Pauline Jansen

Na mijn ARMT diploma 7 jaar geleden (dankzij jouw manier van lesgeven), mocht ik dan eindelijk op voor mijn KRMT examen. Na meer dan 20 jaar in de makelaardij te werken was de Tempo 2 dagen training van Francine wel even een eye-opener. Wat kreeg ik veel advies en corrigerende pen te verduren. Dit was niet goed en dat was niet goed. Francine is “streng”, maar dat is allemaal zodat je gaat slagen op je vakbekwaamheidsexamen.

Door mijn werkervaring dacht ik Hans niet nodig te hebben met zijn onderhandelingstraining. En dat was een héle foute beslissing. De eerste keer ben ik gezakt op de onderhandeling.

Dus makelaars met een beetje of veel ervaring…. maak niet dezelfde fout als ik! Je hebt naast Francine ook absoluut Hans nodig om te kunnen slagen. Het gaat op het examen niet allemaal dan dat “wij” op dit moment, in deze grillige markt, in de praktijk zijn gewend.

Lieve Francine, 1.000 x dank dat ik je vooraf aan dit examen altijd mocht Appen, je mijn onzekerheid weg nam, je “streng” tegen me was, maar dank vooral voor je grote vertrouwen in mij. Dat jij bleef geloven dat ik ondanks mijn extreme examenvrees dit varkentje écht wel kon wassen.

Lieve Hans, dank dat je mij weer naar de basis van het onderhandelingsproces bracht. Dank dat je snapte dat het in de praktijk soms totáál anders gaat, maar dat ik nu gewoon even naar je moest luisteren om mijn herexamen te kunnen halen.

En dat is gelukt!

Conclusie: wil je het KRMT examen halen: go to Francine én Hans.

Makelaarshuys Kuyk van Oldeniel

Winkelwagen
Scroll naar boven