Jinty Kleinepier-Van Os

Het roer om!

Na 14 jaar als zelfstandige in het communicatievak werd ik nieuwsgierig naar mijn skills achter die horizon. Een blik op de markt, een rugzak vol ervaring en een stevige dosis werklust leken me de ideale uitgangspunten om verder te kijken dan mijn Zeeuwse neus lang is. En met succes.
Inmiddels heb ik mijn K-RMT op zak. Een bekroning op de jaren die ik geïnvesteerd heb in deze opleiding. De keuze die ik gemaakt heb vind ik zelf nog steeds stoer en uitdagend als moeder van drie opgroeiende kids!

Maar natuurlijk heb ik dit niet bereikt zonder de aanmoediging en het eeuwigdurende geduld van mijn geweldige gezin. ‘Mama is aan het studeren jongens, dus wij gaan ff de deur uit.’.. klonk het regelmatig thuis. Dankjulliewel!! En mijn ouders en schoonouders niet te vergeten…

Ook Makelaarskantoor Wisse Vastgoed en mijn collega’s bedank ik heel hartelijk voor het vertrouwen in mij als ‘groentje’ in de makelaardij. Een kundig en uitdagend leerbedrijf waar ik na het behalen van de basistheorie werd aangenomen en bij wie ik mijn carrière op velerlei gebied hoop te mogen voortzetten en uitbouwen.

En wie ik bij deze heel graag extra in het zonnetje wil zetten zijn Francine en Hans. Jullie hebben me laten inzien dat je gewoon moet DOEN. Francine verzorgt gedegen trainingen waarbij je alle ins en outs van de makelaardij in rap tempo krijgt ingepeperd. En durf eens aan jezelf te twijfelen bij deze ‘pitbull’… Aan inspiratie, aanmoediging en bakken vol vakkennis geen gebrek!
Hans, jouw bijdrage als gesprekstrainer was dat zetje in de rug om die laatste punten op de i te zetten. TOP!!

Het is een geweldige ervaring om te zien dat er deuren voor je open gaan als je je ergens voor inzet. En dat zal ik me bij elke voordeur blijven realiseren!

Ik kan iedereen die er voor wil gaan de examentrainingen aanbevelen. Francine en Hans bedankt!

Jinty Kleinepier-Van Os

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed

Winkelwagen
Scroll naar boven