Bartelo Dijk

De opleiding tot KRMT van welk opleidingsinstituut dan ook geeft je wel de kennis maar absoluut niet de vaardigheden om het examen te maken. Dat gold ook al voor de theoretische modules, en dat geldt zeker voor het examen vakbekwaamheid KRMT. Het SVM|NIVO neemt de examens af op een manier die je behoorlijk kan verrassen: “Zit ik hier nu voor een examen type-vaardigheid en stressbestendigheid of kom ik hier om mijn vaardigheden als makelaar te laten toetsen?”

Dat probleem heeft Francine heel goed gezien en ondersteunt iedere kandidaat op een persoonlijke en unieke manier, die lekker direct en zonder veel omhaal aan je duidelijk maakt wat je precies te wachten staat op dat examen. Al in de voorbereiding bij het maken van je brochure en visiestuk stuurt ze geweldig bij, en naar de dag toe word je duidelijk wat je te wachten staat, en hoe je de examinatoren het gevoel geeft dat jij het vastgoed veld ingestuurd kunt worden als betrouwbaar en integer (kandidaat) makelaar. Want daar zijn ze naar op zoek! En dat snapt Francine!

Daarnaast is een training bij Francine altijd een feestje, waren alle docenten maar zo gedreven en gevat als deze dame met haar heerlijke accent en geestige reacties. Maak kennis met haar beruchte rode pen!

Van nul naar gediplomeerd in minder dan 2 jaar, het was een niet te vergeten traject maar dankzij Francine voor het praktische gedeelte heb ik het royaal binnen die tijd kunnen afronden!

Mijn dank is groot.

Bartelo Dijk

De Landerije Makelaars

Winkelwagen
Scroll naar boven