Janneke Vorselaars-de Kort

Bijna elk vak van mijn basisopleiding heb ik kunnen afronden, doordat dat ik zelf naast mijn reguliere lessen op zoek ging naar goede docenten en studiemateriaal! En dit ontstond na herhaaldelijke confrontaties met het ontbreken van leskwaliteit en goede aansluiting op de examens bij IPD opleidingen in Utrecht.

Ik zocht de hulp binnen mijn makelaarsnetwerk, ging op zoek naar een beter niveau, belde rond en kwam daardoor gelukkig voor de training van het vakbekwaamheidsexamen KRMT bij Francine in haar prachtige pand in Leiden terecht.

Zij steunde mij in mijn nieuwsgierigheid om als digibeet in de wereld van Blockchain te duiken voor mijn visiestuk. Mijn training voor het examen bij haar waren twee fijne dagen waarin het tempo hoog lag en het vooral zeer leerzaam was. In haar uitleg gebruikte Francine de exameneisen, punt voor punt heeft ze alles haarfijn uitgelegd. Ze vertelde me eerlijk dat het examen alleen te halen is als je écht veel oefent en er dus hard aan werkt.

Francine staat achter je, is goed bereikbaar per mail of via het whatsapp groepje dat ze direct na de training aanmaakt. Ze heeft zelf ervaring met de examens, beschikt over veel expertise en ziet de mens in haar leerlingen. Ze heeft mij zelfs een goed kledingadvies voor mijn examen gegeven!

Ik haalde mijn examen glansrijk en in één keer, dat was me zonder haar niet gelukt!

Mijn dank aan Francine is groot. Niet omdat ze me de weg naar het diploma wees, maar ook omdat ik nu positief kan terugkijken op de afronding van mijn opleiding.

En…geen verrassingen bij het SVMNIVO; het examen verliep precies zoals Francine voorspelde. De assessoren zijn overigens heel aardige mensen die het beste met je voor hebben!

Janneke Vorselaars de Kort

Zuid Makelaardij | THUIS BIJ ZUID 

Winkelwagen
Scroll naar boven