Reviews

Reviews 2018-06-08T14:59:25+00:00

Wat anderen zeggen

Ik heb de lessen vakbekwaamheid aanvullend wonen KRMT gevolgd bij Francine. Een enorm bekwame, maar ook begane docente. Zij is erg enthousiast en maakt gebruik van diverse soorten studiemateriaal, waardoor de lessen interessant en afwisselend zijn.

Je wordt op een unieke en relatief snelle manier klaargestoomd voor dit examen. Als je naderhand met vragen zit, kun je altijd bij haar terecht. Francine is duidelijk, doelgericht, en komt snel met bruikbare tips en oplossingen.

Nogmaals erg bedankt voor jouw geweldige inzet en duidelijke trainingen!

Luc Landru KRMT , Appel en Fris makelaars

Tijdens mijn opleiding vakbekwaamheid miste ik concrete informatie wat te kunnen verwachten op het examen. De naam Francine Verbiest viel regelmatig  onder mijn medestudenten.

Na informatie bij Francine te hebben gevraagd hebben we een groepje gevormd van 4 personen en zijn wij naar Leiden afgereisd om in een 3-tal uren de intensieve X-training te volgen bij haar.

Wat een verademing was dat! In die paar uur tijd kwamen de belangrijkste examenonderdelen voorbij. Bij thuiskomst zaten onze  mailboxen vol met extra documenten om nog eens rustig thuis door te kunnen nemen.

Ik geef Francine een DIKKE TIEN!! Mede door haar ging ik met een goed gevoel mijn examen in en heb ik op alle onderdelen een goed gescoord, in een cijfer uitdrukt een 9.8!

Francine, nogmaals hartelijk dank voor de prettige, heldere training en het fijne contact. Ik blijf je volgen en promoten want iedereen wil toch slagen?!

Sentia Kuijs KRMT vakbekwaam, Schinkel de Weerd makelaardij

Ik had mezelf zo goed mogelijk ingelezen in de stof, maar ik merkte dat ik me niet goed voor kon stellen hoe het mondeling examen KRMT in z’n werk zou gaan.

Ik ben toen een hele zaterdag naar Francine gegaan en direct werd me alles duidelijk. Ik leerde precies wat ik kon verwachten en waar ik goed op zou moeten letten. Ook haar feedback op mijn brochure en visiestuk hebben erin geresulteerd dat ik met het maximum aantal daarvoor te behalen punten mijn examen in ging.

Kortom, een hele leerzame dag met veel bruikbare informatie.

Ik ben in 1 keer geslaagd voor het examen vakbekwaamheid dankzij de hulp van Francine!

Rob van Elsakker KRMT, Baas Makelaars

De laatste loodjes kmrt vakbekwaamheid. Les op zaterdag. Ik wilde dat diploma. Ik wilde klaar zijn! Had er een jaar voor uitgetrokken.

Maar na de eerste les bij Francine, werd het eigenlijk pas leuk om met je opleiding bezig te zijn. Ik maakte kennis met één bonk inspiratie voor de klas en met een vrouw die belangeloos haar kennis durf te delen.

Ik voelde herkenning maar toch voelde ik net dat beetje meer kracht bij haar om er even hard tegen aan te gaan. Dát is die inspiratie die zij je meegeeft. Ze haalt het beste uit je in korte tijd. Dat is een gave en dat moet Francine altijd blijven doen. In wat ze ook doet. Ik heb het gehaald allemaal. Als ik nu aan de studietijd terugdenk dan komt Francine altijd in mijn gedachten voor. Ze blijft die krachtige inspirerende herinnering.

Ja,.. Francine; een mooie vrouw, dat is ze…..

Monique Waals KRMT, Wonique Waals

Haar roem was haar al vooruit gesneld en gelukkig kreeg ik ook les van Francine!
Met haar super duidelijke powerpoints en het hameren op normaal Nederlands, dus geen ‘woning-die-welke’ en dat soort constructies, stal Francine ook mijn hart.

Kortom: ik beveel Francine van harte aan.

Nicolette Bartelink KRMT

Als makelaar in Winterberg, de aantrekkelijk toeristische magneet in het Sauerland, heb ik twee jaar geleden Francine en haar man leren kennen. Er was direct een klik, zo eentje die je maar af en toe in het leven hebt. Op één lijn zitten, ervaringen uitwisselen, elkaars aanvullend vermogen zijn en altijd willen gaan voor de meest actuele kennis van de vele aspecten, die tezamen de ingrediënten vormen van ons boeiende vak. Het zijn deze eigenschappen, die het bijzonder maken als je daarin je gelijke vindt.

Francine draagt alles in zich om een hele goede docent te zijn. De hand-outs, die ik van haar mocht ontvangen, zijn een uniciteit op zich en onderschrijven deze stelling. Deze vrouw barst gewoon van de creativiteit en het vermogen kennis op een aangename, inventieve èn zeer scherp to the pointe manier op mensen over te brengen. Ongeacht of de student jonger of ouder is en veel of weinig ervaring meeneemt. En dat is een bijzondere gave. Want die maakt het verschil tussen een goede of een buitengewoon goede docent!

Hier in Duitsland geniet ik van wat zij in Nederland op dit moment allemaal aan het ontwikkelen is en verder onderneemt. Op mijn steun kan zij altijd rekenen, want ze is professioneel, levert kwalitatief hoogwaardig werk af en daarnaast ook nog eens een heel prettig en invoelend mens. Wat zij aanpakt doet ze goed of liever niet. Van zulke docenten kan ons vak er nog veel meer gebruiken.

Ik wens haar al het succes dat haar toekomt..!

Francine geeft op een geheel eigen manier les en geeft voorbeelden waar je echt wat aan hebt. Door haar praktijk ervaring in verschillende branches weet zij veel te vertellen over de manieren waarop je het beste kunt insteken in de begeleiding van klanten. De handouts die ze opmaakt en verstuurd zijn zeer handig bij het nalezen en samenvatten van de theorie.

Francine haar ongelooflijk enthousiasme is daarnaast erg aanstekelijk!

Niet alleen in de les staat Francine met raad en daad ter zijde… ook ’s avond via de e-mail of via haar eigen Facebookpagina. Binnen 24 uur had ik feedback op mijn visiestuk binnen waardoor ik direct weer verder kon. Francine heeft mij zeer fijn en goed geholpen in mijn voorbereiding van het K-RMT examen.

Herwin Kieft KRMT, Het Geldersch Huys Makelaars

Ik heb Francine Verbiest leren kennen tijdens mijn studie Makelaar en Taxatie en vind haar een gedreven en prettig mens waar je op kunt bouwen. Eerlijk en Oprecht.

Kortom iemand waar ik zaken mee zou willen doen.

Francine geeft de lessen vakbekwaamheid met hart en ziel. Het kan het niet anders dan dat er emoties bij komen kijken. Leerlingen hebben met plezier haar lessen gevolgd en vinden het jammer om weg te gaan, net zoals ik. Dan is leren inderdaad “lol” met de tips die Francine geeft. Zo deelt zij o.a. via haar Facebookpagina regelmatig vragen over de lesstof. Vaak tips, soms vragen, na een paar dagen volgen de antwoorden. Ook leuk om te volgen als je je diploma al hebt. Zo blijf je bij. En de cadeautjes die zij dan naderhand nog even stuurt per wetransfer…..

Helemaal top.

Netty van der Burg KRMT, De Hanzestad Makelaar

‘Wat hebben Robbert Dijkgraaf en Francine met elkaar gemeenschappelijk?’ Antwoord: niets. Zij zijn allebei uniek. Beoordeel zelf en een wereld gaat voor u open.

Zo heb ik ook de lessen van Francine ervaren. Nu u nog!

Richard Cranendonk, docent

Francine was en is al jarenlang een van mijn collega docenten bij verschillende opleiders. Zij is zelf makelaar en geeft haar ervaringen samen met de verplichte leerstof op zeer uitgebreide, kleurige en vaak grappige, visuele wijze door aan haar leerlingen.

Francine kan goed kan luisteren en ziet de mens in elke leerling waardoor ze ervoor zorgt dat de leerling zélf exact de vinger op de pijnpuntjes in het eigen leerproces weet te leggen en daardoor beter gaat presteren.

Sinds 2017 verzorgt Francine de vakken voor de vastgoed opleidingen van Het Kronenburgh Business en MEAO College waar ik docente PDB en rekenen ben. Ik vond het persoonlijk erg leuk, fijn voor onze studenten en een goede keus van onze directie om juist Francine voor deze vakken te vragen. Zij past perfect bij het uitstekende kwaliteitsniveau wat Kronenburgh biedt.

Als docenten bij Kronenburgh genieten wij ervan mee te mogen werken aan de groei van onze leerlingen tijdens de opleidingen en we zijn er trots op als ze onze school als vakmensen verlaten.

De toch al pittige opleiding tot Kandidaat Makelaar eindigt met het deel: Vakbekwaamheid praktijkexamen. En zoals de aanhef al doet vermoeden moet je de geleerde stof in de praktijk gaan brengen. Dit is niet gemakkelijk en geeft veel studenten de kriebels.

Juist hier ligt de kracht van de lessen van Francine. Ze leert je op haar eigen creatieve manier waar je je aandacht op moet vestigen en hoe je je tijdens dit examen moet gedragen. Alle valkuilen passeren de revue. Door haar enthousiaste manier van vertellen en de vele praktijk voorbeelden die langs komen bouw je genoeg vertrouwen op om dit examen met goed gevolg af te leggen.

Los daarvan staat dan ook nog eens de informatie die je opdoet om een vliegende start als kandidaat makelaar te maken. Mede dankzij Francine heb ik binnen het jaar de opleiding positief afgerond.

En de lessen waren nog gezellig ook !!!!!!!

Francine heeft mij positief verrast door haar vakkennis en ervaring met mij te delen op het moment dat ik zelf de opleiding KRMT volgde.

Zij is direct, duidelijk en doelgericht en dat waardeer ik zeer. Door haar inbreng ging ik veel beter voorbereid naar het eindexamen en scoorde een ruime 9.

Haar tips komen mij nog vaak van pas, bijvoorbeeld bij de verkoop van de door ons bedrijf ontwikkelde en te bouwen appartementen bij de Meelfabriek in Leiden

Edwin Zwart BBE - BBA + KRMT, Technisch directeur bij Van der Wiel Bouw

Nadat ik mijn basistheorie en aanvullend wonen in 2017 succesvol had afgerond wilde ik natuurlijk ook opgaan voor de HET praktijkdiploma. Francine was mijn leermeester die met aanschouwelijk onderwijs voor dit assessment de puntjes op de i zette.

Iedere lesdag werd 1 thema behandeld: met praktijkervaring, handouts én beeldmateriaal verlevendigd en toegelicht. De proeve van bekwaamheden (verkoopbrochure en visiestuk) werden desgewenst door haar van kritische voetnoten voorzien en vlak voor D-Day ben ik nog een keer naar haar kantoor in Leiden getogen voor een opfrisavond.

Het uiteindelijke drie-en-een-half durend examen viel mij reuze mee en ik slaagde met vlag en wimpel. De vlag is voor mij, de wimpel voor Francine!

Herbert Smit KRMT, RE/MAX

Enthousiasme, niet uit te putten vat vol kennis, daar staat Francine voor. Ik leerde haar bij toeval kennen via haar Facebookpagina (echt een aanrader, volgen dus) waar ze tips en informatie post voor haar leerlingen mbt de leerstof ARMT en KRMT. Oh, wat was die saaie stof opeens leuk met al haar vrolijke kleuren en poppetjes!

Nadat ik vastliep op mijn visiestuk heb ik haar hulp ingeroepen door een email naar haar te sturen vanuit de gedachte: ‘Nee heb je, Ja kun je krijgen’. En na enige minuten (!) zat haar reactie al in mijn mailbox. Francine heeft mij vanaf dat moment aan de hand genomen tot aan het vakbekwaamheidsexamen KRMT. En, ik ben in één keer geslaagd dankzij de support, steun en het enthousiasme van Francine!

Louise Padmos KRMT, Padmos makelaars

Francine, jouw inzet, lessen, de hand-out’s en je online hulp waren een enorme steun bij het halen van mijn diploma. Ik ben blij dat ik jou heb leren kennen!

Stef Sas KRMT

Hoe leuk kan studeren zijn? Mijn oud-collega Francine kan saaie wetsartikelen omzetten in fraaie heldere afbeeldingen. Het resultaat mag er zijn. Een win/win situatie voor de cursist. Door te slagen voor het diploma en op een pakkende enthousiaste wijze de lessen volgen. Daarom, studeren kan ook leuk zijn.

Dank je wel Francine. Ga zo door.

Derk de Bes, docent, Fiscaliteiten & Vastgoed Economie

Na vele uren van zelfstudie en theorie-examens was ik eindelijk toe aan de laatste stap op weg naar mijn KRMT registratie, het praktijkexamen Aanvullend Wonen Vakbekwaamheid. Aangezien mijn praktijkervaring met name op het gebied van vastgoedmanagement en verhuur ligt, zocht ik iemand die mij kon voorbereiden op dit, met name op koop gerichte examen. En dan het liefst in één dag, want er moet daarnaast ook gewoon gewerkt worden.

Zo kwam ik bij Francine in Leiden terecht. Zij heeft mij in één dag vol energie klaargestoomd voor het examen, dat ik één week later in één keer heb gehaald.

Francine was mijn docente Vakbekwaamheid Aanvullend Wonen K-RMT.
Francine als docente te hebben is een feestje. Haar enthousiasme is fantastisch en werkt aanstekelijk. Door haar manier van lesgeven, met veel humor en beeldmateriaal maar ook scherp en kritisch, word je goed voorbereid op het examen.

Haar extra studiemateriaal in de vorm van de Hand-outs zijn duidelijk en prachtig; daar word je echt vrolijk van. Het is gewoon heerlijk om vanuit deze heldere hand-outs de soms taaie stof eigen te maken. Ik kan oprecht zeggen dat ik het jammer vond dat de lessen waren afgelopen. Francine bedankt, mede dankzij jou heb ik het examen vakbekwaamheid met goed gevolg afgelegd.

Anita Meekel KRMT, Bröring Makelaars

Als docent makelaardij schrijft Francine geheel op haar eigen wijze lesmateriaal om haar leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen én de praktijk. Daarbij diept ze de stof volledig uit en maakt ze ingewikkelde vraagstukken begrijpbaar. Ze heeft één doel: Mensen enthousiasmeren en vooral helpen.

Heeft ze vragen over deelgebieden die ze (in haar opinie) niet voldoende beheerst, dan zoekt ze verdieping. ook binnen mijn vakgebied. Mijn kennis en kunde van vastgoedstyling en fotografie heeft ze opgezogen om het vervolgens aan te kunnen reiken aan aankomend makelaars.

Als ik vragen heb over makelaardij gerelateerde zaken voor mijn cursisten Vastgoedfotografie, is Francine dé persoon bij wie ik aan de bel trek. Zo fungeren we regelmatig als elkaars klankbord om uiteindelijk de kennis van onze leerlingen op een hoger niveau te brengen.

Nicolet Groen interieurfotograaf – docent vastgoedpresentatie – auteur, Nicolet Groen | Specialist in Vastgoedpresentatie

Francine is een kei in het netwerken en in haar manier van communiceren. Door haar manier van communiceren ontsluit ze op inspirerende wijze veelal nieuwe wegen.

Gecombineerd met een feilloze logica en een “to-the point” uitlegvaardigheid, charme weet ze de meest saaie stof as thriller te presenteren. Je blijft luisteren.

mr Tatjana Dreiling, mr Tatjana Dreiling

Hi Francine,

Kreeg vanmiddag bericht dat ik ben geslaagd voor de praktijktoets ARMT. Ben echt superblij dat ik nu mijn diploma heb! Nu ga ik op zoek naar een leuke baan bij een makelaarskantoor in het Gooi.

Ik kijk met veel plezier terug op je leuke en leerzame lessen waar ik veel aan heb gehad. Ook je fijne handout’s en examentips heb ik tot het laatste moment gebruikt.

Bedankt voor alles!

Frederike van Eldik, ARMT

Francine is iemand die je enorm inspireert en weet waar ze het over heeft. Ik heb met veel plezier bij Francine de ARMT-opleiding gevolgd. Leerzame lessen met duidelijke taal, goede voorbeelden, puurheid en vooral to the point.

Francine is iemand waar je echt wat aan hebt en op kunt bouwen, want zelfs na de opleiding stond ze voor me klaar. Momenteel ben ik bezig met de laatste module van de basis.

Ik kijk nu al uit naar de training vakbekwaamheid. Op haar kantoor in Leiden zal zij mij klaar stomen, een duw in de juiste richting geven en mij pushen om dat diploma te halen. Door haar ervaring, enthousiasme en vooral die handige hand-outs weet ik zeker dat het me gaat lukken om de opleiding succesvol af te ronden.

Arjan Bunschoten ARMT

Francine heeft een paar jaar voor Sleutelstad.nl de veelgelezen rubriek Hakketak verzorgd.

Leuke menselijke gesprekken met bekende en soms juist onbekende Leidenaren. Mensen uit de Politiek, het bedrijfsleven en de culturele sector werden op een menselijke manier door haar geportretteerd.

De artikelen werden steeds enthousiast ontvangen en er was doorlopend een wachtlijst van mensen die ook graag wilden figureren.

Chris de Waard, Sleutelstad

Ik slaagde in één keer voor het mondeling examen Vakbekwaamheid door slechts vier (groeps)lessen te volgen bij Francine. Hierdoor wist ik precies wat er van mij op de dag van het examen verwacht werd, bereidde ik mij terdege voor en wist ik direct na afloop van mijn mondeling direct dat het wel goed zat.

De feedback die ik van Francine op mijn visiestuk én presentatie kreeg hielpen mij bovendien aan het eindcijfer 8!

Sonja van der Chijs KRMT, Van der Chijs makelaardij

Ik heb Francine leren kennen als zeer toegewijd docente makelaardij. In een klas met wat pech troffen we op enig moment Francine die de hele club op sleeptouw nam en ons ietwat vertroebelde beeld weer glashelder kreeg. Met behulp van haar onmiskenbare HandOut’s met witte mascottes zijn bouwkunde-vraagstukken helder geworden en heeft publiek- en privaatrecht structuur gekregen.

Mijn persoonlijke samenvatting der samenvattingen vind ik haar HandOut van de ‘Vraag-Maar-Raak-Dag’; Een waardevolle bundel met alle speerpunten van de hele opleiding in één bundel.

´Onderschat de examens niet´, ´Ga niet op goed geluk examen doen..!´, met dat ons meegegeven, worden haar studenten op scherp gezet. Haar bijlessen in Leiden samen met het wandelend wetboek, Marcel Melgers hebben mij bijzonder goed geholpen. Dank daarvoor…!

Edith Bakker ARMT, Hopman ERA Makelaars

Echt een makelaar waar er geen twee van bestaan, geen 2.0 maar 3.0, via haar al twee objecten gedaan.

Bijzonder creatieve manier van werken, echt een aanrader !

Ik heb Francine leren kennen tijdens de KRMT opleiding die we samen volgden. Al vanaf dag 1 een opvallende verschijning! Het duurde ook niet lang voordat we contact kregen en ik studievriendinnetjes werd met deze toffe dame! Altijd aanwezig, altijd op de hoogte van alles, altijd zat zij overal boven op en zij was altijd super sociaal naar iedereen toe! Samen hebben we heel wat uurtjes bijlessen gevolgd, studie dates gepland en extra informatie uitgewisseld, zodat we alle examens snel hebben gehaald!

Het verbaast mij niets dat Francine nu zelf aan de slag is als docente! Carriere-technisch heeft zij al meerdere levens achter de rug. Ik heb (nog!) geen les van haar mogen hebben, maar ik weet uit ervaring dat zij er voor zal zorgen dat al haar studenten van de nieuwste feiten op de hoogte zijn, extra studiemateriaal toegespeeld krijgen en goed voorbereid de -toch wel pittige- examens in zullen gaan!

Wendy Latjes Newhouse , Real Estate Agent

Ik heb Francine leren kennen als een erg gemotiveerde en inspirerende professional die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Ze is zeer relatie- en doelgericht maar verliest nooit de menselijke kant uit het oog. Ik ben blij dat ik met Francine ideëen, kennis en ervaringen heb kunnen uitwisselen.

Bas Zaadnoordijk RMT, Hein Makelaars Team

Francine, via deze weg nogmaals hartelijk dank voor het onderwijs! Ik mag me dankzij jouw enthousiaste en beeldende manier van lesgeven nu KRMT noemen!

Wie van jou les krijgt mag zich verheugen op veel( heel veel) informatie maar wel op zo’n manier gebracht dat het bleef hangen!

Vaak met veel humor!

Yvonne Korshuize KRMT, Stuivenberg Makelaardij