Jessica Janssen

Na mijn opleiding vakbekwaamheid merkte dat ik tijdens het examen dat ik tóch kennis tekort kwam. Omdat ik daardoor voor het verkoopgedeelte zakte, besloot ik mij aan te melden bij Francine. Ik hoorde van een klasgenoot uit de basisopleiding dat hij direct twee dagen naar Francine was gegaan, erg tevreden was en ook was geslaagd.

Ik mailde Francine en heb met haar afgestemd wat ik nog nodig had en daardoor haar training gevolgd. Die training was erg duidelijk, ik wist wel dat mijn kennis van het verkoopplan redelijk was, maar deze training zette de puntjes op exact op de i, en zorgde ervoor dat ik het examen makkelijker kon maken.

De training hield in dat ik ’s morgens met Francine het verkoopplan geheel doornam en ’s middags met Hans de onderhandelingen oefende, daar heb ik heel veel aan gehad. Ik kon me nu wél goed voorbereiden op het verkoopplan en de vragen en opmerkingen die ik tijdens de examen onderhandelingen kon krijgen.

Thuis nog hard geoefend, en fijn dat ik ook altijd via WhatsApp het een en ander aan Francine kon vragen.

Op 21 november ging ik op examen, ik was door de opgedane kennis veel relaxter dan de vorige keer, dus ging het ook veel beter. Na het examen had ik dit keer een goed gevoel over mijn goed voorbereide prestaties, en na een paar dagen wachten kwam de mail van SVMNIVO dat ik ben geslaagd!

Jessica Janssen

Munitax 

Winkelwagen
Scroll naar boven