Hans Verbiest

Francine gaf al een aantal jaren makelaars les en kwam steeds met een glimlach op haar gezicht thuis. Ik werd nieuwsgierig wat in haar werk daar de oorzaak van was. ‘Dan ga je toch een keer mee? Dan snap je het waarschijnlijk wel’ was haar praktische voorstel.

Dat deed ik en signaleerde achter in haar klas dat mijn vrouw een heel goede vastgoed docente bleek te zijn. Ook merkte ik dat ik ‘mijn-vrouw’ kon loskoppelen van de docente waar ik geïnteresseerd naar zat te luisteren en waarvan ik de presentaties aandachtig bekeek, zoals overigens al haar leerlingen dat deden!

Ze was niet eens verbaasd toen bleek dat ik me opgegeven had voor de studie makelaar en de volgende keren ook in haar klas verscheen. Professioneel als zij is merkten de andere leerlingen niet dat ik haar partner ben, totdat men doorkreeg dat we steeds samen arriveerden en weggingen! Drie maanden later haalde ik mijn vakdiploma, zonder enige hulp extra van Francine, want ik wilde het helemaal zélf doen.

Ze koos voor ons gezin ipv uren per dag in files kwijtraken en ging dichterbij huis, bij Kronenburgh in Den Haag makelaars opleiden. Maar ik zag haar lijden onder het feit dat ze die uitleg aan mensen die naar haar hulp uitreikten moest geven. We hebben samen nagedacht en daaruit zijn haar specifieke KRMT-examentrainingen ontstaan.

Voor mij is het nu genieten van hoe zij opbloeit van wat zij aan hulp kan bieden, verder ontwikkelt, en allemaal onderneemt. Op mijn steun om haar trainees op ons kantoor in haar speciaal daarvoor ingerichte trainingsruimte te ontvangen, supporten, verkoopgesprekken te oefenen en te cateren kan zij rekenen, want ze is een profi, levert kwaliteit af en leeft daarnaast enorm met haar leerlingen tot aan hun examendag mee.

Hans Verbiest

Keypoint Francine

Winkelwagen
Scroll naar boven