Patrick Huijsen

Bijna 3 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eerste module voor basistheorie makelaar. Na de eerste module kreeg ik de smaak te pakken en na ongeveer twee jaar was ik klaar.

Na deze afronding toch nog zin om nog verder te gaan en ingeschreven voor de specialisatie wonen. Na de opleiding gevolgd te hebben zou ik klaar moeten zijn om het examen af te leggen maar helaas wist ik zelfs niet eens waar ik moest beginnen met leren! Ik voelde mij absoluut nog niet klaar voor het vakbekwaamheidsexamen.

Na een paar maanden zelfstudie ben ik in contact gekomen met Francine.Bij haar heb ik de tweedaagse tempo training gevolgd. Na deze training wist ik wél wat ik moest gaan leren en begreep ik hoe ik mijzelf moest gaan voorbereiden.

Ik vond direct dat de maand die ik nog had tot mijn al geplande examendatum voor mij tekort was. Dus examen uitstel gevraagd aan SVM|NIVO.

In de twee maanden daarna heb ik de nodige voorbereidingen gedaan en door Francine laten controleren. Francine was altijd scherp: “Dit zou ik zo niet doen, maar zo is het beter”

Als ik terugkijk had ik zonder Francine echt geen schijn van slagen gehad op mijn examen. Maar met de juiste voorbereiding maakte ik zeker wel een kans. Dit vertrouwen heeft Francine mij gegeven.

Het vakbekwaamheidsexamen zelf waren een paar uurtjes die je 10 jaar van je leven kosten. Ik vond het echt, het lastigste examen dat ik tot nu toe had gedaan. Hierna begon het wachten. Na een week kwam de uitslag.

In 1 keer geslaagd.

Francine, mijn dank is groot. Ik ga nu een start maken als makelaar. Het mooie is nu dat ik kan zeggen dat ik KRMT’r ben!

Patrick Huijsen

Huijsen makelaar

Winkelwagen
Scroll naar boven