Mireille Gaertman

Francine is een ijzersterke docente met passie voor haar vak. Ze houdt haar leerstof actueel, is altijd per whats app bereikbaar en geeft je goede feedback op jouw in te leveren brochure en visie. Ook vragen stellen is geen enkel probleem en ze komt heel snel met een antwoord.

Zonder ervaring in de makelaardij is het erg lastig om je goed in te leven in wat Svmnivo precies wil. Francine neemt je stap voor stap mee in deze wereld, zodat je je goed kan voorbereiden. Ik kreeg steeds te horen “oefenen, oefenen, oefenen!” en dat is het ook. Veel vaardigheid en snelheid krijgen in de opdrachten die je moet gaan doen.

De vakbekwaamheidstraining heb ik bij Francine gevolgd, daarna aan de slag gegaan met haar inmiddels beroemde ebook’s. Heel veel tips staan hierin vermeld! Vervolgens was het aan mij; leren, leren, leren en oefenen.

Omdat ik geen enkele werkervaring in de makelaardij had, heb ik mij toch ook nog opgegeven voor de training met o.a. onderhandelingen voeren van Hans. Van hem heb ik heel veel opgestoken, erg blij dat ik dat ook heb gedaan.

Gelukkig ben ik in een keer geslaagd, zonder Francine en Hans was dat niet gelukt!

Mireille Gaertman

WOZ Sabewa Zeeland

Winkelwagen
Scroll naar boven