Aron Kriek

Ruim 3 jaar geleden begon ik met veel goede moed aan de basisopleiding vastgoedtheorie.

Toen ik aan het tweede vak begon (JA2) kwam ik voor het eerst in contact met docent mr Marcel Melgers. Ik kwam er al snel achter dat dit een uitzonderlijk goede docent was.

Een aantal vakken verder kwam ik Francine voor het eerst tegen, zij was toen nog docente vakbekwaamheid bij IPD-opleidingen. Het eerste wat mij daar opviel was dat zij, net als Marcel, vooral naar de mens achter elke leerling keek!

Een tijdje later volgde ik de vakbekwaamheidslessen bij IPD bij Francine in de klas. Ik speciaal gevraagd in haar groep te mogen zitten. Francine bleek, net zoals haar collega Marcel, een zeer heldere, eigen en doordachte manier van lesgeven te hanteren.

Nadat ik bij Francine in die grote groep met meer dan 30 mensen 3 van de 5 lesdagen had gevolgd was ik ervan overtuigd dat ik mijn vakbekwaamheidsexamen zou kunnen halen. Helaas ben ik de eerste keer gezakt omdat ik een aantal maanden had gewacht, de exameneisen van SVMNIVO veranderd waren en ik, uit de inmiddels al langer geleden lessen, het een en ander was vergeten. Dat ik het examen net niet haalde, daarover waren zelfs mijn studiegenoten verbaasd.

Ik ben gaan werken bij Brinkborgh makelaardij, zocht Francine weer op (inmiddels was zij haar eigen trainingscentrum in Leiden gestart), boekte haar tweedaagse Tempo training en ik ging óók nog 1 keer naar Francine terug om pal voor mijn her-examen de gesprekstraining met Hans te oefenen.

Gelukkig is het die tweede keer, na zoveel waardevolle informatie, wel gelukt!  Na zes dagen had ik mijn uitslag al van SVMNIVO!

Het halen van mijn KRMT vakbekwaamheidsdiploma was een van de meest onbeschrijfelijke momenten in mijn leven. Want het is zo’n pittige studie!

Francine, Hans en natuurlijk ook nog Marcel, ik wil jullie harstikke bedanken voor al jullie hulp.

Ik ben ervan overtuigd dat als ik jullie 3’n niet had ontmoet dat ik nooit dat vakbekwaamheidsdiploma KRMT had gehaald!

Aron Kriek

De Plantage Makelaars

Winkelwagen
Scroll naar boven