Marjan Fens

De opleiding voor het makelaarsdiploma heb ik gevolgd bij IPD en daar een aantal docenten gehad gedurende de hele basisopleiding. Ze waren helaas niet allemaal even geschikt voor het lesgeven. Met enig doorzettingsvermogen en enthousiasme voor het vak heb ik het eerste gedeelte, het basisdiploma makelaar taxateur, behaald.

Voor het tweede gedeelte, specialisatie wonen, bestaande uit makelaardijleer en vakbekwaamheid, moest ik naar Utrecht om me voor te bereiden op de examenopdrachten en de mondelinge verdediging ervan. Daar heb ik Francine leren kennen. Wat een verademing.

Zij is een docente die je enthousiasmeert en volledig ‘meeneemt’ door het examen. Haar passie laat je zomaar niet los. Je blijft luisteren en steekt er heel veel van op, mede door de manier waarop ze vertelt en presenteert. Zij stak écht met kop en schouders boven de andere docenten uit.

Ik heb voor mijn examen talloze oefenvoorbeelden van haar gehad en gebruikt en ben daardoor in één keer geslaagd. Lof voor deze docente!

Marjan Fens

Makelaardij Zuidlaren

Winkelwagen
Scroll naar boven