Jurgen Lamers

Eindelijk ben ik makelaar KRMT!!!!

Enkele jaren terug ben ik begonnen met de opleiding makelaardij bij IPD-opleidingen.  Dit om een nieuwe weg in te slaan en een lang gekoesterde droom uit te laten komen. MIjn huidige werk in de bouw wordt me lichamelijk te zwaar dus moest het ervan komen.

Na de basis vastgoedtheorie komt de volgende stap!!! De KRMT specialisatie kamer wonen! Na de flextoets Praktijkleer wonen moest ik net als iedereen natuurlijk nog het vakbekwaamheidsexamen halen. Omdat ik nog geen enorme ervaring heb in de makelaardij was dat voor mij een flinke kluif en het ging bij het eerste examen ook niet goed. Ik was een terecht gezakte kandidaat.

Maar gelukkig kwam ik Francine tegen!!!

Wat een geluk heb ik met haar gehad. Als iemand weet hoe je mensen op een positieve manier kunt laten zweten, dan is zij het wel. Het maakt niet uit waar je mee zit, welke vraag, hoe laat, hoe vroeg, in het weekend en noem maar op, zelfs op feestdagen was ze er voor me. Binnen no time heb je antwoorden van haar via WhatsApp teruggekoppeld gekregen en kun je weer verder.

Ik ben twee dagen op de Tempo training in Leiden geweest. De eerste dag met 3 andere trainees Francine’s zelf geschreven boek doorgewerkt. Wat heb ik nog vaak in dat boek gekeken om toch maar weer even iets op te zoeken.

De tweede dag heb ik een hele poos samen met Hans (die fantastisch koffie kan zetten en de lunch kan verzorgen) de gesprekken die op het examen gevoerd moeten worden geoefend. Wat ben ik dáár blij mee geweest. De tips die Hans me toen gaf heb ik tijdens mijn examen goed toe kunnen passen.

Ik liep met een goed gevoel naar buiten toen mijn examen erop zat. Maar ja, het blijft altijd afwachten natuurlijk.  Na anderhalve week kwam het verlossende mailtje uit Nieuwegein. Nadat ik eerst mijn thuisfront had geïnformeerd wat de uitslag was, ging mijn tweede  WhatsApp’je natuurlijk richting Leiden. Want een vrouw die me zo heeft geholpen moet ook als eerste weten dat ik deze keer ben GESLAAGD. Wat was ik blij!

Francine en Hans super bedankt voor jullie lessen, jullie vertrouwen in mij,  die snelle reacties, de duidelijkheid over het examen en natúúrlijk jullie heerlijke koffie!

Jurgen Lamers

Kuypers Zorg voor Vastgoed

Winkelwagen
Scroll naar boven