Lonneke Cramer

Francine… Ik had haar al een tijdje geleden, via collega’s op social media gevonden. Ze enthousiasmeerde mij door ebook’s aan te prijzen die je van haar kon krijgen als je binnen 24 uur een mailtje stuurde. Toen was ik direct verkocht door de duidelijke toon van haar leermateriaal. Het gaf precies de kern van de theorie weer van wat je nou echt moet weten.

Dus, toen mijn examen echt dichterbij kwam, heb ik een examentraining bij Francine geboekt. Ik zal dat nooit meer vergeten, mede omdat ik op de terugweg in een hele grote file terecht kwam! De ideale manier om mijn hoofd even leeg te maken, want dat hoofd zat VOL!!!

Tijdens de training laat Francine er geen gras over groeien. Ze neemt je stap voor stap mee in elk onderdeel van het examen, wat kun je verwachten en vooral ook wat niet! Aan het eind weet je precies dat je nog flink aan de studie moet, maar je bent wel extra gemotiveerd!

Francine stuurt je dezelfde dag nog alle hand-outs toe die nodig zijn voor een goede voorbereiding. Wat helemaal fijn is, is dat er een “hulp-in-noodgevallen-app groep” wordt aangemaakt met alle studenten van de training, en natuurlijk met Francine. Zo steunden we elkaar en was het mogelijk die vragen aan elkaar en Francine stellen waar we zelf het antwoord niet op wisten.

Dus ja, Francine is er ook na de training voor je, ze staat je met raad en daad bij, kijkt huiswerk snel na, vult de app met nuttige informatie en heeft altijd een opbeurend en motiverend woord voor je.

Mijn examen was pittig en leuk! Door mijn training bij Francine wist ik precies wat ik kon verwachten en ben ik in 1 keer geslaagd!!

Sta jij vlak voor je examen? Wil jij goed voorbereid zijn? Ik raad je aan om een training bij Francine te boeken! Natuurlijk moet je er zelf óók hard voor werken, maar met de steun van Francine kom je er wel….

Boeken die training!

Lonneke Cramer

TW3-DIEL Makelaars 

Winkelwagen
Scroll naar boven