Jasper Bakker

Uitstekende begeleiding bij mijn voorbereiding voor het vakbekwaamheidsexamen KRMT wonen door Francine!

Naar meerdere jaren in de financiële dienstverlening werkzaam te zijn had ik de keuze gemaakt mij te richten op een vervolgstap richting de makelaardij.

Door middel van zelfstudie ben ik begonnen met het halen van alle certificaten voor de basistheorie en uiteindelijk kwam ik bij het vakbekwaamheidsgedeelte. Over dit deel is vrij weinig te vinden als je de basis opleiding zonder begeleiding volgt.

Bij toeval kwam ik via Google op de site van Francine die mij direct aansprak. Vanuit het oosten des lands is Leiden bepaald niet naast de deur maar ik ben uiteindelijk erg blij dat ik bij haar een dag training heb geboekt.

Francine legt je in een hele intensieve training alles uit wat er bij het vakbekwaamheidsexamen belangrijk is en zorgt ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt bij SVMNIVO. Francine heeft veel kennis en ze brengt die op een prettige manier over.

Na die training in Leiden is er ook veelvuldig contact per WhatsApp met haar geweest hetgeen bij mij erg prettig is overgekomen. Inmiddels heb ik bericht gehad dat ik mij KRMT’r mag noemen en ben in afwachting van mijn diploma!

Wil jij ook een goede voorbereiding op je examen? Dan beveel ik je zeker aan een training bij Francine te volgen!

Jasper Bakker

BRIQS Makelaardij

Winkelwagen
Scroll naar boven