Ria Lamsma

In Winterberg, de aantrekkelijk toeristische magneet in het Sauerland, heb ik Francine leren kennen. Er was direct een klik, zo eentje die je maar af en toe in je leven hebt. Op één lijn zitten, ervaringen uitwisselen, elkaars aanvullend vermogen zijn en altijd willen gaan voor de meest actuele kennis van de vele aspecten, die tezamen de ingrediënten vormen van ons boeiende vak. Het zijn deze eigenschappen, die het bijzonder maken als je daar je gelijke in vindt.

Francine draagt alles in zich om een hele goede docente te zijn. De hand-outs, die ik van haar mocht ontvangen, zijn een uniciteit op zich en onderschrijven deze stelling. Deze vrouw barst gewoon van de creativiteit en het vermogen kennis op een aangename, intensieve én zeer scherp to the pointe manier op mensen over te brengen. Ongeacht of de student jonger of ouder is en veel of weinig ervaring meeneemt. En dat is een bijzondere gave. Want die maakt het verschil tussen een goede of een buitengewoon goede docent!

Hier in Duitsland geniet ik van wat zij in Nederland allemaal doet, ontwikkelt en steeds verder onderneemt. Op mijn steun kan zij altijd rekenen, want ze is professioneel, levert kwalitatief hoogwaardig werk af en is daarnaast ook nog eens een heel prettig en invoelend mens. Wat zij aanpakt doet ze goed of liever niet. Van zulke docenten kan ons vak er nog veel meer gebruiken.

Ik wens haar al het succes dat haar toekomt..!

Ria Lamsma

Lamsma Management Services

Winkelwagen
Scroll naar boven