Leonard Slagboom

Geslaagd in 1 jaar en acht maanden voor vakbekwaam makelaar wonen KRMT!

Marcel: jij bent een hele fijne, bijzondere man die waanzinnig lesgeeft! Francine noemde jou altijd ‘haar wandelende encyclopedie’.  Tijdens mijn basis vastgoed opleiding bij IPD heb ik bijna alle vakken van jou gehad en een keer extra afgereisd naar Utrecht voor een les hoe je de wettenbundel gebruikt. Jij gaf deze les. Na een half uur riep de hele groep: “Kunnen wij ook les krijgen van u?” Waarop ik riep: “Ik heb meneer Melgers lekker wel ” Niets was jou teveel, extra avonden bijles, hulp bij het schrijven van mijn visiestuk, ik kon altijd bij je terecht.

Voor vakbekwaamheid reisde ik af naar Leiden, waar ik op 2 zaterdagen de Tempo-training kreeg van jou Francine. Na een hartelijk ontvangst door jou en Hans, gingen we als een trein om al jouw leerstof door te nemen.
Tot in den treure benadrukte je waar we op moesten letten, hoe we ons moesten opstellen, wat belangrijk was en waarnaar gevraagd zou kunnen worden in het examen. Je trainingsdagen waren intensief, maar onwijs leerzaam. Fantastisch hoe jij met je leerlingen om gaat, hoe en de manier waarop je ze voedt met je kennis en de feiten.

Binnen 1 uur antwoordde je altijd op mijn mails omdat je wist dat ik met jouw informatie weer verder kon. Alle maanden dat ik bezig ben geweest om jouw stof tot me te nemen zodat ik verzekerd het examen in kon gaan, stuurde je constant feitjes, weetjes en stelde je vragen om ter voorbereiding op het examen. Zelfs tot 1 uur voor mijn examen. Je hebt onze groep er letterlijk doorheen getròkken.

Dankzij de hulp en feedback van Marcel en Francine kreeg ik het maximaal aantal punten voor mijn visiestuk.
Jullie hebben me aangespoord om met praktijkleer wonen en vakbekwaamheid te beginnen toen de zomervakantie begon. Daardoor kon ik het geheel sneller afronden.  Zonder jullie had ik dit nooit gehaald. Ik voelde me soms schuldig, zoveel tijd als ik van jullie vroeg. Zelfs op vrijdagavonden of zondagen kon ik met jullie mailen, app’n en hebben we telefonisch contact gehad.

Daarom wil ik jullie allebei nogmaals vriendelijk, ontzettend, onwijs en reuze bedanken, jullie zijn toppers!!
Marcel, Francine, met zijn drieën hebben we mijn inschrijving in het KRMT register gerockt!

Kamiska Vastgoed

Winkelwagen
Scroll naar boven