Stephanie Mouissie

Toen ik aan mijn makelaars opleiding begon vond ik het best spannend want het was al een flinke tijd geleden dat ik in de schoolbanken had gezeten. Maar het is geen seconde saai geweest! Ik zat er gelijk goed in!

Opnemen van leerstof gaat bij mij, en ik merkte bij heel veel andere mensen in mijn klas, veel makkelijker als ik er beeld bij heb. Naast de leerboeken van de IPD maakte Francine elke les duidelijker door haar eigen presentaties die alle belangrijke punten van de lessen extra belichten.

Het duurde niet lang voordat de hele klas Francine “de poppetjesjuf ” noemde en zelfs de directie van IPD-opleidingen nam dat in een nieuwsbrief over ;-) Ze had bij elk onderwerp van die geestige GIF’jes en opmerkingen waardoor de lessen écht een stuk leuker werden en de leerstof goed bleef hangen.

uit de nieuwsbrief van IPD, auteur: Clazina Dingemanse

Uren belangeloos werk zat er in haar presentaties en handout’s die we na elke les van haar ontvingen maar wat hebben die ons enorm goed geholpen. Als er een onderwerp was waar wij extra vragen over hadden? Dan had Francine in de volgende les voor ons speciaal een aanvullende presentatie klaar.

Ik kan de lessen van Francine bij ie-de-reen aanraden. Los van die mooie presentaties is haar manier van lesgeven humoristisch en ad-rem. Ik heb me geen moment verveeld. Na de lesperiodes zat ik nog met een paar onderwerpen in de knoop.

Via de administratie van IPD kwam ik erachter dat Francine en Marcel Melgers voor hun leerlingen met vragen extra examen trainingen in Francine’s kantoor in Leiden gaven. Daar ben ik vlak voor mijn examen met nog twee mede studenten 1 avondje geweest en kon daardoor het examen positief tegemoet ging!

Lieve Francine, ik ben in 1 x geslaagd, jij bent een topper en mocht ik ooit nog verder willen gaan, ga ik lessen ervoor zeker bij jou volgen!

Stephanie Mouissie

marketing / management assistent bij: Vixx regelt het

Winkelwagen
Scroll naar boven