Mylou Jongerden

Tijdens de opleiding basistheorie kreeg ik het al van meerdere kanten te horen.. voor je vakbekwaamheids opleiding KRMT moet je naar Francine Verbiest gaan!!

Bij de huidige opleider kon ik gelukkig onder de reservering uitkomen en heb ik me meteen aangemeld voor haar 2 daagse Tempo training.

2 daagjes naar Leiden waar we goed werden verzorgd met van alles lekkers op tafel. Volgens Francine was dit van groot belang, dit suikerdieet en moesten we dit ook zeker voor ons examen ook lekker doen. Nou dat heb ik gedaan hoor. Aan het eind van elke dag kon ik geen M&M meer zien🤣

Ik heb heel veel geleerd in deze 2 dagen en vooral een heel goed beeld gekregen van wat ik kon verwachten tijdens het examen. Daarna kon thuis het stampen en oefenen begonnen.

Omdat ik nog niet in de makelaardij werkte destijds heb ik dan ook gretig gebruik gemaakt van het Whats App lijntje met Francine. Ze gaf altijd snel antwoord en vaak niet meteen een direct antwoord maar een hint om mij zelf na te laten denken en zelf op het antwoord te laten komen.

Om een lang verhaal kort te maken, vakbekwaamheid bij Francine is me echt super goed bevallen en ben ik heel blij dat ik de stap heb gezet om haar te bellen.

Ik kan het iedereen aanraden.

Francine bedankt voor alles!😁

Mylou Jongerden

Teer Makelaars

Winkelwagen
Scroll naar boven