Nard van Loon

Mocht je nog twijfelen over het antwoord op de vraag: “Moet ik Francine vragen om mij te helpen bij mijn Vakbekwaamheidsexamen?” Hou daar dan maar direct mee op! 

Geen seconde heb ik spijt gehad van deze beslissing en ik raad iedereen aan hetzelfde te doen. Ik heb de Basistheorie Makelaardij Vastgoed gevolgd via IPD-opleidingen en in die periode ben ik in contact gekomen met Francine, een superenthousiaste vrouw met passie voor haar vak. Nadat ik Makelaardijleer had afgerond via IPD, heb ik Francine benaderd met de vraag of ik bij haar de KRMT tempo-training kon volgen – een schot in de roos! 

Omdat ik al ruim een jaar ervaring had als makelaar, maar toch het vakbekwaamheidsexamen niet wilde onderschatten, leek mij dit een perfecte combinatie. Voordat ik aan de training begon, had ik het onderwerp voor mijn visiestuk reeds bedacht en de foto’s voor de brochure al geschoten.

Tijdens de twee zaterdagen die ik in Leiden heb doorgebracht, heeft ze mij (samen met twee medekandidaten) in sneltreinvaart door alle examenonderdelen geloodst. Wat het volgen van deze training vooral zo prettig maakt is dat je precies te weten komt wat je tijdens het examen kunt verwachten. Daarnaast krijg je ruimschoots alle informatie die je nodig hebt om het te halen. Bij thuiskomst zitten de ebooks al in je mailbox en staat Francine klaar via WhatsApp om alle vragen te beantwoorden.

Gedurende het hele proces voorafgaand aan het examen heeft Francine meegedacht over de vorm van het visiestuk en heeft ze het eindresultaat, net als de brochure, beoordeeld en van commentaar voorzien.

In de laatste dagen voor het examen heb ik nog wat adviezen gevraagd, om het vervolgens – met nog een digitale succeswens van haar op zak – tot een goed einde te brengen. 

Francine, ik wil je graag nogmaals hartelijk danken voor de hulp en ik hoop dat je nog vele nieuwe makelaars mag klaarstomen voor “ons” vak!

Nard van Loon

Directeur B&F Makelaar

Winkelwagen
Scroll naar boven