Han Mastebroek

Ik ben zo’n eigenwijze zelfstudie student. Inderdaad, via die andere opleider uit Leiden. Alle theorie-certificaten behaald. Dat lukte allemaal prima. Toen stond het Vakbekwaamheidsexamen op de planning. Dat is andere koek. Ik werd er zowaar een beetje zenuwachtig van. Want theorie uit een boek leren, dat lukt wel. Maar hoe bereid je je voor op het Vakbekwaamheidsexamen? Dat staat niet in boekjes.

Ik kreeg de film niet af, kon niet voor ogen krijgen hoe de examendag eruit zou zien en wat er allemaal van mij verwacht werd. Maar zou ik dan de enige zijn met dat probleem? Ik was zo eigenwijs te denken van niet. Maar dan was er vast ook al iemand opgestaan die al die dwalende cursisten bij de hand nam. Maar eens snel wat gegoogeld. En waarachtig, daar stond ene mevrouw Verbiest die Trainingen Vakbekwaamheidsexamen verzorgde. Direct gebeld.

Trainingen zaten vol (ik moet toegeven: ik was ook erg last-minute). Maar Francine had een oplossing: er was nog een extra training gepland waar ik bij aan kon schuiven. En zo belandde ik in Leiden.

Ik noem Francine sindsdien mijn “drill-instructor”. Want wat zij er bij mij ingeramd heeft: ongelooflijk. Ontzettend veel geleerd in heel korte tijd door een zeer ervaren, enthousiaste en gedreven docent en bovenal: een goed mens. Resultaat: Geslaagd!!!

Van harte aanbevolen!

Han Mastebroek

MASTEBROEK MAKELAARDIJ 

Winkelwagen
Scroll naar boven