Maja van Eerd – Bezemer

Het is gewoon gelukt. Ik ben voor mijn KRMT diplomaa geslaagd!!!!

Vastgoed vond ik altijd al interessant. In oktober 2017 kreeg ik de gelegenheid om weer te gaan studeren. Ik ben toen begonnen aan de basistheorie voor makelaar.

Bij elke module had ik het idee, dat er een tsunami over me heen kwam. Ik wist niets, mijn basisniveau was laag en ervaring, waar ik uit zou kunnen putten, had ik ook niet. Na het behalen van mijn basis-modules en daarna de specialisatie praktijkleer wonen, besloot ik naar Francine te gaan.

Francine, ik had al veel studiemateriaal van je gezien en aangezien ik makkelijker leer met plaatjes kwam ik naar jou toe voor vakbekwaamheid wonen. Ik vond het fijn om twee intensieve dagen te komen. Helaas kreeg ik het tsunami-gevoel  wel meteen weer.

Oké, een makkie zou dit dus ook niet worden, ondanks dat ik nu goed lesmateriaal had. Maar we werden ook door jou gewaarschuwd. Het zou weer keihard werken worden.

Dat is ook gebeurd. De brochure en het visiestuk waren een hele klus, maar wel leuk om te doen. Daarna feedback van jou en de maximale punten hiervoor gehaald voor het examen. Het begin was er.

Daarna flink gaan oefenen op het verkoopplan met verbeterpunten van jou. Toen gaan oefenen met onderhandelen, ik heb flink wat zogenaamde huizen verkocht thuis en ook niet verkocht (ik had thuis heel vervelende kopers, gelukkig heb je dat op examen niet).

Nog 1 keer naar Leiden gegaan om de puntjes op de ‘i’ te zetten in een gesprekstraining bij Hans.

Voor vragen kon ik altijd bij jou terecht en bij mijn medecursisten van de cursus. Daar heb je ook veel steun aan, zeker in de buurt van je examendatum. Kun je een keer tegen elkaar mopperen, hoeveel werk het examen voorbereiden is.

Toen het examen.

Geen verrassingen, alles kwam bekend voor. Gelukkig had ik goed naar je geluisterd en flink geoefend met het verkoopplan, anders had ik dat onderdeel qua tijd nooit gehaald.

Ze waren bij het SVM|NIVO aardig, maar het was niet makkelijk. Dan volgt het wachten op de uitslag. En nog eens wachten. Wat duurt dat lang, of lijkt dat lang?

En nu geslaagd.

Francine en Hans, hartelijk bedankt voor jullie hulp. Ik blijf op de hoogte via je facebookpagina, zodat ik meteen alle nieuwigheidjes weet.

Succes met het opleiden van andere KRMT makelaars!

Maja van Eerd

A&T Vastgoed Eindhoven b.v.

Winkelwagen
Scroll naar boven