Steven Verlaek

De beslissing om naar Francine en Hans te gaan voor een vakbekwaamheidstraining was de beste die ik heb gemaakt. Het resultaat? Geslaagd met een bijna 100% score, dat voor iemand zónder werkervaring in de makelaardij! Nogmaals dank voor jullie fantastische begeleiding en heldere uitleg.

Ik heb het vakbekwaamheidsexamen met een herkansing gehaald. Voor de eerste poging had ik lessen gevolgd bij de academie voor vastgoed maar het resultaat was niet wat ik ervan had gehoopt.

Voordat ik mijzelf inschreef voor de herkansing heb ik eerst contact opgenomen met Francine, die naam had ik al vaker voorbij horen komen. Zij bekeek de feedback van SVMNIVO en gaf aan dat zij en Hans mij wél op het juiste spoor konden krijgen.

Dat bleek wel na haar training. Elk examenonderdeel werd kristalhelder uitgelegd door Francine, de gesprekken heb ik goed geoefend met Hans. Dit vond ik superfijn, zeker voor een ‘rookie’ als ik.

Zowel Francine als Hans voorzagen mij van bruikbare tips, zoals: ‘doe dit wél’ maar ook: ‘doe dit niet’, samen met een duidelijk boek voor het oefenen ná de training waarin alles nog even kort aangestipt wordt.

Op de dag van de herkansing vertrok ik vol zelfvertrouwen richting Nieuwegein, mede doordat mij nu precies was uitgelegd wat de bedoeling was in tegenstelling tot de eerste poging.

Ik mag mijzelf nu eindelijk KRMT noemen, met héle grote dank aan Francine en Hans!

Steven Verlaek

Hendrix & Huybregts Makelaars

Winkelwagen
Scroll naar boven