Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring2018-06-27T18:01:21+00:00

Privacy- en cookieverklaring van
Francine Verbiest Examentrainingen

Francine Verbiest neemt uw privacy serieus.
Bij een bezoek aan de website worden alleen technische, functionele en geanonimiseerde analytische cookies gebruikt.
Wanneer u zich aanmeldt voor een training worden uw persoonlijke gegevens zorgvuldig, veilig en volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verwerkt.
In deze verklaring wordt u geïnformeerd over ons privacy- en cookiebeleid. 
Deze verklaring is aangepast op 27 juni 2018.


Francine Verbiest Examentrainingen, gevestigd aan Oude Singel 98, 2312 RE Leiden, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy- en cookieverklaring. Francine Verbiest is de Functionaris Gegevensbescherming van Francine Verbiest Examentrainingen. Zij is te bereiken via fr@ncine.nl en +31 71 521 57 14.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Francine Verbiest Examentrainingen verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens en heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via fr@ncine.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Francine Verbiest Examentrainingen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen en wettelijke grondslagen:
Doel: afhandelen van uw betaling > Grondslag: uitvoeren overeenkomst
Doel: u bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren > Grondslag: uitvoeren overeenkomst
Doel: u informeren over wijzigingen van onze diensten en producten > Grondslag: uitvoeren overeenkomst
Doel: om goederen en diensten bij u af te leveren > Grondslag: uitvoeren overeenkomst
– Francine Verbiest Examentrainingen verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte > Grondslag: wettelijke verplichting

Geautomatiseerde besluitvorming

Francine Verbiest Examentrainingen neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Francine Verbiest Examentrainingen) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Francine Verbiest Examentrainingen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw persoonsgegevens worden i.v.m. de belastingwetgeving 7 jaar bewaard.

Delen van persoonsgegevens met derden

Francine Verbiest Examentrainingen verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Francine Verbiest Examentrainingen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Francine Verbiest Examentrainingen gebruikt alleen technische, functionele en  analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Op onze website worden de volgende cookies gebruikt:

NaamAanbiederDoelVervaldatumType
wc_cart_has_#WooCommerceFunctionaliteit winkelwagensessienoodzakelijk
Wc_fragmentsWooCommerceFunctionaliteit winkelwagensessienoodzakelijk
gaGoogle AnalyticsInzicht webbezoek2 jaaranalytisch
gatGoogle AnalyticsInzicht webbezoeksessieanalytisch
gidGoogle AnalyticsInzicht webbezoeksessieanalytisch
collectGoogle AnalyticsInzicht webbezoeksessieanalytisch

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Francine Verbiest Examentrainingen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar fr@ncine.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Francine Verbiest Examentrainingen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Francine Verbiest Examentrainingen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via fr@ncine.nl