Remy Eidhof

Eind juni heb ik een vakbekwaamheidstraining gevolgd bij Francine in Leiden.

Alle vakken van de basistheorie had ik inmiddels voldoende afgesloten, alleen dat laatste onderdeel vakbekwaamheid nu nog.  Ik had géén idee hoe dit examen er inhoudelijk uitzag. Gelukkig vernam ik dat Francine daar speciale trainingen voor heeft opgezet en zodra je je training bij haar hebt geboekt krijg je direct al documenten toegestuurd waar je zoveel aan hebt, zodat je al goed voorbereid naar haar training in Leiden kunt gaan.

Ze heeft me samen met 2 andere trainees helemaal klaargestoomd voor het examen. Ze maakte een app-groepje aan van ons 3’n met zichzelf er ook in en toen ze las dat ik de dag voor mijn examen een verkeersongeval kreeg heeft ze direct contact met me opgenomen over het eventueel verzetten van mijn examen. Maar volgens mijn arts zou ik het wel aankunnen. Helaas klapte ik toch dicht tijdens dat examen, ik voelde me vervelend en kon mezelf niet meer herpakken, ondanks de vriendelijke stem van Francine telkens in mijn achterhoofd.

Mijn uitslag gaf overal het cijfer 10, behalve op dat ene onderdeel waarin ik mezelf kwijt was geraakt. Balen. Direct mailde ik Francine dat ik op dat stukje gezakt was en onmiddellijk kwam ze in actie en vroeg ze of ik zo snel mogelijk bij haar in Leiden kon komen om dat laatste onderdeel nog een keer flink te herhalen. Want slagen, dát zou ik!!

Zaterdags was ik (gratis!) bij Francine en maandag moest ik weer op. Dit kon nu niet meer misgaan en inderdaad, ook geslaagd met een 10 voor het laatste onderdeel! Francine is echt een superwoman, zij wil koste wat het kost zien dat je slaagt. Tot die tijd laat ze je gelukkig niet zomaar gaan!

Bedankt Francine, je bent echt een topper! Dankzij jou wordt examen doen een feestje .

Remy Eidhof

Saxion Hogescholen

Winkelwagen
Scroll naar boven