Rianne de Wit

Na een aantal jaar keiharde studie, was de tijd aangebroken dat ik dan eindelijk voor mijn vakbekwaamheidsexamen KRMT op mocht. Over mijn visiestuk had ik al een idee en dankzij een mede cursist daarvoor ook al een opzetje gemaakt.

Maar dat examen was toch wel een dingetje, want hoe moest ik dat verder aanpakken en hoe zag dat examen er dan uit? In het begin had ik een deelcertificaat behaald via IPD, dus ik trok de stoute schoenen aan en mailde IPD. En dat is mijn allerbeste keuze ooit geweest want hier zat niet zomaar een docent, Nee hier zat een ware tijger met haar hart op de goede plek en haar naam is Francine.

Door Francine’s inzet mocht ik halverwege de cursus instromen en werd ik in korte tijd ‘even’ klaar gestoomd voor dit examen. En hoe! Werkelijk alles kwam aan bod en niet alleen de examenstof, nee, zelfs hoe ik moest zitten en wat ik aan moest trekken naar het examen!

Dankzij Francine had het examen dus geen enkele verrassing voor mij en ben ik met vlag en wimpel geslaagd. Maar je moet niet verwachten dat je achterover kan zitten en dat Francine het je allemaal wel eventjes aanreikt. Alleen als je de bereidheid hebt keihard eraan te werken en het écht wil halen. Dan heb je maar 1 iemand nodig en dat is Francine!

Francine, nogmaals hartelijk dank voor alles!

Rianne de wit

Mantel Makelaars

Winkelwagen
Scroll naar boven