Margriet Engbersen

Beste Francine en Hans,

Waar moet ik beginnen om jullie te bedanken?

Als je in iets meer dan 2 jaar netjes alle modules van KRMT doorlopen hebt op Vakbekwaamheid na, dan verwacht je niet dat deze module zo’n obstakel gaat vormen. De eerste keer dat ik examen deed was door privéomstandigheden al ongelukkig getimed, maar de tweede zo mogelijk nog meer. Maar ja, je weet nu eenmaal niet wat er in de tussentijd op je afkomt nadat je je examen aanvraagt en het moment dat je het daadwerkelijk hebt.  

Omdat ik het mij om verschillende redenen niet meer kon veroorloven nogmaals te zakken heb ik de hulp van Francine en Hans ingeroepen. En dat is mijn redding geweest! Zij weten als geen ander hoe ze iedere trainee afzonderlijk moeten bijstaan en voorbereiden. De een moet wat meer aangespoord worden de opdrachten beter te maken, de ander moet meer kennis op doen, weer een ander moet leren rekening te houden met het tijdsaspect op het examen en weer een ander moet juist afgeremd en gerustgesteld worden. Je wordt bij hen volledig klaargestoomd om dit examen, vakbekwaamheid wonen KRMT, te halen.

Francine en Hans zien aan het huiswerk wat zij je opgeven en de contactmomenten die je met hen hebt, wat voor een vlees zij in de kuip hebben en kunnen zo feilloos inspelen op de behoefte van elke trainee. Zij weten als geen ander waar SVMNIVO op let tijdens het examen, en weten bij vernieuwde exameneisen precies waar de focus op komt te liggen en zorgen ervoor dat je daar ook weer mee om kunt gaan.

Kortom, als je bereidt bent je voor de volle 100% in te zetten voor dit examen en je kunt begrijpen dat je soms fouten maakt, ook al zit je al wat langer in de praktijk, dan ben je bij Francine en Hans aan het juiste adres. Zij slepen je er doorheen. Je krijgt waar voor je geld want je leest uitleg in je huiswerk bij je fouten en tips om het beter te doen!

Keep up the good work, Francine en Hans! Jullie bijdrage aan het halen van dit examen is onmisbaar voor velen.

Ook voor mij, nogmaals dank voor jullie begeleiding!

Eefje Voogd Makelaardij

Winkelwagen
Scroll naar boven