Monique Dekker

Via een collega hoorde ik van de KRMT Tempo Training bij Francine Verbiest , in 2 dagen klaargestoomd worden voor het KRMT vakbekwaamheid praktijk examen. De andere examens van de vastgoed opleiding en praktijkleer wonen had ik al gehaald met het doorworstelen van taaie lessen en dito lesstof.

Door de enthousiaste verhalen die ik hoorde over Francine toog ik vol goede moed naar Leiden en wat een verademing was dit! In een klein groepje heel bevlogen les krijgen was meer dan geweldig.

Met haar tomeloze energie zet Francine alle lesstof heel helder uiteen. Dit alles wordt ondersteund door haar handige boek met de meest actuele informatie. Francine begeleid je door de examenstof en weet exact wat er van je wordt verwacht als je dit vakbekwaamheid praktijkexamen gaat doen. Maar ook maakt ze direct duidelijk dat je aan de bak moet. Vol aan de slag dus.

Francine blijft je via mail of app begeleiden en aanmoedigen. Visiestuk, brochure, verkoopplan worden nagekeken door haar en ze drukt je op het hart te blijven oefenen. Als je vastloopt in bepaalde onderdelen, zet Francine jou weer op de rit. Wanneer je er een appje of mail uitdoet, krijg je razend snel antwoord. Zelfs op 2e Paasdag!

Toen de datum van mijn examen dichterbij kwam, nam ik ook nog de KRMT gespreks-examentraining. Hierin worden alle puntjes op de i gezet, Hans zijn inbreng is zo geweldig.  Samen met hem heb ik het mondelinge gedeelte van het examen geoefend en dat gaf mij nog meer vertrouwen.

Als je het vakbekwaamheid praktijk examen gaat afleggen is niets een verrassing, je weet door de training van Francine precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht.

Ik ben zo blij dat ik bij deze trainingen via Francine heb gevolgd, naar mijn mening is dit de allerbeste weg voor het halen van het KRMT praktijkexamen vakbekwaamheid. Ik raad het iedereen van harte aan.

Dank jullie wel, Francine en Hans voor alle ondersteuning en aanmoediging!

Vandaag kreeg ik de uitslag en mag ik mij KRMT-er noemen.

Monique Dekker

ERA Hoofddorp

Winkelwagen
Scroll naar boven