Jaimy Schmitt

DEZE REVIEW MOET JE LEZEN!!

Want ik ga je vertellen dat je deze website niet mag verlaten zonder dat je je hebt aangemeld! En let op, ik heb geen enkel belang bij jouw inschrijving, maar ik ben er heilig van overtuigd dat je met de tweedaagse training van Francine je slagingskansen voor het examen Vakbekwaamheid wonen aanzienlijk verhoogd!

Graag deel ik mijn ervaringen tijdens het traject van de Basistheorie Vastgoeddeskundige tot de uiteindelijke specialisatie met als apotheose het examen Vakbekwaamheid. En geloof me, het was een zenuwslopende thriller.

Ik ben dus in één keer geslaagd voor het examen Vakbekwaamheid, maar je begrijpt natuurlijk dat dit niet was gelukt zonder Francine. En dan denk je natuurlijk: ja ja dat lees ik in alle reviews, maar ik ga je toch kort uitleggen waarom het toch echt zo is.

Ik heb goed gestudeerd voor de Basistheorie en heb redelijk goede cijfers behaald en ja ik heb een keer een herkansing moeten doen voor een module, maar dan boek je gewoon een herexamen, no big deal! Uiteindelijk komt het examen Vakbekwaamheid dichterbij, en dan vraag je je af: “Hoe werkt dit examen in hemelsnaam?” En waarschijnlijk heb je na de uitleg te hebben gelezen op de site van SVM NIVO nog steeds de vraag: “Hoe werkt dit examen in hemelsnaam?” Je bent hoogstwaarschijnlijk niet de enige! Want het is voorzichtig gezegd wel echt een dingetje.

Laten we ervan uitgaan dat je voldoende kennis hebt opgedaan tijdens de studie van je basistheorie en dan alsnog kun je alle tips en trucs gebruiken om specifiek dit examen aan te gaan en daar komt Francine om te hoek kijken. “Bonjour Francine, show me the way!”

Met een zeer slimme en efficiënte 2-daagse stoomtraining neemt Francine je mee op safari om je voor te bereiden voor dit examen. Voor mijn gevoel zat ze naast me in de bijrijder stoel in de Safari Jeep. Waar zij mij soms bij het nemen van de verkeerde afslag direct weer op de juiste koers wees. En hier maakt zij het verschil! Zij reageert opvallend snel op jouw vragen en huiswerk in de WhatsApp. Het kan zijn dat zij wel eens met een geslepen antwoord komt, maar ja zij is daar niet om vrienden te worden. Haar doel is ervoor te zorgen dat jij je examen in één keer haalt!

Na het lezen van mijn examen beoordeling (Geslaagd!) zag ik in dat bij veel onderdelen de optimale punten zijn behaald, exact die onderdelen die werden gecorrigeerd door Francine nadat zij mijn huiswerk had beoordeeld. Ik kan 100% garanderen dat zonder haar correcties op mijn huiswerk ik dit examen niet in één keer zou hebben gehaald. En even simpel een herkansing boeken zoals bij al die flextoetsen van de Basistheorie is hier niet aan de orde. Ik vind namelijk één keer een examen betalen aan SVM NIVO van € 865,- wel meer dan genoeg. Dus ik kan niet anders dan Francine aan iedereen aanbevelen, want je doet het tenslotte voor jezelf!

En nu nog even kort gericht aan Francine. Ik kreeg goed de indruk dat jij wel vertrouwen had in mij met het behalen van mijn examen en dat heeft mij ook geholpen. Zelfs nog even een motivatie berichtje in de ochtend voordat ik vertrok naar Nieuwegein. Ik heb je al bij meerdere collega’s aangeraden die nog de specialisatie moeten behalen, want jij bent niet simpelweg een docente, jij bent een coach! Francine, enorm bedankt voor jouw begeleiding en ondersteuning!

Leegstra NVM Makelaardij
Winkelwagen
Scroll naar boven