Carmen Wiggers

In 2018 besloot ik dat ik het roer om zou gooien om mijn droom achterna te gaan; ik word makelaar!

En dan begin je te zoeken naar opleiders. Ik heb een dagopleiding bij IPD gekozen voor zowel theorie als praktijkleer – vakbekwaamheid.

Wat waren die boeken en lessen bij IPD chaotisch en totaal niet to the point! Ik kwam om in de hoeveelheid. Maar met mijn drive bikkelde ik door, sommige vakken heb ik zelfs geen lessen voor gevolgd maar het zelf met thuisstudie gedaan. Elke morgen gewoon vroeg opstaan om zo nog een paar uren te kunnen studeren.

Toen ik in de richting van de examens kwam hoorde ik steeds vaker de naam Francine vallen.  Ik heb haar eerst gegoogled kwam op haar heldere website terecht en heb naar aanleiding daarvan samen met een studiegenoot een groepje van 4 studiegenoten geformeerd om Francine’s tweedaagse KRMT tempo training te volgen. Vakbekwaamheid heb ik bij IPD opleidingen afgezegd omdat ik daar totaal geen heil meer in zag.

“Hoe pak ik het op, wat kan ik alvast aan voorstudie doen op vakantie?”, dat waren mijn vragen vanaf het eerste contact en daarin is Francine altijd mijn coach geweest. Ik maaakte op de training kennis met het zeer overzichtelijke leer- en werkboek van Francine, het werd een genot om op die manier te kunnen leren.

Onze training in Leiden was ook erg leerzaam en leuk want we kwamen met ons groepje van 4 uit het hoge Noorden en maakten er rond 3 oktober met ‘Leidens ontzet’ een gezellig weekend van.

Francine is heel direct en to the point, ze stoomt je klaar voor het examen. Haar lesmethodes, haar manier van lesgeven in kleine groepjes, het is gewoon heel fijn.

Ik kwam om in de informatie maar altijd zorgde Francine ervoor, ook na de training dat ik weer het overzicht kreeg als ik dat even kwijt was. Ik stuurde haar zelfs een foto van alle boeken op m’n bureau en kreeg direct omcirkeld terug in welke volgorde ik alles op moest pakken.

Voor mijn eigen zekerheid ben ik ook nog naar Hans gegaan voor zijn gesprekstraining, ook dat gaf me houvast en op ‘t examen heb ik regelmatig gedacht; Bedankt Hans!

Denk je dat je niks meer hoeft te doen na een weekend Leiden? Forget it! Het is oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Maar met Francine als 24/7 coach binnen handbereik. Francine en Hans stomen je in hoog tempo klaar voor het examen maar je moet het echt zelf doen!

En nu, ruim een jaar verder ben ik makelaar KRMT met een vast contract bij een groot makelaarskantoor in Assen. Mijn droom leek halverwege een nachtmerrie te worden maar vanaf vandaag is mijn droom werkelijkheid geworden, mede door Francine en Hans.

Carmen Wiggers

Lamberink makelaars en adviseurs

Winkelwagen
Scroll naar boven