Makelaars

In 2016 ben ik gestart met de opleiding KRMT in het kader van een door mijzelf gekozen omscholingstraject. De kwaliteit van lesgeven bij het opleidingsinstituut waar ik mijn opleiding volgde was helaas ver onder de maat.

Ik heb grotendeels op eigen kracht en door middel van zelfstudie het diploma basistheorie taxateur o.z. behaald en ook de theorie aanvullend wonen. Totdat ik voor de laatste hobbel, het vakbekwaamheidsexamen KRMT, kwam te staan. Het spreekwoord ‘als de nood het hoogst is, is de redding nabij’ kwam voor mij in de vorm van Francine!

Francine was de eerste docente die haar lessen echt gaf vanuit de praktijk. Helemaal gericht op het klaarstomen van haar leerlingen voor dit specifieke examen. Met haar heldere ‘no nonsense’ aanpak en de nodige humor heeft zij mij getraind om het examen met vertrouwen tegemoet te zien.

Francine’s methode van lesgeven heeft voor mij perfect gewerkt! Mede dankzij haar mag ik mezelf nu Kandidaat Register Makelaar Taxateur (KRMT) noemen.

Geraldine Schouten KRMT, ERA vb&t Makelaars

Voor mijn vaktest KRMT heb ik het geluk gehad dat ik les heb gehad van Francine Verbiest. Dankzij mijn uiterste inspanningen en vooral hààr manier van les geven ben ik in 1 keer geslaagd.

Ik dacht dat ik het allemaal wel ff zou doen met mijn ervaring als makelaar maar alle tips en trucs die je gedurende de training bij Francine krijgt heb ik allemaal nodig gehad.

Francine, nogmaals bedankt voor alles!

Jean Michel van Meersbergen KRMT, ERA vb&t Makelaars

Francine is een kei in het netwerken en in haar manier van communiceren. Door haar manier van communiceren ontsluit ze op inspirerende wijze veelal nieuwe wegen.

Gecombineerd met een feilloze logica en een “to-the point” uitlegvaardigheid, charme weet ze de meest saaie stof as thriller te presenteren. Je blijft luisteren.

mr Tatjana Dreiling, mr Tatjana Dreiling

Francine heeft een paar jaar voor Sleutelstad.nl de veelgelezen rubriek Hakketak verzorgd.

Leuke menselijke gesprekken met bekende en soms juist onbekende Leidenaren. Mensen uit de Politiek, het bedrijfsleven en de culturele sector werden op een menselijke manier door haar geportretteerd.

De artikelen werden steeds enthousiast ontvangen en er was doorlopend een wachtlijst van mensen die ook graag wilden figureren.

Chris de Waard, Sleutelstad

Ik slaagde in één keer voor het mondeling examen Vakbekwaamheid door slechts vier (groeps)lessen te volgen bij Francine. Hierdoor wist ik precies wat er van mij op de dag van het examen verwacht werd, bereidde ik mij terdege voor en wist ik direct na afloop van mijn mondeling direct dat het wel goed zat.

De feedback die ik van Francine op mijn visiestuk én presentatie kreeg hielpen mij bovendien aan het eindcijfer 8!

Sonja van der Chijs KRMT, Van der Chijs makelaardij

Hi Francine,

Kreeg vanmiddag bericht dat ik ben geslaagd voor de praktijktoets ARMT. Ben echt superblij dat ik nu mijn diploma heb! Nu ga ik op zoek naar een leuke baan bij een makelaarskantoor in het Gooi.

Ik kijk met veel plezier terug op je leuke en leerzame lessen waar ik veel aan heb gehad. Ook je fijne handout’s en examentips heb ik tot het laatste moment gebruikt.

Bedankt voor alles!

Frederike van Eldik, ARMT

‘Ik heb het KRMT-register gehaald!’

Maar: Man, man, man wat een ’n Bumpy-Road om er te komen. Het vak makelaar is waanzinnig mooi. Vroeger een beschermde titel en sinds 2001 vrijgegeven met als gevolg dat iedereen ‘zomaar’ over steentjes mag praten. Daarmee bedoel ik dus zonder kennis en kunde voor opdrachtgevers hun huis verkopen, of mensen de aankoop van hun leven laten doen. Daarom heb ik destijds eerst de ARMT-opleiding gedaan en direct daarna heb ik de KRMT-opleiding gevolgd.

Bij de opleidingsinstituten zit erg veel verschil vwb de kwaliteit van de docenten. Ik koos voor mijn gemak een instituut dat lesgaf in mijn woonplaats. Maar de meeste docenten hadden helaas niets te bieden. Het werd daarom uiteindelijk een zelfstudie, niets meer en niets minder.

Wat was ik daarom blij met Francine! Wàt een verademing! Door haar persoonlijke ervaring weet zij precies wat er van je verwacht wordt. Francine geeft met haar lessen en handout’s exact aan waar mogelijke valkuilen zitten en welke zaken je absoluut NIET over het hoofd mag zien.

Tijdens haar lessen dacht ik vaak: ‘Gaat het zo ver?’ Ja, het examen gaat echt ver. Persoonlijk vind ik het bizar, wat er aan kennis van een kandidaat-makelaar wannabe in hoog tempo verwacht wordt!

Heel bewust koos ik voor het makelaar worden mèt een registerinschrijving, dus verplicht een opleiding volgen. Je doet je stinkende best om al die kennis op te slaan en je alles eigen te maken, maar het SVM NIVO acht het noodzakelijk de studenten al in de theorie examens voor de basisopleiding te toetsen op totaal onbelangrijke zaken en geneuzel. En het vakbekwaamheidsexamen moet voltooid worden binnen een belachelijk tijdsbestek. Woest maakt het mij, hoe er wordt omgegaan met hardwerkende en daar tussendoor studerende mensen.

Als makelaar ben ik gewend minstens een uur te reserveren om een waardebepaling uit te voeren. Naast een gesprek met de verkopers, loop je rustig het te verkopen huis door, maak je je aantekeningen, ga je op kantoor alles wat je kunt vinden, opzoeken vwb bestemming, grondgesteldheid, referentie-objecten en noem alles maar op. En dán pas ga je een plan uitwerken. Op het examen moet dit allemaal binnen 90 minuten af zijn met nog twee mailcorrespondenties erbij. Natuurlijk krijg je veel informatie aangeleverd, maar dit is totaal iets anders dan in de praktijk. Ik blijf het te gek voor woorden vinden, maar …..

Francine is je redding!

De lessen van Francine geven je echt houvast voor het examen, hoe het examenbureau doet en denkt en wat zij van je verwachten.  Francine bespreekt alle facetten van het examen luid en duidelijk in haar lessen en je lacht je ook nog eens slap om al haar opmerkingen ondersteunt door die vrolijke witte poppetjes! Juist dáárom blijft alles ook zo goed hangen.

Op de videobeelden die tijdens mijn examen bij het SVMNIVO gemaakt zijn heb ik vast zo af en toe, tussen de stress door, een glimlach op mijn gezicht als er weer een ‘Francinege-opmerking/antwoord’ opborrelde bij een bepaalde vraag.

Dank, dank, dank daarvoor Francine!

Desirée Bakker-van Duren KRMT, Voerman Greve Makelaardij

Ik heb Francine leren kennen als een zeer bevlogen en kundige docente, maar bovenal ook als een echt mensen-mens. Geen moeite is haar teveel en altijd zeer geïnteresseerd in haar medemens. En waar ze kan helpen, zal ze het niet laten!

Haar zelfgemaakte hand-outs vatten de kern van de stof glashelder samen en de plaatjes geven in 1 oogopslag de essentie weer, zodat je het nooit meer vergeet.

Haar tomeloze energie werkt aanstekelijk en nog steeds moet ik aan haar uitspraken of ezelsbruggetjes denken bij sommige werkzaamheden die ik doe….

Kortom: Francine blijft hangen….

Erna van Dijk KRMT, Ilse Millin Makelaardij

Ik heb Francine leren kennen als zeer toegewijd docente makelaardij. In een klas met wat pech troffen we op enig moment Francine die de hele club op sleeptouw nam en ons ietwat vertroebelde beeld weer glashelder kreeg. Met behulp van haar onmiskenbare HandOut’s met witte mascottes zijn bouwkunde-vraagstukken helder geworden en heeft publiek- en privaatrecht structuur gekregen.

Mijn persoonlijke samenvatting der samenvattingen vind ik haar HandOut van de ‘Vraag-Maar-Raak-Dag’; Een waardevolle bundel met alle speerpunten van de hele opleiding in één bundel.

´Onderschat de examens niet´, ´Ga niet op goed geluk examen doen..!´, met dat ons meegegeven, worden haar studenten op scherp gezet. Haar examentrainingen in Leiden hebben mij nog goed geholpen de laatste puntjes pal voor het examen op de i te zetten. Dank daarvoor…!

Edith Bakker ARMT, Hopman ERA Makelaars

Francine is iemand die je enorm inspireert en weet waar ze het over heeft. Ik heb met veel plezier bij Francine de ARMT-opleiding gevolgd. Leerzame lessen met duidelijke taal, goede voorbeelden, puurheid en vooral to the point.

Francine is iemand waar je echt wat aan hebt en op kunt bouwen, want zelfs na de opleiding stond ze voor me klaar. Momenteel ben ik bezig met de laatste module van de basis.

Ik kijk nu al uit naar de training vakbekwaamheid. Op haar kantoor in Leiden zal zij mij klaar stomen, een duw in de juiste richting geven en mij pushen om dat diploma te halen. Door haar ervaring, enthousiasme en vooral die handige hand-outs weet ik zeker dat het me gaat lukken om de opleiding succesvol af te ronden.

Arjan Bunschoten ARMT

Wat een opluchting als je na weken wachten een mail in je mailbox krijgt dat je geslaagd bent voor je vakbekwaamheidsexamen.

De gehele basisopleiding en aanvullend wonen heb ik bij IPD gevolgd. Ik had me ook aangemeld voor de lessen vakbekwaamheid bij IPD maar nog tijdens de lessen bereikte mij het bericht dat ik deze lessen beter bij Francine kon volgen. Ik heb destijds besloten om dit laatste onderdeel dan ook bij Francine te gaan volgen en ik kan iedereen aanraden dit te doen.

2 dagen lang werden we overspoeld met informatie en tips & truc’s over het examen en wat we konden verwachten. Maar daar blijft het dan niet bij. Voordat je thuiskomt vanuit Leiden heb je al weer mail van Francine met de benodigde documenten om thuis aan de slag te gaan.

Ook nadat de lessen afgelopen waren stond Francine voor ons klaar, ze is erg begaan met haar leerlingen. Het is een enorme aanrader om de lessen bij Francine te volgen!

Bedankt Francine en ik ga iedereen aanraden om een training bij jou te boeken!

Bart Kleeven KRMT, Maas & Peel

Tijdens mijn opleiding naar KRMT makelaar heb ik twee bijzondere docenten leren kennen. Marcel Melgers en Francine Verbiest.

Marcel voor de klassen basisopleiding bij IPD opleidingen. Francine vond ik, als trainer onder eigen vlag gespecialiseerd in de specifieke vakbekwaamheidsexamens.

Deze twee mensen begrijpen waar je behoeftes liggen als student en ondersteunen je, waar nodig, tot aan je diploma!

Quinten Fortuin KRMT, Era makelaars

Zo blij, ik ben geslaagd voor KRMT!

Die hele opleiding was zwaarder dan ik had verwacht. Ik ben weliswaar HBO geschoold maar dan nog! Mijn studiegenoot die als een speer ging en vooropliep adviseerde me om bij IPD opleidingen te éisen dat ik voor vakbekwaamheid les zou gaan krijgen van Francine.

En dat heb ik gedaan en ze heeft me er doorheen getrokken.  Kiezen voor het les krijgen van Francine is een echte aanrader voor iedereen die dit vak serieus neemt! Naast de theorie heeft ze ook veel praktijkvoorbeelden en ze geeft bovenal een goede persoonlijke support!

Francine is in vele opzichten een mooi voorbeeld!

Carla Dekker KRMT, Schenkel makelaardij

De uitslag van het vakbekwaamheidsexamen is binnen.

Hoera, nu mag ik me inschrijven in het KRMT register!

Francine, hartelijk bedankt voor al je tips, voorbeelden, overdosis MB’s ;-) aan heerlijk materiaal en je begeleiding naar de eindstreep. Je hebt me over de finish geholpen. Francine laat je niet eerder los dan dat je slaagt, dat kwam op mij over alsof het haar levenstaak is dat je slaagt!

Astrid Lahm KRMT

Francine is een topvrouw met een hart van goud en een docent met power! Zij heeft mij volledig door alle leerstof en opdrachten voor mijn vakbekwaamheids examen KRMT heen gesleurd.

Nadat ik al mijn modules had afgerond begon dat praktijkgedeelte en ik had al snel door dat dit niet mijn sterkste punt was. Francine zag me tobben en begeleide me toen letterlijk en figuurlijk naar een geslaagd resultaat!

Mijn visiestuk was ik al aan begonnen. Het onderwerp bedacht en daarna een opzetje gemaakt waarbij ik zo enorm veel informatie had vergaard dat ik door de bomen het bos totaal niet meer zag. Het was van de hak op de tak. En wat ik ook deed, ik kreeg er maar geen structuur in.

Francine heeft mijn stuk nadat ik eindelijk dacht klaar te zijn volledig doorgenomen en mij enorm veel tips gegeven om het nog beter te schrijven. Ik heb haar daarvoor altijd kunnen bereiken. Zelfs op de vrije Paasdagen heb ik Francine mogen bellen. Dit is een docente die alles voor haar welpjes over heeft.

Nu ik al geruime tijd aan de slag ben als makelaar ben ik haar nog steeds dankbaar.

Vincent Korthof KRMT, Woonaccent Makelaars Almere

Lief, behulpzaam, streng, gedreven, creatief, hand-outs en een hart van goud.

Er is maar 1 persoon waar al deze opmerkingen op van toepassing zijn en dat is Francine.

Mijn lessen vakbekwaamheid heb ik bij haar gevolgd en daarna reed ik steeds naar huis met een lach op mijn gezicht. Omdat ik eerst nog Praktijkleer Wonen af moest ronden en er wat tijd tussen mijn examens zat, heb ik een nog een extra training bij Francine geboekt in Leiden.

In Leiden word je 3 uur lang klaargestoomd voor je examen en daarna laat ze je nog niet los. Telkens als er iets nieuws is rond je komende examen voorziet ze je van die laatste informatie.

Ik ben een leerlinge met enorme examenstress maar wel net zo gedreven als Francine zelf! Helaas overkwam mij de pech dat ik op mijn examen compleet dichtsloeg. Gelukkig had ik Francine achter me staan en heb ik het kleine gedeelte her-examen, snel aangevraagd, mezelf herpakt en zoals verwacht gehaald.

En dan…..mijn uitleg van het woord lief: Als Francine verneemt dat je helaas op een deel struikelde komt ze in actie. Ze pakt je op en laat je niet meer gaan! Keihard heb ik geknokt voor dat laatste deel met soms een brok in mijn keel vanwege haar ondersteuning en lieve berichtjes.

In 1 jaar en 10 maanden heb ik het KRMT makelaarsdiploma behaald, bedankt Francine!

Petra Eenhoorn KRMT, TW3 - DIEL Makelaars