Arjan Bunschoten

Van ARMT naar KRMT.

Tijdens de opleiding ARMT bij IPD opleidingen in Utrecht heb ik Francine al ontmoet.

Francine is deskundig, een vrouw met pit, heeft passie voor haar vak en dat straalt ze ook uit.

Na mijn opleiding ARMT ben ik in september 2017 aansluitend gestart met de basistheorie vastgoed opleiding, óók bij IPD. Tijdens die opleiding was het flink doorbijten en vooral gefocust blijven. Niet bij de pakken gaan neerzitten als je een keer tegenslag hebt.

Voor het laatste onderdeel vakbekwaamheid makelaar wonen KRMT ben ik naar het mooie Leiden afgereisd. Ik keek er naar uit om de KRMT Tempo Training bij Francine te volgen. In die twee daagse training krijg je veel informatie over het vakbekwaamheids examen en praktijkvoorbeelden.

Vanaf het moment van de training tot aan het examen is Francine er voor je. Via WhatsApp houdt ze je op de hoogte van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws omtrent het examen. Op mijn vragen kreeg ik altijd snel een reactie.

“Francine, Ik waardeer het dat je soms scherp uit de hoek kwam, me een spiegel hebt voorgehouden en me een spreekwoordelijke schop onder mijn kont hebt gegeven. Ik heb daar echt wat aan gehad en ook veel van geleerd. Dank voor al je hulp tijdens dit laatste onderdeel”

Francine succes met het geven van je trainingen. Jij gaat nog vele kandidaten gereed stomen voor de vakbekwaamheids examens!!

Arjan Bunschoten

Van der Linden Groep

Winkelwagen
Scroll naar boven