Astrid van der Graaff

YESS!! In 1x geslaagd!!

Heb je twijfels over het feit of je voor Francine Verbiest moet kiezen als opleider vakbekwaamheid makelaar wonen voor je KRMT titel? Dan zeg ik DOEN!!!  Haar 2-daagse online Tempo training was heel goed te doen en Francine blijft continu gemotiveerd en scherp.

Daarna begint het eigenlijk, het huiswerk! Geen dag of tijdstip was haar te veel om het huiswerk na te kijken. Francine is een perfectionist en gaat niet voor half werk, dat is niet haar ding en dat zie je dan soms ook terug in de reacties op het huiswerk. De feedback kan soms vrij scherp zijn en op dat moment even slikken, maar later snap je goed dat ze dat alleen doet met de allerbeste bedoelingen! Ze heeft maar 1 ding voor ogen en dat is dat jij gaat slagen voor het examen. Ik weet zeker dat je zonder de training van Francine nooit zo goed voorbereid naar het examen gaat.

Tijdens de gesprekstraining bij Hans vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Heel veel tips en handvaten aangereikt gekregen en zo was het plaatje compleet om naar het examen te gaan. Op deze manier vullen Francine en Hans elkaar goed aan en stomen je gewoon klaar voor het examen.

Op de dag zelf was ik best gespannen maar dankzij Francine en Hans is het toch maar mooi gelukt!

Heel hartelijk dank voor het tomeloze geduld, het feit dat ik alles kon vragen, je plan van aanpak betreft het huiswerk en de rest!

Echt zonder jullie had het toch anders gegaan.

Blij dat het erop zit maar vergeten doe ik dit mooie stel nooit!

Makelaardij de Dames
Winkelwagen
Scroll naar boven