Laura Geradts

Lieve Francine en Hans

Door de tweedaagse examentraining werd het mij eindelijk duidelijk wat er van examenkandidaten wordt verwacht. De uitgebreide informatie waarbij Francine letterlijk punten naar voren laat komen die in examen voorkomen, zijn zeer handige handvatten tijdens het studeren.

Je kunt alle examenopdrachten met Francine oefenen. Doordat Francine elke ingestuurde opdracht flink scherpslijpt, voelt het misschien alsof dàt ietwat overdreven is totdat je steeds beter door gaat hebben dat dat nou juist hetgeen is wat de examencommissie bij SVMNIVO van de kandidaten verwacht.

Francine is zeer snel in haar reactie op ingestuurd materiaal en is direct in haar mening. Dit is fantastisch als je in één keer wil slagen.

De onderhandelingstraining met Hans is een mooie aanvulling op de tweedaagse training en zeer waardevol als je die kort voor je examen met Hans afspreekt. Ook vanuit deze training kwamen letterlijk besproken punten terug in mijn onderhandelingen tijdens mijn examen.

Ik ben door deze handvatten en ingesproken moed van Francine en Hans met een zeer rustig gevoel naar het examen gegaan. De assessoren die ik tegenkwam waren ook ontzettend aardig en geruststellend maar ik voelde me zo zelfverzekerd dat ik geen zenuwen heb gehad.

In één keer geslaagd!!
Dank je wel Francine en Hans, ik verwijs naar jullie door aan iedereen die óók in 1 keer wil slagen!!!

Laura Geradts

Plus Taxaties

Winkelwagen
Scroll naar boven