Mathilde Reinerink

Eind 2016 ben ik begonnen aan de KRMT-opleiding bij IPD-opleidingen. Dit was geen succes, beloftes werden daar namelijk niet nagekomen. Maar het positieve daarentegen is, dat ik Francine bij IPD-opleidingen heb ontmoet. En als dat niet was gebeurd had ik nu niet mijn KRMT-diploma ‘in the pocket’. Wat een geluk!

Het examen vakbekwaamheid wonen KRMT is pittig te noemen, vooral als je geen werkervaring hebt in de makelaardij. Francine heeft mij vanaf het begin zoveel vertrouwen gegeven dat ook mensen zoals ik, die niet in de makelaardij werkzaam zijn, kunnen slagen voor het examen. “Dat betekent wel hard werken” zei ze en dat had ik er graag voor over.

Na het halen van de Basistheorie Vastgoed ben ik afgereisd naar het mooie Leiden. Daar heb ik genoten van de trainingen die door Francine en later ook door Hans werden gegeven.

Zowel Francine en Hans zijn betrokken en adequaat in het overbrengen van de leerstof. Door hen worden alle puntjes op de i geplaatst. Je ontvangt handig leer- en lesmateriaal waarmee je je de stof eigen maakt. De tips en tricks en vooral persoonlijke aandacht van Francine zijn waardevol. Je wordt ‘klaargestoomd’ voor het examen.

Voor het examen heb ik mijn verkoopplannen door Francine na laten kijken en haar opmerkingen daarover ter harte genomen, totdat ik uiteindelijk de volgende opmerking van Francine onder mijn huiswerk zag: ‘K.E.U.R.I.G’.

Ik heb nog een extra gesprekstraining bij Hans gevolgd in augustus om het onderdeel ‘onderhandelingen’ beter onder de knie te krijgen. Die training 1 op 1 met hem was top!

Na deze trainingen had ik er gewoon zin in gekregen om het examen af te leggen. Ik had een goed gevoel bij de voorbereiding. En als dat gevoel goed is dan ga je met veel vertrouwen het examen in heb ik ervaren.

Mijn resultaat? Geslaagd!

Ik kan iedereen aanraden om naar Francine en Hans in Leiden af te reizen en de betrokkenheid, de kennis, de steun en het vertrouwen die zij je tijdens de trainingen aan je geven te ervaren.

Francine en Hans ontzettend super bedankt!

Mathilde Reinerink

Mathilde Makelaar & Taxateur

Winkelwagen
Scroll naar boven