Reviews

Review 316

Begin april heb ik de tweedaagse training bij Francine gevolgd voor K-RMT.

Iedereen die kandidaat makelaar wilt worden kan ik deze training aanbevelen! Je wordt echt klaargestoomd voor het examen en Francine staat altijd voor je klaar!

Het examen zelf heb ik in juli gedaan en in één keer gehaald!

Zonder de cursus en hulp van Francine had ik dit niet in zo’n korte tijd kunnen halen!

Veel dank 🙏🏼

Maarten van Heck KRMT

Brecheisen Makelaars

Review 315

Recentelijk heb ik met veel plezier de KRMT tempo training gevolgd bij Francine en Hans. Een zeer leerzame en vooral duidelijk training, welke er toe heeft geleid dat ik in één keer succesvol ben geslaagd voor mijn vakbekwaamheid examen.

Wat ik vooral fijn vond was de duidelijke uitleg en de directe benadering. Daarnaast was Francine ook gedurende de aanloop naar het examen een steun en toeverlaat bij vragen of onduidelijkheden, via whatsapp kon ik op
Ieder moment mijn vraag opgehelderd krijgen.

Al met al een dikke pluim voor Francine en Hans, ik raad iedereen aan die het examen in één keer goed wilt halen, gewoon contact op te laten nemen met Francine en Hans. Dan ben je gegarandeerd verzekerd van een positieve uitkomt!

Michael Wielinga KRMT

Yourhome Makelaars

Review 314

DEZE REVIEW MOET JE LEZEN!!

Want ik ga je vertellen dat je deze website niet mag verlaten zonder dat je je hebt aangemeld! En let op, ik heb geen enkel belang bij jouw inschrijving, maar ik ben er heilig van overtuigd dat je met de tweedaagse training van Francine je slagingskansen voor het examen Vakbekwaamheid wonen aanzienlijk verhoogd!

Graag deel ik mijn ervaringen tijdens het traject van de Basistheorie Vastgoeddeskundige tot de uiteindelijke specialisatie met als apotheose het examen Vakbekwaamheid. En geloof me, het was een zenuwslopende thriller.

Ik ben dus in één keer geslaagd voor het examen Vakbekwaamheid, maar je begrijpt natuurlijk dat dit niet was gelukt zonder Francine. En dan denk je natuurlijk: ja ja dat lees ik in alle reviews, maar ik ga je toch kort uitleggen waarom het toch echt zo is.

Ik heb goed gestudeerd voor de Basistheorie en heb redelijk goede cijfers behaald en ja ik heb een keer een herkansing moeten doen voor een module, maar dan boek je gewoon een herexamen, no big deal! Uiteindelijk komt het examen Vakbekwaamheid dichterbij, en dan vraag je je af: “Hoe werkt dit examen in hemelsnaam?” En waarschijnlijk heb je na de uitleg te hebben gelezen op de site van SVM NIVO nog steeds de vraag: “Hoe werkt dit examen in hemelsnaam?” Je bent hoogstwaarschijnlijk niet de enige! Want het is voorzichtig gezegd wel echt een dingetje.

Laten we ervan uitgaan dat je voldoende kennis hebt opgedaan tijdens de studie van je basistheorie en dan alsnog kun je alle tips en trucs gebruiken om specifiek dit examen aan te gaan en daar komt Francine om te hoek kijken. “Bonjour Francine, show me the way!”

Met een zeer slimme en efficiënte 2-daagse stoomtraining neemt Francine je mee op safari om je voor te bereiden voor dit examen. Voor mijn gevoel zat ze naast me in de bijrijder stoel in de Safari Jeep. Waar zij mij soms bij het nemen van de verkeerde afslag direct weer op de juiste koers wees. En hier maakt zij het verschil! Zij reageert opvallend snel op jouw vragen en huiswerk in de WhatsApp. Het kan zijn dat zij wel eens met een geslepen antwoord komt, maar ja zij is daar niet om vrienden te worden. Haar doel is ervoor te zorgen dat jij je examen in één keer haalt!

Na het lezen van mijn examen beoordeling (Geslaagd!) zag ik in dat bij veel onderdelen de optimale punten zijn behaald, exact die onderdelen die werden gecorrigeerd door Francine nadat zij mijn huiswerk had beoordeeld. Ik kan 100% garanderen dat zonder haar correcties op mijn huiswerk ik dit examen niet in één keer zou hebben gehaald. En even simpel een herkansing boeken zoals bij al die flextoetsen van de Basistheorie is hier niet aan de orde. Ik vind namelijk één keer een examen betalen aan SVM NIVO van € 865,- wel meer dan genoeg. Dus ik kan niet anders dan Francine aan iedereen aanbevelen, want je doet het tenslotte voor jezelf!

En nu nog even kort gericht aan Francine. Ik kreeg goed de indruk dat jij wel vertrouwen had in mij met het behalen van mijn examen en dat heeft mij ook geholpen. Zelfs nog even een motivatie berichtje in de ochtend voordat ik vertrok naar Nieuwegein. Ik heb je al bij meerdere collega’s aangeraden die nog de specialisatie moeten behalen, want jij bent niet simpelweg een docente, jij bent een coach! Francine, enorm bedankt voor jouw begeleiding en ondersteuning!

Jaimy Schmitt KRMT

Leegstra NVM Makelaardij

Review 313

Dank je wel Francine voor al je geduld en tijd en energie die je in me gestopt hebt!

Ik ben in 1 x geslaagd voor vakbekwaamheid KRMT wonen!

Eveline Rhee KRMT

Michiel van Maanen Makelaardij

Review 312

Zojuist uitslag ontvangen; Geslaagd🎉

Francine en Hans, zonder jullie hulp was dit nooit gelukt!

Reindert Jan Jansen KRMT

Dé Register Makelaar

Review 311

Francine heeft mij geïnspireerd door de droom voor ogen te houden!

Door doorzettingsvermogen en kracht kun je heel ver komen!

Dat klop, kortom Hulde voor ✨ Francine Verbiest ✨ en laten wij ook niet haar man Hans vergeten!

Nogmaals dank. ❤

Maroesja Schuurmans KRMT

Makelaar & Co-Founder bij Juist Makelaars & Taxateurs

Winkelwagen
Scroll naar top