Natasja Bol

Het duurde even maar dan heb je ook wat…..het KRMT diploma!

De klassikale lessen had ik gevolgd bij IPD en…Tja… en dan moet je alleen nog even dat examen vakbekwaamheid doen en dat is best lastig als je geen ervaring hebt in de makelaardij! Een brochure en visiestuk inleveren dat was toch wel een ding.  Ik liep compleet vast en heb uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en Francine gemaild want ik heb geleerd…‘meisjes die zwijgen zullen nooit iets krijgen!’

Haar ‘venijnige rode pen’ zoals ze hem zelf noemt, wat was ik daar enorm gelukkig mee!  Francine heeft me aan de hand meegenomen en me de spreekwoordelijke ‘schop onder mijn kont’ gegeven. Want ja, als je eenmaal begonnen bent dan is het toch zonde om dat papiertje niet te halen? Ik was en ben nog steeds enorme fan van haar leuke, vrolijke  poppetjes en het is toch gewoon een cadeau als je haar ebook’s via WeTransfer toegemaild krijgt. Je hoeft ze niet persé uit te printen maar dat deed ik in ieder geval wel, zonde van al die bomen maar die ebook’s én Francine hebben mij er wel doorheen gesleept! Heerlijk dat enthousiasme en die energie!

Door Francine’s training wis ik precies wat ik kon verwachten op het examen en kon ik mij optimaal voorbereiden, óók zonder ervaring in de makelaardij! Oefenen, oefenen, oefenen, waren haar woorden en zorg dat je alles uit je hoofd leert en ook daadwerkelijk toepast op die grote dag…

Ik moest eerlijk bekennen dat ik het examen doen, gewoon leuk vond ook al had ik het gevoel dat ik niet in één keer zou slagen. Dat kwam misschien ook wel door de leuke berichten die ik ontving van Francine; ‘Het is vandaag jouw beurt‘, ‘jij mag nu’, en… ‘geniet ervan’. Dat is wat ik ook ervaarde!

Nog geen week later, die wel een maand leek te duren kwam die verlossende mail binnen.  ‘Jaaaaa  hoor GESLAAGD….’ de poppetjes in de ebook’s hebben geluk gebracht! Ik ben in één keer geslaagd. Maar zonder Francine haar kennis, steun en enthousiasme had ik dit zeker niet gered!

Aarzel je om een training bij Francine te volgen? NIET DOEN….gewoon doen! Ze sleept je door alles heen, is er voor je én altijd bereikbaar via de Whatsapp. Ze is een topper!

Francine bedankt voor al jouw hulp!  X

Natasja Bol

Assistent intake & service, Amsterdam

Winkelwagen
Scroll naar boven