Henriette Dane

Eind januari 2018 begon ik volg goede moed met de opleiding tot KRMT bij IPD opleidingen. De lessen en zo ook de examens volgden elkaar in vlot tempo op.

Ik raakte overmoedig doordat ik alle modules achter elkaar succesvol afrondde dankzij mr Marcel Melgers. Terwijl ik nog bezig was voor het examen praktijkleer makelaar, gaf ik me al op voor het examen vakbekwaamheid bij SVMNIVO. Ik voerde de druk voor mezelf daarmee wel op, want de beste resultaten bereik je alleen als examens snel na het volgen van de leerstof behaald zijn. Ik zat dus met twee modules tegelijk.

Door alle positieve geluiden die ik vernam uit Leiden, besloot ik me aan te melden bij Francine voor de KRMT Tempo Training. In november volgde ik de twee dagen bij Francine en Hans in een groepje met nog 2 medestudenten.

Deze twee dagen waren vanaf het ontvangst tot het uitzwaaien inspirerend en zeer hartelijk. Francine en Hans hebben me zoveel tools gegeven deze twee dagen om goed voorbereid het examen in te gaan. Toch was ik even de drive kwijt om door te gaan. Het schrijven van m’n visiestuk stokte, ondanks dat het onderwerp in 1x werd goedgekeurd door SVMNIVO.

Gelukkig was daar Francine om me vooral aan te moedigen door te gaan om ook het laatste stukje van de opleiding af te ronden. Ze gaf me aan dat ze zelf ook graag haar schaapjes op het droge wilde hebben. Hoe mooi is dat !

In juli heb ik uiteindelijk examen gedaan en ondanks het feit dat ik het even voor me heb uitgeschoven kan ik zeggen dat ik het zonder alle ondersteuning en aanmoediging van Francine en Hans niet had gered.

Echt enorm bedankt en wat ben ik blij dat het diploma in the pocket is !

Henriette Dane

Jet makelaars

Winkelwagen
Scroll naar boven