Geraldine Schouten

In 2016 ben ik gestart met de opleiding KRMT in het kader van een door mijzelf gekozen omscholingstraject. De kwaliteit van lesgeven bij het opleidingsinstituut IPD waar ik mijn basistheorie volgde was helaas ver onder de maat.

Ik heb grotendeels op eigen kracht en door middel van zelfstudie het diploma basistheorie taxateur o.z. behaald en ook de theorie aanvullend wonen. Totdat ik voor de laatste hobbel, het vakbekwaamheidsexamen KRMT, kwam te staan. Het spreekwoord ‘als de nood het hoogst is, is de redding nabij’ kwam voor mij in de vorm van Francine!

Francine was de eerste docente die haar vaardigheden doorgaf vanuit de praktijk. Helemaal gericht op het klaarstomen van iedereen die naar voor dit specifieke examen wil. Met haar heldere ‘no nonsense’ aanpak en de nodige humor heeft zij mij getraind om het examen met vertrouwen tegemoet te zien.

Francine’s methode van trainen heeft voor mij perfect gewerkt! Mede dankzij haar mag ik mezelf nu Kandidaat Register Makelaar Taxateur (KRMT) noemen.

Geraldine Schouten

Hendriks makelaardij

Winkelwagen
Scroll naar boven